Ulei in filtru aer, Ulei aruncat in filtru de aer
![]() ![]() ![]() |
Ulei in filtru aer, Ulei aruncat in filtru de aer
gabimaxim |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 February 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- IS-03-VLV
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
un mic search, mie mi-a dat:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=31186 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17576 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
gabimaxim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 February 06 From: Iasi ![]() |
Am curatat locul murdar din filtru, inainte de a pune filtrul nou si am mers vreo 100Km cu ceva forja pe ea, schimbat pe la 4000 de rot. Azi am desfacut din nou filtrul si nu am gasin nimic murdar pe acolo. Hartia de filtru de langa gaurica, era imaculata. Am accelerat-o putin la mana si nu scoate nici macar o ideie de fum. Ce sa cred, ca a fost forjata in trecut pe o portiune de drum si a aruncat ulei, ca a mers cu ulei prost o vreme?
Eu am luat masina la 38K si am mers cu ea doar vreo 500 Km. Sa fi fost manarit totusi kilometrajul? Am verificat cartea de garantie pe care mi-a dat-o fostul proprietar si dupa trecerile prin service: data - km. la bord, pare in regula. Maine vreau sa-i schimb uleiul si o mai urmaresc sa vad cum se comporta. Am luat ELF 10W40W. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- IS-03-VLV
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
castrol rs 10w60 daca o rupi daca nu incearca un 5w40 tot de la castrol.e mult mai bun decat un 10w40.bafta si sper sa nu mai ai probleme cu masina
|
--------------------
Dacia supernova 2001
1992
|
|
gabimaxim |
![]()
|
Stiu ca par maniac... Dupa 500Km, am gasit lipsa pe joja de ulei, cam 4 mm. Stie careva cat inseamna acesti 4 mm?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- IS-03-VLV
|
|
Maff_77 |
![]()
|
sub nivel sau peste nivel?dac e sub nivel e de rau omule.unde se duce atat ulei?
|
--------------------
Dacia supernova 2001
1992
|
|
Maff_77 |
![]()
|
vroiam sa zic ca doar 4 mm pe joja e de rau nu e de rau sa ai cu 4 mm mai putin de semn
|
--------------------
Dacia supernova 2001
1992
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
am si eu o problema...am facut un test la dsn si mi-a gasit scapare de ulei pe la epurator.am dat search, am gasit, dar la ei este grav, nici nu se compara cu ce am eu...la mine decat ca este furtunul umed de ulei, atat!nu intra in capacul de la filtrul de aer.cum pot sa remediez problema??se poate schimba cv garnituri?
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:40 |