CE NU VA PLACE LA LOGAN?, ce ati schimba ?
![]() ![]() ![]() |
CE NU VA PLACE LA LOGAN?, ce ati schimba ?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Asa mai invata omul...
![]() Am uitat bancheta spate fractionabila, da' (analog cu volanul reglabil) decat o noua sursa de troncaneli mai bine lipsa. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Aspect interior mai frumos, prin materiale de mai buna calitate si design.
Solenza Scala arata in interior mult mai bine decit un Logan, pentru ca sint folosite materiale de mai buna calitate. Macar la Logan Ambition ala cel mai scump sa puna niste plastic mai ok, pinza de calitate pe usi, si sa-i faca un redesign al bordului care actualmente arata oribil. Mai multa izolatie fonica. La fundul masinii ar trebui un redesign, prea arata a frigider. Sa apara o data motorul ala de 1.6 cu 16V. Sa se introduca ESP si AFU pe modelul de top, care deja are ABS. Sa fie dotat de la inceput cu MP3 Player cu fata detasabila. La fel, sa fie dotat de la inceput cu o alarma performanta montata in fabrica. Aerul conditionat ar trebui imbunatatit - sa tina temperatura mai mica vara si sa se raceasca mai repede. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
Pe mine ma deranjeaza doar 2 maruntisuri:
1. NU puneti sticle pe jos in spate, ajung usor in fata la franare, cu consecintele de rigoare... 2. in portbagaj, chiar in spatele banchetei din spate, este un cablu cam "neprotejat". Exista riscul deteriorarii acestuia prin frecari repetate (de exemplu, din cauza triunghiului de presemnalizare, cum e la mine) |
--------------------
Dacia
Logan
- BV
1.6 MPI Ambition - 2005
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Vlad Georgescu, pai daca s-ar face toate astea...ar fi masina misto la bani multi...ceea ce nu e tocmai ce se vrea Dacia deocamdata. Daca se face ce zici tu acolo ajungem la 15 000 de euro, nu?
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Loganul este cea mai ieftina masina care poate fi cumparata(imi cer scuze fata de posesori dar asa este).Deci eu zic ca nu prea ai ce sa schibi la el fara sa influentezi costul.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hebron @ 5 Mar 2006, 18:20) Vlad Georgescu, pai daca s-ar face toate astea...ar fi masina misto la bani multi...ceea ce nu e tocmai ce se vrea Dacia deocamdata. Daca se face ce zici tu acolo ajungem la 15 000 de euro, nu? Da si nu... de exemplu alarma oricum ii pui, dar cum cel putin 50% din firmele care monteaza alarme fac o treaba proasta, te alegi cu o duda. La fel.. MP3 player cu fata detasabila, cred ca cel putin jumatate din userii de pe forum isi pun. Prefer sa dau niste bani in plus si sa monteze fabrica toate astea, decit sa dau aceeasi bani, dar la alte firme care mi le monteaza prost. ![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Pai da, dar daca le pui tu, iesi mult mai ieftin...Logan acum e Renault si asta inseamna JAPCA
![]() ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Eu i-as lasa pe francezi sa-si faca treaba.... ca tare bine o mai fac.......nu degeaba sunt "Createur d` automobile'.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
tudop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 March 06 From: Iasi ![]() |
Daca tot am mers de citeva ori cu Loganul, pot sa imi spun si eu citeva nemultumiri:
fetele de portiera sunt urâte, un esec de design, sigur de puteau face mai aspectuase in acelasi pret, cu materialele ieftine aferente ... Cineva trebuia sa mai lucreze la cursele pedalelor, genereaza senzatii cam ciudate fata de alte masini... nici asta nu cred ca ar fi ridicat pretul masinii.. Iar despre MP3 din Fabrica ... forget it! mie mi-ar conveni (ca principiu) sa vina cu o GAURA standard DIN cu mufa ISO si fire trase ... sa nu imi bage niste ragalii OEM de 8W la 10mil ... eventual si gauri goale pt difuzoare... |
--------------------
dacia
sandero
- is
1.4 oltcit club trs
aro 244 |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Nu-mi plac zgomotele parazite.
Nu-mi plac oglinzile ca nu se pliaza. Mi-ar fi placut sa se plieze electric. This post has been edited by lungan: 27 Mar 2006, 11:21 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
"si are portbagajul incapator" de parca atunci cand mergi cu masina stai in portbagaj sau faci piata toata ziua ." zicea un coleg de pe forum. Mie imi convine ca are portbagajul mare:am fost la tara cu masina si am avut mai multe lucruri de dus deci mi-a fost de folos ca e mare portbagajul. Acum revenind la tema topicului. As prefer o reglare a volanului pe inaltime si adancime. Ar fi ceva marfa.
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Degeaba are portbagaju mare, ca barele alea de prindere a "capacului" ocupa cativa zeci de litri. Mie portbagajul nu imi ajunge
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma streseaza rau de tot zona de la granita capota - far- aripa. La 90% din loganuri ai impresia ca e o greseala de productie, ca poti baga lejer un deget pe acolo. Pur si simplu mie mi se pare urata imbinarea. Parca nici la Tico sau la berlina nu arata asa rau.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bonzai @ 28 Mar 2006, 21:55) Pe mine ma streseaza rau de tot zona de la granita capota - far- aripa. La 90% din loganuri ai impresia ca e o greseala de productie, ca poti baga lejer un deget pe acolo. Pur si simplu mie mi se pare urata imbinarea. Parca nici la Tico sau la berlina nu arata asa au. Este lasat loc liber intentionat. Pentru curent de aer .. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
- ambreiaj hidraulic, cum era pe DNS ... o placere
- insonorizare mai buna - fete de usi mai frumoase, gandite mai bine ca forma - calitate la montaj: ex. la un amic intre bord si ornamentul de pe stalpul stanga fata e un luft de vreo 5-7 mm, iar in dreapta e mai mic - plafonul, adica ornamentul, la imbinarea cu parbrizul poti sa bagi degetul lejer si sa tragi de el, valabil si in spate la luneta - forma masinii - o garda ceva mai joasa - gemauri laterale curbate nu drepte - si in special mai multe optionale ca la toate masinile, sa ai de unde alege. Daca vreau sa-l dotez cum trebuie si sa ajung la 15000 e problema mea |
--------------------
Opel
Astra H
- B-50-WSE
2006 Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
nu am bani cate vreau sa schimb mai bine o schimb cu totul ca as iesi mei ieftin dar ............ tot mai am o speranta in ea
THUNDER vreau sa iti zic ca la super nova merge mai greu ambreiajul sau cel puitn eu am, mes cu vre-o 5-6 si la toate mergea mai greu mi se pare o idee mai buna pe cablu pentru ca se evita riscul de a se mai strica ceva!!!! si ce as schimba daca as avea bani: -arcuri, amortizoare -insonorizarea ........... nu pot sa continu pentru ca am ajuns tot la concluzia ca as schimbao pe toata!!! This post has been edited by Alecs_TGA: 29 Mar 2006, 13:21 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mie nu-mi place fundul...e imens,,as fi preferat un volum mai mic al portbagajului, sa sa nu arate din spate asa hidos...mai sunt unii care mai pun si eleron...in fine cam penbil...arata ca ceva construit la Scrapheap Challenge .Nu mai imi plac nici lighenele intoarse(aka fete de usi).
In rest e acceptabila.. This post has been edited by argon: 29 Mar 2006, 13:38 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
As vrea la Logan:
- Stergatoare de parbriz care sa nu scartaie - Deschiderea portbagajului ca la Solenza (hatch-back) - Filtru pe aerisire - Volan reglabil pe inaltime - Scaunele din spate rabatabile - Coltul usilor din fata sa nu mai zgarie chederele Ma opresc aici, caci altfel Logan-ul ar ajunge Mercedes. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
as schimba manerele usilor la interior care-s urate cu craci, dispunerea butoanelor pe bord, usa de la torpedou, as face ceva cu bancheta aia din spate sa se rabateze...etc...astea la interior.
la exterior as schimba cam totu'. as face-o mai joasa, as schimba forma farurilor care-s prea mici de zici ca-i mioapa masina. as redesena portbagaju ala, ca arata ca dracu... dar cel mai mult as incerca sa schimb mentalitatea unor posesori de logan (ii vezi toata ziua pe drumuri conducand mai ceva ca la F1) care se cred buricu' pamantului daca au trecut de la 1300 la "made by renault". This post has been edited by zerdok: 29 Mar 2006, 15:37 |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
@bendix stergatoarele le poti schimba si tu ca nu-s o avere! La mine nu scartaie asa de enervant.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
- IS-07-XXX
2006
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Eu mi-as dori ca marginile de la aeratoarele alea, sa fie nichelate...si desigur mp3 playeru (un radio cu mp3 sony, luat de altundeva decat la dealari, ii mai ieftin decat ala de pe ambition, care ii mult mai prost) si niste motorizari mai noi...ca mpi-urile sunt vechi, defapt foarte vechi...
|
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
mie nu-mi place nimic la Logan:
1. motorul e prea slab si e invechit, cel putin moral; 2. cutia agata uneori; 3. materialele din interior sunt de proasta calitate, sau, cum spun ei, sunt in proportie de 70% reciclate; 4. e urata de mama focului, mai ales privita din spate; parca e o baba de 80 de ani dezbracata; 5. de ce dracu nu am pus un buton de deschidere a portbagajului in interior? sau macar sa fi facut intr-un fel ca portbagajul sa se poata deschide si fara a scoate cheia din contact! 6. consola centrala nu e deloc proiectata de cineva cu cap; butoane mari, ca sa acopere toata plansa aia de rahat, butoane puse prea jos etc ce mai ramane? pai..... cam nimic, am atins toate punctele. parerea mea e ca masina asta a fost proiectata de niste ingineri frustrati, retrogradati de la Renault la Dacia. priviti modelele Skoda si mai discutam......... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ce interesant , si zici ca ai SupeRNova , am si eu una , si in comparatie cu Loganul e o caruta . Sincer .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(big2003 @ 31 Mar 2006, 01:53) Ce interesant , si zici ca ai SupeRNova , am si eu una , si in comparatie cu Loganul e o caruta . Sincer . omule, iti spun cinstit ca nu mi-as da DSN-ul pe un Logan. urmatoarea masina pe care mi-o voi lua va fi una straina, chiar daca va fi s.h. sunt si eu dintre cei care gandesc ca, daca am 8000-9000 euro, e mai buna una straina s.h. decat Logan. in alta ordine de idei, cred ca nu ma poti contrazice cu nimic la ceea ce am scris mai sus (de cu nu-mi place Logan-ul). Logan-ul este inca nou si de aceea lasa impresia ca e mai silentios. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Bravo tie , nu contesta nimeni faptul ca un SH de 9000 de euro va arata si va merge mai bine decat un Logan , dar pe SupeRNova nu o poti compara cu Logan . Sincer , comparam doua masini total diferite , din ere diferite . SupeRNova este creata pe platforma unei Dacii proiectate prin 85 , iar Loganul este creat de Renault in 2000 si ceva . De oriunde o luam tot aiurea iese pentru SupeRNova , exemplu cele 3 stele EuroNCap ale Loganului . etc
This post has been edited by big2003: 31 Mar 2006, 12:56 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Logan nu se compara ,din pacate , cu niciun model de Skoda.Stiu ca e dureros advarul,dar exista un plus si pentru Logan, chiar 2 daca ma gandesc mai bine:
1. Este cea mai ieftina masina care poate fi cumparata. 2. Este mai buna decat Fiat Albea. Nu trebuie sa va suparati pentru ca presupun ca daca ati fi avut destui bani,nu se mai punea problema achizitionarii unui Logan. Eu nu am nimic de reprosat Loganului, la ce pot sa ma astept de la o masina mai ieftina de 9000 eur?Cat dai atat face! Vrei o masina mai buna ?Te costa cel putin cateva sute de eur in plus pentru a achizitiona un Cielo. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Nu pot , imi pare rau dar fara critici nu exista progres!
![]() Tot ce imi e doresc este ca Dacia sa faca masini de cat mai buna calitate,dar .....mai curge multa apa pe Arges pana atunci... |
--------------------
None
None
N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 03:14 |