Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
![]() ![]() ![]() |
Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si cu masinile cum ramane ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Care masini?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Alea cu roti mari ca porsche caien si mert esclase break
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Smudo, imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva.Asa cum am mai zis in reply-urile anterioare,persoanele de fata se exclud.Nu vreau sa ne certam intre noi.Mai bine discutam despre pasiunea noastra comuna , mai exact automobilul.
Inca o data imi cer scuze celor care s-au simtit vizati de unele afirmatii anterioare. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
LemonDemon |
![]()
|
In legatura cu masinile, cum vi se pare evolutia spectaculoasa a masinilor de lux in detrimentul celor clasice.Ma refer la faptul ca au inceput sa apara multe masini de lux dar care nu respecta "normele".Adica mai exact au inceput sa apara masini de familie de lux ,si multe camionete din aceasta categorie.Care ar fi explicatia?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Stai linistit ca nu ai reusit sa ma jignesti, sau cum sa spun, nu ma simt jignit de afirmatiile tale sau ale oricui altcuiva de aici. Deci nu ai de ce sa iti ceri scuze. In schimb am ramas cu neclaritati referitor la aerele de superioritate si la afirmatiile tale pe care le-am citat.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cine zicea ca Audi e mai misto decat Mercedes ? Ia puneti mana pe un volan de Audi si unu de Mercedes....sa vedeti diferenta de servo.
Normal...ca la test, in revista nu zice nimeni asta. This post has been edited by andu911: 7 Mar 2006, 11:47 |
--------------------
-
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La 60K Euro se poate achizitiona in pace si onor una bucata Volvo XC 90. Care e masina de om, nu masina de fite si de vedete Tv rasuflate. Adica m-as aventura daca as avea disponibilul la saltea. Desigur, daca vrei sa mai pastrezi bani si pentru masina nevestei , iti iei un XC 60. Si ii dai ei bani pentru un Logan SH care a fost pe taxi.
|
-------------------- |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Io unul nu pricep neam motivatia deschiderii acestui topic. Marea majoritate de aici nu stim macar cum arata 60kE, sau 100kE, cit a costat S-klasse asta, asa ca e greu sa ne imaginam cum e o masina care costa sumele astea.
Merita? sigur ca merita, daca asta ai vrut si ai avut banii. PUNCT. Restul e desertaciune ... Cit despre Mercedes = masina de fitze, va rog sa ma scuzati, nu cred asa ceva. Nici o masina nu e de fite, doar omul ce o conduce poate fi fitos, chiar daca conduce ... stiti voi, ZKR. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
LemonDemon , S-ul tau e dotat cu camera infrarosu (nightvision) , head up display sau sistemul ala radar care poate sa cupleaze odata cu cruise control-ul ..care te incetineste automat daca te apropii prea mult de o alta masina ..si daca masina din fata ta accelereaza , accelereaza si S-ul fara ca tu sa atingi pedala. Practic masina se conduce singura folosind radar. Am inteles ca este o optiune destul de scumpa .. dar daca-ti permiti masina , ce mai conteaza cateva mii de euro in plus.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
este destul de enervant, dar pot fi dezactivate.Sunt foarte utile pentru autostrazi ,mari, cum sunt cele din Germania.
Dar vorba aia:"Dai un ban dar stai in fata" ![]() This post has been edited by LemonDemon: 10 Mar 2006, 20:29 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
seerkan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 1 November 04 ![]() |
LemonDemon pune si tu niste poze cu interiorul daca vrei ..
|
--------------------
dacia
1310 tlx
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(AND @ 9 Mar 2006, 22:03) LemonDemon , S-ul tau e dotat cu camera infrarosu (nightvision) , head up display sau sistemul ala radar care poate sa cupleaze odata cu cruise control-ul ..care te incetineste automat daca te apropii prea mult de o alta masina ..si daca masina din fata ta accelereaza , accelereaza si S-ul fara ca tu sa atingi pedala. Cumva sistemul ala care la un test a "functionat" si a oprit masina la fix in fundul masinii din fata?? ![]() QUOTE(apunake @ 8 Mar 2006, 15:01) ...si pentru masina nevestei , iti iei un XC 60.... Poate XC70. Desi nici noul S80 nu e chiar de lepadat. This post has been edited by Thor1983: 11 Mar 2006, 21:31 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Volvo sunt masini excelente, iar XC90 este foarte reusit.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
St |
![]()
|
Lemon, dar niste poze cu interiorul chiar nu ai? Ca de dinastea de pe net, facut de forografii lor m-am cam saturat, vreau sa cred ca nu arata chiar asa...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
SiloS |
![]()
|
Poate nu are camera digitala
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
LemonDemon |
![]()
|
Si eu cred la fel , nu am camera digitala.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
SiloS |
![]()
|
Si nici telefon cu camera ? ... sau ai luat telefon cu camera si nu ai cablu de date ?
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
LemonDemon |
![]()
|
Nu are nici telefonul camera digitala..ce sa faci , saracie lucie...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Asteptati ma si voi sa se faca vremea ceva mai frumoasa, sa dea si ceva soare, ca ies pozele nasoale altfel, ce dracu'.
P.S: Lemon, nu merge PM-ul ca sa-ti raspund la invitatia de a discuta pe YM, asa ca iti raspund aici: mi-ai ramas dator cu niste raspunsuri la o discutie inceputa pe partea publica, nu vad de ce nu o poti continua tot acolo unde a inceput si ceri continuarea ei pe "circuit inchis". Imi cer scuze (sa nu zici ca-s nesimtit) ca nu am timp pentru a discuta cu tine (de fapt adevarul e ca nu am nici un chef sa fac chestia asta, dar nu vreau sa ti-o spun in fata de frica sa nu interpretezi lucrul asta iar ca pe un aer de superioritate pe motiv ca locuiesc in Germania ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
LemonDemon |
![]()
|
![]() This post has been edited by LemonDemon: 14 Mar 2006, 22:10 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nuuuuuuuuuuu
|
--------------------
/
/
/
|
|
LemonDemon |
![]()
|
nu ce?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Jaguar X-Type 2.2 28000 eur DDp , suna foarte bine
This post has been edited by LemonDemon: 14 Mar 2006, 23:12 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
akaionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a va lamuri in legatura cu masina/masinile (in cazul de fata Mercedesul) lui LemonDemon puteti citi povestea de aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=22787&st=20
Din pacate trebuie creat cont pentru a citi forumul insa va asigur ca merita (am vazut ca http://www.daciaclub.ro/-t57339.html este inchis) |
--------------------
Ford / Daewoo
Focus / Matiz
2006 / 2004
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Wow, ce l-au stors baietii de pe daewooclub.
![]() Uof, si eu care credeam ca e un fel de Jiji, si fiind consatean cu el imi da si mie zece-mii-da-dolari sa-mi iau si eu un golan ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
LEmon mai lasa-ne frate, ca ne e destul de tine, care stai pe toate forumurile auto si te lauzi cu Mertz, ca unu care are asa o scula i se rupe de dacia club si daewoo club. Parerea mea !
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Cypher4laguna |
![]() ![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Revenind la topic eu raman la parerea mea ca mai mult de 30.000 (fara TVA) n-as de pe o masina singura exceptie fiind Mitsu Evo, care e putin peste. In plus dai mai mult banii pe fite/marca si sincer nu cred ca merita...
This post has been edited by Cypher4laguna: 8 May 2008, 15:53 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 13:38 |