Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
![]() ![]() ![]() |
Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(andu911 @ 22 Feb 2006, 19:31) O, da! Un VW Passat e foarte incomod... Iti rupe spatele, nu alta. Si un A6 si mai si... Sau un BMW seria 5... Astea toate ies bine sub 60KE, daca nu te fudulesti la "full-option" (stiu ca e de bon-ton sa zici ca ai full-option, dar chiar e util???) Iar analogia cu apartamentul nu e corecta. Ar fi cam asa: apartament -> dacie de 5KE casa -> renault de 15KE vila -> VW, Audi la 30 - 50KE palat a' la bulibasa -> Mertz la 100KE Vreau sa spun: sa te muti de la apartament la casa e o usurare, sa te muti de la casa la vila e lux, sa te muti de la vila la palat e fudulie. ... parerea mea, de sigur! This post has been edited by IsNa: 23 Feb 2006, 12:04 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Parerea mea ... daca ai bani , sa te muti de la vila la palat , e o utilitate . Daca ai bani , de ce nu ? Daca ai bani , de ce sa nu te plimbi in masini de care romanul de rand nici nu a auzit ? Daca ai bani , de ce sa nu te bucuri de ei ?
Voi spuneti de parca semanati cu diogene , dar nu e asa . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(IsNa @ 23 Feb 2006, 12:02) O, da! Un VW Passat e foarte incomod... Iti rupe spatele, nu alta. Si un A6 si mai si... Sau un BMW seria 5... Astea toate ies bine sub 60KE, daca nu te fudulesti la "full-option" (stiu ca e de bon-ton sa zici ca ai full-option, dar chiar e util???) Cum sa nu te fudulesti la optionale cand dai 50.000 pe o masina. Doamneee ce idei aveti unii...Pai de ce mai dau 50.000 pe masina... ? Doar ca sa ma vada vecinii ca am Seria 5 ? Ca tie in casa nu ti-ar placea fotolii de piele in loc de vinilin sau carpa ... ? Nu e vorba de rupt spatele...Dar VW nu se compara cu Mercedes. This post has been edited by andu911: 23 Feb 2006, 13:19 |
--------------------
-
-
-
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de cati bani dai pe o masina si daca merita, pe mine m-a socat/impresionat cazul neamtului prezentat zilele astea la Stiri care a intrat intr-un stalp (in State, parca) cu un Ferrari avand peste 200 km/h. Masina s-a facut praf. Nimic neobisnuit pana aici, doar ca omul a scapat fara nici o zgarietura! Masina cica ar fi costat in jur de 1 milion de dolari... Macar chiar si-a meritat fiecare cent. Pt. ca viata unui om costa mult mai mult decat 1 mil. de dolari.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
200 km/h in stalp ????
|
--------------------
-
-
-
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu as face urmatorul calcul:
Care-mi sunt veniturile? 100 de lei sa zicem, bun. 30% vor fi investiti, nu conteza in ce deocamdata. 30% se vor duce spre achizitia unei locuinte. 20% se vor folosi pentru cumpararea unui autoturism. 10% se vor folosi in scopuri "caritabile". ![]() iar 10% se vor duce pe curve si alcool ![]() Asta e valabil si daca as castiga la loto si daca as avea un venit constant lunar/anual. Daca ma raportez la venitul lunar, atunci procentele respective se vor duce pe rate la banca sau la soc. de leasing etc. Astea nu trebuie sa fie batute-n cuie, dar p-acolo pe undeva gandesc eu ca-i corect. Bun, acum calculul mi-e mult mai simplu. 20% din venitul meu imi permite achizitia unei masini de 60k de euro? This post has been edited by Marius: 23 Feb 2006, 14:32 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Dar cate stele euro ncap sunt in total ? Ca daca intri in stalp la 200 la ora si mai scapi cu viata iti trebuie pe putin vreo 9 ! Are careva situl oficial de la euro ncap ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
La Ferrariul ala a fost vorba doar de noroc chior. Altii saracii s-au facut praf la viteze similare, cu masina identica. In general Ferrari nu prea sta stralucit cu siguranta, par example doar 599GTB-ul asta aparut acum are airbaguri laterale.
|
--------------------
M
M
1
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DRE @ 23 Feb 2006, 15:53) .... avand peste 200 km/h. Masina s-a facut praf. Nimic neobisnuit pana aici, doar ca omul a scapat fara nici o zgarietura! Aiurea... Am facut o data un calcul simplu pt. decelerarea omului in masin in astfel de caz, in conditii ideale (il puteti cauta pe daciaclub). A iesit vreo 200G. N-are ce sa faca masina, ca sa supravietuiesti la 200G. Ceea ce a contat in cazul ala e ca masina a fost capabila sa franeze suficient inaintea impactului. Aici e valoarea masinii. Dar, chiar trebuie sa mergi cu >200 kmh?? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 23 Feb 2006, 14:13) Parerea mea ... daca ai bani , sa te muti de la vila la palat , e o utilitate . Daca ai bani , de ce nu ? Daca ai bani , de ce sa nu te plimbi in masini de care romanul de rand nici nu a auzit ? Pt. ca sunt un milion de lucruri mai interesante de facut cu 100.000EUR decat sa-ti alegi insertii de mahon in bord. Trebuie sa fii lipsit de imaginatie ca sa cheltui banii astia asa. Dar oricum: intrebarea era daca MERITA? Adica, daca obtii beneficii pe masura pretului? Si nu cred ca un S-Klasse iti ofera de 2x cat un E-Klasse, desi costa cam dublu... Deci, nu MERITA. Zici ca e o utilitate? La ce-ti folosec camerele cu nr. 12,13,14, si 15 din palat? Probabil vor trece 10 ani si nu le vei vedea pe interior! Nu vreau sa spun ca sunt impotriva masinilor de varf, sau ca am ceva impotriva celora care le cumpara. Pana la urma beneficiez si eu, pt. ca daca nimeni n-ar cumpara o tehnologie noua atunci cand inca e scumpa, ea nu s-ar ieftini si nu ar ajunge niciodata in produsele de mijloc, pe care le vreau eu. Rad doar ce cei care fac eforturi financiare pt. a lua cea mai tare masina din curtea blocului!! This post has been edited by IsNa: 23 Feb 2006, 18:45 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 23 Feb 2006, 15:18) Cum sa nu te fudulesti la optionale cand dai 50.000 pe o masina. Doamneee ce idei aveti unii...Pai de ce mai dau 50.000 pe masina... ? Doar ca sa ma vada vecinii ca am Seria 5 ? Pt. ca majoritatea optionalelor pe care le cumperi, nu le vei folosi niciodata. De unele nici nu vei afla. Ca doar ai bifat, simplu, "full-option". Pt. ca nu am nevoie de 400CP, si chiar nu i-as putea folosi. Pt. ca nu-mi place incalzirea in scaune (mie, personal, nu zic ca nu-i utila pt. unii) Pt. ca pe drumurile din Romania jantele de 18" si gumele cu talon de 25 vor mari doar riscul de a sparge janta in gropi. ... etc, una cate una, daca ma gandesc la ele, sunt o gramada de optionale pe care chiar nu le vreau! Deci in 50KE mi-as lua un seria 5 sau un A6, care mi-ar oferi chiar TOT ce as putea dori de la o masina. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
LemonDemon |
![]()
|
hmmm deci sunt lipsit de imaginatie...dar are insertii de nuc de de mahon...
Oricum E 240 nu m-a dezamagit dar , nu se compara cu S-classe... Ca fapt informativ locuiesc in apartament..nu imi plac palatele,sunt de prost gust. Dar sincer sunt anumite lucruri care fac diferenta , si aici e vorba de detalii.Dupa parerea mea acestea fac diferenta intre o masina buna si una excelenta.Plus ca la un moment dat vrei sa iti indeplinesti o dorinta arzatoare , adica o masina tare la care doar visai, sincer , recunosc ca raspunsurile dumneavoastra ma cam pun pe ganduri , poate ca am cam gresit cu achizitionarea acestei masini cu pret cam ostentativ. This post has been edited by LemonDemon: 23 Feb 2006, 21:25 Attached thumbnail(s) poza2.jpg ( Size: 24.01k ) Number of downloads: 125 poza4.jpg ( Size: 20.79k ) Number of downloads: 106 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 23 Feb 2006, 18:55) ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Incalzirea in scaune este foarte buna.Mie personal imi place foarte mult.Farmecul acestor optiuni este ca pot fi si dezactivate, plus ca sunt gandite pt ergonomie maxima.
Cat despre masini full-option ...defapt masina full reprezinta viziunea producatorului asupra modelului respectiv. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ajungi vicepresedinte la Rompetrol ai fi taran sa vii cu C klasse full option, cand colegii tai au S klasse. Si in plus, banii nu-i iei in mormant, trebuie cheltuiti pe ceva.
Daca muncesti din greu, trebuie sa te bucuri de banii aia. Ca altfel apare unul si zice : " Ce chitros domne, la banii lui nu are tapiterie de piele in masina/ are diesel" . Imaginea de marca conteaza |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Domeniul meu de activitate este reprezentat de constructii si amenajari interioare si exterioare, iar dc tot imi permit o masina de 100.000 eur am zis de ce nu ?
Dar toti membri familiei au reactionat negativ (inclusiv prietena mea care a ramas blocata cand m-am dus sa o iau de acasa) si numai de complimente nu am avut parte..dar pana la urma nu muncesc ei cu mine ca sa imi zica ce sa imi cumpar si ce nu...pana la urma nu mai conteaza nimic va spun eu ...un sfat prietenesc :cumpara ce masina vrei dc iti permiti sa o intreti. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca lumea o sa te urasca dupa aia ..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
andu911 |
![]()
|
LemonDemon am si eu o intrebare...de nu l-ai luat pe 420 CDI ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(andu911 @ 23 Feb 2006, 12:18) Decit un Mercedes, mai bine un Lexus. Diferenta dintre Lexus si Mercedes e la fel ca cea intre Mercedes si Logan, din TOATE punctele de vedere... Parerea mea. Si in plus un Lexus e la jumate de pret fata de un S Klasse. De restul banilor iti cumperi si un yaht ![]() PS. Nu cred ca vreti sa stiti cu ce asociez eu Mercedesul... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
LemonDemon |
![]()
|
pai nu prea se compara clasa E cu clasa S...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
LemonDemon |
![]()
|
defapt scopul meu era S600 dar trebuia sa astept prea mult
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
andu911 |
![]()
|
Pai 420 CDI e si pe S, nu numai pe E....dar sa stii ca S600 nu se merita. Mai bine S55 AMG.
|
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
MT , nu stiu ce-ai fumat dar vreau si eu .. its strong sh*t!
![]() No offense dar Lexus nici nu au masina de talia unui S-Klasse ..cel putin nu pana in 2007 cand vor introduce noul LS. (cel vechi este extrem de old fashioned) . Modelul IS este in clasa cu C-Klasse , Seria 3 si A4 iar GS sta langa E , 5 si A6. Nu cred ca argumentul fiabilitatii unui Lexus poate fi folosit aici tinand cont ca totusi nu-l comparam cu nu stiu ce masina franceza , ci cu un Mercedes-Benz. ..Thats from GERMANY u know? ![]() S-Klasse are elemente de lux la care Lexus nici nu viseaza! Lexus este un brand de lux , dar nu mondial ci doar din punct de vedere al credibilitatii pe soselele americane. Lexus este pur si simplu o Toyota mai luxoasa , mai spatioasa si mai scumpa. Lexus este o marca la care nici un european nu se va uita cand poate alege un Mercedes-Benz , Audi , BMW sau Jaguar. Hai sa recapitulam : S-Klasse vs. Lexus (oricare , dar sa zicem LS pentru ca este cel mai mare) Avantaje S-Klasse: - Stil - Confort - Siguranta - Dotari - Motorizari (oho..Lexus n-au nici o sansa) - Finisaje - Prestigiu Avantaje LS - Hmm , tocmai am cercetat si se pare ca LS-ul costa cam 80.000 euro , deci nici mai ieftin nu este decat un S-Klasse. Daca vrei sa iei Lexus in loc de S si sa-ti mai ramana bani de vaporas , mergi pe un IS ..e la fel de mare cat un Ford Mondeo iar tu "cautai" o limuzina..deci - Nice one ![]() Bineinteles tot ce s-a scris mai sus si in posturile anterioare a fost irelevant pentru ca nu putem vorbii despre S-Klasse la doar 60.000 euro. This post has been edited by AND: 24 Feb 2006, 02:42 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
In legatura cu ala care a intrat in stalp la 200 km/h... Asa au zis "agenturili di stiri" nu eu. N-am masurat cu radarul viteza omului
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina aia a avut grija sa pastreze cadavrul intact, ca sa poata pune de o inmormantare cu sicriu deschis. Si un Smart rezista la impact (adica are celula de supravietuire intacta), dar fortele resimtite de pasageri sunt prea mari, provocand leziuni incompatibile cu viata (asa ar zice un militian).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SiloS |
![]()
|
Daca deceleratia capului este mai mare de 80 G mori indiferent daca ai mers cu lexus sau caruta .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
@LemonDemon, ca tot voiam sa te intreb mai demult, da' nu ti s-a parut interesant si combi-ul de la S-klasse? Mie mi se pare destul de reusit totusi... cu o motorizare cum a zis andu911, nu ar fi chiar de lepadat daca ti-l poti permite.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
WTF?Combi la S-Klasse?
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 22 Feb 2006, 09:03) Am o intrebare intrebatoare...Dumneavoastra credeti ca se merita o masina mai scumpa de 60000 de eur? Cu acordul moderatorilor, am si eu o intrebare intrebatoare: un om care are 60 000 euro de aruncat pe un cazan, ce parere are, cum se spune "mai plastic", "se merita", sau "merita"? Aaa? Are cineva raspuns la intrebarea mea complicata? Parca se dadea ban pentru pocirea limbii romane!!! Sau s-au (ce combinatie) "dezasprit" regulili!? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:12 |