Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
![]() ![]() ![]() |
Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
adso |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- Call me Ishmael...
|
|||
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Rog sa se stearga #59, postul lui SorinTSI.
![]() This post has been edited by Smudo: 24 Feb 2006, 20:25 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
daca as avea $ suficienti mi-as lua un ferrari '68 gto care costa( la ultima licitatie) 10 mil de $:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
in legatura cu titlul postului am mai zis o data ca imi cer scuze pt greseala gramaticala.In al doilea rand ce legatura are faptul ca detin o masina de 100.000 eur cu greseala gramaticala?Sau poate crezi ca fac parte din "aia" de ii arati cu degetul dar nu comentezi nimic ca iti e frica de ei?Nu domnule, pot sa dau vina pe oboseala sau pe neatentie , sau poate ca am vrut ca titlul topicului sa aiba o tenta orala , ca si cum am discuta deschis la o bere pe o terasa , nu cu grija limbajului de lemn de care sunt satul. Poti sa fi sigur ca nu este un lucru usor sa achizitionezi o astfel de masina si nici sa o intretii.Ma scol de la 4 dimineata ca sa ma duc la firma si mai ajung acasa seara.Si sa nu crezi ca sunt genul de om "pretios" cu sine.Muncesc si fizic daca este nevoie , nu imi e rusine sa ma bag in namol pana la gat daca angajatii mei nu reusesc sa rezolve o problema.Sau poate ca e usor sa nu dormi 2 zile si sa ingheti intr-un depozit de marmura la -30 de grade celsius?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
LemonDemon |
![]()
|
In legatura cu S-classe combi , nu cred ca am avut ocazia sa detin o oferta pentru asa ceva.Cred ca e interesant conceptul...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si te-ai uita la el ydaniel... ca prin romania iti faci praf orice supermasina cu garda mica la sol. Ferrari , Lamborghini , Porsche , Jaguar , Aston Martin ..ajung toate in service dupa o saptama.
Daca banii nu ar fi o problema , si as judeca cu capul nu cu inima .. as lua un SUV Porsche Cayenne Turbo S (502cp , 0-100 in 5.6 sec) sau Range Rover Sport 4.2 V8. This post has been edited by AND: 24 Feb 2006, 21:08 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Dar pana la urma merita aceste masini?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru unele persoane merita .. respectiv cei pasionati de masini. Dar inainte sa le cumpere , trebuie sa-si permita sa le intretina.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(LemonDemon @ 25 Feb 2006, 12:32) LemonDemon, pina la urma, la intrebarea ta e greu de dat un raspuns. In schimb io consider atita timp cit locuiesti in apartament, masina aia nu merita atitia bani. Si mie chiar imi plac masinile. EDIT: Scuze pentru sinceritate. This post has been edited by Smudo: 25 Feb 2006, 14:05 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
AND |
![]()
|
Adica apartament si S-Klasse nu se potrivesc?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Smudo |
![]()
|
Adica doar prin Romania vezi sa coste masina mai mult sau cit locuinta. Asta vrusai sa spun. Masina se devalorizeaza, locuintele nu prea. Aaaaa, ca esti chiar nebun si iti plac masinile atit de mult incit ai fi in stare sa stai si in chirie dar sa conduci masina de 60.000, si treaba asta e posibil. Dar daca intrebi mai multi oameni daca e normal ce faci, risti sa ramai un neinteles. Got it AND?
|
--------------------
x
x
|
|
AND |
![]()
|
Normal ca am inteles mai Smudo , nu sunt una din pers la care te referi tu. Tot ce am vrut sa zic este ca nu e nimic neinregula daca ai masina de 60.000 euro si stai la apartament , pentru ca apartamentul poate sa coste 100.000 euro.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(AND @ 24 Feb 2006, 01:40) Prestigiu la S-Klasse? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
AND |
![]()
|
Si eu as alege A8 din cele 3 de mai sus , insa Benzul este cel mai respectat model.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cine il respecta? Arabii?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Sper sa nu vrei sa afli cine il respecta in Romania...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
"rudele" arabilor.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Locuiesc in apartament in cenrul Pitestiului.Insa sunt tanar si nu consider ca am nevoie de o vila acuma.Nu cred ca m-ar ajuta cu ceva...Insa nu stiu ce parere aveti dar pt mine A8 nu prea se compara cu S-Classe modelul nou.Parerea mea.
A si ca fapt divers bunicii mei sunt din Germania ca si mama de altfel...deci nu prea la am cu "arabii" Scopul topicului nu ma priveste personal deoarece am dat pe el 100.000 eur si nu am nici cel mai mic regret.Apartamentul in care locuiesc reprezinta viziunea mea asupra unei locuinte (nu neaparat moderne).Deoarece activitatea pe care o desfasor o reprezinta constructiile si amenajarile interioare, apartamentul meu este decorat total cu lemn de stejar sculptat(este unicat). This post has been edited by LemonDemon: 25 Feb 2006, 21:30 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
seerkan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 1 November 04 ![]() |
Daca iti plac masinile si iti permiti sa o intretii ,eu zic ca merita.Daca as avea bani mi-as lua un Porsche Cayenne.Oricum si S-ul imi place f mult.Pune si tu poze cu el,cu interiorul,exteriorul cat mai multe.
|
--------------------
dacia
1310 tlx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
MT, ai dat cu mucii in fasole!
PRESTÍGIU s.n. 1. Autoritate morală, considerație, influență de care se bucură cineva sau ceva; vază, importanță. ◊ Loc. adj. De prestigiu = care onorează, care aduce glorie, considerație; important, valoros. 2. (Rar) Strălucire, farmec, atracție. – Din fr. prestige. 98% din guvernele lumii detin un S klasse mai vechi sau mai nou. Pot audi sau Lexus sa sustina asa ceva? La defilarea de 1 decembrie au venit toti ambasadorii acreditati la bucuresti si 95 % aveau un Mercedes (S sau E). Japonezul avea Lexus, francezul Peugeot 607 si norvegianul X5. Restul aveau Mercedes . Si nu cred ca aveau Mercedes pentru ca era ieftin............. This post has been edited by einstein1984: 25 Feb 2006, 22:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Poate ca domnul MT are vreo problema personala cu Mercedes? Dar totusi hai sa nu exageram cand e vorba de masini germane prima la care te gandesti e Mercedes, de ce oare?
Nu zic ca Bmw sau Audi nu fac masini proaste, chiar imi place serie 7 de la BMW si am si condus destul de mult,dar nu ai acelasi sentiment,pot sa iti zic MT pt ca le-am condus pe amandoua , plus ca noul S-Classe MB este vazut ca masina viitorului cu infrarosu in faruri plus o multime de alte detalii si tehnologii care fac deliciu oricarui tipicar amator de masini duse la perfectiune. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mercedes a fost dintotdeauna inaintea masinilor obisnuite cu 20 de ani . Din toate punctele de vedere . Noul S-klasse are elemente de siguranta activa la care alte masini din aceeasi clasa doar viseaza . Mercedes are o traditie pe care alte masini nu o au . Mercedes a fost si va fi in topul marcilor : are atat sedan-uri "ieftine" , cat si limuzine sau masini super-sport . Tocmai de aceea nu se compara cu alte marci
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Smudo |
![]()
|
SiloS, ca Mercedesul a fost odata ceva... ai dreptate. Dar ca ar mai fi si in prezent, la faza asta te inseli rau de tot. Din ce vad eu ca se intimpla la Daimler cu masinile, pot sa spun ca ei isi vind masini doar pe imagine si pe renume. Adica lumea le cumpara doar pentru ca au un nume, dar nu stiu cit o sa mai tina chestia asta.
- probleme cu E-Klasse, l-au scos pe piata cind inca ploua in portbagaj. - electronica tot la E-Klasse - solutii de design la S-Klasse alese intr-un mod total nefericit (faruri asemanatoare cu cele de la Focus si alte elemente pe care BMW-ul le pusese pe serie 7 cu aproape un an in urma) - clienti nemultumiti exact de S-Klasse, oameni la care in familie s-a condus doar S-Klasse, nu au chef sa dea bani pe un Daimler care sa semene cu un "Focus care a mincat anabolizante" (expresie vazuta aici). - note slabe rau de tot pentru Daimler in America, la fel multi clienti nemultumiti. Ultimele Daimlere adevarate s-au facut pina in 1995-1997, de atunci deja au intrat in cadere libera in ceea ce priveste calitatea masinilor si clientii multumiti. Si de ce? Pentru ca e la moda cam peste tot in lume sa se faca economie... la orice e posibil. Dar e mult prea mult de explicat aici. |
--------------------
x
x
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
SiloS, ultimul tau post ar merge foarte bine la "Bula Daciotului" da' mi-e teama ca nu intelegi de ce!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca fuziunea cu Chrysler e de vina pentru declinul Mercedes! Mama, ce cugetare am debitat....................
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Ma bucur ca si Smudo e de acord cu mine... Stie el ce stie... Adica sint MULTE masini PESTE S-klasse...
Si da, se merita masini peste 60,000 euro daca iti poti permite sa le intretii, dar mie nu mi-ar trebui Mercedes S-klasse nici macar cadou... |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Smudo |
![]()
|
Money, nu e prima data cind acelasi lucru e perceput diferit in Romania fata de cum e perceput in alte parti... iar aprecierea cea mai apropiata de realitate e cea de afara, unde oamenii nu traiesc de 30 de ani cu berlina pe strazi
![]() Poate sa para ciudat, dar daca ar fi sa imi iau Daimler nu mi-as lua ceva mai nou decit primul model de C-Klasse, cu toate ca am vazut ca are probleme cu rugina (penultimul model de E-Klasse la fel). Toata lumea aici cind vorbeste de Daimler adevarat se refera ori la 190, ori la W124. Astea sint punctele de referinta. Cu toate ca primul model de CLK ma innebuneste cit de frumos e, si as fi curios sa incerc unul, eventual si sa-l cumpar. P.S: einstein, daca ar fi sa ma apuc sa scriu cauzele pentru declinul Daimlerului... ar trebui sa stau vreo 2 ore sa scriu. Cauta si tu pe net daca te intereseaza subiectul, dar nu uita ca la tot ce e scris pe net mai sint si alte chestii care se stiu doar in cercuri restrinse si aflate prin experienta la fata locului, adica in firma respectiva. Toate astea se aduna. EDIT: Money, mai cumpar si eu reviste auto pe aici, mai citesc pe net cind am timp pe forumuri de-ale lor... si spun si eu mai departe. Sincer, sint multe chestii pe care oamenii de aici le remarca si pe care eu nu le observasem poate, la diferite masini. Cu modelul asta de S-Klasse Daimlerul a dezamagit multi oameni, si clientii din segmentul asta se cam orienteaza spre serie 7 sau A8, dupa cum spui si tu. Asta e. This post has been edited by Smudo: 26 Feb 2006, 15:03 |
--------------------
x
x
|
|
kapp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 4 July 04 ![]() |
hmm.. primu S care m o marcat si ink is fascinat de ala e S600 long seria din 96 .. iar apropo de asta nou cu infrarosu si stuff la astia de la top gear... nu a avut efect infrarosu.. deci naeh se mai intampla si kics-uri( sper ca e ok termenul)
|
-------------------- |
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu am zis ca S klasse e masina suprema (mai sunt si Rollsuri, masina lui Gigi etc), dar asta nu insemna ca S klasse e o masina proasta (doar nu e facuta de Dacia, totusi parintii ei au inventat automobilul) sau lipsita de prestigiu.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AND |
![]()
|
MT , Smudo ..ok dar ca sa nu va mai contrazic , poate-mi spune-ti si mie care anume sunt aceste multe masini PESTE S-Klasse , si de ce si cu ce sunt mai bune.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 01:07 |