Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
![]() ![]() ![]() |
Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ce nume are acolo "Maximus" Prigoana
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(LemonDemon @ 4 Mar 2006, 22:39) Somn usor si nu te mai enerva ca nu face bine la sanatate.Topicul se refera la masini de peste 60.000 eur.Exista pe lumea asta persoane care detin aceste sume si care au o problema la achizitionarea automobilelor.Iar Cayenne este o masina buna , dar nu o poti declara cea mai tare din parcare pentru simplul motiv ca nu este.Poate pentru mine masina perfecta e o limuzina care are frigider in spate ca sa raceasca sampania, sau care imi ofera un lux si un confort sporit fata de Cayenne.Daca vreau sa ma "dau" Off-Road apelez cu incredere la un model Japonez care are un renume pe piata automobilelor OFF-ROAD. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 18 May 2008, 22:51 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
![]() ![]() Hai ca viseaza frumos, oricum din cate vad eu citatul are peste 2 ani....cine stie poate e un grup de liceeni de isi lasa userul la generatiile viitoare ![]() |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
aphophis |
![]()
|
pai si acu viseaza frumos cel putin recent si pe gmclub visa la fel. nu s-o fi tratat saracul intre timp
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Recunoasteti pesonajul mihacom de pe forum.level.ro?
Probabil ca nu. De aceea voi da niste citate: Eu am 2 masini super tari, dar din pacate sunt ale lui tata asa ca ma rezum la ce imi da el cand are el chef Mercedes S350L model 2006 si Jaguar X-Type modelul nou. E vorba de o "competitie" intre posesorii celor 2 modele de masini.Eu personal cred ca Cielo e mai masina ca Logan.E parerea mea. Daca e asa si S350L e masina de familie , ca incape toata in el , si ma si duc cu el la piata ..... Mda , sa le luam pe rand: 1.Dupa parerea mea Cielo face Loganul.E doar parerea mea, nu am nici un interes fata de aceste masini. 2.Da am condus multe masini printre care si Cielo.Da am facut mii de km ci Cielo.Da am condus si un Espero, zeci de mii de km. 3.Da am condus S350L , da este al tatalui meu.Da am recunoscut eroarea produsa,din lipsa de atentie. 4.Da nu l-am condus decat de cateva ori pentru ca e o masina care costa peste 100.000 eur ,iar eu nu am decat 21 de ani ,sincer nu ma simnt confortabil cu gandul ca pot sa o lovesc. 5.In talon e trecuta puterea in KW si am avut impresia ca sunt 300 nu 200.Imi cer scuze pentru neintelegere. 6.S350L are 5.2m. 7.Minciuni?Parerea ta! Ca sa nu mai existe neintelegeri: Am 21 de ani, tatal meu are o firma de constructii si amenajari interioare si conduce un Mercedes S350L pe care il are de 2 luni.Eu l-am condus prin oras foarte putin.Probabil ca o sa il conduc atunci cand o sa fiu destul de responasbil pentru o asemenea masina. Masina pe care am condus-o cel mai mult este un Espero GLX.De curand a mai achizitionat un Jaguar X-Type pentru mama mea, pe care ma lasa sa il conduc si eu. Cam asta e toata problema si de acum nu mai discut nimic despre acest subiect. Aici avea doar 21 de ani in 2006, desi in profilul de haicinci avea 31. ![]() Fiecare merge cum poate si cum vrea.Eu de exemplu ieri am avut un accident cu toate ca mergeam cu 40 km/h , a intrat unu in mine de pe dreapta dintr-o parcare. Un an mai tarziu face urmatoarea afirmatie: Probabil ca o sa comenteze cineva ca nu conduc prudent si ca o sa omora pe cineva bla, bla ,bla , ei bine de cand am permis pana acuma nu am avut nici un acident , nici cea mai mica indoitura adusa masinii ,si am luat 2 radare . Atat! ![]() ![]() ![]() Ca masina personala am un Nissan Primera 2.0 Full.Motivul pentru care merg asa putin este un Q7 de la firma , cu care merg toata ziua.Nissan este o plecere de a mea si are tot felul gizmo in el. Si este intrebat: Eºti ºoferul Elenei Udrea? Raspunsul: Nu , sunt director executiv. ![]() ![]() ![]() Deja a uitat ca nu avea voie sa conduca decat masinile lui taticu. ![]() ![]() ![]() Aberatiile continua Mie Q7 mi se pare o masina OK din toate punctele de vedere.Nu mi se pare un mastodont , chiar din potriva , este o masina normala.Ma descurc cu ea bine in oras , iar in afara este un deliciu.Desi nu am decat 3.0l , merge exemplar , numai buna pentru stilul meu de mers. In alta ordine de idei , Nissanul prin faptul ca mult mai joasa masina si mai lata ma imbie mai mult sa ii calc pedala decat Q7-lui. Si in final vinde Nissanul: Vand Nissan Primera 2006 Full Options , motor 1.6 16v , 10.000 km , 14500 eur. Dar nu trebuie sa uitam ca e un geniu: Da se poate calatorii in timp , exista planuri pentru asemenea masinari , e chiar simplu, si eu am facut asa ceva , dar practice ne omoara. Tot ceea ce ne trebuie sunt doi cilindrii foarte densi care sa sa invarta cu o viteza aproape de ceea a luminii si sa aiba in jur de 10 km inaltime => datorita vitezei excesive timpul se dilata sau este constrasns in functie de dorinte. Si acum deja devine licentiat uitand ca are doar 21 ani: Overmind ati vrut parerea unui fizician , o aveti.Dilatare si comprimarea timpului are ca aplicatie calatoria in timp.Nu ma bazez pe filme dubioase si nici pe carti fantasmagorice, sunt lucruri care se studiaza de catre cercetatori si au fundamente fizice. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Sony: 16 Jul 2008, 14:29 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Asta da munca de documentare
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ma pregatesc pentru doctorat.
![]() 16 Jul 2008, 15:57: Pentru admiratorii lui aveti datele de contact aici. This post has been edited by Sony: 16 Jul 2008, 14:57 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Hehe... Mai nou "are" Chevrolet Captiva...
|
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Inseamna ca este un director executiv de succes.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Pe langa tiruri, dube, L200 si, evident, masinile mult mai scumpe si mai luxoase... "din familie"... Trebuie sa recunosc, tipul e fenomenal...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Omu' ala are probleme serioase si voi faceti misto de el...rusinica...va e necaz ca nu aveti voi bani sa cumparati primera aia
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O masina imaginara nu se cumpara cu bani imaginari?
![]() |
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu ,o masina imaginara e aia care o cumperi cu bani da nu o vezi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
mai daca toate afirmatiile alea sunt ale unui singur ins, probabil ca are ceva scurtcircuitat la mansarda .. si nu prea e de ras
This post has been edited by hash: 16 Jul 2008, 21:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
mai nou pe softpedia se lauda cu mercedes-ul ala, iar aia de pe forumurile daciaclub, gmclub si mercedes club is niste tarani invidiosi, care nu au avut decenta sa il creada...
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Racer08 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 April 08 ![]() |
cred ca e un pic defect
![]() |
--------------------
DACIA
FERRARI
99/F40
- B 22 OAW
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, are, la Jenerali... da' aia nu despagubesc roti, rotite, etc.uri d-astea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
astea nu-s masini pt muritori.
|
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Tom_Cat @ 22 Jul 2008, 21:43) Parerea lui, nu am timp sa discut cu toti zarzavagii ![]() Ti-am mai zis ca esti prost informat, "babacii" cum le zici tu de parca ii cunosti de o viata, nu au treaba cu ce masina conduc eu. Iar cu productivitatea am dreptate, daca omul munceste de se speteste si de abia are de un Logan, eventual in rate, ori e prost calificat, ori de la cooperativa munca in zadar. De Maxi, imi pare rau de suferinta ta, asa cum ti-am mai spus nu e decat unul, restul sunt fantasmagoriile tale pe alte forumuri. spicuiri din impresiile unui proprietar de s-clas (imaginar) fata de proprietarii de logan ![]() ![]() http://forum.softpedia.com/index.php?s=&sh...dpost&p=4941536 This post has been edited by aphophis: 22 Jul 2008, 21:47 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
xcss |
![]()
|
Misto forum softpedia asta... Imi place cati se uita-n gura lui...
|
--------------------
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@apophis, aia de pe SP cred ca tu ai ceva cu lemondemon ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 18:09 |