DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages « < 14 15 16 17 18 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan MCV ("break"), a aparut..., impresii, pareri, teste...

stoianco
post 14 Jun 2006, 10:48
Post #451

Membru

Group: Members

Eu cred ca, pe romaneste, e un pic de bataie de joc din partea Dacia/Renault desi unii spun ca e doar o "politica de marketing". Si cand spun asta ma gandesc la declaratiile lor prin care anunta aparitia diverselor motorizari/modele dupa care decaleaza termenul cu 6-12 luni.
Asta pentru mine este bataie de joc !!!

--------------------
Dacia Logan PRESTIGE 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pedrovl
post 14 Jun 2006, 11:05
Post #452

pedrovl

Consider ca nu este deloc urat si ca francezii ca si cu Loganul berlina incearca totusi sa faca o masina pentru toata lumea. Cine o compara cu limuzinele de zeci de mii de euro ......poa sa o compare. Fiti convinsi ca atunci cand va fi si un Logan de 20.000 de euro nu va fi cu nimic mai prejos decat alte marci cu acest pret. Cat despre uratenie...sa fim seriosi...ce poate fi urat daca i-au pus 2 usi in spate in loc de hayon sau daca geamul din spate are o forma cu care unii nu sunt obisnuiti. Cele 2 usi sunt mult mai practice asta e clar. Ca nu copiau ei nemtii la WV Caddy de exemplu aceste usi pe care Kangoo le-a lansat. Iar revistele de 2 lei gen Top Gear platite sa aduca osanale marcilor cu "renume" nu merita sa lae acordam spatiu pe un forum unde se presupune ca sunt mai multi iubitori de Dacia decat hulitori din invidie. Cat de bine le-o cadea astora de la WV, Opel, Ford (ca astia sufera cel mai tare) cand se va vinde breakul nostru cel "urat" in sute de mii de exemplare.....
Se pare ca a fi obiectiv devine o virtute....

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
Smeagol
post 14 Jun 2006, 11:14
Post #453

Membru ...

From: Timisoara

Anunturile de la Dacia si decalarea termenelor tin foarte mult de piata de automotive, foarte stransa, competitiva si impredictibila. Putem sa ne simtim deranjati de aceasta, poate afecta marca Dacia, dar nu este atat de rau precum se vehiculeaza.

Putem sa ne uitam si in alte curti, pe la alti constructori unde situatia este asemanatoare.

--------------------
Dacia Logan Ambition 2006, 1.6 MPI - TM 10 ???
"Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
+
AMW
post 15 Jun 2006, 01:09
Post #454

Membru autentic

From: Bucuresti

Din surse relativ oficiale am primit informatia ca noul E3 va fi mai luxos si va avea piele...la intrebarea daca piele pe scaune sau pe volan mi-sa raspuns ca ambele...sincer nu prea cred...da omu lucreaza cu uzina dacia....mai multe nu stiu sa va spun ca n-am avut timp sa intreb detalii...daca mai aflu ceva va anunt

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
addiyi
post 15 Jun 2006, 08:01
Post #455

Membru incepator

va avea si aer conditionat automat, mp3 player cu satelit de comanda, airbaguri laterale si cortina, ce mai o sa fie megan........

--------------------
+
CGB
post 15 Jun 2006, 08:05
Post #456

CGB

From: behind

da, este adevarat. noul E3 va avea piele pe scaune si pe volan. la fel de adevarat este ca in primavara viitoare va aparea si varianta cabrio-roadster. iar in viitoarul nu foarte indepartat gama logan se va imbogati cu urmatoarele produse:

-avionul loganFly X3 - avion cu reactie bimotor.
-yahtul de lux logan-Pescarus - mai precis un velier extrem de luxos.
-camioanele logan-carrier - cu capacitate de transport de 60 t.
-autobuzele logan-spedition - cu capacitate de 120 persoane pe scaun si 200 in picioare.

deasemeni este preconizat ca in anul 2008 va aparea si gama de motociclete logan-speed.Bike (echipate cu motoare de 1.7 l )

keep dreaming. smile.gif

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
klaus
post 15 Jun 2006, 11:26
Post #457

步步

Group: Moderatori

Da, loganul va avea scaune de piele de p... de elefant. Si cand o sa se frece lumea de ele or sa se mareasca suficient de mult ca sa fie folosite pe post de bancheta spate. Da numai daca sunt frecate corespunzator.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
addiyi
post 15 Jun 2006, 11:35
Post #458

Membru incepator

am uitat sa spun ca va avea si sistem de navigatie standard...

--------------------
+
Lithium13
post 15 Jun 2006, 11:41
Post #459

Membru incepator

eu zic ca va avea "musama", asta daca faci comanda, credeti ca le este greu sa iti puna "musama" contra unei sume frumusele !? Eu zic ca se va ajunge sa ii se puna orice de unde se poate scoate bani...

--------------------
Dacia Logan 1.4 mpi Preferance - BT 01 xxx
+
voinicel
post 15 Jun 2006, 11:50
Post #460

Noua mea pisica

La ora actuala in romania Logan = masina saracului. La bani pe care ii dai pe logan iti poti lua un second din germania care daca ai noroc te tine de vreo 10 ori mai mult decat loganul si schimbi de 10 ori mai putine piese in aceeiasi perioada de timp. Si ca sa ne referim si la masini noi, in leasing (ca nu mai platesti aceleasi taxe, cu banii jos e ceva mai scum) iti iei un Aveo pe benzina la vreo 200-300 euro in plus la care nu schimbi sonda de mers inapoi dupa 1300km (patit pe pielea meala logan), nu te apuci sa faci imbunatatiri de proiectare in particular etc.

Oricumcum logan ramane o masina ieftina pentru piata noastra (ma refer la casco, revizii, piese) fata de concurente iar un mare avantaj (si de aceea vad pe drumurile din romania mai multe loganuri decat alte masini) ramine oferta de finantare foarte avantajoasa si diversificata. Ia sa faca si pentru alte marci aceleasi facilitati de finantare si sa vezi tata atunci ca isi ia romanul numai masini capabile.
Frumos sau urat va spun eu ca dupa lansare o sa fie pline drumurile de break si furgon si atunci iar discutii despre rugina, zgomote, imbunatatiri etc

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
+
vijelie
post 15 Jun 2006, 11:59
Post #461

membru violet

QUOTE(voinicel @ 15 Jun 2006, 12:50)
La ora actuala in romania Logan = masina saracului...
...Ia sa faca si pentru alte marci aceleasi facilitati de finantare si sa vezi tata atunci ca isi ia romanul numai masini capabile...

*

Zi-mi si mie te rog 3 facilitati de finantare speciale pt Dacia, ca eu cand am luat-o nu mi-a dat prin cap sa cer vreuna si incepe sa-mi para rau...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
IRONICK
post 15 Jun 2006, 12:01
Post #462

-

From: Romania

[...]un Aveo pe benzina la vreo 200-300 euro in plus la care nu schimbi sonda de mers inapoi dupa 1300km
*
Si cu putin noroc poate nu iti desface motorul la 15k (poate sa rezolvat intre timp problema kalos) ... de stele ca sa mai zic . .

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
bunicu
post 15 Jun 2006, 12:03
Post #463

Membru autentic

La ora actuala in romania Logan = masina saracului. La bani pe care ii dai pe logan iti poti lua un second din germania care daca ai noroc te tine de vreo 10 ori mai mult decat loganul si schimbi de 10 ori mai putine piese in aceeiasi perioada de timp.
*

post-336-1110552475.gif
eu preconizez ca voi tine loganul 4-5 ani maxim. dupa regula de trei simple mi-as dori sa ma vad cu tine cu passatul tau sh dupa 40 de ani si sa tragem linie

--------------------
Renault Megane 2.1 Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
+
voinicel
post 15 Jun 2006, 12:13
Post #464

Noua mea pisica

QUOTE(vijelie @ 15 Jun 2006, 12:59)
Zi-mi si mie te rog 3 facilitati de finantare speciale pt Dacia, ca eu cand am luat-o nu mi-a dat prin cap sa cer vreuna si incepe sa-mi para rau...
*

In primul rand este singurul credit auto care poti sa-l iei pe 7 ani la dobanda de aproximativ cred 9%
Avansul poate fi 0 dar asta cred ca e valabil si pentru altele.
Crediul se acorda si pentru persoanele care nu indeplinesc chiar toate conditiile (ma refer la conditii care nu pun in pericol banca) la doar o mica interventie a dealer-ului (chestie vazuta live si confirmata de un bun prieten director la o sucursala BRD din bucuresti)

--------------------
+
voinicel
post 15 Jun 2006, 12:23
Post #465

Noua mea pisica

QUOTE(bunicu @ 15 Jun 2006, 13:03)
post-336-1110552475.gif
eu preconizez ca voi tine loganul 4-5 ani maxim. dupa regula de trei simple mi-as dori sa ma vad cu tine cu passatul tau sh dupa 40 de ani si sa tragem linie
*

post-336-1110552475.gif
http://www.masini.ro/index.html?usedlist&m...0&tipmoneda=EUR

E un audi din '77 care are aproximativ 30 ani si sigur mai duce inca 10 cu ceva ingrijiri. Cand o rezista tabla de pe logan atat ... biggrin.gif

Ca sa nu mai spunem de celebrele broscute (WW beetle) stiu masina din '64 care inca mai ruleaza.

Oricum pune-ti o intrebare de ce la tv auzi mereu de clubul trabantistilor sau de cel al posesorilor de broscute si nu ai auzit niciodata de cel al posesorilor de dacii (unde e celebra 1100 de ce nu exista un club de renume si pt ea )

This post has been edited by voinicel: 15 Jun 2006, 12:29

--------------------
+
vijelie
post 15 Jun 2006, 12:26
Post #466

membru violet

1. Mai informeaza-te, nu e chiar asa.
2. Daca e valabil si pt altele, nu e exclusiv pt Dacia, deci cade.
3. Se poate, dar interventia este facuta pt a urgenta acordarea creditului, nu pt incalcarea regulilor bancii. Eu am vazut o femeie care avea 8 mil slariu, datora 30 mil la BRD (alt credit), barbat-su somer, fii-su liceean, avea 50 mil si vroia logan de 300 mil. Raspunsul: La revedere!
Scuze pt off topic, da' eram curios ce "facilitati fiscale & financiare" face Uzina de Autoturisme Pitesti + BRD...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Slider
post 15 Jun 2006, 13:06
Post #467

Membru autentic

From: Cernavoda

Voinicel zice:
Oricum pune-ti o intrebare de ce la tv auzi mereu de clubul trabantistilor sau de cel al posesorilor de broscute si nu ai auzit niciodata de cel al posesorilor de dacii (unde e celebra 1100 de ce nu exista un club de renume si pt ea )
*

Io raspund:
Mdea asta de aici ce este? Nu-i club de dacii? rolleyes.gif

This post has been edited by Slider: 15 Jun 2006, 13:08

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
bunicu
post 15 Jun 2006, 14:09
Post #468

Membru autentic

QUOTE(voinicel @ 15 Jun 2006, 13:23)
[

E un audi din '77 care are aproximativ 30 ani si sigur mai duce inca 10 cu ceva ingrijiri. Cand o rezista tabla de pe logan atat ... biggrin.gif

*

post-336-1110552475.gif
ai mei au DACIE tot din 77 cu din alea frantuzesti pe ea, care e bijuterie. si merge, si va mai merge...

mi se pare ca ne apropiem de flame si o sa ne urecheze adminii.
sh versus masina noua s-s discutat in alta parte pe forum. nu are sens sa reluam discutiile.

--------------------
Renault Megane 2.1 Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
+
AMW
post 15 Jun 2006, 14:16
Post #469

Membru autentic

mda...mai bine pastram pentru mine ce am zis mai sus...chiar imi pare rau ca am incercat sa impartasec cu voi ce am aflat...

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
addiyi
post 15 Jun 2006, 14:24
Post #470

Membru incepator

e posibil cine poate stii, ca si cu clima...de ex. la clio3 diferenta de la AC la Clima e doar de vreao 150e...deci nu e imposibil...

--------------------
+
padual
post 15 Jun 2006, 14:26
Post #471

Membru autentic

From: MANGALIA

Legat de acel Audi, si de VW Broscuta...se celelalte...pana ..sa zic eu prin 1970-80 , masina o luai ca sa fie FIABILA in primul rand!!!

Loganul Break va fi un succes, poate nu la fel de "violent" ca Loganul normal , dar cu siguranta se va vinde bine. Asta e parerea mea. Eu cred ca belele de la Logan sunt o combinatie intre nevoia producatorului de a face ceva ieftin, si celebrul stil de lucru al muncitorilor romani, si argumentez cu exemple ca Audi, Mercedes, care au patit si ei belele (rechemat masini pentru modificari)...(in sensul ca nu e "e romanesc" de vina asa cum era pana acum).

Singura problema pe care o vad eu legat de Break... e ca nu ar trebui sa ii spuna break. Sa ii spuna altfel, oricum, dar nu break. Ca nu e break. smile.gif

Arata urat rotile alea micute...si vorba prietenei mele, e o masina de carat. E ca un Oltcit din acelea de mafa (sigur stiti la ce ma refer) umflat cu pompa. Imi place cum arata din spate...dar in rest ..hmmm

Oricum ar fi (urat, umflat cu pompa) isi va face bine treaba, mai ales cu 1.6 16V, fie el si de conceptie '90, si ar fi super util un diesel ceva mai fortos smile.gif

Cred ca Dacia e pe UN drum bun!

--------------------
Daewoo | Ford MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp 2006 E | 1999 - CT-89-PAD|TX-6273-TX
Doamne ajuta!
+
tarzy
post 15 Jun 2006, 15:38
Post #472

aroist

QUOTE(voinicel @ 15 Jun 2006, 13:23)
.............

*

pai sa vedem ....

copy/paste de pe site-ul retromobil club roman
9.IX    Dacia x 37.546 =1100

Parada & Expozitie – Dedicat automobilelor DACIA 1100 – 1100 Club Romania

in continuare o lista dedicata: http://renault8.3xforum.ro/post/7/1/Dacia1100/

atat pe acest forum, cat si pe softpedia au fost cateva topice ample destinate lui 1100

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
RCS
post 15 Jun 2006, 16:10
Post #473

The Gotfather

QUOTE(cristib @ 15 Jun 2006, 10:05)
-avionul loganFly X3 - avion cu reactie bimotor.
*

Asta e interiorul de la LoganFly X3. Este in exclusivitate mondiala aceasta poza !!!

This post has been edited by RCS: 15 Jun 2006, 16:11

Attached thumbnail(s)
u7_5642.jpg ( Size: 135.43k ) Number of downloads: 460

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
LemonDemon
post 15 Jun 2006, 17:32
Post #474

Membru autentic

Iar problema cu Sh-urile? Da exista alternative la Logan , da nu se compara cu un Passat la 9000 Eur din 2001( e si normal ) dar nu se compara nici la intretinere.Un Logan, pe langa fapul ca e nou, mai ai si garantie si e si ieftin de intretinut.Un Passat te costa mult intretinerea si nu stiu daca cineva care are un LOgan isi permite sa intretina un Passat...deci ce sa isi ia la sh? Un NExia(Cielo)?Tot Loganul e cea mai buna alegere pentru costuri mici.Ar mai fi si Golf4 dar si asta e mai scump la intretinere ca Loganul si e masia de stundent nu de famile biggrin.gif

--------------------
None None N/A
+
ssilviu
post 15 Jun 2006, 19:01
Post #475

F1 Man

From: Nicaieri

evident, stundentii sunt plini de bani

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
hebron
post 15 Jun 2006, 22:47
Post #476

Membru autentic

Lemmon, din cate stiu eu ai un Mertz si un Espero, parca.....Afla ca e mai ieftin de intretinut un Golf sau Passat decat un Logan. Bineinteles, la primele apelezi la firme sa-ti aduca piesa dorita, la Logan esti jepcarit in service. Iti spun eu ca tot acolo ajungi, numai ca daca la Golf se duc injectoarele nu esti nevoit sa schimbi tot, inclusiv galerii, ca la Logan (by Renault), ca doar e aceeasi politica...
Ia uite-te un pic la cat dau baietii la revizii la Logan si mai vorbim...Chiar daca uleiul e mai ieftin, te tine mai mult in service, sau iti mai schimba una alta, iar tu bucuros de "atentie" si multumit ca faci ce trebuie scoti banul din buzunar.
Pentru studenti cel mai iefitn e metroul...masina ii face sa chiuleasca de la cursuri radmasa.gif (glumeam, eu in studentie mergeam cu metroul, dar tot chiuleam).

This post has been edited by hebron: 15 Jun 2006, 22:48

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
+
Laurentziu83
post 15 Jun 2006, 23:06
Post #477

Membru autentic

QUOTE(padual @ 15 Jun 2006, 15:26)
Loganul Break va fi un succes, poate nu la fel de "violent" ca Loganul normal , dar cu siguranta se va vinde bine.
*

La ce speranta de viata e acum in Ro intr-adevar va fi o afacere de transport intre cele 2 lumi. blush.gif

QUOTE(LemonDemon @ 15 Jun 2006, 18:32)
Iar problema cu Sh-urile? Da exista alternative la Logan , da nu se compara cu un Passat la 9000 Eur din 2001( e si normal ) dar nu se compara nici la intretinere.Un Logan, pe langa fapul ca e nou, mai ai si garantie si e si ieftin de intretinut.Un Passat te costa mult intretinerea si nu stiu daca cineva care are un LOgan isi permite sa intretina un Passat...deci ce sa isi ia la sh? Un NExia(Cielo)?Tot Loganul e cea mai buna alegere pentru costuri mici.Ar mai fi si Golf4 dar si asta e mai scump la intretinere ca Loganul si e masia de stundent nu de famile biggrin.gif
*

Cea mai buna alegere e metroul, intr-adevar. Iar pentru un student mai ieftin decat Loganul e matizul. Am avut asa ceva ca student si pot sa zic ca un Logan m-ar fi chelit mult mai mult la buzunar, asa ca nu-i chiar asa ieftin pe cat se spune.

QUOTE(ssilviu @ 15 Jun 2006, 20:01)
evident, stundentii sunt plini de bani
*

Pai nu vezi ca cele mai bengoase telefoane la studenti le gasesti? biggrin.gif

--------------------
. . .
+
LemonDemon
post 16 Jun 2006, 07:15
Post #478

Membru autentic

Am un prieten cu Passat full-option din 2003 si el mi-a zis ca revizia il costa cam 30 mil.Nu stiu daca e adevarat dar el asa mi-a zis.Poate este un posesor de Passat aici pe forum si ne lamureste pe toti.Sincer nu cred ca Loganul este mai scump la intretinere ca un Passat, iar Golf4 la mana a 2-a este destul de ieftin.Daca esti mai cumpatat poti sa gasesti un FSI de 1.9 si 60 CP.

In afara de Mercedes si Espero mai am si un Audi A6 modelul nou care la nici 5000 km mi-a facut figura:compresorul de aer conditionat a cedat nervos.Ma rog computerul de bord arata ce el merge dar daca deschizi capota nu se vede ca ar functiona.Am mers de unde l-am cumparat si ei au zis ca am noroc ca este in garantie ca altfel ma costa in jur de 100 mil blink.gif .Sincer nu ma asteptam la probleme asa repede dar se intampla si la case mai mari.

--------------------
None None N/A
+
RCS
post 16 Jun 2006, 08:15
Post #479

The Gotfather

QUOTE(LemonDemon @ 16 Jun 2006, 09:15)
Daca esti mai cumpatat poti sa gasesti un FSI de 1.9 si 60 CP.
*

Poate te referi la SDI. Eu unul nu am auzit FSI de 1.9 si 60 cp. wink.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
cmandrei
post 16 Jun 2006, 08:17
Post #480

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Nu reusesc sa pricep ce are Mercedes, Audi, Daewoo, Aro, VW, metro, revizii VW etc. cu dacia logan break !?!?!?!?! ... daca se continua asa acest topic se va inchide pana la aparitia pe piata a daciei logan break.

Va multumesc pentru intelegere,

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
36 Pages « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 12:54
Forum Renault