Concerte si Evenimente
![]() ![]() ![]() |
Concerte si Evenimente
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Corul Armatei Rosii, la toamna.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Ce-i mare, rosu si pute?"
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Merge careva la Robbie Williams? Am luat belete in prima zi de vanzare, spre bucuria nevestei personale
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu chiar m-as duce, da-i cam departe.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Robbie Spanac live pe Dolce Info (ch 250).
Boring. This post has been edited by Markos: 17 Jul 2015, 20:54 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
21 Iulie, Beth Hart.
|
--------------------
Dacia
1310
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
Asa nasol e?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i festivalu' din reclama cu "vreaaaaaau la Aanton...la Anton, vreau la Anton?"
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Festivalul asta a făcut clujul varză. Cred ca nici dacă se dădeau țigări gratis nu se înghesuia atata lume.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ziceau unii că e o afacere de succes, un exemplu de cum să faci bici din orice...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
De-acord, asta da zdranganeala.
Totusi, la Beth Hart n-a fost nimeni ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
Se plângea un amic care locuiește la 14 kmp de Cluj că l-a deranjat zgomotul noaptea trecută. Așa de strong e?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
A batutara vintu' tare din directia conshiertului.....
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Concertelor", am înțeles că-s în vreo 3 locuri...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 1 Aug 2015, 16:20) Se plângea un amic care locuiește la 14 kmp de Cluj că l-a deranjat zgomotul noaptea trecută. Așa de strong e? ![]() Eu stau cam la 4 km în linie dreaptă de Cluj arena, plus ca între cele două locații există un deal care cu siguranță atenuează zgomotele. Paranghelia a început joi seara. Vineri întreba o vecină dacă am auzit concertele. Cică după miezul nopții se auzea destul de tare. Eu nu știu, am dormit cu geamul închis. Dacă amicul tău sta în zona Floresti-Gilau, n-are obstacole naturale între el și stadion. În condiții meteo optime, zgomotul se poate propaga pan' la el. Ceea ce s-a și întâmplat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
Pt. cine-si face concediul prin Europa. E si-un Gilmour p-acolo, nici un d.j.
|
--------------------
Dacia
1310
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
11822814_733004130144005_3118666374787045309_n.jpg
sursa This post has been edited by kum: 3 Aug 2015, 23:36 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
maho |
![]()
|
Din 30 august:
http://enescu.tvr.ro/2015/ |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La sfarsitul saptamanii urmeaza zilele unui targ din Valea Jiului, Primaul, a invitat sa cante pe Florin Salam, Holograf si BUG mafia. Primul a aceptat Holograful si BUG mafia au refuzat motivand ca se pisa cu bolta pe comision (in mod elegant) si ca ei nu urca pe aceeasi scena cu manelisti.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Vulcan sau Lupeni?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai rau. Uricani.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici podgorii nu mai sunt acolo?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
Au fost vreodata?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Le-a ars Decebal.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
![]()
|
Au fost, inainte de filoxera.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
radian |
![]()
|
Pogorii sunt pe malul Jiului dar mai la sud, dincolo de munti, prin Prazland. In Valea Jiului nu-i destul soare pentru astfel de culturi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:55 |