Concerte si Evenimente
![]() ![]() ![]() |
Concerte si Evenimente
remusro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
|
||
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bruckner nu-i ala de face planetare?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
|
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mea culpa, ala cu planetare era Breckner!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pentru brăileni și de ce nu? și gălățeni.
Concertul va avea loc lunea viitoare, pe 22 aprilie. Datorită timpului scurt rămas și datorită faptului că vreau să-l ajut pe Teo (vezi Mozart Rocks) îmi permit să-l promovez aici. Biletele costă 45 lei. Dacă e cineva interesat, răspund cu plăcere pe PM. afis_mic.jpg ( Size: 142.8k ) Number of downloads: 331 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu reveniti la fabricantii de planetare? Ca poate-si face frunu' trupa de percutie la planetare second. Tinand seama de punctele de rupere diverse, deja se pot scoate macar doua octave. Pentru notele lipsa din gama apelam la diferentialele sudate.
![]() This post has been edited by dacis: 13 Apr 2013, 19:31 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Din afisul prezentat nu-mi e pra clara partea cu catedrala sfintul Isaac
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Tataie: poate te lămurești de aici
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
M-am uitat in calendarul nostru ortodox de rit danubian-pontic. Nu l-am gasit pe sfintul asta. Parca n-ar prea avea nume romanesc.
This post has been edited by corbex: 13 Apr 2013, 20:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ieri dimineata, aflind de concertul DM din Bucuresti, m-am gindit sa ma uit daca nu vin si p-aici. Si aflu cu surprindere ca au chiar doua concerte, unul chiar la un festival in Locarno. Intrucit concertul e programat marti, ma gindesc la un mic concediu de simbata pina miercuri. Vorbesc repede cu nevasta, isi exprima incintarea si plec la birou cu gindul sa cer concediu, fericit nevoie mare. Minune, mare minune. Mi-au spus sefii ca nu se poate, ca in saptamina aia pleaca si ei in concediu si ca n-are cine sa pastoreasca turma in lipsa lor in afara de mine, deci nu se aproba. Dupa lungi parlamentari obtin un acord de principiu. Intru pa net sa iau biletele. Pwla bilete, vindute de peste tot! Dau anuntul la nevasta, dupa care-mi zice un coleg ca daca nu mai gasesti bilete nicaieri, trebuie sa mergi la posta, pentru ca au prioritate si pot anula la dupa bunul plac bilete rezervate pe diverse site-uri dar neplatite inca. Al dreaq, a avut dreptate! Iata-ma in posesia a doua bilete la concert, repede trintesc o poza si o trimit pe whatsapp la nevasta, dupa care ma tirez inapoi la birou. Ajung acolo, astept pe ace venirea sefilor, dupa care bag nota de concediu. Iar mi se da cu leuca-n cap: NU SE POATE! Pina la urma am obtinut juma' de zi marti si juma' de zi miercuri. Macar vad concertu'.
20130412_122342.jpg ( Size: 2.48mb ) Number of downloads: 311 This post has been edited by Marty: 13 Apr 2013, 20:15 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
esti un norocos !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
Nu prea au fetze de coristi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
cine dreaq is aia ca au fetze cam dubioase ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ar mai fi de mers la "the wall", da' nu sunt sigur ca-s in bucuresti in perioada aia.
![]() big_roger_waters_tour_2010_9_.jpg |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
l@u |
![]()
|
plm, pink floyd,nu mi-a placut niciodata
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(zanzie @ 13 Apr 2013, 21:17) Unde?Am fost la concertul de promovare a albumului Mutter. Daca n-ai mai fost la ei pina acum, pregateste-te de spectacol! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zanzie |
![]()
|
In bucuresti: http://www.eventim.ro/ro/bilete/rock-the-c...CFYFY3god3ggAHw
E a doua oara cand ma duc la ei. Prima data i-am vazut in 2010, la festivalul sonisphere de la bucuresti. Au cantat impreuna cu Accept, Manowar, Alice in Chains, Anthrax, Slayer, Megadeth si Metallica. 3 zile de pomina... ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Bine ca mi-am adus aminte sa merg aici in Bv sa-mi caut bilete la Waters, ca-n copitala era (cand am fost eu) intrerupt sistemul de vanzare de la Diverta.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
7 iunie, la Cluj, DEEP PURPLE
Bilete |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca mergeti careva, sa-mi ziceti si mie daca mai canta Gillan "Smoke on the water". Ce fuse... se duse.
|
--------------------
Dacia
1310
|
zanzie |
![]()
|
Pai tot el e solist.
Problema e ca solo-urile de chitara nu le mai canta Blackmore. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
maho |
![]()
|
Stiu; ma gandeam doar ca unele bucati de vocal n-ai kum sa le mai sustii la varsta asta, iar melodia respectiva mi se pare definitorie si pt. ei, si pt. istoria hard-rock (iar nu "heavy-metal", cum am vazut pe sit-ul ala).
Asta din Bv n-a adus in viata lui (de primar) dacat solisti de populara, asa ca tot e bine. |
--------------------
Dacia
1310
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Cica cinta mai bine pe caseta decit pe scena.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Stiti careva sarbeste mai bine decat gugal trensleit?
Ca mi-am luat bilete la Roger Waters la Belgrad, via eventim.rs acum vreo luna, si azi primesc urmatorul mail de la ei QUOTE ****OBAVE©TENJE**** Kupci koji su kupili ulaznice za tribine za koncert Rogera Watersa - The Wall (Na Učæu), od 11.06.2013 na blagajni KOMBANK Arene mogu svoje ulaznice zameniti za nove ulaznice (Kombank Arena). Podseæamo vas da se zbog tehnièkih i produkcijskih razloga koncert premečta sa Učæa u Kombank Arenu. Vač CS Eventim Nu tu versiune in engleza, nu nimic. Si traducerea de pe gugal trensleit nu ma ajuta prea tare. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Zice că din motive tehnice au mutat concertul din outdoor (Učæe, lăngă Belgrad) în indoor (Kombank Arena - polivalenta lor).
Și cică dacă vrei, poți schimba biletele. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Genial... Zdaiseama ca biletele sunt demult platite si mi le-au si livrat acasa deja. Deja ma gandeam ca ar fi o idee sa ma uit si de cazare, ca vreau sa si dau o tura prin Belgrad sambata/duminica inainte de concert.
Le-am scris si lor oricum un mail amu' vreo cateva ore, sper ca nu i-am speriat prea tare scriindu-le in engleza. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 10 Jun 2013, 22:46) Stiti careva sarbeste mai bine decat gugal trensleit? Ca mi-am luat bilete la Roger Waters la Belgrad, via eventim.rs acum vreo luna, si azi primesc urmatorul mail de la ei Nu tu versiune in engleza, nu nimic. Si traducerea de pe gugal trensleit nu ma ajuta prea tare. Sirba si maghiara sint limbi internationale (de circulatie locala). E vina ta ca nu le stii. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:54 |