Concerte si Evenimente
![]() ![]() ![]() |
Concerte si Evenimente
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Super veste:
QUOTE A apărut biletul unic pentru concertele Fuego, Bănică și Hrușcă Pasionații de concerte de Crăciun beneficiază din acest an de facilitatea biletului unic, cu care pot intra la orice concert, indiferent că e al lui Fuego, Bănică, sau Hrușcă. "Ideea le-a venit celor trei după ce s-a constatat că la unele concerte rămâneau câteva locuri goale. Au discutat și au decis să ofere bilete unice", susține Decebal Popescu, impresarul lui Ștefan Hrușcă. Biletul unic permite accesul la toate concertele din timpul acestui sezon, în limita locurilor disponibile. "Dacă cineva merge la Bănică și vede că nu mai sunt locuri, poate merge la concertul paralel ținut de Hrușcă, sau la Fuego. În plus, biletul unic poate fi un excelent cadou, susține Robert Acrișor, impresarul marelui artist Fuego. "Vreți să faceți cuiva o surpriză? Îi dați biletul și alege singur la ce concert să meargă, în funcție de preferințe, evitând astfel eventuale încurcături", declară Robert Acrișor. Attached thumbnail(s) 3in1.jpg ( Size: 169.97k ) Number of downloads: 357 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Alte stiri d-astea "glumete" de pe TNR mai ai?
Plus ca se vede cu ochiu liber ca e prelucrata poza cu biletul |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu-mi zice ca ti-ai luat teapa!!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Dec 2012, 15:26) O, da, cum sa nu, dorinta mea cea mai arzatoare e sa ma duc la un concert la fuego si sa-mi trimit nevasta la concert la banica si copiii la concert cu hrusca, sa le inregistram pe toate si apoi sa ne uitam impreuna la inregistrari... Pe mine m-a frapat cat de prost e editat biletul ala in photoshop si am cautat sa vad de care sunt ageamiii |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
CONCERT EXTRAORDINAR DE ANUL NOU!!
Attached thumbnail(s) Fuego.jpg ( Size: 89.12k ) Number of downloads: 299 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ricchi erau odata. Acum, la Bucuresti, vin numai poveri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
era culmea sa fi fost tu impotriva...
This post has been edited by vizitatorul: 20 Jan 2013, 19:52 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Poi,ce-oi vrea?
Sa aplaud venirea unora de-au apus demult.. Chiar si in Italia.. Auzi,tu ai ceva cu mine sau sunt io paranoica? Nu's ce ai da-n ultima perioada ma urmaresti doar ca sa-mi dai cu tifla.. Sa nu crezi ca-mi inchipui cine stie ce.. Problem? Cei care considera ca-s de neinteles ma pot ignora.. Simplu.. Ori poate nenea corbex e, de fapt, 'atacatu'? This post has been edited by iulia_boris: 20 Jan 2013, 20:03 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Merci de lamurire..
Mi-ai luat o chiatra de pe inima.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vizitatorul |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 20 Jan 2013, 20:01) ...... ![]() parca stabilisem... QUOTE(vizitatorul @ 9 Dec 2012, 21:56) QUOTE(iulia_boris @ 9 Dec 2012, 22:17) oricum...bikerful... |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Esti obositor cu atata amuzament..
De felu' asta.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vizitatorul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Esti mult prea subtil pt creieru' meu..
O spui de parca forumu' asta ar fi ceva mai mult decat o simpla trancaneala intre oameni.. Ori este? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Uneori se lasa cu scandal, iar in cazuri extreme cu MantaB.
This post has been edited by Iulikk: 20 Jan 2013, 20:34 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ce-i asta?
Harmalaie mare si am filmat si io.. Ca tot e moda cu filmatu'.. This post has been edited by iulia_boris: 22 Jan 2013, 18:38 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Demonstratie de protest, in Piata Universitatii, pentru Dan Diaconesccu in Direct. Pe stilpi nu era nimeni?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Un grup de prieteni care ii intimpinau pe Zina si Zinu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Era o armata de oameni cu pancarte care aplaudau frenetic calatorii..
![]() Cu indemnuri de genu''Tu esti vedeta','Noi te iubim'.. 22 Jan 2013, 19:57: QUOTE(Markos @ 22 Jan 2013, 19:07) Ce bine ar fi sa semene grevele cu genu' asta de manifestare.. This post has been edited by iulia_boris: 22 Jan 2013, 19:57 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nici n-am vrut sa-i intreb..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am fost aseara la un concert, orchestra simfonica a Filarmonicii Brasov, solist Remus Azoiței - vioara.
Un filmulet de anul trecut: Nu doar ca a fost deosebit de frumos (concertul), dar dupa, am avut placerea si onoarea sa-l cunosc personal, impreuna cu alti colegi de forum, in cadru privat. CHAPEAU ! Un om deosebit, fara nici un aer de vedeta. Un român care ne face cinste in lume. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
Placerea a fost de partea mea!! Multumesc pentru o seara minunata. Remus
|
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
corbex |
![]()
|
Bag sama ca daciotii au doo mari pasiuni: concertele si tiuningul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ai uitat fomeile, tzuica, Stoia si, mai ales, mwie Base.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:53 |