Facelift Siena (Albea din America de Sud), o sa apara si in Europa?
![]() ![]() ![]() |
Facelift Siena (Albea din America de Sud), o sa apara si in Europa?
dcn |
![]()
|
||
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|||
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
e mai "gipan" decat loganul
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Urata masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
grila aduce a audi sau mi se pare mie?
![]() |
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Naspaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E urat rau. Bleah. |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE Fiat a lansat pe piața sud americană un facelift puternic Cati cai are assliftu asta de e asa puternic? This post has been edited by driverx: 2 Nov 2007, 11:35 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Balamalele portabajului sunt de toata jena. Nici cu cele de la logan nu ma pot mandri dar chiar teava folosita de fiat e de tot rasul.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
aceleasi roti mici ca la albea, probabil aceeasi (sub)motorizare
|
--------------------
-
-
-
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
imi plac doar stopurile.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
doamne ce urat e. un audi wannabe
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Rotile cu cauciucuri subtiri ajuta la micsorarea consumului. Garda la sol marita e utila pe drumuri neasfaltate. Ce nu-mi place, ca si la Logan de altfel, e portbagajul prea inalt. Daca vrei sa dai inapoi nu vezi nimic, te bazezi doar pe imaginatie.
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ce folos ca ai consumu mic cand trebuie sa franezi ? oare nu creste distanta pe care se franeaza?
Loganu la exterior arata naspa, din lateral ce mai arata oleaca mai bine , da Albeea ... sau Sienna sincer arata ca curu (scuzati-mi expresia) din toate directiile, parca ii deformata , inalta ingusta cu rotile prea mici , cand te uiti la o poza zici ca te uiti la o machetutza deaia de proasta calitate. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Arata ca un vlajgan caruia i-au ramas pantalonii prea scurti.... asa de urat mi se pare cu rotile alea si cu garda aia la sol.... Imi plac ceasurile din bord.
This post has been edited by sebybv: 2 Nov 2007, 14:52 |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Spatele arata un pic mai bine.......dar farurile nu-mi plac.....macar daca le lasa ca inainte(poza 2) sau daca le lua la fel ca de pe modelul palio(poza 1)...dar mai mijto erau ca in poza 2......grila imi place..e misto....in rest....in interior nimic schimbat...si la balamalele de la portbagaj la albea sunt imbracate....
2 Nov 2007, 15:21: Cutzu acum depinde la ce albea te referi........ noua sau vechea? This post has been edited by Gescu: 2 Nov 2007, 15:21 Attached thumbnail(s) palio_2008_10.jpg ( Size: 20.4k ) Number of downloads: 105 fiat_innocenti_brasil1.jpg ( Size: 65.42k ) Number of downloads: 119 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu raman la parerea ce primul Albea arata cel mai bine, avea un aspect echilibrat si decent.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Gabi Popescu |
![]()
|
S L Z Group: Members Posts: 89 Joined: 15 June 07 From: Ploiesti ![]() |
ce ma frate ca fiatu albea e o corcitura nereusita intre 2 masini .... nu se leaga nimic la ea mai ales la modelul de la noi din tara
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma refer la Albeea modelu asta de anu trecut incoace, sau de cand o aparut si la siena ii aceeasi branza , o mai modificat una alta da parca inca ii si mai urata
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Gabi Popescu |
![]()
|
S L Z Group: Members Posts: 89 Joined: 15 June 07 From: Ploiesti ![]() |
Chiar ca Loganul e masina fata de albea... mie imi place ca la albea au pus astia roti de bicicleta si sa ma scuzati fata de curva si spatele de fata mare.
2 Nov 2007, 15:44: mi-am adus aminte ca atunci cand a aparut albea la noi pe piata in italia nu exista Fiat Albea dat spre vanzare... s-a mirat un prieten de-al meu care a venit din Italia si nu stia ce Fiat e asta pt ca in Italia nu a vazut ![]() This post has been edited by Gabi Popescu: 2 Nov 2007, 15:44 |
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|
Gescu |
![]()
|
Diferente intre prima si a doua generatie...
![]() <span class='edit'>2 Nov 2007, 16:05:</span> Hai frate ca o fi aratand mai bine alta masina....nu dau nume.........din spate tractor si din fata bostan pe 4 roti........dar gusturile nu se discuta... This post has been edited by Gescu: 2 Nov 2007, 21:02 Attached thumbnail(s) bord.jpg ( Size: 65.3k ) Number of downloads: 155 bord_star.jpg ( Size: 89.75k ) Number of downloads: 166 fiat_albea.jpg ( Size: 113.81k ) Number of downloads: 109 Albea_star.jpg ( Size: 403.83k ) Number of downloads: 103 fiat_albea_22.jpg ( Size: 70.65k ) Number of downloads: 77 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
mie vechiul interior mi se pare penibil. Mult sub cel de logan. Cu asta nou parca s-au mai scos. Despre designul astuia nou din topic,numa' sanatate si sa nu o vedem pe aici, sa facem infarct.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ba voi nu v-ati prins ca Albeea/Siena e un model pt tarile din lumea a3-a?Albeea e urmasul lui Palio,care nu a rupt gura targului nici el.Pt Europa de Est,Africa,America Latinae perfect etc.E masina cea mai ieftina de la Fiat.La 8-9000 de euro sau cat a costa,ce vreti?E inalta pt a corespunde drumurilor rele,interior ok la pretul ala,estetic arata binisor,motorizarea e destul d bunicica,pacat ca nu au pus Multijet-uri pe ele.In rest nimica de comentat.Imi place ca va umflati in pene de bucurie in acest topic,vezi doamne ce facem noi e Ferrari pe langa Albeea.Cand om avea vanzarile lui Fiat,atunci mai putem vorbi.De ce nu comparati Loganul cu Linea,sa vedem atunci cine se face de cacao la toate capitolele.Cu Bravo nu e nimic de comparat,mai trebuie sa treaca vreo 30 ani pana o sa faca Renault-ul masini in adevaratul sens al cuvantului.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
Gescu |
![]()
|
ai perfecta dreptate @raduboy....
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Gescu |
![]()
|
adica autoturisme care satisfac nevoile unei persoane,un autoturism care corespunde din toate punctele de vedere ale ergonomiei si anume: grad de confort,comoditate(da de unde) si nivel de zgomot.....din punct de vedere functional:fiabilitate(aloooo nu cred ca in 5 ani vei vedea un logan neumblat deloc in el....deja au inceput........un sincron in cutie....un marait un carait),mentenabilitate( sa zicem ca acest punct e rezolvat in proportie de 50%)....
This post has been edited by Gescu: 3 Nov 2007, 22:54 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Te-am intrebat pe tine?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Gescu |
![]()
|
da orogant mai esti!!!! eu sustin idee lui raduboy........asta am facut...ce nu va convine realitatea?
This post has been edited by Gescu: 3 Nov 2007, 23:31 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Acum sa nu transforman intr-un mexican shot-out acest topic.Atat Renault cat si Fiat au modele entry-level , fiecare cu strategiile lui.Nu pot sa nu observ trend-ul crescator al Fiat-ului , design foarte ingrijit si fara clasicele probleme de fiabilitate.Renault nu s-a schimbat cu nimic , pana la generatia asta , zic ei.Acum sa vedem daca noua generatie de Laguna nu va mai fii un festival al greierasilor si nici nu imi vor mai fii mecanicii cei mai buni prieteni.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Concluzia: Albea e de c***t, ZKR e best of.
Sa fim seriosi. Sunt cam la acelasi nivel, la ori ati incerca voi sa comparati, cu un mic plus la Albea la capitolul pret. Mai erau unii pe aici care comparau cate Albea s-au vandut in Ro si cate Logan in Tr, dar nu tineau cont si de faptul ca turcii sunt vre-o 70 milioane si noi 22. This post has been edited by St: 4 Nov 2007, 10:09 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Gescu |
![]()
|
O fi aratand ea najpa cum spuneti voi.......dar de ce de fiecare data in trafic cand ma iau la intrecere cu-n logan........pe la 160 il las in urma si imi face fleshuri disperat?????
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
QUOTE(Gescu @ 4 Nov 2007, 11:35) O fi aratand ea najpa cum spuneti voi.......dar de ce de fiecare data in trafic cand ma iau la intrecere cu-n logan........pe la 160 il las in urma si imi face fleshuri disperat????? Pe langa absurditatea mesajului in sine , pe langa viteza aceea mai mult decat ilegala , pe langa toate acestea tot ca o cursa de oameni la varstea a 3-a arata.Voi va "alergati" si restul ne uitam plictisiti la voi , ca si cum s-ar depasii 2 tiruri. Albeea este pentru Fiat , ceea ce este Logan pentru Renault. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:11 |