Cartela prepaid Cosmote, 2000 minute in retea / luna
![]() ![]() ![]() |
Cartela prepaid Cosmote, 2000 minute in retea / luna
bonzai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|||
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
auzita de la Carcotasi:
Culmea zgarceniei: "Sa ai cartela cu extra-optiune de la Cosmote si sa dai bip !" Si acum teoria conspiratiei: "Vodafone si Orange au cumparat cele mai multe cartele Cosmote...." |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Tare de tot teoria conspiratiei asta..dosarul pelican ..
![]() Poate mai vedem in curand alte oferte cosmote , daca nu cu 2000 min ca extraoptiune poate 1000 , sau macar 500. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Sper ca masura de a reduce data activarilor va duce la scaderea pretului cartelelor la "negru".>>
Pui pariu ca dupa 22 martie nu o sa mai gasesti cartele sub 500.000 bucata? Eu estimez un pret de 1.000.000 bucata peste vreo 2 luni. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde anume le gasim la "negru" ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <<6 000 000: cartela cosmote cu 6 mil am din 100 mai am 79 care vrea repede ca nu se mai gasesc de bucati las la 5.9 mil buc >> Se pare ca a innebunit lupul ![]() Citatul este dintr-o pagini cu anunturi din Constanta. Chiar nu se poate face nimic impotriva tuturor profitorilor din tara asta? In loc sa scoata la vanzare cartelele ei le-au oprit la magazin, le-au activat si acum vor sa se imbogateasca pe spatele "fraierilor". COSMOTE ar fi trebuit sa ia putina atitudine, dar nu prea vad cum ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma fraier e cel care da...
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Aiurea..pe okazii.ro se gasesc la 300-400 de mii.mi se pare un pret rezonabil avand in vedere ca nu se mai gasesc in magazine si ca mai e o zi pana se incheie "revolutia"..
p.s: de vreo 2 zile n-am mai prins nici un network busy. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Zippy @ 21 Mar 2006, 00:25) Aiurea..pe okazii.ro se gasesc la 300-400 de mii.mi se pare un pret rezonabil avand in vedere ca nu se mai gasesc in magazine si ca mai e o zi pana se incheie "revolutia".. p.s: de vreo 2 zile n-am mai prins nici un network busy. Unde se gasesc Domne ca am nevoie SUUUUUPER URGENTA de 3 cartele!!!!! Dau un cico,tec,american cola..da nu ma trimiteti in balarii ca va pomenesc de bine la biserica! ![]() Si in caz ca stiti unde desi ma indoiesc, ca am inf sigure ca NU SE MAI GASESC deloc in Buc, astept PM ca sa nu se infiga toti nehalitii acolo..adica sa apuc eu inainte 3 ![]() This post has been edited by Lexy: 21 Mar 2006, 08:49 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vedeți că se smântânește chestia cu cartela cu nas subțire.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca ati vazut in ziar ca nu mai e oferta... Adica trebuia activata optiunea pana ieri, maxim. De azi... degeaba ai cartela ca nu mai poti activa optiunea.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
din cate am vazut eu pt. cei care au activat pana pe 22 extraotiunea e valabila pana la 31 martie 2006
![]() asta da teapa ! |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Avathan,nu stiu ce consideri tu "teapa".Extraoptiunea e valabila pana in 2007, activarea ei e valabila doar pana la 31 martie 2006.
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
avathan |
![]()
|
tedy in reclama aia spune asa
extraoptiune valabila pana la 31 martie 2006 pentru cartelele activate pana la 22 martie 2006 este difuzata la tv de cateva ori pe seara ... acum e posibil sa interpretez eu aiurea ce vor ei sa spuna dar DATELE sunt corecte |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.cosmote.ro/ro/content.aspx?styl...10000&cid=17408
"2000 minute pe lună către orice număr COSMOTE! Activează-ți cartela până la 22 martie! Vei putea activa apoi extraoptiunea până la 31 martie!" PANA LA 31-03-06 POTI SA ACTIVEZI EXTRAOPTIUNEA CU 2000 DE MINUTE(asta daca ai introdus cartela in tel si ai dat un apel ceva- adica daca ai activat-o-, dc nu data limita a fost 22 martie). NU SCRIE SAU NU DA DE INTELES IN NICI UN FEL CA LA 31 MARTIE EXPIRA OFERTA ASTA, CI DOAR PERIOADA IN CARE SE PUTEA ACTIVA ACEASTA EXTRAOPTIUNE!!! pe viitor sugerez citirea (interpretarea) mai atenta a oricaror informatii. . . This post has been edited by alex_axn: 23 Mar 2006, 17:08 |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
avathan |
![]()
|
deci e asa
"2000 minute pe lună către orice număr COSMOTE! Activează-ți cartela până la 22 martie! Vei putea activa apoi extraoptiunea până la 31 martie!" merci alex_axn |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ce rapid esti
![]() ![]() |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
avathan |
![]()
|
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am mai spus ca de 2500 de ani in greci sa nu crezi nici cand fac daruri
![]() Psihi mu fraticule te se faci asta un pic teapa de la Elada este ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(avathan @ 23 Mar 2006, 16:42) tedy in reclama aia spune asa extraoptiune valabila pana la 31 martie 2006 pentru cartelele activate pana la 22 martie 2006 este difuzata la tv de cateva ori pe seara ... acum e posibil sa interpretez eu aiurea ce vor ei sa spuna dar DATELE sunt corecte Corect,dar se interpreteaza asa: Cartelele care au fost activate pana in 22 pot activa extraoptiunea pana in 31 martie,ea fiind valabila 1 an de zile.Cartelele sim care n-au fost bagate in telefon pana in data de 22 martie,pa...nu mai beneficiaza de extraoptiune.Asta in ideea ca cei care au facut stoc de simuri noi in ideea de a le vinde or sa o ia in barba...ca nu-l vad pe ala care ar da banii pe o cartela deja activata,sa-l sune toti dementii noaptea...parerea mea,eu unu n-as cumpara,bafta |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
tedy |
![]()
|
scuze ca m-am repetat aiurea,nu am vazut ca deja iti raspunsese cineva
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
alex_axn |
![]()
|
avatan, am citit si posturile tale de mai sus, dar tocmai ti-am zis ca daca ai fi citit mai cu atentie (sau ai fi fost mai atent la reclama aia) ti-ai fi dat singur seama de cum anume stau lucrurile. (cum ai facut-o dupa ce am pus link-ul ala..)
si pt bion.. nu stiu daca o sa tina mai mult de un an, oricum spune destul de clar ca ea este valabil pt un (1) an.. si nu prea zice nimic de posibilitatea prelungirii acesteia dupa aceasta perioada.. oricum si daca o tin "doar" un an, tot e bine, si tu ca si client nu cred ca o fii in pierdere. oricum eu cred ca tot va baga ceva dupa 31-03-07 (asta daca nu or sa mai prelungeasca pe asta cu 2000 de min) pt ca ei stiu ca nu pot concura cu tariful ala de 0.16 euro/min, tocmai de asta existand o asemenea oferta in ziua de azi.. edit: si pt tedy: "...ca nu-l vad pe ala care ar da banii pe o cartela deja activata,sa-l sune toti dementii noaptea...parerea mea,eu unu n-as cumpara". nu prea inteleg ce vrei sa zici.. poate te faci mai explicit. ideea e ca daca cumperi o cartela de la unu care a activat-o deja, nu inseamna ca numarul ala a fost folosit, ci pur si simplu a fost bagata in tel doar pt activare. deci nu e sa zici ca a folosit-o cineva si acum te va suna lumea pe nr-ul ala, crezand ca mai da de cel care ti-a vandut tie cartela.. This post has been edited by alex_axn: 23 Mar 2006, 17:31 |
--------------------
vw
passat
2009
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Pazea ca apar consecintele: ZAPP contraataca !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
tedy |
![]()
|
QUOTE(alex_axn @ 23 Mar 2006, 17:26) si pt tedy: "...ca nu-l vad pe ala care ar da banii pe o cartela deja activata,sa-l sune toti dementii noaptea...parerea mea,eu unu n-as cumpara". nu prea inteleg ce vrei sa zici.. poate te faci mai explicit. pai ce incredere am eu ca nu a fost folosita din moment ce e activata? deci clar eu nu as lua,cine se risca treaba lor,bafta |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Mare caterinca cu astia de la COSMOTE....cum au vazut ca se cumpara cartele in prostie cum au retras oferta iar cele 2000 minute vor fi pt o vreme...daca va mai aduceti aminte de cartela de la connex acum cativa ani cu 1 cent / minut ...... cat a tinut?!....doar max 2 ani(parca...sper sa nu exagerez
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
tedy |
![]()
|
Asa si? care ar fi problema...sau ce pierzi ca vorbesti cateva luni sau 1 an,iar pe urma se retrage.Oricum cat dureaza e bine.Era mai bine daca nu exista ? sau ce vrei sa zici,ca n-am inteles unde e caterinca aia
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
Eeee ... tre sa adune si omul niste posturi ca e la inceput
![]() ![]() Si sa fie clar ... 2000 de minute pe luna TIMP DE UN AN DE ZILE!!!! Atat o sa tina, nu mai mult. Mai putin poate, dar sigur nu mai mult. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
moderadoru |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 10 January 07 ![]() |
pana in ce luna mai tine optiunea 2000 minute ?
|
--------------------
Pegas
tohan
1899
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai!
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
depinde in ce luna a fost activata.optiunea era valabila un an!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 13:06 |