Cartela prepaid Cosmote, 2000 minute in retea / luna
![]() ![]() ![]() |
Cartela prepaid Cosmote, 2000 minute in retea / luna
TheSaiLor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ma duc sa cumpar si eu:)avem,daca luam toti de pe forum:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
@ tudor b:ce inseamna compresie maxima pe voce?
|
-------------------- fan VAG!
|
|
mef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 Mar 2006, 18:02) Lumea pe aici zicea ca semnalul bun, ca se prinde etc. Eu mi-am exprimat parerea ca semnalul bun se datoreaza numarului mic de utilizatori. Cand a aparut numarul mare de utilizatori, toata reteaua aia asa de laudata pe aici (ca cele mai noi echipamente etc) s-a dus pe pustii... Aceleasi probleme le-a avut si connexul cand a introdus centul ala de week-end. de nu se mai putea da un telefon in week-end. Si dupa ce a avut reclamtii grele de la niste useri cu flotile de telefoane (care de altfel aduc cei mai multi bani...), au taiat centul de week-end. Eu cred ca domnii de la Cosmote nici nu o sa apuce sa faca anul cu cartela asta. O sa o taia mai devreme. Si stiti care-i problema? Ca nu o sa poata face clientii nimic, pentru ca dreptul comercial ii apara impotriva contractelor care devin impovaratoare. Ca bine zici. eu am abonament de cand a aparut cosmorom in RO. de cateva zile sufar din cauza acestor nenorocite de cartele si nu am alt telefon alternativ. HUO! ![]() P.S. Cu siguranta vor rezolva problemele, cred ca au fost luati prin surprindere... |
--------------------
Toyota
Avensis
2007/1.8 VVT-I
- none
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 15 Mar 2006, 00:02) Folosesc ab cnx de vreo 6 ani (diferite ab). De aprox 1 an la mine in zona calitatea sunetului e sub orice critica (daca interlocutorul meu nu vb nu se aude zgomot de fond, alte chestii deranjante) pe motiv ca se transmite in mod HR. Cosmote in schimb (la mine in zona) e in EFR, rezultand o calitate mult mai buna a sunetului. |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca reteaua si-a revenit,merge de dimineata fara probleme.Eu personal n-am primit nici un mesaj de genul "connection error",sau "network busy".Cred ca a fost botezul
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
pai atunci tu nu prea primesti "network busy"...
iar de ceilalti nu ai de unde stii,... |
-------------------- fan VAG!
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si eu primeam "network busy" cand era reteaua full,de ce crezi ca n-am de unde sa stiu de ceilalti....stau in padure sau ce ?Bineinteles ca stiu,merge.Mai da cate un rateu,dar asta e,se intampla si la case mai mari
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Se pare ca totusi merge!!!
Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Si la mine merge ...aproape foarte bine.
Oricum mai bine decat cnx sambata. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca s-a lucrat in aceste doua saptamani de la lansarea ofertei la retea. A inceput sa functioneze. CIudat, dar functioneaza.
Keep up the good work COSMOTE!!! P.S. Am deja 340minute vorbite. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Contra oferta CONNEX
![]() ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
O fi oferta jalnica dar este primul pas spre un raspuns la oferta Cosmote.
Oricum datorita ofertei de taxare la secunda oferita de Cosmorom ( adica actualul Cosmote Romania) prin 2001 actual in toate retelele se foloseste taxarea la secunda , adevarat dupa o anumita perioada dar nu mai mare de 1 min. Se pare ca de data aceasta in sfirsit se intrevede o scadere semnificativa a tarifelor convorbirilor telefonice, nu numai la Cosmote ci si la ceilalti operatori. Viitorul chiar suna bine!! Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Salut...Se mai gasesc cartele cosmote?Daca da,de unde fac si eu rost de doua?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
oferta connex = penibil !!! 20 de minue???? de ras.
legat de cosmote...chiar merge brici reteaua acum. dau si primesc telefoane fara probleme. se pare ca intr-adevar au lucrat la aspectul asta. am 400 de min vorbite deja ![]() P.S @obscuru...unde ai gasit oferta aia connex? ca pe site la ei nu e. This post has been edited by zerdok: 18 Mar 2006, 13:09 |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi in Cora Pantelimon la Germanos, dar numai la pachet cu telefon. Certele simple am inteles ca nu se mai produc de saptamana trecuta.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
mai avea pe la cocorul la parter. da' era 400 mii una si nu se inghesuia nimeni. asta saptamana trecuta. acum nu mai garantez
![]() |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 March 06 ![]() |
astia-s nebuni nu se mai gasesc cartele
![]() |
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Oferta Connex este jalnica si total dezavantajoasa .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
eu deja am incurc in telefoane.
M-a mancat in dos pt. ca am luat si abonament si cartela cosmote. Aseara mi s-a parut ca e ok si inmax 2 sapt o sa se imbunatateasca reteaua. pana atunciumblu asa: Cartela cosmote = 2000 min folosite cu mai toti prietenii. Abonament cosmote cu 240 min si 90 sms incluse= vorbite in orice retea in afara de cosmote unde folosesc reteaua. Abosament cent500= 500 min in week cu connex care nu au cosmote + 30 min in retea cand termin cele 240 min de pe cosmote, 50 min in oirce retea idem, 20 min apel video cnx-cnx si vreo 20 mega de browserit pe net. Momentan abonamentele cosmote mi se par super competitive motiv care m-a afcut sa las connexul doar pt. abonament si minute gratuite. cent Ca sa av afceti o idee la un volum de 500-600 min vorbite pe luna in orice retea pe connex mama platea cam 5 mil iar acum s-a rezolvat cu un abonament cosmote cu 480 min de 2.2 mil. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
tedy |
![]()
|
Vis-a-vis de tarife,eu sunt super multumit de taxarea cosmote.La 5-6 ore vorbite numai in afara retelei,nu am platit mai mult de 1,3 mil.La connex sau orange cred ca fugeam de acasa cand venea factura
![]() PS : Astazi nu mi-a dat nici un rateu,se pare ca functioneaza si am semnal si in subsol,unde inainte nu aveam. This post has been edited by tedy: 18 Mar 2006, 18:22 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Fratilor de unde-mi procur si eu o cartela d-asta minune?????Am batut tot Bucale azi si nimic! Chiar nu mai gasesc nici una? Multumesc pt eventualele indicatii
![]() M-am uitat si eu pe oferta connex..... ![]() De operatorul portocaliu ce sa mai zic.... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
In toate ziarele am vazut baner publicitar prin care COSMOTE isi cere scuze pentru inconvenientul creat de supraincarcarea retelei si ca se lucreaza pentru remediere. Deasemenea ultima zi a activarii optiunii nu mai este 31.03.2006 ci este 22.03.2006. Deci cei care nu au paucat pana acum ... imi pare rau de ei ... nici nu o s amai apuce
![]() Intre timp reteaua nu mai da rateuri, merge super bine, se aude super bine ... si e super ieftin ![]() ![]() This post has been edited by TheSaiLor: 19 Mar 2006, 16:40 |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am citit eu, se mentine optiunea cu 3 euro pana la 31 martie dar DOAR pentru cartelele activate pana pe 22.03.2006.
"COSMOTE multumeste clientilor sai pentru increderea si entuziasmul manifestate fata de serviciile sale. Succesul ofertei COSMOTE 2000 de minute pe luna a generat o crestere semnificativa gradului de utilizare al retelei. Datorita cererii fara precedent si pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, COSMOTE anunta ca extraoptiunea cu 2000 de minute pentru numai 3 euro din creditul de comunicare va fi valabila pana la 31 martie 2006 doar pentru utilizatorii cartelelor prepaid activate pana la data de 22 martie 2006 (inclusiv). COSMOTE ia toate masurile necesare pentru a veni in intampinarea nevoilor si asteptarilor clientilor sai si pentru a asigura servicii de telefonie mobila de calitate. Conform promisiunilor de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor, COSMOTE isi propune in cursul acestui an sa introduca pe piata oferte revolutionare dezvoltate conform cerintelor consumatorilor." |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Agrig |
![]()
|
Sper ca masura de a reduce data activarilor va duce la scaderea pretului cartelelor la "negru".Oricum 2000 de minute sint destule incit sa permita sustinerea si a altor prieteni care vor lua cartele normale si dupa 22.03.2006.
Ca urmare traiasca "bip-ul" !! Macar asta sa fie un avantaj! Grig P.S. Sau poate ca nu ? This post has been edited by Agrig: 19 Mar 2006, 20:11 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca fapt divers, se zvoneste ca maine Cosmote lanseaza o oferta noua si la abonamente. Asta doar daca nu si-au amanat planurile
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
unde ati gasit articolul ala?? pe pagina lor nu am gasit nimic de genul asta.. nu ar fi trebuit sa fie si la ei pe pagina ceva?
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:40 |