Piese de kakao
![]() ![]() ![]() |
Piese de kakao
Razvy |
![]()
|
||
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege
|
|||
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
data viitoare sa iti cumperi o masina...
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu stiu altii cum sunt dar eu cand aud zgomotul facut de evacuarea gazelor(la DSN) zic ca am BMW. Acum doua ierni am schimbat toba mijlocie (aia dintre catalizator si toba finala), anul trecut am schimbat toba finala, saptamana trecuta s-a gaurit (fiind mancata de rugina la exterior) toba mijlocie. Costa 1.000.000 lei. Da m-am saturat de mama masii de piese proaste (astea pe langa radiator,caloriferul de sub bord, axul volanului pe care le-am mai schimbat). Eu care nu eram adeptul masinilor second am ajuns sa ma gandesc sa-mi vand masina si sa-mi iau un Megane Clasic second. Prea ma enerveaza Dacia asta. Ma gandeam la toba asta care o montez sa o dau inainte cu SpritzKitt poate nu o mai rugini asa de repede. Voi ce zice-ti????? Eu iti pot zice ca shi eu m-am saturat sa schimb toba de mijloc, asa ca am trecut la anularea ei. Am taiat ruginitura aia de toba cu flexul shi am sudat pe teava ramasa o alta bucata de teava da lungimea ei. rezultatul e ca nu am mai schimbat nici o intermediara de vreo 6 luni, nnu am ramas nici fara talon, nu am luat nici macar cel mai mic avertisment....m-a alergat ieri politia rutiera dar din alte motive. Daca pe langa aceasta operatiune mai dai shi 1800000 pe o finala de inox...te-ai scos pentru cel putin 4 ani. Bafta! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Problema tobelor se poate rezolva foarte simplu, prin achizționarea unora de inox. Folosește butonul de căutare și vei găsi detalii!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Caroserie de inox nu a vazut nimeni?
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Îți dai seama cât ar cântării?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Tot atat! Dai iti dai seama cat ar costa?
![]() |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce caroserie de inox. Merge si de aluminiu, sau, ca la VW, caroserie complet galvanizata. Garantie 12 ani la coroziune.
Ca sa fiu si on-topic, la SLZ de 6 luni deja mi-a ruginit toba finala. Insa nu am de gand s-o schimb decat cand cedeaza de tot sau inainte de expirarea garantiei, ca banuiesc ca si toba noua tot asa o sa rugineasca si ce rost are sa fac n drumuri la service? Si e cu atat mai rau cu cat piesele se presupun a fi "de origine" si nu unele cumparate din targ si facute mai stiu eu unde. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca se elimina toba mijlocie (detenta) nu se mareste consumul si scade puterea???
|
--------------------
Renault
2010 Privilege
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Dar daca se elimina toba mijlocie (detenta) nu se mareste consumul si scade puterea??? Din contra, creste puterea si scade consumul. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Scoate si catalizatorul si iti mai creste puterea un pic. Dar sa fii pregatit sa induri injuraturile alora care vor merge in spatele tau si carora o sa le bagi in masina un placut miros de sulf (oua clocite).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
DSops |
![]()
|
Nu va mai mirosi urat
![]() Linistiti-va si lasati masina asa cum este. Cat or fi de tampiti cei care au proiectat-o stiu mai bine decat noi ce si cum. |
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
Nu vreau sa fiu carcotas, da' scoaterea tobei intermediare ar trebui sa mareasca puterea, dar si consumul.
|
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
Razvy |
![]()
|
Am pus una noua. Am stat jumate de duminica sub masina pe o rampa dar am reusit sa o montez. Chinul de pe lume. Am cumparat o detenta de la CONEX nu este facuta de aia de la Pitesti si nu scrie "piese originale Dacia" pe ea. A fost la jumatate de pret 560.000 fata de 1.000.000. Am dat-o cu grund pe exterior si sa vedem cat ma tine
![]() |
--------------------
Renault
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Nu vreau sa fiu carcotas, da' scoaterea tobei intermediare ar trebui sa mareasca puterea, dar si consumul. Din contra, conumul scade pt ca gazele de esapament nu mai intampina o rezistenta atat de mare la evacuare... |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Scoate si catalizatorul si iti mai creste puterea un pic. Dar sa fii pregatit sa induri injuraturile alora care vor merge in spatele tau si carora o sa le bagi in masina un placut miros de sulf (oua clocite). Cred ca te inseli amarnic...a oua clocite miroase catalizatorul<substanta aia din el> cand ii dai tu in gura la masina<peste 4500 rot/min>. Parerea MEA! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Miroase a oua clocite daca iti scoti catalizatorul. De ce, habar nu am, ca nu le am cu chimia, dar asa este.
|
--------------------
Dacia
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
Pana acum, toba mea finala abia a inceput sa rugineasca uniform, sigur ma mai tine inca 2 ani. Acum am facut-o sa mi se auda super Bine toba finala. Mi-am montat un capat de toba din bazar. Montat fix, zumzaie doar pe la 4000 de ture in decelerare, dar lasat bleg, sa aiba ceva clatinat, zumzaie in permaneta si la accelerari rapide, dar la frana de motor cand coboara de la 3000 de ture in jos, vai ce frumos suna toba mea. Duminica seara cand am fost in Portul Tomis , lasata in treapta I, am intrat in parcare facand atat mult zgomot, pentru ca sau uitat multi dupa mine. DSN normal sa faca atata galagie ? Ce numai aia de la X-team si MAra Racing sa le faca tobele galagie!
|
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
Razvy |
![]()
|
Acum fiecare cu placerea lui! Eu daca as putea as scoate si motorul numai sa nu mai am zgomot si as unge si cauciucurile cu unt sa nu mai se auda cant freaca pe asfalt. Am mesterit la ea pana in habitaclu sa fie liniste de am capiat. Bordul mai troscane el dar e ok
![]() |
--------------------
Renault
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Eu am avut intermediara busita la Break (de la o bordura s-a decopertat tabla de pe ea de ziceai ca-i o cutie de conserva) si la deceleratii de la 120 pana pe la vreo 70 ziceai ca-i F16 la aterizare. Nu mai auzeam nimic in masina.
|
--------------------
Dacia
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am pus una noua. Am stat jumate de duminica sub masina pe o rampa dar am reusit sa o montez. Chinul de pe lume. Am cumparat o detenta de la CONEX nu este facuta de aia de la Pitesti si nu scrie \"piese originale Dacia\" pe ea. A fost la jumatate de pret 560.000 fata de 1.000.000. Am dat-o cu grund pe exterior si sa vedem cat ma tine :) Ia si un extinctor cu tine, ca s-ar putea sa ai nevoie ... daca nu cumva ai folosit grund special pentru temperaturi inalte ... oricum, n-ai facut nici o brinza, grundul ala se va exfolia din cauza caldurii ... daca n-o lua si foc, Doamne feri! |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si oricum din interior rugineste mai repede
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Razvy |
![]()
|
Flex ai dreptate cat cuprinde. Nu stiam eu ce miroase a ars in masina. De cum am coborat de pe rampa si pana acasa un miros de cauciuc ars de te lua somnul. Mi-am dat seama ca era de la minunatia de grund pe care ca "desteptul" l-am dat pe toba. Asta e !
![]() |
--------------------
Renault
|
|
DomnulK |
![]()
|
Incearca sa torni niste ulei in toba.....asa ii protejezi interiorul.....o sa se unga peretii shi poate nu mai rugineste asa de repede.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
QUOTE Incearca sa torni niste ulei in toba.....asa ii protejezi interiorul.....o sa se unga peretii shi poate nu mai rugineste asa de repede. Razvy, nu incerca asta acasa sau cel putin nu pe masina ta. Tractorul o sa fie mic copil pe langa fumul pe care o sa-l scoti tu |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Razvy, te-a cam mincat undeva ... incearca sa urci masina pe rampa si sa cureti grundul ala cu peria de podele (daca gasesti cu peri de material lemnos e si mai bine), nu cu peria de sirma, ca e posibil sa cojesti si acoperirea aia argintie care teoretic ar trebui sa protejeze toba; daca o lasi asa, o sa puta pina la Sfintul-Asteapta (adica pina se arde integral grundul).
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Ca sa nu rugineasca toba fie cumparati una din inox fie cumparati benzina fara apa. Alta soltie nu pre este. Improvizatii de gen grund sau ulei in ea pe langa faptul ca sunt si periculoase, te mai baga si la belele cu Politia (fumul de la ulei atrage dupa sine talonul suspendat). Si sa mai vad eu masina cu toba plina de ulei care ia ITP-ul. Ce faci schimbi toba cand te duci la inspectie?
|
--------------------
Dacia
|
|
Razvy |
![]()
|
Da o sa incerc sa o racai! Cine face si desface toata ziua are ce face
![]() |
--------------------
Renault
|
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE QUOTE Incearca sa torni niste ulei in toba.....asa ii protejezi interiorul.....o sa se unga peretii shi poate nu mai rugineste asa de repede. Razvy, nu incerca asta acasa sau cel putin nu pe masina ta. Tractorul o sa fie mic copil pe langa fumul pe care o sa-l scoti tu Era doar o sugestie...... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
RoboCor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 04 ![]() |
nu e benzina cu apa fraere! e condens
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:07 |