carait la inchiderea centralizata de la usa dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
carait la inchiderea centralizata de la usa dreapta fata
patratel |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|||
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
am fost aseara acolo. Adica la service. s-a uitat omu', a pus urechea langa actuator precum puneau indienii urechea pe sinele de tren sa auda cand vine, a constatat, si-mi zice: gata, v-am trecut si pe dumneavoastra pe hartie, acu asteptam. Cat asteptam, zic io, la care el imi raspunde senin: pai poa' sa dureze shi cinci luni. Ca ie piesa foarte cautata. Pai daca ie asa cautata, il intreb, inseamna ca se strica repede, ca ie proasta rau, nu? Pai d-aia si dureaza atata, 'ce iel, ca au inceput sa le faca mai bune.
o fi mai greu sa le faca mai bune? tre' sa le sculpteze? ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE o fi mai greu sa le faca mai bune? tre' sa le sculpteze? ![]() Nu, da' stii povestea cu Mesteru' Manole ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
patratel |
![]()
|
mai da-i incolo, ca nu-l crosheteaza la microscop, ce naiba... se presupune ca asta e un obiect care se fabrica in serie, nu ? asta ar insemna ca se fabrica nenumarate de-astea pe zi...
sau, mai stii, piesele de la noile noastre Dacii nu se mai fabrica de 50 de ani dincolo, la mama lor, si trebuie sa caute prin biblioteca ?! |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru hawkeye00
Iata schema inchiderii, din pacate nu este data si schema modulului. Sper sa te ajute. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
hawkeye |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 16 July 03 ![]() |
multumesc insa o singura problema, eu am alarma MegaForcer 1 (MF1).
poate se potrivesc? |
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
stimatzilor fratz intru suferintza, intrucat ma incadrez inca in cele trei luni traditzionale pana la venirea actuatorului pentru centralizata de la dreapta fatza, va intreb pe totz: se mai gasesc d-astea in targ la Vitan ? Cam cat costa ? Si daca ma duc acolo ce caut ? Ii zice in vreun fel al'fel ? Cum arata (ca sa nu iau vreo tzeapa)?
...penca nu mai am rabdare sa mai astept pana mi-l schimba ei pe garantzie... mult n-o costa va multzumesc, bre ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Gasesti in targ la 2-300 Klei bucata (made in Italy) dar gasesti de altfel si la mag de pe Mihai Btavu cu 135-150Klei bucata care sunt facute in tara nimanui ... eu am italienesti pe fata si din alea la 135Klei bucata (de la mag Dacia) pe spate .... de mai bine de 8 luni (cand le-am schimbat pe toate) nu imi caraie nici unul .... in concluzie eu zic sa mergi sa iei din alea mai ieftine ca tot sunt mai bune ca alea originale
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
patratel |
![]()
|
saru'mana coane
am sunat de nervi shi la vocea lu clientu shi mi-au dat un contact de la serviceu' de unde ma duc io, de la aprovizionare, "poate va ajuta domnu', da' daca nu comanda ramane valabila shi noi am notat-o"... un'e egzact ie magazinu de pe miai bravu? io intru pe shoseaua asta de la pasaju lu muncii... incotro o iau? |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pai .. de la Muncii o iei pe M.Bravu spre OBOR ...
Exact cu 100 de metri inainte de a intra in "pasajul lui Obor", pe partea dreapta ai sa vezi mare mag DACIA .... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce trei luni bre ca io merg p-a sasea
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Si lu tata socru care nu mai e in garantie i-a schimbat 3 pe loc, ca a dat o mica spaga la nea mielu pai fa si tu ca tata socru, da o shpaga mica, s-ar putea sa iesi maiieftin decat daca ai cumpara obectu' sau decat daca ai astepta inca sase luni... io am vorbit cu veceu shi au zis ca o sa-i zdrangane azi pe aia de la service shi ca deja se onoreaza comenzi de acu doo saptamani; astept cateva zile sa vaz shi daca nu imi bag picerele shi-mi iau io unu, da-l incolo. ...ca-mi adusei aminte, ia sa sun din nou sa-i intreb de suportzi de senzor volumetric... cre'ca ma intreaba ce ie aia :x mersic nenea liviu de desenatu harztii, acu cred ca ma descurc pana acolo ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ntz, nu fac asa ceva nici mort. Asta ar insemna sa sprijin furturile si modu asta romanesc de a rezolva problemele. Poate-s un neadaptat, da io nu vreau sa particip la "combinatiile baietasilor descurcareti" din republica bananiera unde din pacate m-am nascut. Prefer sa-mi caraie si sa ma injur cu ei la telefon o data pe luna. Astept raspunsul opc-ului, poate se poate si altfel ca sa zic asa.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Astept raspunsul opc-ului, poate se poate si altfel ca sa zic asa. asta presupunand ca opc-eu' se deranjeaza sa-ti raspunda, avand in vedere ca nu e vorba de carne stricata sau de maioneza expirata |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
ashu |
![]()
|
opc, anpc, nu stiu care e diferenta si daca e vreuna. Deci io am facut reclamatie la www.anpc.ro, dupa cateva zile am primit un plic de la ei in care se afla o foaie A4 (comic e ca si plicu era tot A4, n-au stiu cum sa impatureasca o hartie) prin care eram rugat sa le transmit copii dupa factura si certificatu de garantie. Le-am transmis, acum astept.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE opc, anpc, nu stiu care e diferenta si daca e vreuna. Deci io am facut reclamatie la www.anpc.ro, dupa cateva zile am primit un plic de la ei in care se afla o foaie A4 (comic e ca si plicu era tot A4, n-au stiu cum sa impatureasca o hartie) prin care eram rugat sa le transmit copii dupa factura si certificatu de garantie. Le-am transmis, acum astept. e una shi aceeasi - opc e fosta denumire a aceleiashi organizatzii, inainte de a fi transformata in autoritate natzionala... cat despre raspuns, itzi potzi imagina si apropo de indoitu plicului |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
patratel |
![]()
|
...n-o sa va vina sa credetzi cum nici mie nu mi-a venit :shock:
da' azi m-a sunat o voce cristalina de la vocea clientului sa-mi spuna ca domnu nustiucum de la service ma asteapta cu drag pentru ca a venit actuatoru' de usha dreapta fatza si sa ma duc sa-l monteze... la o zi dupa ce i-am sunat :shock: :shock: :shock: |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Glumești..... nu-i așa?
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu astept o plansa de bord de aproape 3 luni
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Glumești..... nu-i așa? nu,... nu glumesc, inca sunt :shock: ... chiar s-a intamplat, pe bune |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
ashu |
![]()
|
La ce servis? Si cand exact ai comandat actuatoru?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE La ce servis? Si cand exact ai comandat actuatoru? Adras din Intrarea Caravanei, din Militari... de comandat l-am comandat ieri, am postat mesajul imediat dupa ce am vorbit cu vocea clientului shi mi-a zis ca o sa verifice cu unitatea ce si cum si ca o sa ma sune atunci cand piesa e in service... si iaca azi ma sunara sa-mi zica sa ma duc acolo |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
ashu |
![]()
|
Inuman...
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Inuman... straniu ca-n filmele cu extratereshtri :cry: intentzionez sa sun in zece minute sa stabilesc cand ma'c acolo shi revin cu info |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Flavian |
![]()
|
Asta-i curat noroc. Nu cred ca s-a transformat peste noapte Dacia in Mercedes :roll:
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Asta-i curat noroc. Nu cred ca s-a transformat peste noapte Dacia in Mercedes :roll: nu, in nici un caz doar ca s-a intamplat ca zeul-masina ![]() acu' lasand gluma la o parte, e adevarat ca e noroc chior, intrucat am comandat simultan un actuator shi un ansamblu de stergatoare, si iata, s-a intamplat sa ajunga mai repede actuatoru... asta chiar ca minune... necunoscute caile astea ale lu dacia... am sunat, m-am programat, oamenii binevoitori, ma'c vineri dupa masa acolo, dureaza o juma' de ora shi nu ma costa nemika, intrucat mashinutza e in garantzie... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Flavian |
![]()
|
ura, pt.tine.
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Probabil ca era al altcuiva care s-a plictisit sa astepte si si-a cumparat singur din targ.
|
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Probabil ca era al altcuiva care s-a plictisit sa astepte si si-a cumparat singur din targ. ...nu exclud nici posibilitatea asta, e perfect plauzibila... oricum, ma batea gandu shi pe mine sa ma duc in vitan, asta in cazul in care venea iarna shi ramaneam cu el asa. sa fi fost al lu' ashu? ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE opc, anpc, nu stiu care e diferenta si daca e vreuna. Deci io am facut reclamatie la www.anpc.ro, dupa cateva zile am primit un plic de la ei in care se afla o foaie A4 (comic e ca si plicu era tot A4, n-au stiu cum sa impatureasca o hartie) prin care eram rugat sa le transmit copii dupa factura si certificatu de garantie. Le-am transmis, acum astept. ANPC este institutia "mama" la nivel national iar OPC-urile sunt subunitatile teritoriale, judetene ale ANPC...daca tot ai accesat site-ul ANPC, poti citi si despre organizarea lor, atributii etc... te poate ajuta in dialogul cu ei.... stai linistit, problema ta este pe drumul cel bun ![]() cat despre formatul plicului, nu cred ca are rost sa fim carcotasi... putin conteaza forma plicului, fata de continut!... in cazul meu postasul nu a lasat plicul ala din mana deca cand m-a gasit, desi nu era recomandata, din cauza antetului antetului de pe plic cu Guvernul Romaniei ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:32 |