DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> carait la inchiderea centralizata de la usa dreapta fata

ashu
post 11 Sep 2003, 12:33
Post #61

Membru erectil

Group: Members
From: Bucuresti

Da, am vazut ca era pompos tare, scria Guvernul Romaniei, era stema, etc. Nu-s carcotas, ma distram si io un pic.
Zi-mi te rog ce o sa contina raspunsul lor, ma rezolva, ii sperie p-aia de la Dacia sau doar batai prietenesti pe umar?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AL
post 11 Sep 2003, 13:24
Post #62

Member

Zi-mi te rog ce o sa contina raspunsul lor, ma rezolva, ii sperie p-aia de la Dacia sau doar batai prietenesti pe umar?

..pai, o sa incerce sa rezolve ceea ce ai solicitat!...probabil, sa ti se schimbe actuatorul in termenul legal de 10 zile si eventual sa-ti prelungeasca garantia daca nu au facut-o la timp.... si probabil ca o sa-i amendeze... deci totul depinde de ceea ce ai cerut....adica ce ai bifat acolo in formularul ala ce reclamatie...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
clr
post 11 Sep 2003, 13:37
Post #63

Membru autentic

acu' lasand gluma la o parte, e adevarat ca e noroc chior, intrucat am comandat simultan un actuator shi un ansamblu de stergatoare, si iata, s-a intamplat sa ajunga mai repede actuatoru... asta chiar ca minune... necunoscute caile astea ale lu dacia...

Pai poate ar fi bine ca pe langa ce avem defect sa mai solicitam 2 - 3 chestii poate asa ne aduc ce avem noi nevoie

--------------------
Ex Renault Megane 2003
+
patratel
post 16 Sep 2003, 07:57
Post #64

Membru

...am fost la service vineri shi minunea s-a intamplat, mi-au schimbat actuatoru' :shock: plus mi-au reparat shi cablu' de la inchiderea capotei care nu mai tzinea bine.
acu' tinand cont ca asta a fost noroc pur, sa vedem cat ashtept pentru ansamblu' de stergatoare...

--------------------
Skoda Octavia Elegance - B 47 KVN
+
patratel
post 16 Sep 2003, 07:58
Post #65

Membru

Pai poate ar fi bine ca pe langa ce avem defect sa mai solicitam 2 - 3 chestii poate asa ne aduc ce avem noi nevoie

ce bine ca-mi adusesi aminte, cand o sa ma sune sa-mi zica de ala o sa le zic ca am nevoie shi de un suport de senzor volumetric... sa vaz de unde-l scot pe ala icon_evil.gif

--------------------
+
Razvy
post 20 Sep 2003, 21:02
Post #66

Razvy

Cum se desface actuatorul? Am dat jos fata de usa si am dat la o parte plasticul ala lipit si am dat de actuator (la usa din spate) dar e bagat in spatele tablei si nu pot sa-l desfac de pe sina aia unde e prins cu 2 suruburi. Cum il desfac????

--------------------
Renault Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor ! 2010 Privilege
+
patratel
post 24 Sep 2003, 11:50
Post #67

Membru

Cum se desface actuatorul?

man nu ma-njura da' aia la servisu' un'e ma duc io nu te lasa sa stai langa mashina, in atelier, doar te uitzi prin geam la ea... asa ca io unu nu shtiu :cry:

--------------------
+
Luki
post 30 Sep 2003, 22:28
Post #68

Membru incepator

Actuatoarele nu au nici un fel de limitatoare in capat, cu exceptia unora de la usa soferului care au niste contacte pentru comanda centralizata de la cheie, dar care la DSN n-au fost niciodata utilizate. Ele dunt alimentate un timp limitat cu 12 V si din cauza ca sunt prost proiectate (e vorba de cele care caraie) ultimul dinte al cremalierei mobile coincide cu capatul de cursa (la inchidere), ceea ce face ca sa se uzeze rapid si sa lase motorasul sa scape, provocand acel carait cunoscut de noi, desenistii. Daca e luat din timp se poate remedia, pentru o lunga perioada, limitand cursa cremalierei, cu ajutorul unei sarme de aluminiu (pentru ca e maleabil) pusa in jurul axului mobil, care impiedica cremaliera sa mai ajunga in zona dintelui uzat (ultimul, despre care am vorbit mai sus). Cand il veti demonta veti intelege imediat fenomenul si remediul Bafta!

--------------------
+
Luki
post 30 Sep 2003, 22:30
Post #69

Membru incepator

Razvy,

Se desface toata broasca si se da afara; doar dupa aia scoti actuatorul. Nu e cea mai placuta operatie, dar vei reusi sigur

--------------------
+
Liviu
post 1 Oct 2003, 00:48
Post #70

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Luki .. tu ai mare dreptate in ceea ce ai spus .. dar acum vin si eu cu o contra-intrebare ....

Cum iti explici ca dupa ce am schimbat toate actuatoarele (acum un an de zile) cu altele de productie diferita de cele "de origine" .. nu mai caraie nici unul .... hmmmm ...

A .. si te asigur ca astea pe care le-am montat N UAU nici o sarma de aluminiu sau vre-un alt limitator de cursa ..

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Luki
post 1 Oct 2003, 06:55
Post #71

Membru incepator

Eu am vorbit clar despre actuatoarele cu care au fost echipate DSN-urile, probabil unguresti si sarma de aluminiu era un remediu la o proiectare proasta sau un montaj deficitar. Ce sa caute sarma de aluminiu la unul nou si bine facut? Se pare ca stai mai prost cu priceperea, dar cu varsta se remediaza si asta, chiar fara sarma de aluminiu! Bafta!

--------------------
+
Liviu
post 1 Oct 2003, 13:23
Post #72

expat naiv

Era o gluma nevinovata smile.gif ...

--------------------
. . .
+
asarban
post 1 Oct 2003, 18:52
Post #73

Membru autentic

Eu am vorbit clar despre actuatoarele cu care au fost echipate DSN-urile, probabil unguresti si sarma de aluminiu era un remediu la o proiectare proasta sau un montaj deficitar. Ce sa caute sarma de aluminiu la unul nou si bine facut? Se pare ca stai mai prost cu priceperea, dar cu varsta se remediaza si asta, chiar fara sarma de aluminiu! Bafta!

Stimabile!
In primul rand! Ceea ce propovaduiesti matale se numeste "tiganeala"
Si ma refer atat la metoda cu sarmulita cat si la faza cu "se pare ca stai mai prost cu priceperea"
Pentru replici de genul asta ti-as propune sa iti montezi singur celebra sirmulita intre cele doua nari! Daca pricepi aluzia, "ca unii stau mai prost cu priceperea"!

In al doilea rand! Solutii de genul sarmulite, piulite si alte alea nu sunt decat pacaleli! Ceea ce trebuie cerut este inlocuirea actuatoarelor in garantie, oferirea de garantie completa de 18 luni, aducerea pieselor in timp rezonabil!
Calea aceasta au batut-o unii (AL, subsemnatul!) Presupune mai multa rabdare, hartogaraie dar profita tuturor!
Stiai ca in urma reclamatiilor mele referitoare la garantia amortizoarelor ANPC-ul a obligat Dacia sa acorde garantie 18 luni si nu 6???
Pentru mine nu a contat ca pierdusem garantia dar asa...ca chestie!
Vrei sa ai o masina in stare buna? Arde-i cu reclamatii si pune-ti pe masina PIESE bune, cu garantie, nu sarmulite!

Si daca sunt off-topic ce, domnu Liviu, da' m-a infuriat ....

E bine????

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Liviu
post 1 Oct 2003, 18:55
Post #74

expat naiv

Va rog .. fara jigniri la adresa nimanui .. OK ???

--------------------
. . .
+
post 2 Oct 2003, 12:31
Post #75

Group:

Warn: (0%) -----

Va rog nu va mai luati de Liviu ca stie meserie ! Si in service tot asa le repara in garantie, dar nu pune sirme ci niste saibe pentru limitarea cursei. Ar da faliment daca ar schimba toate actuatoarele alea unguresti care sint cu necazul ( nu am nimic cu ungurii, stati usor ! ). Le schimba numai daca esti preten cu sefu' ... Ca la noi, stiti voi... biggrin.gif

--------------------
User is offlinePM
+
ashu
post 2 Oct 2003, 15:17
Post #76

Membru erectil

Nu e kiar adevarat ce zici tu, ti le skimba, numai ca astepti de innebunesti. A, apropos, dupa 7 luni de asteptare saptamana trecuta m-au sunat de la Vocea Clientului ca a venit actuatoru. Uraaaaaaa. Acuma in sfarsit e liniste cand inchid masina.

--------------------
+
Liviu
post 2 Oct 2003, 15:25
Post #77

expat naiv

nu fi trist .. o sa inceapa cat de curand sa caraie din nou ... doar ti-au schimbat actuatorul tot cu unul "de origine" (necunoscuta) smile.gif ...

--------------------
. . .
+
ashu
post 2 Oct 2003, 15:59
Post #78

Membru erectil

De ce esti rau acuma, lasa-ma sa ma bucur de ea cat nu caraie. Trebuia sa ma aduci tu cu picioarele pe pamant... biggrin.gif biggrin.gif Glumesc desigur, stiu ca-s sanse maxime sa inceapa iara, insa cre c-o sa-mi iau din banii mei, inca 7 luni de asteptare nu cred ca mai duc.

--------------------
+
patratel
post 6 Oct 2003, 09:38
Post #79

Membru

lasa-ma sa ma bucur de ea cat nu caraie

nenea ashu, ne bucuram impreuna cu tine ca nu-ti mai caraie :shock: nici mie, shi tare bine ma simtz cand nu mai scoate zgomotele alea de sa uitau toate babele de la bloc la mine :x

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 22:34
Forum Renault