Mandria de a fi inginer, un text tulburator
![]() ![]() ![]() |
Mandria de a fi inginer, un text tulburator
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu propun ca ziua de astazi 20 martie - sa fie declarata ziua internationala a inginerilor (hai ... si a inginerelor
![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Evenimente minunate ( ![]() -20 martie - ziua internationala a inginerilor -Potrivit prognozei "Europe 2020", 20 martie va marca inceputul celei mai puternice crize politice si economice de la caderea cortinei de catifea, in 1989. -Un cutremur distruge complet Mendoza, oraș în vestul Argentinei -atentatul terorist din metroul din Tokio, organizat de secta Aum, soldat cu 12 morți și 5.500 de răniți – primul atentat terorist cu armă chimică înregistrat în lume - scandalul "vacii nebune", o dată cu anunțul că bovinele atinse de ESB pot transmite omului maladia Kreutzfeldt-Jakob ![]() ![]() Aghiuta m-a impins de la spate si am trantit-o ![]() ![]() ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Hehehe, ia-ti ziua de nastere si sun-o pe Nety Sandu sa vezi ce zic astrele sau da un search cum ai facut mai sus, sa vedem ce s-a intamplat in ziua in care te-ai nascut...
Am inceput sa o dam in SF-uri |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(hebron @ 20 Mar 2006, 19:17) Hehehe, ia-ti ziua de nastere si sun-o pe Nety Sandu sa vezi ce zic astrele sau da un search cum ai facut mai sus, sa vedem ce s-a intamplat in ziua in care te-ai nascut... Am inceput sa o dam in SF-uri Io n-am zi mondiala ![]() ![]() ![]() Shalom bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 17 Mar 2006, 19:12) Doamne, ce am facut! Vrea si omul sa faca o gluma si voi sariti pe el. Fiecare profesie are dificultatile si meritele ei. Nimeni nu face 4,5,6 ani de facultate DEGEABA! Uite in libertatea , un doctor a administrat unor tineri un medicament si a bagat 6 in spital, cu sanse de supravietuire reduse. Eu daca uit ceva, pun pe hold si caut. Un doctor daca uita unde ca trebuie sa taie piciorul stang si nu pe dreptul e mai grav. Iar comparatia unui doctor (adica medic) cu un inginer chiar nu-si are locul. Si da, arhitectii fac 6 ani de facultatea GREA fata de cei 5 ai inginerilor constructori care sunt mai usori nitel. Punctul 4 dorea sa sublinieze adaptabilitatea in campul muncii a inginerilor. Cu stima Porumbelul alb Aici as putea sa te contrazic ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
micutu82 |
![]()
|
QUOTE(sddragos @ 17 Mar 2006, 10:11) Iar eu ca viitor inginer constructor am viata a sute de oameni in maini ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(micutu82 @ 28 Mar 2006, 01:35) Iar eu ca viitor inginer constructor am viata a sute de oameni in maini ![]() E clar ca modestia nu te da afara din casa ![]() ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din fericire, pe un desen de executie, ai rubrici de : proiectat, desenat, verificat. Adica din 3-4 oameni unul se prinde de greseala, dostorii nu prea au luxul asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
micutu82 |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 31 Mar 2006, 21:16) Din fericire, pe un desen de executie, ai rubrici de : proiectat, desenat, verificat. Adica din 3-4 oameni unul se prinde de greseala, dostorii nu prea au luxul asta. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by micutu82: 31 Mar 2006, 21:37 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 31 Mar 2006, 23:16) Din fericire, pe un desen de executie, ai rubrici de : proiectat, desenat, verificat. Adica din 3-4 oameni unul se prinde de greseala, dostorii nu prea au luxul asta. Sa speram ca domnul cu pricina nu va fi cel cu "verificat" ![]() Pentru restul ![]() ![]() ![]() ![]() La doctorasi e naspa cand de greseala se prinde medicina legala ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
micutu82, si mie poate sa-mi monteze cineva un pivot prost facut si sa ajung cu masina in sant. Dar nu e vina inginerului, ca nu poate supraveghea fiecare muncitor in parte.
Daca o sa stai vreodata sub un pod cand se face proba, sper sa treaca pe el un camion facut de mine. Cu stima trion |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
micutu82 |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 1 Apr 2006, 15:10) micutu82, si mie poate sa-mi monteze cineva un pivot prost facut si sa ajung cu masina in sant. Dar nu e vina inginerului, ca nu poate supraveghea fiecare muncitor in parte. Daca o sa stai vreodata sub un pod cand se face proba, sper sa treaca pe el un camion facut de mine. Cu stima trion Imi pare rau ca te dezamagesc dar un inginer executant este direct raspunzator pt faptele muncitorilor in executie (la c-tii civile ma refer). Cand o sa vezi tu ca 3 muncitori fac puscarie ca n-au curatat bine armatura de rugina da-mi si mie pls un beep ![]() Si tocmai asta era si idee...nr oamenilor care pot muri din accidente cauzate de montarea proasta a anumitor piese pe masina sau a unui doctor neatent sunt limitate. Intr-un accident de masina mor maxim 20 de oameni. Pe masa unui doctor mor...in acelasi timp maxim 2? iar la caderea unui acoperis mor 200. D-aia si este singura meserie din cauza careia poti face puscarie |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(micutu82 @ 2 Apr 2006, 00:26) Puscarie poti sa faci din cauza greselilor in orice meserie.Micutu 82 cred ca ai o mica obsesie cu puscaria ![]() ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
micutu82 |
![]()
|
Eu va cred pe cuvant, de pionier
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
O mica completare, cu toate ca s-a ajuns la SF-uri: Micutu82, nu numai in constructii se face puscarie (eu unul n-am auzit de nici un caz) ci si in proiectare(ex. constructii hidrotehnice, sau utilizrea energiei electrica, termica, etc...)
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Se pare ca e pe cale de a se scrie un mic foileton intitulat "inginerul de azi, puscariasul de miine"...
![]() ![]() Cine sint protagonistii? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
einstein1984 |
![]()
|
Eu vreau sa intru in vanzari, acolo poate scap.
E drept ca umbla un zvon ca un prof de rezistenta materialelor a facut puscarie ca a gresit calculul de rezistenta la un pod, dar era un prof din UPB, nu de la constructii. Plus ca avea cam multi restantieri care ar fi putut lansa un astfel de zvon malitios. This post has been edited by einstein1984: 2 Apr 2006, 19:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Micutu82, hai sa-ti dau apa la moara: cunosc un inginer, a facut vreo 5 ani de parnaie pentru un accident de munca colectiv, soldat cu peste 50 de morti. Asta s-a intamplat cu vreo 25 de ani in urma. Numai ca respectivul nu era inginer constructor ci director de mina (evident, inginer minier)
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Asta am zis si eu. Ce sa cauta inginerul mecanic la proiectat de poduri?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Si mai stiu un inginer minier care face puscarie la greu. Il stiti si voi. De fapt e subinginer si la un moment dat isi zicea "Luceafarul huilei". E drept ca-i ascuns din alte motive...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
De ce oare noua romanilor ne place sa aratam cu cat suntem mai destepti/ inteligenti/ culti/ etc., decat ceilalati care ne inconjoara ?
E o boala nationala, ce buni, ce destepti suntem, ce copii dotati avem, dar pe genaral, ca tara suntem cu 200 ani in urma tarilor "civilizate". Ca si acum cu meciul Rapid-Steaua, "meciul secolului", "duelul granzilor" s.a.m.d.; Cupa UEFA e un premiu de consolare, echipe de mana a doua si a treia. Meciul secolului ar fi fost in Liga Campionilor nu la miuta din Giulesti. Tot asa si cu bataia asta intre ingineri si restul : FASSSSS... Toti suntem inportanti, toti avem un rol in angrenajul social si economic, iar lipsa unuia duce la "defectiuni" serioase. Suntem unde suntem deoarece toti cei cu adevarat capabili, fosti/actuali/viitori, cotribuie cu munca lor la dezvoltarea altor societati, mult mai capabile in a recunoaste si RETRIBUI valoarea. Si nu sunt numai ingineri acolo, sunt o gramada de umanisti (istorici, literati, geografi, economisti etc.) Semnat : un incapabil care a ramas in Romania. (inginer pare-se) |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
abstruse |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 April 06 ![]() |
Inginerul nu este intelectual fiindca studiaza in facultate discipline
existente la scoli profesionale si licee industriale: (vi le mai reamintesc?) -Studiul materialelor -Desen tehnic -Organe de masini |
--------------------
Dacia
1310
- 3649
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tarziu te-a mai tulburat textul ala!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
abstruse |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 31 Mar 2006, 22:16) Din fericire, pe un desen de executie, ai rubrici de : proiectat, desenat, verificat. Adica din 3-4 oameni unul se prinde de greseala, dostorii nu prea au luxul asta. Doctorii nu au responsabilitate penala nu lux.Oricum cineva care pune diagnostic pe baza de pipait este iresponsabil. |
--------------------
Dacia
1310
- 3649
|
|
abstruse |
![]()
|
QUOTE(micutu82 @ 28 Mar 2006, 00:28) Aici as putea sa te contrazic ![]() Constructii diferit de arhitectura.Primii au inclinatie spre tehnica iar ultimii spre design deoarece sunt artisti. |
--------------------
Dacia
1310
- 3649
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:44 |