Mandria de a fi inginer, un text tulburator
![]() ![]() ![]() |
Mandria de a fi inginer, un text tulburator
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Eu zic sa iesim la o BR RC si sa ingropam securea razboiului
![]() |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Exista un banc vechi care ma face sa zimbesc de cite ori il aud. Nu vi-l reproduc, va reamintesc ideea. E vorba de ala cu asemanarea dintre un caine si un inginer.
![]() In alta ordine de idei, bai 'telectuali ingineri, daca nu erau "umanistii", ramineati dracu' la impins tomberoane, ca n-avea cine sa va invete sa scrieti si sa cititi. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
... pacat ca nici un umanist nu e in stare sa recunoasca utilitatea inginerului... as vrea sa vad si eu o echipa de economisti, avocati, psihologi etc proiectand o masina, o centrala, un utilaj ceva acolo... sa zica ete mah ca ramane ceva in urma mea de care se poate folosi societatea si dupa ce n-oi mai fi eu... da' de unde...
Fratilor, bagati-va mintile-n cap si recunoasteti ca daca n-ar fi fost inginerii astia dobitoci, n-aveati cu ce manca (lingura, furculita etc), n-aveati cu ce va incalzi (energia termica), nici ochi macar nu aveati (energia electrica) - aici probabil ca era bine ca va scutea de munca - ca sa nu mai spun ca nici de deplasat nu prea aveati cu ce (vezi automobil, autobuz, tren, bicicleta etc) pana si talpa de la pantof tot de un inginer e facuta... Recunoasteti acum... traiti pe spinarea inginerilor "si asta va mananca tot timpul"... No ofence taken! Numai bine si ziceti doamne fereste ca intr-o zi sa nu mai existe ingineri ca va prindeti urechile in inventiile noastre!!! PS Eu am invatat sa scriu si sa citesc inainte de a ajunge la scoala si asta de la un mecanic si un muncitor necalificat... nici vorba de intelectuali umanisti... imi pare rau ca unii invata chestiile astea mult mai tarziu... This post has been edited by Buyaka: 16 Mar 2006, 09:10 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca io am terminat matematica si lucrez in IT sunt inginer, umanist sau/si intelectual, ca nu ma dumiresc
![]() Astept pareri Cu stima, Bilion |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Ake @ 16 Mar 2006, 01:04) Pai eu n-am atacat nimic. Nu vezi ce scrie sus pe primul rand? pamflet . Nu e o piesa de masina. Cu stima, bidon Mda QUOTE(Ake @ 16 Mar 2006, 00:29) E pe dracu!. Astea sunt texte de frustrat incapabil. Apetenta pentru cultura se sadeste in primii sapte ani de-acasa. [B]Daca tac'tu molfaie seminte in timp ce urla m**e rapidu' si ma-ta suspina dupa Consuela ma-ndoiesc ca te repezi sa-ti faci abonament la Ateneu.[B] Eu nu vreau sa intru in polemica (sunt tot inginer ca pregatire dar de vreo 4 ani m-am reprofilat ca analist programator , asa de-al dreaq) dar consider ca " 'telectualii " umanisti se ataca prea tare . De ce oare ? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Eu am terminat Energetica in 2003. In anul I, aveam un profesor de pe la TCM si FIM, Domnul Stanescu (cine a auzit de el...
![]() "DIn inginer poti sa faci economist dar invers nu se poate". ![]() ![]() Am terminat si o facultate "umanista" si pot sa zic ca a fost mai usoara decat Poli insa m-a ajutat la ce aveam nevoie, insa nu oricine poate sa faca inginerie si asta se vede din numarul celor care abandoneaza studiile tehnice in fiecare an. |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Umanistii ar fi in opinia mea:
- filosofii (filozofii) - istoricii - juristii - geografii - artistii plastici Realistii (cei care au facut macar o ecuatie integrodiferentiala si stiu ce e aia o problema Cauchy) - ingineri - economisti - matematicieni - fizicieni - chimisti - informaticienii Mai sunt o rasa aparte, se numesc politicieni. Hebron are dreptate cu: "Din inginer poti sa faci economist dar invers nu se poate". Eu am reusit sa inteleg ce e aia activ si pasiv, in schimb am petrecut 3 ore incercand sa-i explic unui prieten istoric ce e aia diferential si de ce nu poate sa puna un dinam pe roata ca sa "mai recupereze din energia consumata" Cu stima, C@ion This post has been edited by dizzy: 16 Mar 2006, 11:25 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si daca eu de exemplu fac o facultate economica, nu stiu sa fac o ecuatie integrodiferentiala (am dat copy-paste) sau o problema Cauchy (si nici nu ma intereseaza), dar de bine de rau stiu sa schimb o roata, sa aerisesc un circuit de franare si la nevoie sa demontez o masina pana la ultimul surub si apoi sa o fac la loc, in ce categorie intru?
This post has been edited by Laurentziu83: 16 Mar 2006, 09:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Mar 2006, 10:47) Si daca eu de exemplu fac o facultate economica, nu stiu sa fac o ecuatie integrodiferentiala (am dat copy-paste) sau o problema Cauchy (si nici nu ma intereseaza), dar de bine de rau stiu sa schimb o roata, sa aerisesc un circuit de franare si la nevoie sa demontez o masina pana la ultimul surub si apoi sa o fac la loc, in ce categorie intru? Pasionati! |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Este o tendinta generala sa apreciem ca ce facem "noi" e mai important decat ce fac "ei", indiferent cine suntem "noi" si cine sunt "ei".
Totdeauna un constructor gandeste ca arhitectul ia o gramada de bani doar ca sa vina cu niste aberatii imposibile tehnic, iar arhitectul gandeste ca boul de constructor are in cap doar grinzi si mult beton. Eu ma gandesc ce puii mei fac managerii, ca se plimba toata ziua prin strainatate, merg la tot felul de simpozioane si alte mese festive, in timp ce eu muncesc si fac toata treaba. Managerii gandesc ca ce tot vrea negrul ala, ca maine il dau afara si am de unde alege altul. Si am mai putea adauga tot felul de astfel de conflicte: piloti de avion - mecanici de avion softisti - hardisti alpinisti - speologi |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
DAAA, pasionat, ti-ai gresit vocatia, trebuia sa-ti urmezi chemarea...iti place facultatea aia economica?
Nu intreb la misto, dar multi fac o facultate ca asa zice tati si nu fac ceea ce vor ei, mare greseala.... pt Laurentiu83 This post has been edited by hebron: 16 Mar 2006, 09:57 |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(hebron @ 16 Mar 2006, 10:55) DAAA, pasionat, ti-ai gresit vocatia, trebuia sa-ti urmezi chemarea...iti place facultatea aia economica? Nu intreb la misto, dar multi fac o facultate ca asa zice tati si nu fac ceea ce vor ei, mare greseala.... pt Laurentiu83 Corect! In clasa a 8-a, ai mei ziceau sa dau examen la un liceu economic, mie nu mi-a placut; apoi s-au orientat spre energetic - nici asta nu mi-a placut. Am ales eu, profil electromecanic auto. Am intrat al doilea pe liceu (puteam lejer sa intru la oricare alt liceu cu pretentii - nu spun asta ca sa ma laud). Mi-a placut ce am invatat acolo si am ales sa dau la Facultatea de Inginerie, Sectia AR (la Pitesti). Dupa 5 ani de fac. am zis sa mai fac si un masterat in optimizarea constuctiei autoturismelor. Acum, mi se pare ca am stat cam mult prin scoala si nici nu ma dau banii afara din casa (deh, inginer am vrut, ca un inginer sunt platit), dar ce sa-i faci, PASIUNEA... |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
hai ca a venit si "umanistul" sa spuna un mic punct de vedere al minoritatii:
![]() in primul rand, dizzy, ai uitat sa-i incluzi la umanisti pe traducatori (sau oamenii de "litere" in general), ceea ce sunt (cel putin ca formare, ca de lucrat lucrez in IT ca realizator de user manuals si programator web in timpul liber). in al doilea rand, sustin parerile lui Ake: articolul respectiv e scris cu picioarele din perspectiva faptului ca "plusurile" si "minusurile" pe care le atribuie inginerilor, respectiv umanistilor sunt de fapt aplicabile majoritatii oamenilor, indiferent de formare profesionala: cunosc ingineri care nu sunt in stare sa instaleze un driver, tot la fel de bine cum cunosc umanisti care n-au auzit in viata lor de Lucian Blaga, de exemplu. invers, cunosc ingineri care au un nivel de cultura umanista impresionanta, tot asa cum cunosc umanisti pasionati de fizica, chimie, informatica, mecanica, etc. eu insumi sunt un mare pasionat de calculatoare si "surubaiala" si declar pe propria raspundere ca nu si-a bagat nimeni altcineva surubelnita in calculatorul meu vreodata sau in motorul masinii mele de cand o am. in acelasi timp recunosc si ca in facultate invatam mereu pe ultima suta de metri, avand in vedere ca era considerat un sacrilegiu in camera de camin in care locuiam sa nu dormi cel putin jumate de zi, indiferent ca era semestru sau sesiune ![]() mai mult, nu ma pronunt pentru alti "umanisti" (mai ales cei axati pe arte, literatura sau filosofie care intr-adevar tind sa se creada buricul culturii mondiale), dar eu unul am avut mereu respect pentru ingineri (as fi dorit sa ajung si eu unul, dar lenea nu m-a lasat in timpul liceului sa invat la matematica si fizica astfel incat sa pot da la electrotehnica sau automatizari/calculatoare cum as fi dorit. m-am orientat spre litere pt ca stiam cele 2 limbi foarte bine si practic n-am avut de tocit nimic pt admitere). Insa fraze de genul "umanistii nu fac nimic" sunt mult mai mult decat o tampenie (atentie, nu atac autorul, doar ideea). Si eu sunt o fire practica si consider arta si filosofia pierdere de timp, dar multe ramuri "umaniste" au ajutat mult la progres. Ganditi-va ce v-ati face fara documentatie tradusa intr-o limba pe care sa o cunoasteti si fara un profesor care sa va invete limba respectiva la nevoie. Ganditi-va cum ati realiza un proiect daca nu ati sti sa scrieti, etc (iarasi reiau din exemplele lui Ake). deci hai sa nu dam cu pietre in toti pt ca unii sunt cum sunt. Am uitat 99% din teoria de logica facuta in liceu, dar o axioma mi-a ramas mereu in minte (mai ales datorita faptului ca multi o incalca frecvent): "ce se spune despre toti se spune si despre unii, dar ce se spune despre unii nu se spune neaparat si despre toti" ![]() This post has been edited by bertro: 16 Mar 2006, 10:37 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 16 Mar 2006, 09:47) Si daca eu de exemplu fac o facultate economica, nu stiu sa fac o ecuatie integrodiferentiala (am dat copy-paste) sau o problema Cauchy (si nici nu ma intereseaza), dar de bine de rau stiu sa schimb o roata, sa aerisesc un circuit de franare si la nevoie sa demontez o masina pana la ultimul surub si apoi sa o fac la loc, in ce categorie intru? Tu te incadrezi in categoria celor care rodeaza uleiul! Buyaka, adevarul ca aici m-ai prins!!!! Inginerii au existat pe Terra inca inainte de BIg Bang (ca doar d-aia s-a produs evenimentul), au coexistat cu dinozaurii (ca doar d-aia au mierlit-o aia) a.s.o. (and so on). Cu alte cuvinte: INGINERUL A CREAT OMUL! 'tu-te-n gura Darwine cu teoriile tale expirate! dizzy, lingvistii unde ii incadrezi ? Si, per ansamblu, aici era vorba de INGINERI, nu de REALISTI. Cu stima, Pion. This post has been edited by Marty: 16 Mar 2006, 10:36 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
exact: da' baietii care fac software relocation, si care ajung, daca nu programatori, macar niste algoritmicieni foarte buni ce pana mea sunt? si astia au terminat de obicei limbi straine, sa stiti. va spune mandea, ca am dat cu nasu' pe la SAP.
da' cu baietii care fac ASE si limbi straine ce ne facem? aia de ajung senior policy consultant prin banci multinationale? sa imi bag piciorul, atata imbecilitate cata s-a vehiculat prin topicul asta, mai greu de vazut. in secunda in care nu recunosti utilitatea lucrului pe care il face ala de langa tine, fiind in acelasi timp convins de utilitatea lucrului pe care il faci tu, ai o mare problema. ea provine din faptul ca imaginea imbecil de simplista despre lume "filozofii filozofeaza. injinerii face linguri. injinerii poate trai fara filozofie, da' filozofii nu poate manca fara linguri" este foarte comoda, si da rapid o finalitate teleologica oricarui cenzurat. bai baieti, idealul este un tip de granita - borderline - pentru ca la cat de complexa este lumea de acum, singura sansa de a performa este nisa. un exemplu de filozof umanist, absolut imbecil, care nu ar fi in stare sa deseneze o lingura sa il bati: Noam Chomsky. Nimic nu o sa ramana in urma lui. sa nu uit: cu stima, gibon This post has been edited by adso: 16 Mar 2006, 10:43 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(hebron @ 16 Mar 2006, 09:55) DAAA, pasionat, ti-ai gresit vocatia, trebuia sa-ti urmezi chemarea...iti place facultatea aia economica? Nu intreb la misto, dar multi fac o facultate ca asa zice tati si nu fac ceea ce vor ei, mare greseala.... pt Laurentiu83 Acu depinde. Sunt si eu ca bertro, daca n-ar fi fost matematica la mijloc cu integrale si altele pe care altii le stiu mai bine ca mine ar fi fost mult mai simplu. Tuturor ni se pare mult mai usor sa intelegem de ce se invarte arborele cotit si cum se aseaza axul cu came si cum deschide el supapele decat sa previzionam evolutia cursului valutar sau mecanismul de calcul al primelor de asigurare. Normal ca e ceva mult mai placut sa lucram mecanica decat sa facem calcule ce ni se par fara sare si piper. Dar ia sa construim noi de la zero arborele ala cotit... ![]() Nu ma omor intr-adevar dupa stiintele economice, dar e ceva ce pot aborda mult mai usor, si e mai bine sa termin cu bine o facultate de profil economic decat sa abandonez una de profil tehnic dupa primul an. Intr-adevar, nu am ales-o pentru ca am vrut eu, dar daca te stradui un pic orice faci si ai rezultate de pe urma asta, nu neaparat financiare, ai un indemn de a merge mai departe. Prefer 'putin din toate', si asa suntem multi. Cati nu sunt in slujbe de 'gulere albe' dar pentru care o cheie de 13 in mana e o placere? Inginerii sunt priviti prost la noi deoarece pe timpul lui Ceasca ingineria era baza, si au rezultat cam multi, au iesit multi ingineri fara talent si spor pentru meseria pe care o au. Iar dupa revolutie s-au golit facultatile de profil. Se parea ca nu mai cauta nimeni absolventi de profil tehnic. Greseala, ei vor fi cautati intotdeauna. |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Nota explicativa (pentru anumiti ingineri): Noam Chomsky NU E RUDA cu Naum Ciomu!
Cu stima, I-On. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, da' inginerii aia care se cultiva cu placere in timpul liber nu citesc carti scrise de umanisti? Io ma indoiesc ca se cultiva cu scrieri tehnice.
Cu stima, piton This post has been edited by Sony: 16 Mar 2006, 10:55 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
sa spui ca toti umanistii scriu carti e ca si cum ai spune ca toti inginerii proiecteaza linguri.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 16 Mar 2006, 11:54) Bre, da' inginerii aia care se cultiva cu placere in timpul liber nu citesc carti scrise de umanisti? Io ma indoiesc ca se cultiva cu scrieri tehnice. Cu stima, piton Sincer, as citi romane/carti de istorie, dar NU AM TIMP. Si daca am, prefer sa rasfoiesc o revista tehnica, un catalog auto, un ziar. Nu mai am rabdarea necesara sa finalizez un roman de 300 pag. Nu ma mai pot concentra la tot ce tine de cartea aia. Probabil "deformare profesionala". Urasc monotonia! Iubesc INGINERIA. Data viitoare incerc sa ma abtin... |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io in timpul liber prefer un roman. E drept ca citesc mult mai putin decat acum 10 ani, dar inca mai citesc.
@einstein1984, stii ce se spune despre Politehnica? Cand intri, pe stanga sunt Transporturile si Metalurgia, iar pe dreapta incep facultatile. ![]() Cu stima, raton. This post has been edited by Sony: 16 Mar 2006, 11:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
recunosc cu rusine de umanist ca n-am mai pus mana pe o carte (exceptand mondiru & co si dictionare) de cand am terminat facultatea. Ma limitez la reviste de IT, documentatii tehnice si articole online. Nici reply-urile lungi de pe forumul asta n-am rabdare sa le citesc
![]() probabil e deformare profesionala: imi ajunge cate pagini am de scris pe zi, nu am rabdare sa mai citesc si ce scriu altii. cu stima, Li-ION |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Sony |
![]()
|
Adevarul este ca un inginer chimist a invatat taranul roman sa isi prepare alcoolul. Si tot un chimist a aratat triburilor cum se obtin leacurile care uneori sunt mai eficiente decat medicamentele. Cred ca vraciul tribului era inginer.
![]() Si Leonardo da Vinci era tot inginer. D-aia a conceput elicopterul si parasuta. ![]() ![]() Cu stima, afon. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Laurentiu, dar de ce ii consideri pe economisti umanisti?
Cu stima, bulion This post has been edited by cosmin_m: 16 Mar 2006, 11:21 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Sony |
![]()
|
Si avocatii sunt realisti, chiar daca au invatat istorie si gramatica pentru admiterea in facultate. Ei se lovesc in fiecare zi de infractori, adica de realitate.
Cu stima, cation. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Recunosc ca am terminat scoala de ingineri...!
Deasemenea recunosc ca nu sint intelectual..! Deasemenea recunosc ca am citit cite ceva, inafara de mate-fizica! Acu' din pacate nuami catavencu si ceva istorie sau politologie Deasemenea recunosc ca as lucra 10% si freekkaaat mentosanu' restul de timp! Dar din pacate nu se poate! Prin natura jobului sint NEVOIT sa lucrez MAXIM 5% si restu' sa ma plictisesc ! Totodata recunosc ca nevasta-mea, care nu-i inginer ci a terminat o umanista, ar lucra ( ba choiar o si face) 120% Si mai trebuie sa recunosc ca habarnam ce noima are ce am scris eu pacilea....! Cu stima, µ-ON! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca unii au chiar o pasiune de a nu recunoaste faptele... tare usor e sa zici atunci cand te-ai vazut "cu sacii in caruta"
- bah, la ce dreq am avut eu nevoie de dobitoci cand puteam sa fac treaba singur??? ... si nu, Adam sau prima maimuta n-a fost inginer... era si un banc pe tema asta, dar nici folosof n-a fost, nici economist, nici alte chestii d'astea... a fost om ... si e pe cale de disparitie se pare... aaa si... cu stima, un Om ![]() This post has been edited by Buyaka: 16 Mar 2006, 11:29 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Sony |
![]()
|
Buyaka, ai pierdut esenta! Umanistii au nevoie de ingineri, dar si inginerii de umanisti. Iar topicul asta este o disputa stupida ca cea care vrea sa arate superioritatea barbatului sau a femeii.
Cu stima, avion. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:13 |