Becuri auto Philips, Blue vision + X-treme Power
![]() ![]() ![]() |
Becuri auto Philips, Blue vision + X-treme Power
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
offtopic ..m-am uitat dar nu am gasit ce cautam.... Asule, ai o schema buna pentru o sursa PWM de vreo 15A / 14V ?
|
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
modifici un Atx
![]() Am facut eu una ieri si imi da la 22V-20A ![]() vezi aici |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Ieri mi s-a ars si mie PHILIPS-ul VisionPlus pe faza scurta dupa un rulaj de aproximativ 40.000 km si mers foarte mult pe timp de noapte , sunt foarte multumit de becurile astea, nu cred ca exista becuri mai bune , ma oftic rau de el .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu ce sa mai zic ca mi s-au ars 2 xp=uri in 2 luni...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Eu tot pe varianta asta de PHILIPS o sa merg , cred ca sunt unele din cele mai bune becuri .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
petruxxl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 December 09 ![]() |
Salutare...Si eu mi-am pus pe SN becuri de 55/60W si pana la urma a trebuit sa pun relee de protectie suplimentare pt ca m-i s-a ars blocul de lumini, din cauza becurilor. Cele vechi erau de 40/45W.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 / Europa
- BN 55 MED
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
Salutare! Am si eu o intrebare... mi-am cumparat ca o blonda care este eu,din Carrefour, doua becuri philips blue vision(ca cele din ultima poza) . Zis si facut m-am uitat sa fie H4, toate cele frumoase,imi faceam ganduri ca deja o sa ii orbesc si eu pe ceilalti din trafic care trec cu xenoanele pe langa mine de au faza scurata mai rau ca blitz-urile de la aparatele foto. Dar exista o problema... prinderea este in 3 picioruse...se observa si in imagine... nu le pot monta singurel ...exista vreo modalitate de a le monta? Sau raman cu ele ! Va multumesc mult !
|
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
- B 224 LuP A Dacia - DUSTER 1.6 16v - 2010 Laureate - B 206 LUK
Avatar unic. Imi voi inregistra drepturile pe el si user ! |
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Se pare ca au cea mai mare temp de culoare pentru un halogen...
![]() ![]() ![]() Nu a luat nimeni pana acum aceste becuri ? ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Lupamuttley @ 22 Sep 2010, 23:45) Iti trebuie niste inele adaptoare. Cauta pe la piese auto. Sunt maxim 10 lei 2 bucati. Uite aici o poza cu ce iti trebuie tie (totusi, puteai sa cauti un pic inainte sa scrii pe forum): http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627533087 QUOTE(UTU2005 @ 23 Sep 2010, 00:02) Eu am MTEC GoldenSyle (adica mai galbui decat cele originale) la proiectoare si sunt super multumit de ele (in cele maxim 15 dati cand le-am folosit), am avut ocazia sa le testez pe ceata densa densa si impreuna cu Xtreme Power au facut treaba excelenta. This post has been edited by Iulikk: 22 Sep 2010, 23:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Mda GoldenSyle sunt foarte bune pe ceata! dar pe mine ma intereseaza nebuniile alea de mai sus, daca a avut cineva...
![]() mercy oricum ! |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
O recomandare pentru acele inele..tot caut de 2 zile peste tot... maine incerc in targ !
|
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(petruxxl @ 21 Sep 2010, 13:56) Salutare...Si eu mi-am pus pe SN becuri de 55/60W si pana la urma a trebuit sa pun relee de protectie suplimentare pt ca m-i s-a ars blocul de lumini, din cauza becurilor. Cele vechi erau de 40/45W. Cu tot respectul........nu s-a ars din cauza asta. QUOTE(Lupamuttley @ 26 Sep 2010, 00:00) 100% gasesti. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 26 Sep 2010, 00:13) Cu tot respectul........nu s-a ars din cauza asta. Blocul nu a rezistat la curentul consumatorilor.Omul a rezolvat problema exact cum trebuie! |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(petruxxl @ 21 Sep 2010, 13:56) Salutare...Si eu mi-am pus pe SN becuri de 55/60W si pana la urma a trebuit sa pun relee de protectie suplimentare pt ca m-i s-a ars blocul de lumini, din cauza becurilor. Cele vechi erau de 40/45W. Inseamna ca toti de pe forum ce avem philips-uri ( sau alte becuri de 60/55), suntem foarte norocosi. Afla ca blocul de lumini nu s-a ars din cauza becurilor, ci probabil din alta cauza de natura tehnica. Eu am pe masina de aproape 2 ani x-treme power si sunt de 60/55W, si nu am avut nici o problema cu partea elecrica a masinii. Blocul rezista la asemenea becuri fara probleme. This post has been edited by Maskatu: 27 Sep 2010, 08:47 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Am avut si eu pana de curand extreme power dar dupa un drum de munte cu multe gropi , unul a cedat . A rezistat 1 an
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Maskatu |
![]()
|
Depinde si de cum sunt montate. Multi nu folosesc acele adaptoare si evident ca la orice groapa sau denivelare, filamentul se scutura serios.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Vineri noapte am testat si eu becurile in sfarsit in conditii de bezna totala pe camp.Isi merita banii.Daca le dadeam de buton in sus si pe faza lunga ma uitam dupa avioane.Oricum vreau sa dau o fuga la service sa mi le regleze la fix cu aparatul ala al lor.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Maskatu |
![]()
|
Luxmetru.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Urmeaza niste Filipse si la proiectoare si niste becuri pe led la pozitii (cu lumina normala nu albastre verzi si alte tiganii).
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Pana la urma ce becuri m-ati sfatui sa imi cumpar? Pe aici vad ca ideile sunt impartite.
As vrea unele sa se vada bine si pe timp de ceata. Mai am si eu o intrebare. Am coborat acum 2 ore afara la masina sa reglez farurile. Am incercat nu prea mi-a reusit. Am depistat ca in acel punct V din poza asta care ii apartine lu'Maskatu este un cablu care este prin intre doua urechiuse una dintre ele la mine este rupta si cand incerc sa reglez farurile din interior acel cablu sare de acolo. Mi-a venit sa misc de bec, cand am miscat de bec, surpriza, becul se misca cu oglinda cu tot, au un joc foarte mare. Incerc sa ridica becul prin reglaj imi cade. Ce se intampla? This post has been edited by cristi_supernova: 2 Oct 2010, 19:50 Attached thumbnail(s) Capture.jpg ( Size: 21.7k ) Number of downloads: 518 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ai citit ultima pagina? Vezi ca e si un filmulet
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
Recomand Blue Vision .Super performante + ca dau o tenta de albastru in faruri ! Chaponne ,sa-mi spui si mie cat a costat acel reglaj de faruri si unde l-ai facut, ca aceeasi problema am si eu: Orbesc pilotii pe faza lunga,iar reglajul de pe bord,nu prea functioneaza !
|
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.460 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai permis luat la Pitesti, nu e asa?
Scrie in codul rutier (gika , da un link ca el sigur nu l-a citit)ca daca e o masina in fata ta pe sensul alalalt sa comuti pe faza de intalnire, adica faza scurta. Faza lunga orbeste la orice masina. This post has been edited by einstein1984: 6 Oct 2010, 07:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
einstein, vezi ca nu se lauda ![]() acu' daca circula numai cu faza lunga...treaba lui... regulamentu' |
--------------------
...
...
...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.460 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Merci george, dar rezolvarea problemei lui e sa comute pe faza scurta nu sa mearga cu faza lunga toata ziua. Daca scurta nu orbeste (poate nu stie, daca nu o foloseste), farul e bine reglat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
cu placere
![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
Eu nu stiu cu cine va certati dvs. aici...dar daca te certi cu mine,inseamna ca esti mai newbie(sa nu zic si eu o replica jignitoare, gen "permis de la Saftica"),deoarece eu am intrebat pentru reglaj la faza lunga,nu ca merg cu ea aprinsa mereu,doar ca atunci cand o comut, vad toate insectele din copaci. Ceea ce mie mi s-ar parea normal ar fi ,ca atunci cand schimb fazele , directia luminii sa bata tot pe drum !
P.S. Daca posturile anterioare nu erau adresate mie, imi cer scuze anticipate ! This post has been edited by Lupamuttley: 6 Oct 2010, 09:21 |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
|
einstein1984 |
![]()
|
La mine (si la alte masini) faza lunga bate si mai sus decat faza de intalnire (si pentru ca arunca lumina si in sus, ajunge si mai departe). La tine nu se mai vad liniile de marcaj de pe asfalt la faza lunga sau cum?
Pentru info, reglajul farurilor se face pe faza scurta cu regloscop in service sau cu un zid mare in fata masinii si o metoda descrisa pe aici prin forum. Nu exista reglaj separat pentru faza lunga. Cat priveste rotita de reglaj, aia trebuie sa o repari (cablu nou poate), ca altfel degeaba reglezi farurile, ca daca ai masina incarcata o sa bata farurile tot in copaci. Mai bine asa? This post has been edited by einstein1984: 6 Oct 2010, 09:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
caphonne |
![]()
|
Caphonne ,sa-mi spui si mie cat a costat acel reglaj de faruri
Prima oara cand l-am facut m-a costat 50 ron impreuna cu curatat borne electromotor si inca ceva.Acum cu noile becuri nu am ajuns inca sa le reglez. |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
EcoVision - disponibil in variantele H1, H4, H7, P21W, P21/5W, R10W, R5W, W5W
![]() X-treme Power - disponibil in variantele H4.H7 ![]() Vision Plus - disponibil in variantele H1, H4, H7, P21W, P21/5W ![]() Night Guide - disponibil in variantele H1, H4, H7 R, H7 S ![]() Blue Vision - disponibil in variantele H1, H3, H4, H7, HB3 9005, HB4 9006, W5W, T4W and H6W. ![]() X-treme Vision - disponibil in variantele H4.H7 ![]() Pentru detalii vizitati site-ul oficial Philips. Click aici |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 13:46 |