Becuri auto Philips, Blue vision + X-treme Power
![]() ![]() ![]() |
Becuri auto Philips, Blue vision + X-treme Power
robert1991 |
![]()
|
||
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mi s-a ars Bluevisionu de la pozitie, cel din partea dreapta. Nu aveam alt bec w5w in cutia cu sigurante & shit decat pentru semnalizarea laterala (2 bucati aveam, pentru ca pe semnalizarea laterala am niste becuri argintii care lumineaza galben). Acum am si la pozitii becuri galbene. Se poate lua politia de mine? Eu zic ca nu... pentru ca citisem pe undeva ca poti avea lumina galbena / alba la faruri si pozitii. Gresesc?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
galbena da.alba nu prea cred.si eu am albe si cica nu as avea voie.da cand am farurile aprinse nu se vede
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca ai adaptoare, poti sa pui orice h4.
17 Apr 2011, 10:12: Unde ai mai vazut masina cu pozitii galbene din fabrica? Ma refer la cele europene, nu la americane, ca aia au totul pe invers. Da este ilegal si te pot opri. This post has been edited by Maskatu: 17 Apr 2011, 09:12 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pan' la urma am pus iar "bluvijăn".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alin_VAD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 14 February 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE Art.101. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice: 10. montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate; Eu prin asta inteleg ca orice altceva ai pune in far, este ilegal. ![]() La faza scurta/lunga poti sa pui alt bec cu conditia sa nu fie chinezarie de genul "xenon filled" adica mizerie dinaia albastra. Becurile philips au toate omologare rar daca imi aduc bine aminte deci nu sunt probleme cu ele. This post has been edited by Maskatu: 21 Apr 2011, 21:26 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alin_VAD @ 21 Apr 2011, 17:06) la scoala de soferi, nu te-a pus sa citesti legislatia rutiera? oricum banuiesc ca tu mergi noaptea cu pozitiile si proiectoarele aprinse, ca doar e cool. This post has been edited by tr04www: 22 Apr 2011, 15:36 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
Alin, la urmatoarea iesire ai warn direct pentru atac la persoana. Ti-am dat exact paragraful din codul rutier, legat de lumini. Este destul de clar si concis. Restul, chill.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Joey4u |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 9 May 11 From: Bucuresti ![]() |
scz de intarziere
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002-Europa
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
@Joey4u: eu am pe masina Philips Blue Vision H4. Le pui cu adaptoare pe care le cumperi cu ~2,5 lei per bucata.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Iulikk |
![]()
|
Xtreme Vision
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
extrem vison si in cutie am xp cele vechi inca sunt bune .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
An X-treme Power de un an si 8 luni. folosesc luminile si ziua. N-am probleme cu ele.
This post has been edited by marianmn: 10 May 2011, 21:46 |
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
Joey4u |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 9 May 11 From: Bucuresti ![]() |
k ms mult pt sfaturi ! !
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002-Europa
|
|
AlexSpeed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 June 11 ![]() |
cine ma ajuta si pe mine cu 2 inele adaptoare pentru h4 la supernova? am tot cautat dar nu gasesc.... la magazine stiu despre ce e vorba dar nu au si nu aduc, sunt din pitesti .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- AG-10-XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mai cauta. Chiar in pitesti este culmea sa nu aiba.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AlexSpeed |
![]()
|
mai caut....
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- AG-10-XXX
|
|
brandopush |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 10 ![]() |
Pana la urma de unde se pot cumpara adaptoare pt.H4.Ms.
|
--------------------
dacia
supernova
2002-clima
|
|
AlexSpeed |
![]()
|
Am gasit inele adaptoare H4 in Pitesti la cele 1000 de magazine de piese auto de pe strada Dumbravei (doar 1 magazin avea asa ceva) pretul a fost de 2 lei bucata.. cam mult dar decat acolo am gasit (nu ca as fi mai cautat dar e mult pentru un plastic 2 lei)
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- AG-10-XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
Dar cam cat ai fi vrut sa fie? 50 de bani? Zi ms ca ai gasit.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AlexSpeed |
![]()
|
nu are rost offtopictul dar e 15 lei un filtru de ulei sa fim seriosi nu a zis nimeni ca e mult zic doar ca nu face cat costa... iar utilitatea lui nu e absolut necesara se gasesc si becuri normale. O zi buna !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- AG-10-XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca nu le consideri utile, pune la loc becurile standard cu soclu din 1900 toamna.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AlexSpeed |
![]()
|
care e diferenta? intre un solcu si celalalt legat de lumina? nici una... lumineaza la fel... ca ai mai multe oportunitati dupa e alta treaba.. hai ca mai inteles gresit ... o zi buna!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- AG-10-XXX
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Esti sigur ca lumineaza la fel?
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
salutare,vreau sa achizitionez in curand un set de becuri ceva mai de calitate si tot o data sa imi lumineza calea:D ca astea ce le am pe masina is petarde la 20 lei "xenon" si mai mult ma chiorasc pe drum. http://www.philips-shop.ro/7268.p.html ce parere aveti de becurile astea,merita sa dau banii?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
Maskatu |
![]()
|
Da, sunt foarte bune. EU am x-treme power care sunt cu +80% luminozitate fata de un halogen obisnuit. X-treme vision au 100%. Cumpara-le fara griji.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
EcoVision - disponibil in variantele H1, H4, H7, P21W, P21/5W, R10W, R5W, W5W
![]() X-treme Power - disponibil in variantele H4.H7 ![]() Vision Plus - disponibil in variantele H1, H4, H7, P21W, P21/5W ![]() Night Guide - disponibil in variantele H1, H4, H7 R, H7 S ![]() Blue Vision - disponibil in variantele H1, H3, H4, H7, HB3 9005, HB4 9006, W5W, T4W and H6W. ![]() X-treme Vision - disponibil in variantele H4.H7 ![]() Pentru detalii vizitati site-ul oficial Philips. Click aici |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:39 |