Becuri auto Philips, Blue vision + X-treme Power
![]() ![]() ![]() |
Becuri auto Philips, Blue vision + X-treme Power
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
pai atunci o sa le iau pe astea.multumesc de sfaturi
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
Acestea sunt becurile care lumineaza alb cu tenta putin albastruie?
http://www.polmot.ro/h4/140-bec-h4-osram-s...-iluminare.html pt ca la cei 20 de lei/buc le iau fara discutii:P momentan am asa Fotografie0310.jpg ( Size: 860.75k ) Number of downloads: 2098 si lumineaza cat de cat acceptabil.. PS: Daca ma poate ajuta cineva cu 2 inele adaptoare pt H4(in BV am gasit cu 5.5 Ron/buc ![]() This post has been edited by gabriel.bv: 11 Apr 2012, 19:21 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Am mers ultimele 2 ture cu Philips Nightguide sau Nigth Vision. Acum nu imi aduc aminte care din ele exista, ca pe google nu m-am lamurit. Erau undeva la 25-30 lei bucata. Vreau sa merg tot pe ele. Se mai gasesc la vanzare?
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
as vrea si eu sami pun niste becuri mai bune de far dar din pacate nu prea ma pricep
as mentiona ca am ceva probleme cu vederea(cand sunt in masina mi se pare ca bat cat o lanterna) ce imi recomandati(ceva nu foarte scump) dar care sa bata nu gluma(exclus xenon) ceva cu lumina alba,cele pe care le am parca au lumina putin spre galben ![]() 1 Jan 2013, 20:19: cele philips se gasesc la magazin de piese auto normale? cam cat ar costa o pereche This post has been edited by catalinski: 1 Jan 2013, 20:19 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Filipz premium (adica alea evtie) se gasesc peste tot. 15 lei bucata.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marian_turbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 May 12 From: BOLINTIN A1 ![]() |
salut
are cineva montat philips X-treme Vision - in variantele H4{ +100%}? cat de multumit este de puterea lor si deca se merita sa montezi asa ceva pe masina. This post has been edited by marian_turbo: 1 Jan 2013, 22:26 |
--------------------
Dacia
Super nova clima
2002
- GR 04 FIA dacia supernova GR 04 KMK
iveco |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Am avut eu extreme power......alea cu 80% in plus........sunt foarte bune,dar destul de scumpe........si se ard destul de repede.
Acum am cele mai ieftine philipsuri....si isi fac treaba ok de 2 ani. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
becurile osram le gasesc la magazin auto?
This post has been edited by catalinski: 22 Jan 2013, 15:06 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
dan99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 December 07 From: Bucuresti(Buzau) ![]() |
Eu nu gasesc inele adaptoare...am cautat pe la vreo 5 magazine si nimik...stau cu becurile in cutie
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Europa motor_volan_roti!!!
2002
- b_04_ene
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
In targ ai fost?
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
dan99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 December 07 From: Bucuresti(Buzau) ![]() |
Inca nu am ajuns in targ...am cautat prin zona timpuri noi....daca o sa am timp sper sa ajung
|
--------------------
Dacia
2002
- b_04_ene
|
|
bogdandsn |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 19 January 12 From: Bucuresti ![]() |
Au in targ la vitan am luat io acum ceva timp 5 lei bucata parca. Da io am X-treme Vision si de la caldura inelele s-au lipid de partea de metal a becului si nu le mai pot scoate.
|
--------------------
Dacia
Super Nova / Solenza / Logan
2001 Confort / 2004 Confort / 2007 Logan 1.6 16v
- B-10-???
|
|
dan99 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2002
- b_04_ene
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nici nu le monta ca o sa chioresti ceilalti participanti la trafic si s-ar putea sa ramai si fata talon.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dan99 |
![]()
|
O sa.mi reglez farurile dupa montaj....nici mie nu.mi place sa fiu orbit...masina nu a suferit nici o avarie....farurile sunt ok....
![]() |
--------------------
Dacia
2002
- b_04_ene
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Poti sa ai si faruri noi si le poti regla si la mercedes. Tot vor dispera lumina xenonului prost pentru ca farurile super novei sunt concepute special pentru bec de tip HALOGEN. Si cam atat. Xenonul ala are nevoie cel putin de o sticla CLARA fara striatii. Sticla cu striatii si xenonul nu fac casa buna. Tu poti sa mergi sa le reglezi si sa crezi ca ai rezolvat problema insa realitatea este alta. Am mai explicat problema cu xenonul de multe ori pe forum insa unii de pe aici se bat cu pumnul in piept ca xenonul lor nu orbeste. Eu zic doar atat. Pune masina cu xenon in fata unui zid si o vezi ca nu prea mai ai linia de dispersare a luminii corecta. Adica lumina trece si de partea de sus a liniei, unde nu ar trebui sa treaca. Daca vrei mai multe detalii o sa caut zilele astea topicurile pe forum insa avand in vedere ca deja le-ai cumparat, ma gandesc ca orice as spune nu prea mai conteaza.
bafta. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dan99 |
![]()
|
acum sunt in dilema....sa le montez sau sa renunt la ele....faza e ca am dat 250 ron deja pe xeno
![]() |
--------------------
Dacia
2002
- b_04_ene
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Daca tot esti hotarat sa le montezi, macar fa-ti un bine: vezi ca gasesti pe aici sau pe patruciuning pe la bursa baiesti care iti fac geamul farului din sticla clara (plexiglas parca). Cauta-i, cumpara-ti o pereche de astfel de sticle clare si o sa vezi maaaare diferenta in bine la gzenoanele tale.
p.s.: sper ca ai si lupe, nu doar gzenoane si atat.. nu de altceva dar la banii aia iti cumperi 2 instalatii.. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
dan99 |
![]()
|
Faza e ca e masina de la munca...am investit 250 in bi_xenoane ca sa nu cumpar chinezarii de 100 ron...faza cu plexi deja nu mai renteaza....deja cere alti bani sau alta spaga de pe la munca
|
--------------------
Dacia
2002
- b_04_ene
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Aici tu stii cel mai bine.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
dan99 |
![]()
|
O sa le montez atunci....
12 Nov 2013, 20:00: asa cum am montat si halogene la dacia 1300 din poza de la avatar!!!! This post has been edited by dan99: 12 Nov 2013, 20:00 |
--------------------
Dacia
2002
- b_04_ene
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
reflectoare le-as baga in ochi la cei cu xenoane aftermarket, poate se mai lumineaza si ei...
pe langa ca daca nu se face treaba cum trebuie OEM (sticla clara, lupe, auto-leveling, temperatura culorii bine aleasa, reglaj corect al farurulor) nu se face mare branza, ci mai mult se enerveza ceilalti participanti la trafic cu nesimtire... This post has been edited by danciusergiu84: 13 Nov 2013, 09:24 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
catalinski |
![]()
|
Cred ca mi sa parut dar la mine parca am vazut h4 fara nici un fel de adaptoare.Am sa ma uit mai bine maine si revin
P.S Daca tot le montezi sa pui si aici niste poze dupa montare sa vedem si noi. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
dan99 |
![]()
|
Le.am montat astazi...am gasit in vitan adaptoare....5 ron bucata...poze pa viitor...nu le.am scos la drum...
|
--------------------
Dacia
2002
- b_04_ene
|
|
Iulikk |
![]()
|
Moaaa, ce hoți. 5 lei o bucata rotunda de plastic....
![]() http://www.philips-shop.ro/h4-1830.c.html Sortimente noi ![]() This post has been edited by Iulikk: 14 Nov 2013, 00:35 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(dan99 @ 12 Nov 2013, 19:55) O sa le montez atunci.... <span class='edit'>12 Nov 2013, 20:00:</span> asa cum am montat si halogene la dacia 1300 din poza de la avatar!!!! E bine... dupa ce am incercat sa ducem munca de convingere ai ales cioara de pe gard in loc de vrabia din mana. ![]() QUOTE(Iulikk @ 13 Nov 2013, 22:26) Moaaa, ce hoți. 5 lei o bucata rotunda de plastic.... ![]() http://www.philips-shop.ro/h4-1830.c.html Sortimente noi ![]() Aia din targ sunt de toata jena. Am cautat mai acum ceva vreme stropitori de logan. La o taraba era 5 lei bucata. La taraba de vis a vis 5 lei doua bucati. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Adaptoare metalice nu se gasesc? Cele din plastic se rascoc datorita caldurii.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Dane.....o sa mergi cu farurile la minim in jos si tot o sa iti iei flashuri.
Iti spune un 'stan patitu'. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
EcoVision - disponibil in variantele H1, H4, H7, P21W, P21/5W, R10W, R5W, W5W
![]() X-treme Power - disponibil in variantele H4.H7 ![]() Vision Plus - disponibil in variantele H1, H4, H7, P21W, P21/5W ![]() Night Guide - disponibil in variantele H1, H4, H7 R, H7 S ![]() Blue Vision - disponibil in variantele H1, H3, H4, H7, HB3 9005, HB4 9006, W5W, T4W and H6W. ![]() X-treme Vision - disponibil in variantele H4.H7 ![]() Pentru detalii vizitati site-ul oficial Philips. Click aici |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |