Pleoape Logan
![]() ![]() ![]() |
Pleoape Logan
razvanitu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
- BV 88 YTU
|
|||
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
cauta si tu la bursa ...
sau mai sigur gasesti pe okazii.ro |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
daca tot e postul asta care o sa se inchida in curand dau si eu un mare offtopic:
logan_marin_ > nu merge pm... d'aia nu raspund.... inca odata imi cer scuze de offtopic This post has been edited by ga!nusha: 26 Mar 2006, 08:54 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Cauta la bursa ca parca acolo am vazut pe cineva din Baia Mare care face asa ceva la 50 ron si poate mai gasesti postul
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
cj82ufo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 25 March 04 From: Cluj Napoca ![]() |
nu pot sa iti trimit mesaj razvanitule daca vrei spune si facem cumva
|
--------------------
dacia 1100 CSR-Cluj Street Racing
|
|
Rasvan Hani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 7 March 06 ![]() |
QUOTE(juristul2000 @ 27 Mar 2006, 07:47) Cauta la bursa ca parca acolo am vazut pe cineva din Baia Mare care face asa ceva la 50 ron si poate mai gasesti postul Aveti putina rabdare or sa apara in Vitan pe al doilea rand la capat cu 300000 lei, din fibra si daca sunt ca modelul care l-am vazut sunt OK |
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
Rasvan Hani |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
Rasvan Hani |
![]()
|
Uite si pozele cu pleoape
Attached thumbnail(s) IMG_36532.jpg ( Size: 717.09k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
Rasvan Hani |
![]()
|
Modelul o sa-l gasiti in Vitan al doilea rand la capat
This post has been edited by Rasvan Hani: 1 Apr 2006, 13:25 Attached thumbnail(s) IMG_36541.jpg ( Size: 708.42k ) Number of downloads: 168 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Baga un pret sa stie si lumea. Din poza parca ar fi destul de bine finisate. Zi-ne tu
![]() This post has been edited by Apolodor: 2 Apr 2006, 16:12 |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
AG-01-WAR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 April 06 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- B-01-CAR
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
hop si ag-01-war. daca taceai anonim ramaneai... acum te stim toti
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
"CE URAT E!Macar daca le vopseai aratau altfel!E naspa rau!". Mai intai citeste si tu ca lumea, ca sa intelegi. Omu' le-a pus pe masina sa faca poze . Sunt NEMONTATE . Da' asa e romanu nostru ..................
|
--------------------
Logan
2006/2008
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma dezic. Nu e romanul meu...
dar inapoi la topic... am vazut mai multe feluri de pleoape pentru logan (unele aveau niste umflaturi laterale... nu stiu de ce) dar astea mi se par cele mai normale |
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
umflaturile sunt ca asa vine semnalul si alea din poza au dar nu iti dai tu seama eu mi-am luat de la baia mare sunt OK
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Rasvan Hani |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
Rasvan Hani |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Mama ce atitudine dura are masina cu chestii dalea
![]() ![]() ![]() Bah da nu aveti pe ce da banii! ![]() Am glimit acu sa nu va suparati dar mie mi se par caraghioase ![]() ![]() V-am salutat! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
daca esti din buc cred ca e mai simplu sa dai o tura pana in vitan...si le vezi pe viu nu in poze...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
QUOTE(ga!nusha @ 6 Apr 2006, 10:26) daca esti din buc cred ca e mai simplu sa dai o tura pana in vitan...si le vezi pe viu nu in poze... nu sunt din bucuresti ... sunt din galati ... si din pacate aici nu gasesc mai nimic ... nici jante klumea ... nici pleoape nici nik ... ma gandeam sa fac o comanda ceva ... daca se poate face asa ceva ![]() multumesc oricum de informatie ... cred ca singura posibilitate ar fi sa dau o fuga in bucuresti ... |
--------------------
dacia
logan
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
Rasvan Hani |
![]()
|
QUOTE(shokaliptiku @ 6 Apr 2006, 12:33) nu sunt din bucuresti ... sunt din galati ... si din pacate aici nu gasesc mai nimic ... nici jante klumea ... nici pleoape nici nik ... ma gandeam sa fac o comanda ceva ... daca se poate face asa ceva ![]() multumesc oricum de informatie ... cred ca singura posibilitate ar fi sa dau o fuga in bucuresti ... ai rabdare sa vad daca au aparut in vitan. daca au aparut iti comunic pretul si daca vrei pot sa ti le trimit ramburst. OK (cele pe care le am eu sunt de la baia mare, daca doresti itidau email tipului dar te costa 500.000 lei) iti pun si o poza din lateral grosime in jur de 2 mm. This post has been edited by Rasvan Hani: 6 Apr 2006, 18:40 Attached thumbnail(s) IMG_39421.jpg ( Size: 250.27k ) Number of downloads: 83 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
QUOTE(Rasvan Hani @ 6 Apr 2006, 19:38) ai rabdare sa vad daca au aparut in vitan. daca au aparut iti comunic pretul si daca vrei pot sa ti le trimit ramburst. OK (cele pe care le am eu sunt de la baia mare, daca doresti itidau email tipului dar te costa 500.000 lei) iti pun si o poza din lateral grosime in jur de 2 mm. scuze de intarziere dar ... nam avut acces la calculator ... netu asta ![]() mercik frumos dfe poze si de informatii ... dar ... ma descurajat ceva la ele ... si anume sistemul de prindere ... cu silicon ... hmm ... stau si ma gandesc : se pot scoate f usor ... deci in parcare pot ramane fara ele !!! ce parere aveti ... !? am avut impresia ca au sistemul de prindere pe suruburile care tin farurile ( ar fi fost mai sigure ) dar asa ... cu silicon ... !!! multumesc inca o data !!! o zi buna !!! |
--------------------
dacia
logan
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
daca ai un silicon bun, nu le scoate nimeni, stai linistit... e mult de munca sa le mai scoti de-acolo (eu am folosit silicon de lipit praguri si sunt beton, nu le mai scot de-acolo niciodata, garantat).
P.S. La Logan nu trebuie deschisa capota ca sa poti scoate pleoapele? |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
nu stiu ce sa zic ... stiu ca se foloseste silicon pt prinderea lor ..
![]() |
--------------------
dacia
logan
|
Rasvan Hani |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Mai trebuie si ca adezivul folosit sa nu topeasca plasticul....Sa nu ramai cu jumatati de far
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Eu am lipit cu silicon de acvariu ... le am de jumatate de an ... nu dau semne ca s-ar dezlipi.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Apolodor |
![]()
|
Am intrebat in Vitan de pleoape dar nici vorba de 300 . 5 sutici. Cica "un tip din Baia Mare i-a vandut matrita cu 1 milion" . Si la alt stand poti sa le iei si vopsite (contra-cost evident) deci + o sutica sau doua. Oricum ar fi , tot reteta de Baia Mare o sa fie
![]() |
--------------------
Logan
2006/2008
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 21:28 |