RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
![]() ![]() ![]() |
RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
RSV |
![]()
|
||
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu-mi vine a crede mau chematd e buna voie cei de la prisma braila,sa bage ceara peste tot in stalpi praguri etc,si dupa 1 ianuarie sa vin sami repare rugina de prin portbagaj si pe sub pasaju rotilor spate.pe garanatie de 6 ani
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am si eu flori ca RSV, dar pe usi si nu mai stiu pe unde... Nu e lovita de pietre sau altceva (factor extern). Pur si simplu a inflorit, ceea ce ma face sa cred ca ar trebui acoperita de garantia de 6 ani. Ma insel? As vrea sa merg dupa sarbatori sa-i rezolv toate problemele de rugina. Alea de la dopurile din portbagaj, astea de pe usi si pe unde or mai fi. Bineinteles, pe garantie. Numai ca infloriturile de rugina sunt cam mici si mi-e sa nu ma trimita astia cu ursu', c-o sa trebuiasca vopsita toata usa...
![]() O sa pun si poze dupa ce-o spal (aprox. 8-9 luni. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 30 Dec 2008, 17:14 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Peja |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 January 08 From: SERBIA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI Preference + AC
Apr 2008 http://loganimprovements.blogspot.com
|
|
krle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 January 09 From: Belgrade, Serbia ![]() |
Salutări de la Serbia. Numele meu este Dragan.
Am Logan Laureate Pack 1.4MPI rosu toreador TE21B produse în septembrie 2005. Sunt mulțumit de mașină. Imagini de la post anterior este de la forumul nostru. Acesta este primul caz cunoscut de coroziune a Logan în Serbia. Facem acest lucru de apel de la fabrica de la servicii de protecție la coroziune. Întrebare prietenii din România cu privire la coroziune. Este aceasta o eroare tehnologice în procedura în fabrică, sau o foaie de calitate proastă? Mulțumesc. This post has been edited by krle: 7 Jan 2009, 06:03 |
--------------------
DACIA
Logan
Laureate Pack 1.4 09.2005.
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Si una si alta...
![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
100% o foaie de calitate proastă
![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
krle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 January 09 From: Belgrade, Serbia ![]() |
Ne cerem scuze pentru orice greșeli. Transatation folosi Google.
Vă mulțumesc pentru răspuns. Totul este clar. Cu toate acestea, dacă aceasta este o eroare de fabrică, dacă acestea sunt în uzina Dacia conștient de cât de mult acest lucru le va afecta vânzarea de autoturisme în Serbia. Logan din 2005 printre primele cinci de vânzări în Serbia. Sandero și Logan phII, atunci nu o bună trece prin vânzarea cu noi. Nimeni nu va da bani pentru a cumpăra o mașină care, după trei ani arată nici un semn de coroziune. Eu am incredere in masina ta, dar sunt dezamăgit. Apar probleme cu Logan produs după 2006. cu privire la scurgeri de ulei. Parerea Logan a inceput sa-mi placa de Moskwich Aleko. Vă mulțumesc pentru atenția acordată și vă doresc mult noroc în anul 2009. This post has been edited by krle: 8 Jan 2009, 02:42 |
--------------------
DACIA
Logan
Laureate Pack 1.4 09.2005.
|
|
dannard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 20 September 06 ![]() |
salutari. am citit si eu pe aici si anumite probleme de acest gen le recunosc: muchia aripa dreapta spate ruginita, pietricele de pe drum, am mai vazut la multi. rezolvat de un nene care mi-a lovit masina chiar in acea zona .... service-ul a zis ca tre vopsita toata aripa ....RCA-ul a platit, problema rezolvata.
Dar... la revizia de 30.000 au facut tratamentul anticoroziune (ala cu ceara in usi si praguri si nu mai stiu pe unde )....la 45.000 n-au mai zi nimic iar acum cateva zile (52.000) m-au sunat sa-i mai faca si "pasul 2" din anticoroziune. au zis doar sa ma duc sa vada si sa ia ce masuri sunt necesare daca e cazul. ce ma intereseaza mult e chestia cu aparatorile gratuite ??? de unde stiu daca am dreptul la ele si cam cu cine sa ma cert? multam mult. |
--------------------
dacia berlina 1982/
Logan
Preferance 2005/ Logan Laureate F2 1.6 16v 2010 :)
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
![]() Am descoperit cu stupoare 2 puncte pe plafon in zona antenei si inca unul pe usa de la sofer. Rugina 100%. Ma pregatesc de o vizita la service dar am o mica banuiala ca o sa imi serveasca o poezie ceva de genul: lovituri de pietricele, sarit vopsea, ruginit tabla. Wish me luck. Totusi, pietricele pe plafon? Revin cu detalii dupa ce ma vizitez cu serviceul ... Tocmai am terminat de citit tot topicul si am mai vazut un caz asemanator cu al meu. Un logan rosu. Sunt curios cum si-a rezilvat proprietarul problema. This post has been edited by Lord Hades: 26 Jan 2009, 19:32 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(BZN @ 7 Mar 2008, 10:18) Am descoperit pe plafon, deasupra parbrizului doua puncte de rugina...As fi curios daca a mai aparut la cineva in aceeasi zona pentru ca imi vine greu sa cred ca nu este viciu de fabricatie. Imi cer scuze pt calitatea fotografiilor dar am observat in zona dealer-ului (la indemana nu a fost decat telefonul).M-am dus direct la ei , si mi-au dat cu o pasta , care a sters totul dar stau cu ocularii tinta pe acel loc. Daca te uiti foarte atent se vad doua puncte foarte mici, de MAXIM 0.5 mm. Poate ai norocul meu, la mine nu au mai aparut de cand au fost tratate ![]() Oricum erau binevenite niste poze... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Din pacate e singura corect focalizata sa o pot atasa. Din restul nu se vede mare lucru.
Cum anume ai tratat problema? Am vaga senzatie ca o sa ma duc degeaba la garantie .... Romania piece of shit country ![]() Attached thumbnail(s) 01.JPG ( Size: 79.54k ) Number of downloads: 2388 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
O parere personala...in mod normal ar trebui sa rezolvi pe garantie. De ce? Eu am de aproximativ un an pe buza capotei o zona ciupita de o pietricica si nu a ruginit pana acum, ceea ce ma face sa cred ca in cazul tau alta este cauza.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mugur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost astazi la programul de ceruire si dupa ce au verificat aripile au descoperit rugina , putina de tot la aripa din spate si drept urmare nu mi-au mai montat aparatorile de noroi sau pietre cum le zice. A ramas sa ma cheme pt revopsire, dar numai dupa ce se termina locul special amenajat pt asa ceva (cica e tehnologie speciala) la sfarsitul lui martie.Mi-au dat cu ceara , insa in portbagaj u s-au uitat desi i-am intrebat..poate cand o revopsesc...totul s-a intamplat la auto marcus
This post has been edited by mugur: 10 Feb 2009, 15:50 |
--------------------
renault clio dci
daewoo tico
2002 /2000
|
|
B-58-PTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 848 Joined: 15 December 08 ![]() |
da chesti asta cu rugina are ceva timp...de exemplu tata cand a dus MCV-u la service pentru verificare ia pus paia sa scoata aparatorile alea dede noroi sau de ce sunt...si stupoare aripa pe dinauntru la rotile din spate si un pic in fata pe partea dr erau inflorite calumea...de rezolvatnu lea rezolvat nici acuma..
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
mugur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine e din bucuresti la adras se repara pe garantie..au si vopsitorie pt problema asta cu rugina...maine ma duc si eu
|
--------------------
renault clio dci
daewoo tico
2002 /2000
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Mie mi-au reparat la logan rugina din interioru aripilor,au vopsit si masina pe afara aripa spate stanga,in portbagaj,si au bagat ceara in praguri si stalpi.Totu a fost cica pe garantia de 6 ani,eu nu m-am dus peste ei, cei de la prisma braila mau chemat.
Plus ca mi-au dat cadou si plasticlele alea care vin pe marginle aripi la roti ![]() ![]() Nustu care a fost treaba cu ei, ca eu nu m-am plans deloc la ei,nici cu scandal vreodata,mai ales ca pe la ei n-am mai fost demult,nici distributia n-am schimbat-o la ei.Mai ales ca nici nu stiam ca e rugina acolo,nu ma interesat ![]() Da daca e moca m-am dus ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 15 Feb 2009, 15:37 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Liviuta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 July 08 ![]() |
c@talin cred ca esti singurul care a beneficiat de un astfel de tratament din parte service Dacia . Bravo tie .
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
BiCos |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 16 November 06 From: Bucharest ![]() |
Am bagat-o si eu in service pt pasaje spate.
O tin 2 zile timp in care o sa polizeze punctele de sudura si le vor reface. O sa vad dupa doua zile cum arata si daca monteaza aparatori noroi. Mentionez ca nu se vedea rugina dar era in seriile de VIN din 2005. |
--------------------
Sania
.
D Logan 2005 1,4 8V // D Logan mcv 2016 1,5 dci
- ACE
|
|
Liviuta |
![]()
|
Te-au chemat la service pt. problema cu caroseria ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
georgeand21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 07 From: Iasi ![]() |
Sal
Am o problema cu loganul meu...am rugina pe portierele din dreapta fata ,spate la chederele de la usi. Am fost la dealerul Caremil din Iasi,mi au facut constatarea,,seful de la caroserii au zis clar ca e din vina constructorului si ca trebuie revopsite usile din nou.Problema e ca cei de la Pitesti le-au respins cererea din cauza ca nu am carnetul de garantie. Intrebarea mea este:Nu cumva Dacia ofera garantie anticoroziva 6 ani?Ce treaba are reviziile cu rugina de sub chedere?Se uita cineva la revizii sub chedere sa vada rugina?? Atasez si pozele sa va faceti o idee cam cata rugina se afla sub acele chedere minunate. Attached thumbnail(s) IMG_0123.jpg ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 2466 IMG_0125.jpg ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 2443 IMG_0126.jpg ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 2370 |
--------------------
dacia
logan
2005
- is-05-jhc
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
pai teoretic la fiecare revizie se face si controlul caroseriei pt depistarea eventualelor probleme de coroziune. daca nu ai reviziile la zi cred ca pica garantia anticoroziune.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
C@talin |
![]()
|
Io nam avut revizii la zi
![]() This post has been edited by C@talin: 18 Feb 2009, 15:41 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
BiCos |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 16 November 06 From: Bucharest ![]() |
Pt liviuta = Am sunat da Vocea Clientului si foarte politicos m-au intrebat VIN-ul si m-au indrumat spre cel mai apropiat service afiliat!
|
--------------------
Sania
.
- ACE
|
|
Liviuta |
![]()
|
Zimi si mie ce trebuie sa fac pentru a rezolva problemele de la pasaje .
Merci. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
mugur |
![]()
|
Daca esti din bucuresti suna aici la adras si te programezi ....e simplu tel 0217607766 succes
|
--------------------
renault clio dci
daewoo tico
2002 /2000
|
|
BiCos |
![]()
|
E gata si zic ei bine facuta.
S-a lucrat putin la ea mai ales pe interior in portbagaj :refacut ceva suduri , revopsit local si ceruire in portbagaj iar pe exterior s-au montat asa zise aparatori contra pietre chiar pe buza aripilor fata spate. Arata bine aparatorile si nu am vazut diferente la revopsire. Au zis 2 zile si atat a fost. Operatiune efectuata de DEDEMAN ONESTI.(10!!!) |
--------------------
Sania
.
- ACE
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Buna ziua.Poate un pic offtopic dar e o problema....Am fost la Pitesti pentru ceruire in toamna si de atunci cand ploua,ninge....apa din usi nu mai curge decat cand le deschid.Din cauza tratamentului cu ceara in usi trebuie sa ies dupa ploaie sa deschid usile...si iese apa suvoi.Oare ce or fi infundat pe acolo?Ma gandesc ca daca tot sta apa acolo....o sa fie jale!Cum sa fac sa desfund scurgerile ...sau de ce curge cu usile deschise si cu ele inchise nu?Va multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Pentru a pastra garantia de 6 ani la caroserie trebuie sa faci vizita in service pentru a-ti inspecta masina odata la 2 ani si sa ai un talon (ca la revizie doar ca partea din dreapta trebuie completata )completat pe caietul de intretinere !
Nu-i foarte clar exprimat in caietul de garantie dar nu e obligatoriu sa faci revizia la ei ! In schimb, odata cu revizia iti completeaza si talonul din dreapta cu privire la starea caroseriei. Ei inspecteaza si spun ca in caz ca e ceva rau trebuie sa repari daca nu pierzi garantia. Daca totul e ok cu inspectia la 2 ani, atunci ai garantia de 6 ani la caroserie. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
ATG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 December 04 ![]() |
DigitalScribe nu trebuie sa faci neaparat revizia la service autorizat Dacia pentru a beneficia de garantia anticoroziune.Eu nu am mai facut nici o revizie de acum 2,5 ani la ei si nu au spus nimic cand m-am dus sa refaca pasajele rotilor spate si vopsirea aripilor spate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance 1.4
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Toate cazurile pe care doriti sa le prezentati in acest topic vor fi insotite de POZE... altfel mesajele vor fi sterse de moderatori.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:41 |