RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
![]() ![]() ![]() |
RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
Liviuta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 July 08 ![]() |
![]() 3 Mar 2009, 09:40: ![]() Bafta tuturor . This post has been edited by Liviuta: 3 Mar 2009, 09:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
Liviuta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 July 08 ![]() |
Vineri 07.03.2009 m-am prezentat la service cu loganelul si in zonele cu probleme au curatat si au dat cu insonorizant dupa care au revopsit . Dar specific romanesc au folosit o alta nuanta de vopsea , ca nu se vede vine acoperit de capitonaj . Cu prima ocazie am sa incerc sa pun ceva poze .
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
soferu1987 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 February 09 ![]() |
chiar imi pare rau ca si loganul are probleme cu rugina,eu am supernova si dupa 8 ani nu am ce sa mai zic...adica rugina nu ma mai supara ca este de asteptat...dar la logan....nu e bine deloc.
|
--------------------
dacia supernova
clima
2001
- CL-87-DAN
|
|
byzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 March 09 ![]() |
garantia anticoroziva pt marca logan este de 6 ani pentru orice fel de problrma aparuta la tabla adica se refera la orice urma de oxidare aparuta pe suprafata masinii, merge-ti la sevice-ul cel mai apropiat si cere-ti sa vi se faca la masina o analiza in vederea remedierii problemelor aparute tabla, o sa ramai surpris cum o sa reactioneze.
PS: nu uita ca si ei sunt oameni, ca ei nu au nimic in comun cu fabricarea masinii si daca vrei sa ti se rezolve comporta-te civilizat |
--------------------
renault 25
25 baccara
1992
|
|
Radel |
![]()
|
![]() Gata cu joaca Group: Members Posts: 159 Joined: 5 January 07 From: Voluntari ![]() |
Si eu am rugina la Logan la usi sub chederul care inconjoara geamul. S-a remediat pe garantie, fara comentarii din partea uzinei. Acum sa vad cand o bufni iar rugina pe acolo. In rest nicio urma de rugina. Detectabila
![]() Revin... Reparatia a fost facuta in batjocura. Au racait rugina si au dat cu vopsea, parca au dat cu degetul. Nu chit, nu grund, nimic. Batjocura totala si mi-au tinut si masina in service 1 zi. Faceam eu treaba mai buna de 1000 de ori. Treaba de romani. This post has been edited by Radel: 27 Mar 2009, 19:02 |
--------------------
Renault
Megane
2014, GT-line, 1.2L TCe, 130 CP Domnia constă în ce știi, nu în ce deții.
|
|
georgeand21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 07 From: Iasi ![]() |
Sal
ma poate ajuta cineva cu completarea carnetului de revizii pt a putea repara masina ? Multumesc anticipat! |
--------------------
dacia
logan
2005
- is-05-jhc
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
De curind m-au chemat pentru operatiunea "ceara" cu masina de peste 4 ani vechime. Am fost surprins, pentru ca aveam impresia ca se facea numai la masinile care mai erau in garantie (cea de 1,5 sau 3 ani). Mi-au reparat pasajele rotilor spate, si mi-au vopsit (doar pasajul), antifonat, montat protectii de plastic ... etc.
M-au facut sa-mi schimb in bine parerea despre Dacia, cel putin in ceea ce priveste intentiile lor, pentru ca vopsirea nu a fost chiar cea mai reusita. Acelasi loc il vopsisem si eu, si iesise mult mai bine decit ce-au facut ei. ATENTIE !!! M-au rugat sa anunt pe toti cei care-i cunosc si care detin Logan, sa se programeze din proprie initiativa pentru efectuarea operatiei de ceruire si inspectia/remedierea zonelor cunoscute cu probleme. Nu asteptati neaparat scrisoare de la uzina, mai ales daca vi s-au schimbat unele date de contact! Numai bine! |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu e carnetul completat, pa-pa garantie la rugina...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
georgeand21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 07 From: Iasi ![]() |
dap..asa e......oricum nu e corect din punctul meu de vedere.pt ca nu se uita nimeni sub chedere sa vada de rugina....
|
--------------------
dacia
logan
2005
- is-05-jhc
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
la zgarieturile cu cheia si punctele de pe caroserie rezultate in urma pietrelor de pe carosabil, aparea deja o culoare ruginie si a trebuit sa pictez cu vopsea luata in borcan de la service.
astazi cu uimire am cosntatat la curatatoria auto ca baza ,metalica si initial neagra a scaunelor fata e plina cu pete de rugina. in rest, rugina din cauza lor pe caroserie nu am inca la masina din semnatura, dar nu pot sa inteleg care o fi cauza de-mi ruginesc scaunele in halul asta. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
mugur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am reparat-o si iar a aparut rugina se vedea sub protectia de plastic, cred ca au lucrat in bataie de joc, asa ca am vandut-o ca sa nu ma mai enervez si sa pierd timp si bani .
|
--------------------
renault clio dci
daewoo tico
2002 /2000
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
pe caroserie am gasit cel putin 10 puncte de rugina, peste tot pe masina
ce inseamna sa le "remedieze" slefuit sau revopsit? ma refer la portbagaj plafon etc. cu ce vopsesc astia masinile de la dacia din fabrica ? pare sa fie la fel de proasta revopsirea ca la DACIA SERVICE This post has been edited by emil_t: 17 Apr 2009, 15:39 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
jeepers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
Am un punt de rugina in jur de 3mm pe plafonul masinii, ce solutii as avea?ms
|
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|
vasii m |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 April 09 ![]() |
buna ziua
stiu ca nu sunt chiar pe topic dar o singura nelamurire am, legat de aparatorile de la roti de plastic sunt la fel ca pe fata adica acopera toata aripa ca la mine plasticul acopera doar jumatate de roata ( ma refer la aparatorile cele noi montate de dacia ) |
--------------------
dacia logan
laureat
2007
- b-10-bic
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Maine incep meciul cu dacia. Sper sa nu ma enervez.
Duc masina la reparat ca m-a faultat un italian, si profit de ocazie sa fac reclamatie pt 2 puncte maricele de rugina de pe plafon, cateva punctulete pe usa sofer, aripa stana, si un puntulet simpatic pe usa dreapta spate. Daca ii aud ca mi-au sarit pietricele si de asta a ruginit cred ca o iau razna. Deja le-am pregatit discursul "oficial" prin care ii bag de unde au iesit daca incearca sa se traga pe fese cu garantia (scuzati-mi expresia "tras pe fese"). Revin cu concluzii in 2-3 zile. Wish me luck! Succesuri! PS: am afisat 2 poze ceva mai devreme asa ca nu sterge-ti mesajul ![]() This post has been edited by Lord Hades: 26 Apr 2009, 20:38 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
HAFA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 May 09 ![]() |
salut am citit problema despre rugina printre care a fost si problema mea la masina.un logan din 2004 si am constatat k imi aparuse o floare de rugina la capacul de la rezervor.Am auzit de la un prieten k acum mai nou la reprezentanta dak te duci ti-o repara moca.Eu asa am facut si se va rezolva dar problema este k nu cred k o sa imi mai nimereasca culoarea visiniu
![]() |
--------------------
Renault Fuence
Renault Fluence
expresion plus
- CT 29 LEE
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
1-0 pentru Dacia. Au refuzat cererea mea de reparatie pe garantie motivand: "cauza aparitiei ruginei este o sursa externa". Nu ma las asa usor, asa ca am depus o contestatie la WC. Astept sa fiu contactat de un reprezentant al marcii. Wish me luck!
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
adi_m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 1 January 09 ![]() |
Salut! Am observat ca pe nervura aia unde se pune cricul vopseaua se juleste, se crapa efectiv antifonul sau ce este acolo. Cric am folosit doar hidraulic, cu tampon de cauciuc. Am observat faza asta in service, dupa revizie. Le-am aratat celor de la service si mi-au raspuns sec : "ce vrei domnle, acolo si daca rugineste e tabla groasa , n-are nimic. dai cu un pic de vaselina".
M-am gandit sa degresez locul si sa dau cu o pensula cu vopsea din aia cu inhibatori de rugina, Protecta sau cum se numeste. O fi bine? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|
Lord Hades |
![]()
|
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Daca loganul rugineste mai repede decat o super nova sau o berlina ma intreb la ce dracu v-ati mai schimbat rablele ? Si mai spun astia de la dacia -reno ca romanii sunt disperati sa-si achizitioneze un logan care si asta are aceleasi hibe precum orice alta dacie mai veche.
Pai inca o chestie loganul la fier si motor nu concureaza cu o masina din 97-2000-2005 si pot sa zic ca la nici un capitol iar pretul e asa de piperat. Lord Hades rupele gura ca de aceea multi si-au achizitionat sh-uri din germania - italia. This post has been edited by djasu82: 12 May 2009, 21:53 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
PH86MIN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 14 June 07 ![]() |
Azi m-am uitat in portbagaj si am gasit apa,chiar nu stiam de unde e,am scos apa cu un burete si ce mi-a venit sa ma uit si sub mocheta,exact in zona unde vine aripa spate,in "gaura" aia,cand dau mocheta la o parte stupoare,sa-mi sara inima nu altceva,o pata mare mare de rugina,cat juma de palma,dau cu mana si sare o aschie mare de vopsea,nu am vazut prea bine ce e pe acolo,dar cred ca se vede prin portbagaj.Nu-mi vine sa cred cat de proasta este aceasta masina,la 10.000Km am avut probleme cu motorul,s-a auzit o explozie si se tura singura,am dus-o in service si s-a rezolvat.Si un prieten are probleme cu rugina,dar in jurul evazarii aripilor,eu am respirat usurat ca la mine nu era,dar uite ca a fost in alta parte.Urmatoarea masina cu siguranta nu va mai fi Dacia,indiferent de ce model vor scoate,de 11.000E prefer o Kia Ceed.
Si inca o intrebare,daca am facut reviziile pe perioada garantiei(1,5 ani),dupa care nu m-am mai dus sa le fac la reprezentantele dacia,ca masina a iesit din garantie,mai am garantie la tabla?Acum 1-2 luni am primit o scrisoare de la Dacia sa ma prezint cu masina sa i se aplice un tratament la tabla cu ceara parca,gratuit.Oricum o sa sun la ei,ca daca ma duc la cumparaturi risc sa pierd vreo plasa pe acolo |
--------------------
Dacia
Logan
2005 preferance
- PH86MIN
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Nu se vad pozele...
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
PH86MIN |
![]()
|
am sa incerc sa pun azi
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 preferance
- PH86MIN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 12 May 2009, 22:53) Daca loganul rugineste mai repede decat o super nova sau o berlina ma intreb la ce dracu v-ati mai schimbat rablele ? Pai inca o chestie loganul la fier si motor nu concureaza cu o masina din 97-2000-2005 si pot sa zic ca la nici un capitol iar pretul e asa de piperat. Cita grija au unii ca rugineste loganul ...de unde naiba ai tras tu concluzia asta nu pot sa-mi dau seama ai tu logan? Eu nu zic ca tabla-i grozava la logan e chiar prosta dar comparatia facuta de tine e exagerata si prima(cea cu sn si berlina) si ultima(97-2000). Parca era vorba ca se pun poze...PH86MIN daca-ti zic ca nu te cred te superi? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
PH86MIN |
![]()
|
Dovada,am strans apa si iar am gasit,aprox 1 cm nivelul.
Attached thumbnail(s) DSC_4660.jpg ( Size: 758.45k ) Number of downloads: 1563 DSC_4661.jpg ( Size: 602.08k ) Number of downloads: 1750 DSC_4662.jpg ( Size: 744.28k ) Number of downloads: 1695 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 preferance
- PH86MIN
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Este zona in care apare condensul si nu are unde sa se scurga.
Vopseaua in zona aia e data cu foarte multa economie. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai din condens nu ai cum sa aduni apa cu buretele.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(parpanel @ 14 May 2009, 13:44) Este zona in care apare condensul si nu are unde sa se scurga. Vopseaua in zona aia e data cu foarte multa economie. Nu ca ar ajuta la ceva (si eu am avut probleme cu rugina), si e drept la ca Logan vopseaua e data cu economie dar la Hyundai Accent in zona aia nu e dat deloc. E doar un strat de grund, alb. Banuiesc insa ca tratamentul anticoroziune e mai bun. Sper sa fie mai bun. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Toate cazurile pe care doriti sa le prezentati in acest topic vor fi insotite de POZE... altfel mesajele vor fi sterse de moderatori.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:48 |