RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
![]() ![]() ![]() |
RUGINA si Loganul-TOTUL despre probleme cu rugina, (fost INCEPUT DE RUGINA PLAFON LOGAN)
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(YRX @ 27 Sep 2011, 18:18) Verificati si prinderea barii spate de aripa, unde este surubul ala ascuns. Are o piulita captiva din tabla care rugineste si antreneaza rugina si pe aripa. 2agonic.jpg Confirm ce spune YRX - sistemul de prindere lasa de dorit. Eu am desfacut toate cele 4 piulite (fata/ spate) si am constatat mici urme de rugina, pe care le-am remediat cu putin smirghel si o solutie de indepartare a ruginei (rust removal), dupa care am aplicat mai multe straturi de grund si vopsea la tub. This post has been edited by Cyrusmddd: 9 Oct 2011, 07:30 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
natalia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 September 08 ![]() |
buna ziua. mi-a aparut rugina sub chedere si am fost la garantie, masina avand 5 ani si 5 luni. cei de la service nici nu au vrut sa se uite la masina pentru ca nu am facut reviziile la ei si de aceea eu nu mai beneficiez de garantie. este adevarat?
|
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006/diesel
- Bz.06.spx
|
|
constructorul99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
aripa spate - lucru romanesc
Attached thumbnail(s) DSC02396.JPG ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 1919 |
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
natalia |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006/diesel
- Bz.06.spx
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
mie mi-au facut rugina pe garantie la Dacia ! Au zis ca apare masina in baza lor de date..adica au fost facute reviziile la ei..am carte service.. daca nu aveam revizii la ei nu cred ca o faceau !
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
natalia |
![]()
|
QUOTE(robert1991 @ 1 Nov 2011, 17:49) mie mi-au facut rugina pe garantie la Dacia ! Au zis ca apare masina in baza lor de date..adica au fost facute reviziile la ei..am carte service.. daca nu aveam revizii la ei nu cred ca o faceau ! eu asta nu inteleg...ce treaba are revizia la motor(schimb ulei) cu tabla? genul asta de gogosi mi le-a vandut si mie... cica nu-mi acorda garantie pentru ca nu am schimbat nimic la ea in service-ul lor. eu le-am zis ca am dreptul la garantie pentru ca am dat 300 mil pe o ruginatura. asta este "cainii latra, ursul merge". |
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006/diesel
- Bz.06.spx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cititi cu incredere carnetul de garnatie. Scrie ceva acolo ca verificarile de rugina trebuie facute la anumite intervale, si ce sa vezi, alea se fac in service-urile agreate, nu la nea Gigi din colt.
Trebuia sa mergeti in service-urile dacia doar pentru verificarea de rugina, daca pentru altceva nu voiati. Lumea atragea atentia pe aici asupra acestui aspect acu' vreo 6 ani... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosminsz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 22 November 10 ![]() |
ati vazut careva rugina pe modelul 2 de la dacia? 2008---->
eu am unul din decembtrie 2008 si nu am observat nimic |
--------------------
Dacia
LOGAN
Dec. 2008 Laureat 1.6 MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Spre surprinderea mea la prima vedere nu am, dar nici nu am avut curaj sa dau chederele de la geamuri jos
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cosminsz |
![]()
|
eu am bagat ceara lichida auto ( omologata de astia de la Dacia- se baga in primele modele care au avut problema cu rugina).
spre surprinderea mea spunea tipu care mi-a facut smecheria ca in lonjeroane nu au bagat deloc cei de la pitesti. Astfel "operatia" a fost facuta in usi, praguri, capota, portbagaj, lonjeroane... ( ceara a fost suflata la compresor, deci a cam ajuns peste tot "cred"). Toata smecheria 100lei This post has been edited by cosminsz: 5 Nov 2011, 22:07 |
--------------------
Dacia
LOGAN
|
|
dumi81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 14 May 09 ![]() |
Salut, ce zice-ti de asta? asa am gasit-o sub antena radio, din pacate am depistat un pic cam traziu, atunci cand rugina a inceput sa iasa de sub antena.Am fost la revizia de 160k si am semnalat problema, au zis ca au desfacut si au aplicat o solutie antirugina. Azi am scos lampa din plafon si mi s-a parut ca nu pare atinsa piulita de 8 ce tine antena, asa ca am desfacut-o eu si cand colo surpriza, binenteles ca cei de la service nu au desfacut-o si nu au aplicat nimic. Masina este din 2007 luna 06, toate reviziile facute la reprezentanta, respectiv: Rent Car Service Litoral Constanta. Acum nu stiu ce sa fac: sa ma apuc sa o remediez eu sau sa cer remedierea in service. Atunci cand am semnalat problema au zis ca pentru remediere trebuie vopsit intreg plafonul, dar momentan au aplicat o solutie, urmand ca in cazul unui eveniment rutier care se va solda cu vopsirea unei alte parti din caroserie sa remedieze si plafonul. Dar ei nu au desfactut antena si deci nu au aplicat nici o solutie. Mentionez ca plafonul nu a fost revopsit anterior sau alceva. Astept opinile voastre.
Multumesc Attached thumbnail(s) m.JPG ( Size: 35.14k ) Number of downloads: 1751 n.JPG ( Size: 42.6k ) Number of downloads: 1732 |
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
- CT 52 MAI Membru si atat
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Urat, nici Dacia 1310 nu ruginea asa de repede.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(dumi81 @ 18 Nov 2011, 20:32) Am fost la revizia de 160k si am semnalat problema, au zis ca au desfacut si au aplicat o solutie antirugina. Azi am scos lampa din plafon si mi s-a parut ca nu pare atinsa piulita de 8 ce tine antena, asa ca am desfacut-o eu si cand colo surpriza, binenteles ca cei de la service nu au desfacut-o si nu au aplicat nimic. ce naiv esti si tu ![]() eu personal cand ma duc cu masinile in service, nu plec de langa elevator pana cand nu se termina interventia de la masina, stau si belesc ochii ce si cum face mecanicul respectiv (si nu ma refer aici doar la service-urile Dacia ci si la alte marci mai cu pretentii) ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
hora |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 July 06 From: Brasov ![]() |
Sunt service-uri unde nu te lasa sa stai langa masina...
|
--------------------
Opel
Corsa C 1.3 cdti
2006 Ex Dacia 1310, Renault Symbol 1.4 8v
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Sincer si eu fac la fel, desi il cunosc pe mecanic nu ma "dezlipesc" de langa masina !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@dumi poti cere remedierea in service, era bine daca mai aveai nr de inregistrare al problemei semnalate de tine la data respectiva, daca a fost doar verbal nu ai chiar nici o sansa, nu ca ai fi avut sanse daca aveai acel numar la nea Olteanu la service...
Eu zic sa-ti rezolvi singur probllema. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
dumi81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 14 May 09 ![]() |
Sincer nu ma deranjeaza decat nesimtirea celor din service. Puteau sa fie onesti si sa-mi zica ca nu au remediat, sau ma rog incetinit procesul. Cand am fost chemat sa ridic masina chiar a trebuit sa mai astept 10 minute sa vina nus ce inginer sa-mi explice cum au aplicat ei un strat de substanta anticoroziva ce va stopa rugina, iar ei de fapt nici nu au demontat antena (m-am uitat pe deviz si macar au avut bunul simt sa nu adauge aceasta operatiune la plata
![]() |
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
- CT 52 MAI Membru si atat
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 18 Nov 2011, 22:19) ...eu personal cand ma duc cu masinile in service, nu plec de langa elevator pana cand nu se termina interventia de la masina, stau si belesc ochii ce si cum face mecanicul respectiv .... o laie ...la multe service-uri iti dau eject si iaca asa imi iau si eu masina si le dau eject....cand aveam symbolul pe garantie pe aia de la renault ii intrebam daca am voie langa masina si daca nu imi dadeau voie le spuneam ca plec in alta parte..apoi se cam suceau si ma lasau ![]() QUOTE(hora @ 18 Nov 2011, 22:37) asa este da' nu-i corect deloc..... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Un mecanic imi motiva aceasta atitudine spunand ca unii clienti sunt pisalogi (uneori pe buna dreptate) si nu-i lasa sa se desfasoare. De aceea au adoptat tactica de a nu lasa clientul sa stea langa masina atunci cand se lucreaza la ea.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
bobo77 |
![]()
|
Si clientii ar putea spune, ca unii mecanici sunt hoti si nepriceputi da aceea ar trebui sa stea langa ei, daca ei argumenteaza cu pisalogeala...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Dar de masuri de protectie a muncii a-ti auzit?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(BoR @ 19 Nov 2011, 18:05) Un mecanic imi motiva aceasta atitudine spunand ca unii clienti sunt pisalogi (uneori pe buna dreptate) si nu-i lasa sa se desfasoare SI oare de ce sunt pisalogi? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Zilele trecute am desfacut lateralele barii spate auzind de la colegi ca in acel loc unde se strange bara de aripa are obiceiul sa rugineasca. Pozele sunt numai de pe partea dreapta a masinii, pe partea stanga nu am mai facut poze dar ce ma bucurat ca nu a apucat sa rugineasca doar era zgariata vopseaua de la acel chipling de tabla.
Attached thumbnail(s) DSC02822.JPG ( Size: 856.39k ) Number of downloads: 1526 DSC02823.JPG ( Size: 788.61k ) Number of downloads: 1474 DSC02824.JPG ( Size: 811.8k ) Number of downloads: 688 DSC02825.JPG ( Size: 831.03k ) Number of downloads: 695 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
Buna treaba.Multumim pt poze.Pe baza lor o sa incerc si eu sa fac acelasi lucru.E mare lucru sa te mai lumineze cineva fiinca de chestia asta nu stiam.
|
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
cosminsz |
![]()
|
totusi eu va sfatuiesc sa va faceti si voi acel program de ceruire ( dar nu in service... ci la nea gogu la atelier sa va bage calumea ceara).
Ps: miroase vreo saptamana a ceara ![]() This post has been edited by cosminsz: 21 Nov 2011, 13:12 |
--------------------
Dacia
LOGAN
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
QUOTE(tribunul @ 20 Nov 2011, 20:43) Eu daca as fi patron de service auto nu as permite accesul in zona de lucru a clientilor. Chiar daca cazurile sunt rare dar un client mai cascat se poate impiedica, cade si se loveste, poate circula in zona de actiune a utilajelor de ridicat si in nici un caz nu este permis accesul unui neavizat sub greutate, iar eu ca patron doamne fereste de accident sunt luat la intrebari de un inspector ITM si sunt direct raspunzator de consecinte. Acum ceva ani am vazut cu ochii mei o faza care s-ar fi putut termina urat. Intr-un service Renault in timpul manevrarii unei dube Master aceasta loveste roata unui papuc ridicat pe elevator, acesta din urma se dezichilibreaza si se propteste in coltul baracii unde se afla receptia clienti. Acesta a fost repus pe pozitie cu ajutorul unu moto stivuitor. Se putea termina urat totusi daca papucul cadea si in zona se afla cineva. De fapt chiar era sub ea un lucrator si sa vezi ce fugea acesta mancand pamantul. Deci riscul de accident exista. Si spun asta fiind printre altele si inspector protectia muncii dar nu o practic. Legal orice individ din afara societatii pentru a avea acces in zonele de lucru trebuie instruit cu privire la reguli de baza privind protectia muncii, intocmit un proces verbal si acesta trebuie semnat de catre client, asta pentru ca in cazul unui nefericit eveniment eu ca administrator sa fiu oarecum acoperit asta nu inseamna ca cei de la ITM nu o sa ma foiasca. P.S. Daca eram pe un forum de literatura ma straduiam sa fiu mai atent. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
jelly |
![]()
|
QUOTE(cosminsz @ 21 Nov 2011, 13:11) totusi eu va sfatuiesc sa va faceti si voi acel program de ceruire ( dar nu in service... ci la nea gogu la atelier sa va bage calumea ceara). Ps: miroase vreo saptamana a ceara ![]() Am facut asta de 3 ori, prima data gratis si celelalte 2 cu .......dar a meritat. In zona respectiva ceara nu sta la spalatorie zboara. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Toate cazurile pe care doriti sa le prezentati in acest topic vor fi insotite de POZE... altfel mesajele vor fi sterse de moderatori.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:54 |