b-34-sgm...cea mai tare dacie din Romania, incredibil
![]() ![]() ![]() |
b-34-sgm...cea mai tare dacie din Romania, incredibil
valisupernova |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 20 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asa si?!?!?
![]() Titlul topicului parca e spus de un capsunar in Spania ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5147&hl= citeste pe aici ca sa afli si mai multe lucruri incredibile ![]() This post has been edited by argon: 5 Apr 2006, 07:56 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
valisupernova |
![]()
|
QUOTE(argon @ 5 Apr 2006, 07:52) asa si?!?!? ![]() Titlul topicului parca e spus de un capsunar in Spania ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5147&hl= citeste pe aici ca sa afli si mai multe lucruri incredibile ![]() si il respect pe robert pentru extraordinara putere de convingere: 1 a reusit sa-i convinga pe organizatori ca sgm-ul merita expus 2 a reusit sa te convinga pe tine ca la 2 ani dupa ce a montat alt motor pe sgm el chiar functioneaza...apropos a-ti dus-o pe trailer...? 3 NU a reusit sa ma convinga pe mine ca insertiile in parbriz erau adevarate... |
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valisupernova @ 5 Apr 2006, 10:11) Probabil multi dintre voi a-ti fost la Prisma _____________________________ apropos a-ti dus-o pe trailer...? ___ a reusit sa te convinga pe tine ca la 2 ani dupa Pe mine dupa cativa ani de scoala au reusit profesorii sa ma invete sa scriu corect. Sa-ti fie rusine! Mai ai si tupeul sa comentezi asupra unei masini despre care nu stii nimic, si nu ai idee cati bani, pasiune si munca a depus Robert in ea. Mai documenteaza-te. Stai jos, 2! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
monique |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 April 06 ![]() |
baieti nu va mai certati pe jucarii...vedeti ca e o dacie tare care a fost la prisma...o puteti vedea la http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15271&page=9.
nu stiu sa o transfer...poate reusiti voi... |
--------------------
dacia
1310 li
- b 22 mon
|
|
valisupernova |
![]()
|
QUOTE(monique @ 5 Apr 2006, 15:09) baieti nu va mai certati pe jucarii...vedeti ca e o dacie tare care a fost la prisma...o puteti vedea la http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15271&page=9. nu stiu sa o transfer...poate reusiti voi... am vazut-o si eu...mi-a placut |
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Daca vrei sa vorbesti cu mine, ne intalnim ca oamenii, discutam la o cafea. Ai ceva personal cu mine? Am umblat cu vreo femeie de a ta,"am corupto" eu nu stiu?
Nu am convins pe nimeni sa expun masina acolo, am fost invitat, cu toate ca nu am vrut la inceput, pt ca eram 100% sigur ca se gaseste un taran (la figurat) care sa comenteze aiurea, fara sa sti cu ce se mananca. Da, are parbizul crapat, pt ca NU am bani sa il inlocuiesc! Am avut alte prioritati. Sunt student prietene, gandeste-te ce venit am! Nu am avut bani sa o vopsesc. Dupa ce a lovito berbecul cu Golf-ul a fost vopsita partial, si e in 3 culori! Nu am avut bani sa reconditionez turbina veche, care avea uzuri enorme, asa ca am facut rost de alta(gratis! Multumiri lui Bogdan_FUG), care trebuie adaptata. Altfel masina ar fi stat fara turbo mult si bine, ca nu am 300E sa dau pe o turbina. Daca spui ca ai vorbit cu mine acolo, si ai vazut motorul, inseamna ca esti foarte redus,nu ai cunostinte tehnice sincer, si nu ai inteles nimic din ce ai vazut acolo. Puteai sa te prezinti frumos, sa te cunosc si eu, asa facea un om cu bun simt, care acum ma acuza. AM ZIS EU CA E CEA MAI TARE DACIE DIN ROMANIA ? NU AM ZIS ASTA. Chiar imi pare bine cand cineva realizeaza ceva mai bun decat am realizat eu, sa pot faca cu el schimb de idei. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
valisupernova |
![]()
|
QUOTE(B-34-SGM @ 5 Apr 2006, 20:06) Daca vrei sa vorbesti cu mine, ne intalnim ca oamenii, discutam la o cafea. Ai ceva personal cu mine? Am umblat cu vreo femeie de a ta,"am corupto" eu nu stiu? Nu am convins pe nimeni sa expun masina acolo, am fost invitat, cu toate ca nu am vrut la inceput, pt ca eram 100% sigur ca se gaseste un taran (la figurat) care sa comenteze aiurea, fara sa sti cu ce se mananca. Da, are parbizul crapat, pt ca NU am bani sa il inlocuiesc! Am avut alte prioritati. Sunt student prietene, gandeste-te ce venit am! Nu am avut bani sa o vopsesc. Dupa ce a lovito berbecul cu Golf-ul a fost vopsita partial, si e in 3 culori! Nu am avut bani sa reconditionez turbina veche, care avea uzuri enorme, asa ca am facut rost de alta(gratis! Multumiri lui Bogdan_FUG), care trebuie adaptata. Altfel masina ar fi stat fara turbo mult si bine, ca nu am 300E sa dau pe o turbina. Daca spui ca ai vorbit cu mine acolo, si ai vazut motorul, inseamna ca esti foarte redus,nu ai cunostinte tehnice sincer, si nu ai inteles nimic din ce ai vazut acolo. Puteai sa te prezinti frumos, sa te cunosc si eu, asa facea un om cu bun simt, care acum ma acuza. AM ZIS EU CA E CEA MAI TARE DACIE DIN ROMANIA ? NU AM ZIS ASTA. Chiar imi pare bine cand cineva realizeaza ceva mai bun decat am realizat eu, sa pot faca cu el schimb de idei. Sa incepem cu parbrizul...primesti cadou de la mine unul bun cu conditia sa pui pe masina mea parbrizul spart. Eu nu am spus ca am vorbit cu tine...am citit ce ai spus tu pe 4tuning... Cu faptul ca sunt redus...te-ai cam grabit. |
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Vali, fara suparare, cand Robert umbla la masini, tu probabil inca nu stiai cum functioneaza etrierul si discul de frana! La vremea aia, nu exista nici un tip mai istet sa realizeze ce a realizat el... Sa iti spun ca Robert e student si din putinul timp care il mai are la dispozitie, reuseste sa aiba o bursa la facultate si sa isi cumpere piese si sa le reconditioneze singur, in propriul garaj?
Pe bune acum, tu cu ce te lauzi? Ce ai realizat? Ai realizat un topic... Felicitari! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Cata generozitate... Cu o palma ma lovesti, cu una ma mangai!
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
pacatosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 June 05 ![]() |
Prietene vezi ca nu prea stii ce vorbesti si in caz ca nu ai observat toata lumea te contrazice.
Sint unul din cei privilegiati care au mers cu SGM-ul...si vreau sa zic ca nu vei stii niciodata ce senzatie e sa faci cu Dacia un BMW sau un Hyundai sau alte masini cu motorizari serioase , nu 1.2 tdi. Tu habar nu ai ce modificari are masina aia...ai vb si tu din auzite...si acuma te-ai trezit tu pulica frinaru sa vorbesti ca un cunoscator care nu esti. Turbina nu e momentan...dar o sa fie... parbrizul o sa se schimbe si probabil masina o sa fie vopsita. CARE E PROBLEMA TA ? TARAN DE ROMANIA ce esti. Probabil ca masina ta e mult mai tare...avand aparatori de noroi marca vitan tuning, luminite albastre la stropitori, probabil un eleron tot vitan style si un abtipild mare pe luneta cu BOSS si stickere cu meteoriti pe laterale. Ia galeata si fugi cu ea...pina nu iti dau un shlap in gura. P.S. am scris SHLAP cu H sa intelegi ce e ala...adica papucelul ala de casa. ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- B 16 ZYU
|
|
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
felicitari, ai realizat un topic total aiurea si in bataie de joc ... "cea mai tare dacie din Romania, incredibil "
un moderator sa-si faca treaba... |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor eu sunt de parere ca atunci cand vii cu reprosuri asupra unui lucru trebuie sa detii macar cu 1% mai mult decat lucrul pe seama caruia faci comentariu...in cazul asta ma intreb.....domnule vasilica...ai ceva ce "face" SGM-ul?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
valisupernova |
![]()
|
QUOTE(Adrian_Solenza @ 5 Apr 2006, 20:26) Vali, fara suparare, cand Robert umbla la masini, tu probabil inca nu stiai cum functioneaza etrierul si discul de frana! La vremea aia, nu exista nici un tip mai istet sa realizeze ce a realizat el... Sa iti spun ca Robert e student si din putinul timp care il mai are la dispozitie, reuseste sa aiba o bursa la facultate si sa isi cumpere piese si sa le reconditioneze singur, in propriul garaj? Pe bune acum, tu cu ce te lauzi? Ce ai realizat? Ai realizat un topic... Felicitari! Eu apreciez eforturile pe care le face Robert(ca toata Romania)...ceea ce ma face pe mine critic este faptul ca avem tot timpul discutii despre eventuale realizari. Si prietenul nostru Catalin(care a plecat din tara)vindea o dacie APROAPE turbo. Vezi tu...acest APROAPE ma deranjeaza pe mine. Eu la capitolul realizari sunt mult peste sgm...lucru foarte usor de realizat...dar nu ma laud. |
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
valisupernova, de alte masini de ce nu ai zis? erau si alte masini care chiar nu aveau ce cauta acolo.
SGM chiar este o piesa. nu ai vazut ce poate masina aia...Robert a bagat bani si multa pasiune in masina aia si chiar cred ca merita s-o vada toti, iar acest eveniment a fost o ocazie buna pt el. Robert nu a incercat sa impresioneze lumea printr-o dacie modificata la exterior (tuning care-l faci cu cateva milioane din targ), ci prin ce se afla sub capota, dovada ca unii s-au bucurat doar cand au vazut-o prezenta la eveniment. Daca ai participat pe la curse ai vazut ce stie sa faca aceasta masina. In alta ordine de idei, cand te apuci sa dai in cineva si astepti ca topicul sa fie destul de populat mai invata si tu reguli elementare de ortografie. Daca tot ai promis acum ca ii pui parbriz, fa-i cinste cu un parbriz! ![]() PS: acum la misto sau nu SGM chiar este una dintre cele mai tari dacii din Romania This post has been edited by echosektor: 5 Apr 2006, 20:40 |
-------------------- null
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
Vasili nu-i frumos sa iti bati joc de munca cuiva ...
eu unul, nu consider ca o dacie merita efortul de a fiu tunata dar daca sgm a facut-o nu inseamna ca trebuie sa razi sau sa faci misto This post has been edited by avathan: 5 Apr 2006, 20:38 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Mai usor ma baieti cu duritatile, ca o sa sfarsiti cu ban! Oricum, domnu Vali tocmai si-a facut MULTI 'simpatizanti'!
Tin minte cand mergeam cu Robert in 2004 si nu puteam sa ma dezlipesc de pe spatarul scaunului ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
valisupernova |
![]()
|
QUOTE(echosektor @ 5 Apr 2006, 20:37) valisupernova, de alte masini de ce nu ai zis? erau si alte masini care chiar nu aveau ce cauta acolo. SGM chiar este o piesa. nu ai vazut ce poate masina aia...Robert a bagat bani si multa pasiune in masina aia si chiar cred ca merita s-o vada toti, iar acest eveniment a fost o ocazie buna pt el. Robert nu a incercat sa impresioneze lumea printr-o dacie modificata la exterior (tuning care-l faci cu cateva milioane din targ), ci prin ce se afla sub capota, dovada ca unii s-au bucurat doar cand au vazut-o prezenta la eveniment. Daca ai participat pe la curse ai vazut ce stie sa faca aceasta masina. In alta ordine de idei, cand te apuci sa dai in cineva si astepti ca topicul sa fie destul de populat mai invata si tu reguli elementare de ortografie. Daca tot ai promis acum ca ii pui parbriz, fa-i cinste cu un parbriz! ![]() Parbrizul e ca si al lui... |
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
vali in 5 minute acest topic a primit ceva reply-uri...asta tre sa-ti dea de gandit..dar na...hai ca te-ai facut si tu cunoscut acu,o sa dormi bine la noapte
![]() |
-------------------- null
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Pt tine Valica, special, motorul turbo in prima varianta, cu carburator aspirat. Este turbo, nu APROAPE turbo. Pe dyno 120 CP 200Nm.
Te ti de cuvant cu parbrizul ? ![]() Attached thumbnail(s) normal_IMG_7017_lr_casa_poporului.jpeg ( Size: 102.71k ) Number of downloads: 181 |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
QUOTE(valisupernova @ 5 Apr 2006, 22:37) Eu apreciez eforturile pe care le face Robert(ca toata Romania)...ceea ce ma face pe mine critic este faptul ca avem tot timpul discutii despre eventuale realizari. Si prietenul nostru Catalin(care a plecat din tara)vindea o dacie APROAPE turbo. Vezi tu...acest APROAPE ma deranjeaza pe mine. Eu la capitolul realizari sunt mult peste sgm...lucru foarte usor de realizat...dar nu ma laud. acest aproape te deranjeaza... probabil ca tu nu stii ca SGM`ul a alergat cu motorul TURBO atunci cand a fost lovit la etapa de pe 18.12.2005 deci acest aproape dispare... ce ramane ? invidia ta ? sper sa cadeti la pace... si sa vedem parbrizul promis ![]() This post has been edited by DnI: 5 Apr 2006, 20:47 |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
valisupernova |
![]()
|
Apreciez replicile constructive...
Am promis in direct...nu pot sa nu ma tin de cuvant. |
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
pepy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 April 06 ![]() |
auzi si ce alte masini mai erau in standul unde era sgm-ul?
da masina ta unde era? tu de ce nu ai fost invitat la 4tuningday? tu cu ce masini te-ai dat?(vezi nu intreb ce masini ai batut!) ps: parbrizul spart si cele 3 culori nu afecteaza performantza masinii,lucrul pt care a fost expusa! http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15355 pt tine asa sa vezi ca nu se baga nimeni sa se dea cu el de 2 zile , oare de ce? esti un cenzurat cu ochi ma!! te rog frumos sa ne spui citeva despre masina ta ! |
--------------------
opel speedster turbo
hyundai coupe 2.0l
- nu spun
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-34-SGM @ 5 Apr 2006, 20:41) Pt tine Valica, special, motorul turbo in prima varianta, cu carburator aspirat. Este turbo, nu APROAPE turbo. Pe dyno 120 CP 200Nm. Te ti de cuvant cu parbrizul ? ![]() Sincer, eu n-as accepta oferta de la cineva care m-a terfelit. Imi place panglica aia pe evacuare, in stilul Old School Chopper Style ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Vali, arunca o geana aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry17168481
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
valisupernova |
![]()
|
QUOTE(pepy @ 5 Apr 2006, 20:47) auzi si ce alte masini mai erau in standul unde era sgm-ul? da masina ta unde era? tu de ce nu ai fost invitat la 4tuningday? tu cu ce masini te-ai dat?(vezi nu intreb ce masini ai batut!) ps: parbrizul spart si cele 3 culori nu afecteaza performantza masinii,lucrul pt care a fost expusa! http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15355 pt tine asa sa vezi ca nu se baga nimeni sa se dea cu el de 2 zile , oare de ce? esti un cenzurat cu ochi ma!! te rog frumos sa ne spui citeva despre masina ta ! Pentru ca m-ai rugat frumos...dacia galbena...http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15271&page=9 |
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca i-a sarit masca la partea de jos! in rest, e ok... dar daca e sa gasesti nod in papura...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pepy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 April 06 ![]() |
din 5 intrebari nu ai raspuns la niciuna .
te-am rugat sa ne spui cite ceva de masina nu sa ne dai un linc in care se vede o dacie galbena!! |
--------------------
opel speedster turbo
hyundai coupe 2.0l
- nu spun
|
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am vazut masina prin orash..ai cumva nr B -- JAF ??
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
valisupernova |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
- B 24 MWO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:06 |