Ce masina noua putem cumpara cu max 8000 de euro?, ??????
![]() ![]() ![]() |
Ce masina noua putem cumpara cu max 8000 de euro?, ??????
alex4257 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|||
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Nu mai vorbiti aiurea, va rog.
Sunati prima oara la dealerul VW, si vedeti cat costa un Polo cu dotarile astea. Depasesc lejer 10.000 ! |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
alex4257 |
![]()
|
QUOTE(testike @ 9 Apr 2006, 17:54) Nu mai vorbiti aiurea, va rog. Sunati prima oara la dealerul VW, si vedeti cat costa un Polo cu dotarile astea. Depasesc lejer 10.000 ! suna-l si intreaba-l,intra in standard directie hidraulica (la logan nu cred) geamuri electrice (la logan nu cred) casetofon (la logan nu cred),ABS(la logan nu cred),computer de bord(la logan nu cred) ,4 airbag (la logan2 si nici alea nu in standard) faruri de ceata(la logan nu cred),aer conditionat + motoarele sunt16V,la culoare nu stiu dc se plateste separat .CE ZICI ! |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
alex
![]() QUOTE Aer conditionat Climatic Airbag sofer si pasager Bancheta spate pentru 3 locuri, rabatabila Jante din otel 5J x 14 cu anvelope 165/70 R14 Radio CD-player "RCD200", 2x20 W, 4 incinte acustice Servodirectie electro-hidraulica, reglata în functie de viteza Volan în 4 spite cu reglaj axial |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Haide ca deja vad ca unii abereaza..
Uite oferta calculata acum pentru VW Polo : Polo Comfortline Benzina / 1.4 litri / 75 CP / Cutie manuala -5 viteze / 2 usi Pret CIP: EUR 10.597,- Computer de bord EUR 125,- Total: EUR 10.722,- Uita-te si la dotari sa te minunezi: http://www.vw.ro/ro/doks/preis_pdf/49.pdf Later Edit: Nici nu am adaugat ABS la Polo, nu eram sigur ca la Logan se incadreaza in 8000 EUR. This post has been edited by testike: 9 Apr 2006, 18:17 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(alex4257 @ 9 Apr 2006, 19:02) suna-l si intreaba-l,intra in standard directie hidraulica (la logan nu cred) geamuri electrice (la logan nu cred) casetofon (la logan nu cred),ABS(la logan nu cred),computer de bord(la logan nu cred) ,4 airbag (la logan2 si nici alea nu in standard) faruri de ceata(la logan nu cred),aer conditionat + motoarele sunt16V,la culoare nu stiu dc se plateste separat .CE ZICI ! Sursele tale de informare sunt de la coltul blocului! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex4257 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Apr 2006, 18:10) alex ![]() nu ai pretul ala de 8412 euro,srie in catalogul de la woltswagen 7530E,nu stiu dc s-a modificat intre timp, dar nu e chiar 1500E in plus,si chiar daca ar fi ceva mai scump decat loganu ofera in dotarea standard(cea mai ieftina) mai multe optiuni decat loganu(la varianta cea mai ieftina) la logan toate le platesti in plus (air bag dreapta,geamuri electrice,computer,oglinzi electrice abs),culoarea la polo le cam include in standard ,nu depasesc cu mult 8000,nu cred sa ajunga la 10000? Da nu e vorba numai de polo Ex clio, chevrolet,skoda fabia - 6400 E standard cu toate taxele,am inteles ca este si un model toyota .PEUGEOT 107 DOTARI sup fata de logan acolo stiu sigur 7500E,sunt masini destule la 8000 -da la logan si dotarile care le ai le ai aiurea aerul cond nu poate fi reglat decat in cantitate,si scaunele alea ,cum dracu le-or facut nu stiu ca la 1310 erau lux pe langa astea ,nu stiu parca as sta pe wc si sunt tari,volanul fix la celelalte unele se mai regleaza |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
aphophis |
![]()
|
alex tata vorbeste ca sa te intelegem. Preturile la polo sunt luate de pe site-ul vw romania. Si ai vazut si tu cum sunt. degeaba zici tu ce zici, ca stii foarte bine ca nu ai dreptate. cat despre tripleta psa/toyota citeste mai intai pe prima pagina parerea mea despre ea
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex4257 @ 9 Apr 2006, 20:30) ....si chiar daca ar fi ceva mai scump decat loganu ofera in dotarea standard(cea mai ieftina) mai multe optiuni decat loganu(la varianta cea mai ieftina) la logan toate le platesti in plus ..... ![]() ![]() ![]() ![]() Asta da coeerenta.. meriti o corigenta.... scurt, la obiect si poetic. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
alex4257 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Apr 2006, 18:34) alex tata vorbeste ca sa te intelegem. Preturile la polo sunt luate de pe site-ul vw romania. Si ai vazut si tu cum sunt. degeaba zici tu ce zici, ca stii foarte bine ca nu ai dreptate. cat despre tripleta psa/toyota citeste mai intai pe prima pagina parerea mea despre ea tata nu mai vorbeste de ceva ani incoace as vrea eu sa-l mai pot vedea,oricum nu de asta era vorba masini sunt destule la bani astia nu spun ca polo e mai ieftin ca loganul dar nu il depaseste cu mult,sunt si altele este si peugeot 107 (mergem inpreuna la dealer) skoda fabia ,renault sant si altele daca tie iti place loganul asta e si mie mi-a placut dar ma dezamagit,si calitatea si puterea motorului ,si partea de interior REPET ''Uita-te pe forumul altor marci sa vedem unde mai sunt atatea probleme" si in general cei de aici cam au dreptate cu unele defectiuni ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
aphophis |
![]()
|
uita-te la peugeot de exemplu cu 407 sa vezi cate probleme sunt, gandeste-te la mercedes si jeep cate belele au avut cu ml si grand cherokee in romania, pune de exemplu si problema aia de tot rasul de la golf 4 ca macaraua de la geam cazuta si tot asa.
Oricum cam brusca trecerea asta de la a sustine ca polo e cea mai buna oferta de pe piata ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
alex4257 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Apr 2006, 18:52) uita-te la peugeot de exemplu cu 407 sa vezi cate probleme sunt, gandeste-te la mercedes si jeep cate belele au avut cu ml si grand cherokee in romania, pune de exemplu si problema aia de tot rasul de la golf 4 ca macaraua de la geam cazuta si tot asa. Oricum cam brusca trecerea asta de la a sustine ca polo e cea mai buna oferta de pe piata ![]() ![]() nu se intampla cum se intampla la logan, nu sunt atatea reclamati ca la logan(dovada-per lunga care o astepti la service),UNDE AI MAI POMENIT MOTOR NOU SA FACA CA UN DIESEL,SA FACI PLINUlSI COMPUTERUL SA MAI AIBE O LINIE LIBERA,DESI BENZINA CURGEA AFARA,SA MERGI LA SERVICE SA DESFACA BORDUL SI SA LIPEASCA UN BURETE SA NU MAI SCARTAIE .NU AM SUSTINUT CA POLO AI CEA MAI BUNA OFERTA >AM SUSTINUT CA ARE PRETUL APROXIMATIV APROPIAT DE LOGAN cum sunt si celelalte exemple,ma indoiesc ca celelalte marci au atatea probleme .SIGURUL FAPT DE APRECIAT LA DACIA A FOST CA MACAR OAMENI AU RECUNOSCUT DE VRE -O 5 ORI PROBLEMELE PUBLIC(.ba cu cricu,ba cu scaunu,ba cu vopseaua ,ba ca se rastoarna,ba ca e loc de mai bine) adevarat ca au si alti uscaciunile lor da PARCA PARCA nu sunt asa ca la noi |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
aphophis |
![]()
|
probleme recunoscute din cate stiu eu la peugeot 407 in franta la directie si la frane. Probleme cu electronica ei tot la peugeot 407. Cat de grave ti se par problemele astea? Dar la mercedes ml(masina de minim 40.000 de euro cip) ce parere ai de faptul ca au fost destui proprietari cu probleme la motor? dar la e-class cu nu stiu ce sistem electronic pe care il vor scoate la facelift ce zici?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
alex4257 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Apr 2006, 19:14) probleme recunoscute din cate stiu eu la peugeot 407 in franta la directie si la frane. Probleme cu electronica ei tot la peugeot 407. Cat de grave ti se par problemele astea? Dar la mercedes ml(masina de minim 40.000 de euro cip) ce parere ai de faptul ca au fost destui proprietari cu probleme la motor? dar la e-class cu nu stiu ce sistem electronic pe care il vor scoate la facelift ce zici? ![]() nu am auzit de mercedes nu stiu efectiv nu vreau sa te contrazic,si nici cu testul ala facut in germania nu prea sunt de acort din moment ce masina avea o vit relativ mica si nu avea nici o zgaraietura.Bun ,dar uitate la materialele folosite la constructia lor ,generatia de motoare. Se spune ca loganul are cutie si motor de clio nu! eu te rog sa te uiti la motorul de clio si la cutia de viteza (nu vreau sa spun nimic te vei convinge),cu asta aburesc ei lumea piese Renault pai nici macar caracteristicile din reclama nu seamana. fiecare cu gusturile sale ,trebuie sa accepti ca sunt si alte variante la 8000E ,un defect mare al loganului ar fi consumul in tm orasul e foarte aglomerat uneori consum 10,5 11% mult ,zic eu,si pentru ce pentru spatiu care al ofera ,afara ai un motor zgomotos care nu trage,degeaba spun unii ca or mers si or avut.Am vazut aici pe site niste imagini cu rugina pe logan,nu le comentez poate sunt poate nu sunt ideea e urmatoarea masini la 8000 E mai sunt si merita vazute si testate |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
aphophis |
![]()
|
omule eu cred ca in orase aglomerate orice motor iti da consumul peste cap. Deci argumentul asta cade din start. Si ce parere ai despre c1 nou, de showroom la care se misca bordul din cauza unor piulite care nu au fost puse? Uita-te si tu pe alte forumurile romanesti ce probleme apar la masini , ca ti se zbarleste parul pe spate
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
alex4257 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Apr 2006, 19:36) omule eu cred ca in orase aglomerate orice motor iti da consumul peste cap. Deci argumentul asta cade din start. Si ce parere ai despre c1 nou, de showroom la care se misca bordul din cauza unor piulite care nu au fost puse? Uita-te si tu pe alte forumurile romanesti ce probleme apar la masini , ca ti se zbarleste parul pe spate ![]() ![]() ![]() lasa -le pe alea in 3 cilindri, acuma eu nu m-am uitat in special la mercedes,dar stai un pic consumul la skoda fabia 9(nici pe departe 10,11)unde ai vazut bordul de c1 sa se miste daca poti trimite-mi niste adrese,cu asta m-ai prins nu am auzit asa ceva,cat priveste zgomotul pot sa vorbesc cu tine pana la anu pe vremea asta da uitate aici pe forum Motorul asta ai zgomotos si la relantiu,ce sa mai vorbim de distante lungi sau vit mari |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
aphophis |
![]()
|
intra pe forumul citroen , azi noapte am citit de chestia cu c1. Si iti dadeam exemplu cu mercedes ca sa vad daca te scandalizezi cu un mercedes ca iti face asemenea probleme.Dar nu.... tot la dacie trebuie sa te scadalizezi cu toate ca costa muuult mai putin decat un mercedes.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
alex4257 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Apr 2006, 19:51) intra pe forumul citroen , azi noapte am citit de chestia cu c1. Si iti dadeam exemplu cu mercedes ca sa vad daca te scandalizezi cu un mercedes ca iti face asemenea probleme.Dar nu.... tot la dacie trebuie sa te scadalizezi cu toate ca costa muuult mai putin decat un mercedes. nu am mercedes ,nu am motive sa ma scandalizez doar sunt uimit ,am motive sa ma scandalizez la butoiu asta de dacie pe care al am! ce spuneai ' costa putin' BA NU COSTA PUTIN COSTA O PALARIE DE BANI ,SI MAI AVEM SI NOI NISTE PRETENTI CA DAIA AM AJUNS MIZEREA EUROPEI CA AM INGHITIT ATATIA ANI GUNOAIELE EUROPEI,SI CE DC S-A INTAMPLAT LA MERCEDES AIA OR LUAT MASURI IMEDIAT ,PARLITI DE LA DACIA CE-OR FACUT DUPA TESTELE SI DUPA PROBLEMELE DE LA TELEVIZOR NIMIC! asta sa ti minte DE CE NU TE UITI PE FORUM VOR SA STRANGA SEMNATURI ,SA SE DUCA LA POARTA FABRICII PT ZGOMOTUL ALA! PE NOI DE CE NU NE BAGA IN SEAMA CUM SA NU MA SCANDALIZEZ! |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
aphophis |
![]()
|
mai
![]() Ce vroiam eu de fapt sa subliniez, e faptul ca ti se pare tie ca mercedes e o firma de cacao si e-class e un esec doar pt problema aia? Tine seama si de banii pe care ii dai si pretentiile pe masura banilor.Ei aplica aceasi intrebare si la dacia si pretul ei.. ce zici? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
alex4257 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Apr 2006, 20:10) mai ![]() Ce vroiam eu de fapt sa subliniez, e faptul ca ti se pare tie ca mercedes e o firma de cacao si e-class e un esec doar pt problema aia? Tine seama si de banii pe care ii dai si pretentiile pe masura banilor.Ei aplica aceasi intrebare si la dacia si pretul ei.. ce zici? NU M-AI INTELES nu am mercedes nu ma preocupa mercedes,nu i-mi permit mercedes, ce trebuie sa sti 8000 E este o suma mare pt romani(cel putin pt mine),unii au apelat chiar la credite pentru a putea cumpara masina asta,eu sunt convins lasa-le dracu ca or aparut ca ciupercile masinile astea mi-e greu sa cred ca toti le-au cumparat cash MAI AVEM SI NOI NISTE PRETENTI NU DA SANTEM OAMENI NU ,AM PLATIT VREM SI NOI CALITATE,DEGEABA TOT AUD REPLICA ASTA"LA BANI ASTIA" LA BANI ASTIA AVEM NISTE PRETENTI NU ,DACA ERAM TOTI MULTUMITI DE SFANTA DACIE NU ERAM ACUM AICI,si in plus se strang semnaturi pt problema aia MA DACA AI PLATIT PENTRU O PAINE MA AI PLATIT CA SO MANANCI CU PLACERE ,NU CU SCARBA |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
testike |
![]()
|
Nu se da warn, ceva pentru greseli de ortografie?
Sunt curios si eu sa vad ce sugestii mai apar pentru masini la ~8000 EUR, dar ma oboseste prea tare sa urmaresc topicul cand sunt posturi ca si cel mai de sus (o singura propozitie) care mai e in plus si off-topic.. Ce *cenzurat*, eu am primit warning pentru off-topic, si era si o gluma.. ![]() Later Edit: Eu am umblat la toti dealerii (mai putin BMW si Mercedes), cautand o masina la pretul acesta.. Mai este o optiune pe care nu am vazut-o parca: Fiat Panda. Ar fi bine ca initiatorul topicului sa zica si la ce se asteapta de la masina, poate o masina mica de oras nu este acceptabila.. This post has been edited by testike: 9 Apr 2006, 21:08 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca s-a gandit si la matiz, inseamna ca accepta si masini mici de oras. si ai dreptate, Fiat panda se incadreaza in 8.000 ddp. poti chiar sa-i mai pui optiuni
![]() deci lista ar fi: -logan -cielo -matiz -citroen c1 -peugeot 107 -fiat panda Cu exceptia loganului si a cielo-ului, toate sunt masini mici, de oras, cu motoare de putere mica. Parerea mea personala e ca pe la 8.000 euro se merita loganul. La alte marci merita sa te uiti doar daca ai 10.000 -11.000 euro, in caz contrar te alegi cu o masina f mica sau submotorizata sau cu foarte putine dotari. |
-------------------- |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Un Logan Beton !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
QUOTE(Smiley @ 10 Apr 2006, 06:42) daca s-a gandit si la matiz, inseamna ca accepta si masini mici de oras. si ai dreptate, Fiat panda se incadreaza in 8.000 ddp. poti chiar sa-i mai pui optiuni ![]() deci lista ar fi: -logan -cielo -matiz -citroen c1 -peugeot 107 -fiat panda Cu exceptia loganului si a cielo-ului, toate sunt masini mici, de oras, cu motoare de putere mica. Parerea mea personala e ca pe la 8.000 euro se merita loganul. La alte marci merita sa te uiti doar daca ai 10.000 -11.000 euro, in caz contrar te alegi cu o masina f mica sau submotorizata sau cu foarte putine dotari. Sa punem la lista si Renault Clio Symbol in echiparea Authenthique cu motorizarea de 1.4 8 v 75 CP la pretul de 7716 euro DDP.....la 8810 euro DDP aceeeasi echipare dar motorul de 1.5 dCI 65 CP |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
fugi de renault ca draq de tamaie !!
io la banii astia m-ash orienta spre un leasing (daca nu cumva ii ai din banca) iar masinile cele mai convenabile in pretul asta imi par a fi polo happy si hyundai accent poate si un citroen. Convenabile in sensul ca ai si ceva spatiu si ceva dotari. Oricum la 8000 cu toat taxele incluse nu prea poti gasi o masina noua care chiars a iti para bine ca ai luat-o de 9 (logan cu torpedou cupersonalitate care nu vrea sa se inchida si alte kkt-uri specifice). Nici un cielo nu m-ar incanta prea mult ca tot made in romania este. |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
testike |
![]()
|
> Sa punem la lista si Renault Clio Symbol in echiparea Authenthique cu motorizarea de 1.4 8 v 75 CP la pretul de 7716 euro DDP.....la 8810 euro DDP aceeeasi echipare dar motorul de 1.5 dCI 65 CP
Eu m-am uitat ieri pe site la Renault, si pretul pentru Renault Clio Symbol Authentique e ~8500 EUR DDP. Au ceva oferta de Renault, sau cum ai ajuns la pretul asta? |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Chevrolet Kalos...........?????
![]() aprox 5500E CIP This post has been edited by Bill: 11 Apr 2006, 12:01 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pentru testike
Preturile afisate pe pagina oficiala ale importatorului nu sint identice cu cele din timpul promotiilor. Pe acestea din urma le gasesti la dealeri |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
nu e normal sa cumperi o masina doar pe baza pretului de cumparare... In mod normal cumperi o masina ca sa faci un nr de km pe an ceea ce implica alte cheltuieli: combustibil, consumabile, revizii chiar si asigurare CASCO, care reprezinta o suma destul de importanta!!!
vrei masina de "calitate"... nu o sa gasesti nimic la 8000 Euro DDP... si acum incepi sa faci compromisuri si te orientezi pt cea care satisface cel mai bine... Parerea mea: modelele care le consideri OK pt tine roaga-ti prietenii care au asa ceva, sa te plimbe: in fata dreapta, in spate, poate chiar te lasa si la volan...ca sa vezi cam cum merge... chiar si masinile cu ceva km la bord, ca mai devreme sau mai tarziu o sa ajunga acolo si cea pe care o vei cumpara... Alegere inteleapta! This post has been edited by stoianco: 11 Apr 2006, 20:43 |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Depinde ce masina ai avut inainte....daca ai avut o dacia 1300 atunci de Logan o sa fi destul de multumit.Depinde si la ce iti trebuie, eu personal la 8000 eur ma gandesc la un Golf 4 1.9 TDI care este foarte accesibil la intretinere ,dar din pacate nu este nou.Insa este clar peste toate masinile de mai sus.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:48 |