Inlocuire cap schimbator de viteze
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire cap schimbator de viteze
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_2246_crop.jpg ( Size: 53.09k ) Number of downloads: 8089 |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan Diesel 24.10.2005..capul schimbatorului este ca la Logan MPI..acesta pare a fi de Clio sau de la un Megane mai slab echipat?(1.4 16V entry)
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E de Megane/Scenic.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
cat ai dat nenea..si de unde l-ai luat..plss
capu' e de megane/scenic motoarele 1.4/1.6 16v... insa acolo unde sunt desenate vitezele..... e cronat sau e negru..ca nu-mi prea dau seama ![]() This post has been edited by Fan3: 23 Apr 2006, 23:21 |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
35 RON de la Ovidiu, ca Emil era in concediu de pasti
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Pe cuvantul meu ca am incercat sa dau de acest Ovidiu de atatea ori, am fost in locul ala indicat , m-am uitat dupa prelata galbena....nimic....l-am intrebat pe un vanzator din zona , cine stie poate pe Emil, de vreo dugheana cu prelata gablena, de unul Ovidiu....normal ca nu stia....
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe cel vechi cum l-ai scos prin tragere fortata
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E de Reno, unii l-au cumparat ca fiind de Clio III.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(klaus @ 23 Apr 2006, 23:30) Scump domnu, scump . . 10RON la baietii de la Pitesti cumparat cu aproape o luna in urma. De ce nu ai dat si matale un semn ?http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17162658 QUOTE(Codrin @ 24 Apr 2006, 19:53) Deci, huuuuua . .This post has been edited by IRONICK: 24 Apr 2006, 20:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Fan3 |
![]()
|
daca mai aveti ocazia sa luati d-alea la 10 ron...ma bag si eu...dau si o bere adica 15 ron
![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 23 Apr 2006, 19:06) Am cumparat din targ zilele astea un cap de schimbator (cel din imagine), care mi-a fost vandut drept cap de schimbator de Logan diesel. Dintre cei care au Logan diesel, poate cineva sa-mi confirme ca ar fi de pe diesel? Nu de alta, dar are gaura mai mare, ceea ce inseamna ca si timoneria ar trebui sa fie mai groasa Ambition 1.5 din 19/04/2006 Cap schimbator "normal" - ca la MPI |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 23 Apr 2006, 19:06) Am cumparat din targ zilele astea un cap de schimbator (cel din imagine), care mi-a fost vandut drept cap de schimbator de Logan diesel. Dintre cei care au Logan diesel, poate cineva sa-mi confirme ca ar fi de pe diesel? Nu de alta, dar are gaura mai mare, ceea ce inseamna ca si timoneria ar trebui sa fie mai groasa Salutare baieti! Capul de schimbator e acelasi pentru Romania. Cel "nou" e pentru alte piete cum ar fi Franta de exemplu, unde e standard chiar si pe Ambiance dci. (http://www.caradisiac.com/php/essai_tun/ess_nou/nouv273/dacia-logan.php) This post has been edited by Cypher4laguna: 25 Apr 2006, 14:44 Attached thumbnail(s) logan_4_scpt_big.jpg ( Size: 55.61k ) Number of downloads: 7805 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
arata super marfa , dar nu e de reno megane , k ala altfel cutia(modelu vechi)si marsalieru e cu inel
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Fan3 |
![]()
|
maciuca asta e e fix de megane asta care e acum pe piata..pt motoarele 1.4/1.6 si la echiparea cu piele d-aia egee.....sau cum se numeste.....e crem....bine nu stiu la asta cu face-lift...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 25 Apr 2006, 23:18) arata super marfa , dar nu e de reno megane , k ala altfel cutia(modelu vechi)si marsalieru e cu inel ![]() ![]() Adica mai exact e pentru Megane si Scenic in varianta cu cutie cu 5 trepte. Ala cu inel e pentru cutia cu 6 trepte. Deci e la motoarele 1,4, 1,6 si 1,5 dci la echiparea de baza Autenthique, si cu piele+vopsea (e vopsea am vazut eu cum se duce) la Privilege sau doar vopsita partea de sus la Confort Expression partea de sus la restu. Sincer eu as fi vrut unul de Confort Privilege cu piele neagra (Confort Dynamique hatchback) ca tot mi-am imbracat volanul in piele neagra... da de unde??? ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 26 Apr 2006, 15:17 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma cum se scoate cea existenta?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
Prin rotirea capului. Cu forta (nu prin tragere, se roteste in jurul axului si-si da drumul la un moment dat).
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mi-am schimbat si eu capu' de la schimbator. Initial am zis ca o sa fac o bucsa, dar am renuntat pentru ca acea bucsa exista deja (se pare ca la Dacia cu o matrita se toarna 2 piese . . al dra .. low cost). Manerul de cauciuc este bagat fortat pe o bucsa de plastic cu nervuri. Asa ca am rotit de capu' de cauciuc pana a iesit de pe bucsa de plastic (se poate taia si cu un cutit, ca oricum se crapa). Am pilit acele nervuri, iar capu' nou a intrat fortat pe busca de plastic. Nu am mai folosit prinderea cu capsa a burdufului de la schimbator (inestetic). L-am prins cu un colier de plastic. Se intoarce pe dos buduful cu gaura mica in jos, se prinde cu colierul apoi se intorce pe fata.
Rezultatul este identic cu cel din poze: logan4big6et.th.jpg logan4scptbig8ga.th.jpg PS. Pozele sunt de pe site-ul din postul de mai sus. This post has been edited by IRONICK: 2 May 2006, 16:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Ar fi interesant de stiut codul capului de schimbator, daca tot se pune la modelele de export. Mi se pare mie sau e mai inalt acum schimbatorul, in ansamblu?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Senzatia este falsa din cauza capului mai mare.
Clio3 82 00 379 945 - 26,5 Euro (cel de plastic) 82 00 379 950 - 70 Euro ( cred ca este de piele ) 82 00 379 954 - 70 Euro ( cred ca este de piele, probabil alta nuanta ) Megan2 82 00 322 350 - 80Euro ( cred ca este de piele ) Si inca ceva. Capu' ala de schimbator se monteaza pe modelul de export ( K9K) cu comanda pe cabluri. (nu tija ca la noi) 82 00 379 945 - Cap de schimbator, se pare ca identic cu cel de Clio3 (~ 26,5 Euro) 60 01 548 695 - Ansamblu cu cabluri schimbator viteze PS. Deci pana la urma sa schimbat capul de schimbator, tija, ansamblu de comanda si ceva pe la cutia de viteze . . . This post has been edited by IRONICK: 2 May 2006, 21:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Nu este vreun comerciant prin Vitan care livreaza capete din astea prin posta?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ma scuzati Domnu' Ga!nusha ca am aproximat pretul.
La ambele modele pretul este identic. Adica 26,5 Euro. This post has been edited by IRONICK: 2 May 2006, 21:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nici o problema! m-a inspirat putin nickul lu' matale(no offence)
ambele modele??? nu este acelasi??? |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai codul si pretul este identic. Fizic nu am cum sa fac comparatia. Trebuie vreme pierduta pe la dealeri . . .
PS. Nu m-am suparat. This post has been edited by IRONICK: 2 May 2006, 21:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
Ca topicul a fost redenumit si mutat, sa mentionez 2 lucruri:
1. Demontarea vechiului cap am facut-o, asa cum am zis si mai sus, prin rotirea lui (mai tare, dar cu incredere). La un moment dat cedeaza si iese. 2. Montarea noului cap, care are gaura mai larga, s-a efectuat cu ajutorul unei plastiline epoxidice. S-a dat un manson de izolirband pe tija de metal a schimbatorului, cam la un deget jumate sub capatul ei, astfel incat noul cap de schimbator sa intre usor fortat pe izolir bandul respectiv, cu scopul de a il tine centrat pe tija. In gaura capului de schimbator am introdus putina plastilina epoxidica (gen poxilina). La introducerea pe tija capul schimbatorului era centrat de izolirbandul de pe tija, iar capatul tijei a intrat in plastilina epoxidica. Si acolo a ramas... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu mai pot sa scot capu' de schimbator, dar tu mai poti ?
This post has been edited by IRONICK: 3 May 2006, 19:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu bomfaierul. Ii arata Dsign cum iese.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Bei astia 2 mistocarii, la mine pe strada e curent electric...
Eu folosesc flexul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Damn...da o una bucata furtun nu merge la voi? La mine a mers perfect.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:49 |