Ce fel de muzica ascultati in masina?
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de muzica ascultati in masina?
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai eu pe radio sunt cam nemultumit... rar gasesc cate o melodie / sir de melodii care sa-mi placa / sa fie bune de ascultat in masina. De obicei dau de muzica lalaita, vorbarie, reclame, etc... Acu am un CD Audio, facut dupa niste MP3-uri, ia sa vedem ce e pe el: Adi Copilu, Cheeky Girlz, Roxette, Akcent, Van Noizz, Sandra, Sabrina, U2, si poate inca ceva. O sa bag si Benassi sau cum ii zice cu "Every Day" sau cum iii zice, mi se pare misto de ascultat in masina, si Fancy. Si nu mai stiu.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu imi pun muzica agitata-antrenanta cand conduc noaptea la drum lung, si muzica "linistita" cand conduc ziua in oras.
![]() This post has been edited by luxxxian: 7 Jun 2006, 20:52 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Daca sunt singur ascult la radio..daca sunt cu nevasta nu imi mai trebuie nimic..ca oricum nu mai aud muzica ci numai comentarii la cum conduc...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 8 Jun 2006, 10:12) Daca sunt singur ascult la radio..daca sunt cu nevasta nu imi mai trebuie nimic..ca oricum nu mai aud muzica ci numai comentarii la cum conduc... Pai si cum conduci de ai parte de comentarii din partea sotiei? ![]() Cand sunt cu cineva in masina ascult de regula muzica difuzata la radio. Cand nu am chef de radio, pun muzica comerciala, romaneasca sau straina. Cand sunt singur ascult Parazitii, Phoenix, The Doors, Led Zeppelin, Vama Veche, Nirvana, Metallica etc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Cand sunt singur : B.U.G. Mafia, Parazitii, Sisi si Puya, 50 Cent, G - Unit, house
Cand sunt cu prietenii : manele ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand sunt singur : Radio Cultural.
Cand sunt cu sotia : numai pe ea. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
daca ma duc cu -dacia 1300 ceva'oldies but goldies' phoenix,queen
-wv scirocco ,hip hop 2pac,mafia |
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Metallica, Pink Floyd si .... la greu ....... IRIS
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
de la rock la house, de la oldies la clasica.... anii '60 '70 '80 '90 etc... Tot ceea ce e de bun simt...
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
BlonduGL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 May 05 ![]() |
Mixuri trance, electro, ceva drum and bass cand am chef sa de "joaca".
Mi se pare sublim sa merg seara, pe inserate si din difuzoare sa sune un mix de la Menno de Jong, Armin van Buuren, Ronski Speed, cu piese uplifting. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-xx-NRG
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Trecut - Ascultam radio pentru ca aveam un junghi de casetofon pe masina.
Prezent - Ascult motorul ![]() Viitor - O sa ascult Parazitii, ABBA, Iron Maiden, Korn, Nightwish, poate si ceva House daca sunt "in the mood", pentru ca imi voi cumpara un mp3 player care sa imi mai indulceasca drumurile cu masina. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Singur: Joe Satriani, Led Zeppelin, Deep Purple
Cu sotia: Sotia + Abba, Sotia + Queen, Sotia + Maria Tanase Cu sotia si copilul: Sotia + Copilul + Cutiuta Muzicala 1, Sotia + Copilul + Cutiuta Muzicala 2, Sotia + Copilul + Cutiuta Muzicala 3 |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Eu bag la greu chillout sa ma tina cat mai relaxat,dar parca in ultima vreme cu traficu asta nimic nu ma mai ajuta.Totusi merita incercat pentru cei ce nu isi gasesc linistea in spatele volanului
This post has been edited by B 45 GAO: 9 Jun 2006, 14:51 |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Compilatia Leii Grei !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Flower power, heavy metal, classic, jazz, blues si cutiuta muzicala.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Radio mai rar. Mi-am facut 3 cD-uri cu mp3-uri : unul cu clasica (inca nu la-m incercat
![]() ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai in folder sta cam asa:
- Chris Rea - Roxette - Enya - Pavel Stratan - Beethoven - Andrea Bocelli - Xavier Naidoo - Die Totten Hosen - Cesaria Evora - Buenavista Social Club - Havana Lounge - Frank Sinatra - Loredana - Agurida - Vaia con Dios - U2 Iar pe la amestecaturi: - Budha Bar - Claude Chall - NFSU 1 - Soundtrack - NFSU 2 - Soundtrack - plus vreo 2 CD-uri cu all time favorites In oras in proportie mai mare de 60% insa ascult radio ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Se va asculta in curand Anathema, primele albume cele mai tapene, Atrocity, Evereve, Paradise Lost (tot),Kreator, Judas Priest (cu Rob Halford la voce), (ah, vremurile bune) si binenteles la drum lung de ce un ATB, Chicane, lucruri usoare pentru mintea mea odihnita.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
moden talking . sa speram la un cd player in curand . si tot asa de curand speram la un carnet si o masina
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tu esti cam mic pt Modern Talking.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Aproximativ 40 % radio, restul Evanescence, Nevermore, Nightwish, Children of Bodom, Marty Friedman, Stratovarius, Manowar, Guns, Metal Balads, Megadeth, Metallica, Yngwie Malmsteen, .... daca mai scriu nu mai termin pana maine
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Ascult radio, imi place sa ma surprinda ce muzica pune. In plus, la radio nu sint manele. In Giurgiu ascult Edno, Slager Radio, Darik, FM Plus, Info Radio si Radio Gong. Sint mult peste radiourile Pix FM si Europa FM, unde una-doua apare noul stil ultimul racnet de disco-manele
![]() |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
Sony |
![]()
|
Am obesrvat ca daca ascult muzica clasica nu ma mai enervez din cauza idiotilor din trafic.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
aScult, savurez, peste tot numai: candy, andre, bambi, cheeky girls, animal x, guta, nicu paleru, blondy, sexxi, costel ciofu, dmx, fizz, dl vegas, costin marculescu.
Dupa ce am luat toate examenele ma refulez cu: manowar, megadeth, yngwie malmsteen,children of bodom, rammstein, iron maiden, korn, nightwish |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
1,5dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 February 06 ![]() |
eu de cele mai multe ori uit sa iau fata detasabila a cd-playerului , din casa ....
![]() |
--------------------
logan
1,5dci ambiance
- bc.....
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ma, eu nu pricep o chestie. Lumea tot huleste manelele, tot citesc "idiotu cu manele", "cu manelele la maxim" etc. Dar, trupele noastre is mai de apreciat? De ce nu scrieti "cu muzica najpa la maxim" ?
Ce valoare au melodiile alora de la "Impact" (gen Babe-romana nu mai are cuvinte sa ii cuprinda-). Anda Adam ii cantareata? (poate de aia ca ea suna la 911..e mai cool asa). 3SE au teme mai interesante ca manelistii? Blondy? Candy? TNT(care plagiaza la greu in ultima vreme)? Simplu (-te`as F..asa cum vrei)? Mafia? (hai facem ca magarii la MTV) Poate sus`mentionatii + altii au voci mai frumoase? Sau melodiile mai originale.. Cum au avut succes astia de la ozone cu "muzica vesela" imediat toti canta asa. A, inteleg, nu va place genul. Ciudat ca imediat dupa aparitie, toata lumea asculta manele, pe la tv, peste tot. Pana si`a dat lumea seama ca nu e "intelectualizant" sa asculti. Na oricum, eu NU ascult manele, pentru ca NU imi plac, dar asta nu inseamna ca strig tare ce idiotii sunt cei care asculta.. On topic, in masina ascult, in special, house. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:03 |