Ce fel de muzica ascultati in masina?
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de muzica ascultati in masina?
Blizzzard |
![]()
|
||
![]() BMF Group: Members Posts: 22 Joined: 21 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate Nu exista adevar absolut - asta este absolut adevarat!
Cand ai dreptate, fii logic; cand n-ai, fii evaziv! |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vama Veche-ultimul album(Fericire in rate), de fapt e singura trupa romaneasca pe care o ascult, in rest ..toata muzica made in Romania e un gunoi, mai putin cei "clasici", Colibri, Compact, Phoenix, Iris, etc.
This post has been edited by argon: 24 Jun 2006, 16:31 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
"versurile sunt o batjocura pentru limba romana, cacofonii, pleonasme, jargoane, etc...- "
"ai grija de smenaru` tau"; "ouooooo ouuu uaou"; "zic (sau asa ceva) 911 cineva sa vina repede"; "Refren: Hai iubeste-ma, hai, hai, hai.. Hai iubeste-ma, hai, hai, hai.. Hai iubeste-ma si alinta-ma Zapaceste-ma si saruta-ma Hai iubeste-ma si alinta-ma Hai-ai-ai..." "Azi knd totul e ok,striga heeeoo De ma lasi sa te iubesc am sa-ti fac un cadou" "Pune mana aici sa simti cum bate inima Vrei sa fiu a ta ?" "'Aveam nevoie de tine si te-am gasit Am ramas blocata cand tu mi-ai zambit Cand ma priveai tu, cazut din cer pareai. Nu stiam de unde ai aparut Erai ciudat, erai prea tacut Cand ma priveai tu, cazut din cer pareai.'" "rad cu tine si glumesc, poate crezi ca te iubesc, eu iubesc dar nu pe tine cand am timp iti spun pe cine inima-mi tresare cand te vad imi bate tare, ochii tai ma cheama voi veni,nu-mi este teama*2" "Era sa moara I-am spus intr-o doara Ca nu sunt Fecioara Sunt Leoaica, fac ce vreau" mai sunt tone de exemple -astea da versuri " daca ar fi numai INSTRUMENTAL fara vreun tiganoi chel cu ochelari si lant de 100grame Platina" - fiZZZZZZZZZ; deci ca vin aia cheli cu ochelari si lant e bai, dar ca vin astea si dau din buci si din tzatze e ok.. " cantand " Eu sunt number one, marele bastan, si valoarea mea nu o are nimenea" -dar astea care plang non`stop dupa eterna iubire sunt ok... |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu in masina ascult doar cand stau in parcare ca in mers trebuie sa fiu atent la orice pentru ca eu lucrez pe camion nu ma plimb cu laureat+ de acasa si ascult doar radioul.In Bucuresti/radio romantic,in tara/europaFM,in ungaria/slagar radio,in austria/e unu cu un nume incurcat,in germania/radio antene bayern(sau cum so scrie),in franta/radio nostalgie,in belgia&olanda/au niste denumiri de ti-se limba plimba in gura si in Italia pentru ca vorbesc aceasta limba desi nu am locuit&muncit pe la ei ascult fie radio Maria(un post religios)fie radio radicale(dezbaterile din parlament si comemtariile partidului radical) pentru ca doar se vorbeste de religie sau politica si asa pot invata mai bine aceasta limba.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
bulan, nu asculti radio in mers? Eu am vazut pe la tv, tir-isti care se si barbiereau in mers.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Serios nu ascult in mers radioul!!!Si pe tavanul cabinei am scris pe o foaie A4:Eu am plecat de acasa sa fac bani nu sa ma plimb aiurea!!!Stimatii mei colegi de breasla daca nu se respecta ei pe ei insasi degeaba se plang ca nu sunt respectati de ceilalti.De sanatate ma rog pentru tine ca de restul ai tu grija!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Rock, rock si iar rock.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
"Cu ochii ca cafeaua/ si dulci ca carameaua" Din pacate pentru "cultura" mea muzicala, am cam uitat cine cinta chestia asta.
Melomanilor care asculta si versurile le-as recomanda Plus 2 - Saorma. Beeeeton. Merge in masina. |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
mihai888 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 December 11 From: UK ![]() |
house cat cuprinde si uneori rock (sa nu ma impuscati in 6 ani poate sau schimbat gusturile muzicale)
![]() This post has been edited by mihai888: 11 Apr 2012, 21:06 |
--------------------
Renault
Megane MK2
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:05 |