DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce fel de muzica ascultati in masina?

mil
post 5 Feb 2004, 12:03
Post #31

ocupat

Group: Members
From: x

In tot timpul a existat muzica usoara si grea. Pentru cea usoara (a nu se confunda cu Mamaia) e cea care se asculta la orice ora si nu ai nevoie de o stare speciala sau de concentrare. Apoi si Moscopol, Fernic si compania erau populari la vreamea lor...cum inainte a fost opera (Verdi era cunoscut in toata Italia si pe vremea lui daca treceai cu o prima auditie nespurcat de galeria Scalei apai erai bun). Deci muzica populara/usoara nu inseamna muzica proasta neaparat. Dar ce trece la noi pe postul asta e o rusine. Pai manelistii/p(l)op-istii autohtoni stiu ce e aia voce, culltura muzicala, cum e sa compui, sa canti la pian? Fura de la turci, greci, sarbi cate o tema si o dau la un muritor sa o puna pe sinth, ii fac ei un text albastru gros agramat si de rest dau din fundul dansatoarelor. In principiu subiectul manelei le e comun si la Alifantis si Andries: dragoste, despartiri si tristeti adiacente:). Deci oameni buni comparati lucruri comparabile. Nu stau sa ascult manele, cum nu imi plac nici maj. filmelor americane, insa nu condamn pe nimeni si sunt primul care recunoaste, cu mare tristete chiar, ca daca ma duc cu o sacosa de muzica care imi place mie la vreo petrecere...am paradit-o icon_mrgreen.gif .

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mihai_E
post 5 Feb 2004, 14:05
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

io ascult Cypress Hill , Psycho Realm, Parazitii, in general hip-hop, dar mai am si ceva AC/DC, Metallica, Marilyn Manson, G'N'R Pasarea Colibri si Holograf.

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
+
Me
post 5 Feb 2004, 14:07
Post #33

Membru incepator

From: Timisoara

Eu ascult radio cel mai mult cand merg prin oras. Europa FM . Are muzica mai veche. E mai pe gustul meu.

La drum lung mai schimb si pe CD, dar tot cu muzica veche ('70, '80).

Dintre trupele romanesti si cantareti romani: Holograf, Vama Veche, Banica Jr., Iris.

--------------------
+
ashu
post 5 Feb 2004, 14:18
Post #34

Membru erectil

Are pe dracu. Europa FM = Radio 21 = ProFM = Kiss FM = Mix FM = Radio Total = inca cateva. Sunt identice, daca ascult radio in masina, daca nu ma uit pe ce frecventa sunt habar n-am ce post de radio e. Au playlisturi identice, cre ca le face acelasi om care lucreaza part-time la toate aceste posturi.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
Marty
post 5 Feb 2004, 14:27
Post #35

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

ashu, Radio Fun asculti ??? La un moment dat era declarat "cel mai ROCK post de radio".....

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ashu
post 5 Feb 2004, 14:33
Post #36

Membru erectil

Nu, pe ce frecventa e?
Astia nu-s aia de-si fac acum reclama cu 100% RO (muzica romaneasca)? Si au o poza in care apare pepe si una din andree alaturi de Artanu? Ca daca da, pe langa faptul ca io as dori un post de radio 100% muzica straineasca, insasi alaturarea din poza mi se pare o blasfemie si nu as asculta asa ceva. Mai bine merg in liniste si ascult motoru cum toarce.

--------------------
+
Me
post 5 Feb 2004, 14:34
Post #37

Membru incepator

Eu cred ca targetul acestui radio nu este acelasi cu cel al lui ProFm, de exemplu.

Poate ca sunt intervale orare in care ar semana, dar in nici un caz nu e acelasi targetul. Sau cel putin asa cred eu... :roll:

Daca dau pe ProFm, ma "zgarie pe creier" sunetul. Radio 21 e mai acceptabil decat ProFm.
Gusturi si gusturi....

Cand mergeam in delegatii prin tara, am auzit un post de radio unguresc (delegatiile erau in vestul tarii si se prindea radioul si pe teritoriul tarii noastre)care avea numai muzica veche. Suna superb. Nu mai stiu cum ii spune. Am un lapsus. Poate stie cineva si imi reaminteste. biggrin.gif
Dar totul depinde de ce muzica iti place.

--------------------
+
nelu
post 5 Feb 2004, 14:58
Post #38

Membru autentic

Muzica veche pe Romantic FM=101,9 MHz.

--------------------
Dacia Break CLI 2003
+
miki
post 5 Feb 2004, 15:01
Post #39

#Hırsızlargibigeceniniçine

Costi! Scuzele mele. Asa se inimpla cind terce boss-ul pe linga tine, citesti din 3 in 4. :oops:

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
paulp
post 5 Feb 2004, 15:13
Post #40

Bagator de seama!

From: Iasi

:shock: Miki, si raspunzi la fel cum citesti :wink:
Costi n-a mai fost pe aici de ieri icon_mrgreen.gif , iar intre timp discutia a evoluat puternic icon_twisted.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Marty
post 5 Feb 2004, 15:20
Post #41

simfonica & manele ?  :vomit2:

Paul, unde ti-e gindul ??? Miki se referea la o remarca a lui Costi, scrisa ieri (vezi citatul de mai sus)

--------------------
+
paulp
post 5 Feb 2004, 15:26
Post #42

Bagator de seama!

From: Iasi

Stiu, ca m-am intors sa recitesc tot topicul, da nu intelegeam de ce ii da azi raspunsul, ca intre timp discutia era departeeeee. icon_twisted.gif

Distractiv, dar destul de ametitor pentru cititori :wink:

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Marty
post 5 Feb 2004, 15:28
Post #43

ashu, ai dreptate, Radio Fun da 100% muzica romaneasca. Acu' a ramas sa fie doar Uniplus. NU mai retin exact care, oricum, schimbam posturile intr-o zi si am fost placut surprins s-aud Danzig....

--------------------
+
cosmin
post 5 Feb 2004, 16:05
Post #44

Membru incepator

Eu ma delectez cu Haggard, Lacrimosa, U2 si simfonica. Mai am si Alifantis, Colibri Andries si Tudor Gheorghe (seria anotimpurile). In oras ma multumesc cu radio pentru ca sunt unicele momente in care ma pot bucura de el. Dupa cum spuneam pe un alt thread am probleme cu captrea semnalului.

--------------------
+
DSops
post 5 Feb 2004, 16:31
Post #45

Membru autentic

Me: Slager Radio?

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
Me
post 5 Feb 2004, 16:42
Post #46

Membru incepator

Da. laugh.gif

Imi placea mult.

--------------------
+
lucman72
post 5 Feb 2004, 16:42
Post #47

Membru

Pe dacie am un radio est german care are numai medii si ultrascurte pe banda Est. Deci nu prind decat Radio Romania 1, 2 si Tineret icon_twisted.gif

Cel mai mult imi plac emisiunile educative de la ora 18.00 cand ies de la munca. Cu timpul ajungi sa le intelegi

--------------------
Lucman
+
Bobo
post 5 Feb 2004, 17:19
Post #48

Membru autentic

de acord cu ashu; m-am cam saturat de aceleasi melodii...de multe ori nici nu mai deschid radioul;

casete nu prea ascult ca ma enerveaza sa-mi zdrangane in masina;

marty tu ma spargi cu manelel tale..am vazut acum cateva zile la nasul pe adita si pe pruteanu; personal nu dau doi bani pe amandoi, dar tin sa spun ca n-am vazut pana acum asa de evident ca 2 persoane sa vorbeasca aceeasi limba si sa nu se inteleaga reciproc...de fapt unii nu intelegeau...

e drept ca una e muzica si alta e autorul, dar in cazul manelelor nu pot sa-mi scot din minte cine sunt cantaretii...

--------------------
+
DSops
post 5 Feb 2004, 18:08
Post #49

Membru autentic

Prostianu asta este cel mai enervant individ cara apare la TV (il intrece pe Vadim). Varsa ciocolata pe tot ce nu este sincron cu elevata-i gandire. L-am auzit de nenumarate ori latrand impotriva muzicii actuale si nu pot sa nu il compar cu un om simplu de la tara la care am stat cateva zile in vara (Mestecanis!): "nu inteleg ce gasesc atatia tineri sa stea la un loc si sa dea din maini si sa urle ore intregi! Pe de alta parte nu pot sa cred ca toti sunt nebuni: asa ca fiecare cu ce stie si ce poate"

Scuze pt. of of of topic, dar cand pomeneste cineva de nenorocitul asta imi svacneste neuronul.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
ashu
post 5 Feb 2004, 18:16
Post #50

Membru erectil

Si ai perfecta dreptate draga DSops. Il urasc pe pruteanu din toata inima mea de copil. Insa la faza cu tiganii tanguitori guta si acm tre sa recunosc ca i-am dat dreptate lui. Si cam de vreo 8 ani n-am mai reusit sa fiu de acord cu ceva debitat de el.

--------------------
+
EEN
post 5 Feb 2004, 20:47
Post #51

Membru

Eu nu ascult nimic- Imi place sa ma gindesc la diverse fara perturbari. (mai e cineva asa sau trebuie sa ma gindesc serios la un consult psihiatric?)

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
FLEX
post 5 Feb 2004, 21:18
Post #52

Membru autentic

mai e cineva asa sau trebuie sa ma gindesc serios la un consult psihiatric?

Eu pina acum nu am avut lautari in nici o masina pe care am condus-o si au fost rare ocaziile in care sa le duc dorul (doar la drumuri foarte lungi si singuratice); dar m-a tocat fiica-mea la cap sa pun muzica in masina si am zis sa-i fac pe plac, pina la urma e simpatic sa-ti urle ceva in cap din cind in cind.
Nici nu stiu, mi-a placut intotdeauna zgomotul masinii, sa-i aud motorul, cauciucurile pe asfalt, suspensiile (masochist, nu?), eu la drum nu ma gindesc la altceva decit la ceea ce fac si stau cu stetoscopul pe sunetele masinii ... dar probabil ca sint eu mai demodat, de fapt de-abia astept sa dau ON la cass ... ma consolez ca dracul asta mic urla in draci din toti bojocii motorului la viteza mea de croaziera, o sa-l aud oricum ... sint cam nehotarit, nu?

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
SGN_1310
post 6 Feb 2004, 07:54
Post #53

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Io ascult concert pt tachet shi orchestra de supape cand uit castofonu in casa....mama lui....
Mi'ar placea o manea simfonica...ca rock simfonic e, hip hop simfonic e, Costi Ionita e cult....il enerveaza agramaticatilitatili....dar stie de Bah shi Bitovan...deci e posibil.
Insa daca da Domnu' shi pun mana pe un mp3 player.... am sa ascult un Paul van Dyk, un Chicane, .....un ceva linistitor....

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
dracku
post 12 Feb 2004, 11:17
Post #54

Membru incepator

yeap... a.t.b., chicane, enigma, romaneasca, noua, veche.... ce se nimerste. io am un prieten bun care a venit din chicago si mi-a dat cadou un creative nomad cu hard disk de laptop de 30GB. nu am pus mai mult de 1,5GB. am mai multe playlisturi si intotdeauna ascult pe random. ma enerveaza la culme cand le ia la rand, alfabetic. e mortal. am o statie draguta cu grafice de 4*20 rms. zi de zi o bag si o scot. da' chiar nu pot sa merg fara muzica. si asa car de player si de statie peste tot. merita. biggrin.gif

--------------------
Renault 9 Diesel - B-85-GEO
B - 85 - GEO --->> RENAULT 9 Diesel argintiu
+
BX_master
post 12 Feb 2004, 11:39
Post #55

Membru incepator

From: Lyon-FR

Am un Sony cu mp3 d-ala suparat si numa sa nu imi uit fatada acasa, ca altfel vai de urechile mele si de cele ale sarmanilor trecatori: numai ALTERNATIVA! icon_mrgreen.gif
Sa va si zic: spacehog, urge, hootie and the blowfish, mightie mightie bosstones, new radicals, oasis etc. foarte putin jazz (django reinhardt, miles davis) si niste romaneasca, cam ce e la moda in momentul respectiv...
MANELE IN NICI UN CAZ! icon_twisted.gif

--------------------
We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
+
SGN_1310
post 12 Feb 2004, 11:50
Post #56

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Pana la oasis nu am auzit de artistii aia!

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
Raziel
post 12 Feb 2004, 12:42
Post #57

Membru incepator

hmm... rammstein icon_twisted.gif , evanescence, linkin park, marylin manson, nightwish, scooter, brooklin bounce si alte house-isme, rhcp, tatu si alte rusisme d'astea noi care suna belea... si mai nou coloana sonora de la nfs underground... si daca stau sa ma gandesc... mai gasesc destule... da niciodata nu le gasesc in masina cand am nevoie de ele... laugh.gif
in plus... cateodata chiar realizez ca asta nu e muzica de dacie... :cry: dar apoi dau volumul mai tare si'mi trece... ca macar nu mai aud motorul.. icon_mrgreen.gif

--------------------
*** Angels Fall First ***
+
bondoo7
post 13 Feb 2004, 14:48
Post #58

Membru

From: Roman

pai.... sa vedem
cand sunt singur: Yngwye Malmsteen, AC/DC, Sabbath, Led Zep, Queen, Rainbow, Pink Floyd, Nazareth, Ozzy Osbourne, BB King, Al Jareau, James solberg, Hendrix, Santana, Popa Chuby si altii asemenea
cand sunt cu altii si cu sotia mai incap si "usurei" gen playlist radio

--------------------
dacia supernova confort
toate bune ?..?..?
+
marius-gabriel
post 13 Feb 2004, 16:17
Post #59

Membru autentic

From: CALARASI

DSops, am ascultat si eu burzum mult timp si cam tot ce ai enumerat tu pe-acolo...ai mai uitat de mayhem,emperor,immortal si alte black-arii.
Eu acum im masina ascult hip-hop,grecesti, manele,etc...
depinde si cu cine sunt in masina

--------------------
HONDA CIVIC EX HONDA ACCORD -
MARIUS
+
marius-gabriel
post 13 Feb 2004, 16:18
Post #60

Membru autentic

From: CALARASI

house-ul ma face sa-i dai cox pana arunca segmentii pe esapament asa ca in masina e strict interzis biggrin.gif

--------------------
HONDA CIVIC EX HONDA ACCORD -
MARIUS
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 00:12
Forum Renault