DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Iesirile la munte in week-end = un kakao

cristyyy2003
post 28 Apr 2006, 18:35
Post #31

R.I.P. Marli

Group: Members
From: Bucuresti

Frate eu va zic parerea mea: eu ador muntele. Iubesc weekendurile in care pot fugii de cotidianul bucurestean....cand ma pot duce intr-o zona unde n-am semnal la telefon si pot admira peisajele curate, virgine ale muntelui. Ador gratarelul facut tarziu in noapte ....
E frumos ..sa stai in cabana alaturi de iubita/prieteni si sa povestesti la un pahar de vin rosu.
Pur si simplu ii superb.

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Asi
post 28 Apr 2006, 18:47
Post #32

Camaro SS

muntele pentru mine se imparte in cateva categori.. de o noapte, de 2-3zile, de 1 saptamana, si de mai mult.

ala de o noapte= "lene mare.. unde mergem?" "hai la munte." "HAI!" si uite cum mergem o trupa de descreierati la munte sa bem o cafea sa ne dam pe partie in chiloti la 3 noaptea, apoi sa mancam pe la niste non-stoape dinastea.. si apoi spre casa..
nimic planificat distractie la maxim.

ala de 2-3 zile... pai numa bairamu seara de seara.. noapte de noapte.. si merita! ziua in general facem ca la mare... dormim. ne trezim pe la 5.. tragem o tigara, o bere, ne dregem, mergem mancam ceva.. deja e 8-9 seara.. si o luam de la capat din club in discoteca, pe partie.. si in ultima noapte trebe musai ceva aventura .. macar sa trezim tot busteniu cand plecam..

o saptamana... la cort .. pe munte.. supertare, dar sa fim mai multi, sa mergem cu trenu/restu pe jos (nu cred ca ma ducea taxiu pe carari montane oricum), plecam cu casa dupa noi.. cu topor, ceaun, 2-3tone da bautura.. vro 2 paini sa dam mancare la vrabiute ca oricum mancam mai rar decat bem.. biggrin.gif .. daca e naspa afara a.k.a. ninge, nu e vara, etc.. tot in farfu muntelui dar pe la vro cabanuta ceva.. in rest identic.. reativ.. nici chiar. mai marfa la cort.

peste o saptamana intradevar e plictisitor.. dar cam greu oricum.. daca ne plictisim ne mutam crtu mai asa un pic.. vreo 3km-5km .. poate gasim ceva mai interesant.. ziua la cort.. dormim noaptea facem foc si in lipsa de mp3u' din masina s-a inventat chitara acustica care merge superok pe munte in grup mai mare de 10 oameni (ceea ce in general este si cand ma duc la paine.. pe munte merg cu tot cartieru)

cheia succesului la munte: bautura cat puteti cara+un cort+ neaparat mers cu trenu personal de 6 dimineata.. e o nebunie.. in loc de bilete 20 de oameni l-am invitat pe nea controloru sa bem o dusca.. si e ok.. e un fel de munte cu buget redus.. mergem cu 50-100 lei grei pe munte cu saptamanile si cortu.. si e formidabil.. acum ce sa zic..

mi se parefoarte plitisitoare marea de exemplu pentru mine.. fiecare cu ce-i place.. acum depinde si de varsta..pt cei casatoriti si trecuti de ceva ani.. 35asa.. nu prea se poate aplica ce povestesc eu..
pana atunci ma distrez my way. cu turma de descreierati (my friends).

P.S. = am vro 20j'de ani si sunt relativ rocker.. u figure it out.. si hai ca-mi fac bagaju ca am zburat maine la munte..

P.P.S.= cine se duce maine in busteni... BEWARE.. o sa stiti c-am ajuns
243.gif

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
AND
post 28 Apr 2006, 21:00
Post #33

Membru autentic

Apreciez orice ocazie sa scap din buc! Munte, mare, tara..whatever. Chiar si un weekend se super merita!

Vlad frate, nu schimba prietena..schimba masina! Ia ceva misto si in asa fel apreciezi cele 3-4 ore petrecute pe drum! radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
Vlad Georgescu
post 28 Apr 2006, 22:56
Post #34

/----\ <--- Logan

Grrrr... speram sa scap.

Am muncit astazi (vineri) pina la ~11:40 noaptea, din proprie initiativa, ca sa rezolv niste probleme (pentru firma mea). Speram ca a uitat.

Dar.. si-a reamintit, are bagajul gata facut, etc.

Acum in loc sa ma pot odihni si sa ma simt si eu bine dupa o saptamina plina de munca, trebuie sa conduc la dracu' in praznic unde mai mult ca sigur nu e nimic de vazut, e frig si bate vintu'. Fir-ar ma-sa a dracu' de munte!

Nu inteleg - Bucurestiul ce are? E un oras comod. It's where I keep all my stuff si ma pot odihni fara sa ma bat cu stihiile naturii sau ale altor orase in care n-am unde sa pun capul jos daca sint obosit.

Viata-i o mizerie.

Poate deschid un blog - "Dusmanii muntelui", cu poze care sa arate uritenia, frigul, plictiseala si lipsa de confort de pe munte, si in care sa fac propaganda anti-munte.

S-a dus odihna mea din week-end-ul asta. Probabil ca voi incepe saptamina viitoare foarte obosit si nervos, pentru ca deja sint foarte obosit si in starea asta, muntele este inca o oboseala in plus.

&^*(%^($%^}^%&^&%$@#@#&(&*($^%&@!%$#{$^%(*)&&^(*^%%${*

gun3.gif

Macar am o carte SF buna, pe care in loc sa o citesc in confort, la caldura, o voi citi dupa multe chinuri si alergaturi aiurea in tramvai pe coclauri, la munte.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 28 Apr 2006, 23:11

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
pastrama
post 28 Apr 2006, 23:05
Post #35

scursura umana

From: Ct

Spune-i prietenei ca s-a stricat masina...poate scapi.

--------------------
Tedei - -
+
tonicelli
post 28 Apr 2006, 23:20
Post #36

Membru autentic

From: Valea Jiului

Totusi este frumoasa o iesire la munte, mai ales daca mai gasiti si alti prieteni cu care sa mergeti si eu zic ca o iesire e chiar relaxanta
Dar daca tot mergi cel putin o plimbare de 5-10km e super
Si eventual ceva poze cu un peisaj smile.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
horsewhisperer27
post 1 May 2006, 01:28
Post #37

Membru autentic

eu zic ca e pe aici unii care are probleme mari radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
fan VAG!
+
ATM
post 1 May 2006, 23:12
Post #38

1948 Tucker Torpedo

Ia zi Vlad, cum e dupa munte? S-a mai indulcit ceaiul sau tot morocanos/obosit esti? Ca eu unu' si-acuma as pleca la un gratarel montan, da-s schimbu' 3 toata saptamana.. zici ca-s legat cu lantu' de par, nu pot sa fug nicaieri. post-336-1110552439.gif

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
+
horsewhisperer27
post 1 May 2006, 23:15
Post #39

Membru autentic

da, da, asteptam cu interes sosirea de la munte biggrin.gif biggrin.gif !

plus ca dupa cate zice pro-teveu', a fost cam aglomeroiu la intoarcere:)

--------------------
fan VAG!
+
maxiK
post 2 May 2006, 07:44
Post #40

Membru autentic

draga vlade, ce sa zic ... mai bine e acasa cu telecomanda in mana.

Attached File(s)
Attached File  untitled.bmp ( 1mb ) Number of downloads: 104

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
maddan
post 2 May 2006, 13:36
Post #41

Speedy Gonzales

vlade, am ras cu lacrimi cand am citit morocanelile tale...

Al Bundy scrie pe tine, si inca cu litere mari.

Iti urez batranete placuta biggrin.gif

ps.
am fost in w/e la Vulcanii Noroiosi. Superba zona, lasand la o parte zona vulcanilor, putin spectaculoasa. Cu adevarat spectaculoase sunt privelistile de langa ea, pentru cine are un pic de curiozitate sa mai mearga 200-400 de metri prin padure... Din fericire putini se incumetau... tongue.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
driverx
post 2 May 2006, 13:45
Post #42

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(maddan @ 2 May 2006, 14:36)

ps.
am fost in w/e la Vulcanii Noroiosi. Superba zona, lasand la o parte zona vulcanilor, putin spectaculoasa. Cu adevarat spectaculoase sunt privelistile de langa ea, pentru cine are un pic de curiozitate sa mai mearga 200-400 de metri prin padure... Din fericire putini se incumetau... tongue.gif
*

Buei, il jignesti...rau de tot....pe Al Bundy. La ala din an in pasti ii mai placea sa iasa la munte daca isi lua cu el Ford-ul lui varza, si ziar-ul fara de care, ingrasamantul pentru copaci nu s-ar putea realiza.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
horsewhisperer27
post 2 May 2006, 14:17
Post #43

Membru autentic

fratilor!lasati omu in pace!

chestie "de gustibus"! tongue.gif

--------------------
fan VAG!
+
caf
post 2 May 2006, 15:11
Post #44

Membru incepator

ps.
*

Ai dreptate cu privelistile. Am fost si eu in week-end, insa nu m-am aventurat prin padure. Si pentru ca suntem la daciaclub.ro sa le spunem daciotilor ca drumul pana la Vulcani e mai bun decat acum cativa ani insa vor da peste o alta minune romaneasca - un kilometru de drum e asfaltat recent, un kilometru e pietris, un kilometru e asfalt vechi, plin de gropi, si o tine tot asa. Ei bine, la checul asta in trei culori s-a ajuns pentru ca romanasii nostrii au furat din banii dati de UE pentru reabilitarea dumului. Si de aia e reparata doar pe ici pe colo. Asta ne-a zis-o tipul care vinde bilete la vulcani. Si inca ceva, pentru cei care veniti de la Buzau spre Brasov si vreti sa ajungeti la vulcani, faceti dreapta in Berca, atunci cand vedeti un semn care va trimite catre o manastire. Semnele care indica drumul spre vulcani sunt montate deasupra lui DN 10 Buzau - Brasov la 20 de metri dupa intersectia cu drumul spre vulcani si nu sunt vizibile decat daca veniti de la Brasov spre Buzau. Eu am oprit cand am vazut semnul cu manastirea, dar cum nu am gasit indicator spre vulcani am continuat drumul. Noroc ca am vazut in oglinda indicatoarele acelea suspendate de care va spuneam mai devreme. Normal, am oprit si am intors masina in mijlocul drumului. Bine, DN 10 mai are niste suprize. Portiunea de dupa Magura, prin padure a intrat in reparatii, asa ca se circula pe un singur fir. Se sta la semafor in mijlocul padurii.

--------------------
Renault Megane 3 2009 - B 08 WVB
+
einstein1984
post 2 May 2006, 17:36
Post #45

fan Dacia

QUOTE(driverx @ 2 May 2006, 14:45)
Buei, il jignesti...rau de tot....pe Al Bundy. La ala din an in pasti ii mai placea sa iasa la munte daca isi lua cu el Ford-ul lui varza, si ziar-ul fara de care, ingrasamantul pentru copaci nu s-ar putea realiza.
*

Buey, tu jignesti FoMoCo! Bundy avea Dodge.
Cred ca e naspa sa fii batran cu prietena tanara (saracu Irinel).

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is online!Galerie FotoPM
+
tonicelli
post 2 May 2006, 17:47
Post #46

Membru autentic

From: Valea Jiului

ps.
am fost in w/e la Vulcanii Noroiosi....
*

Am auzit si eu de ei si chiar as vrea sa merg. Din ce stiu sunt pe undeva pe langa Buzau? Poti sa-mi spui de unde as obtine mai multe informatii?

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
Vlad Georgescu
post 2 May 2006, 18:47
Post #47

/----\ <--- Logan

A trecut in sfirsit week-end-ul de 3 zile. I'm back to work.

Simbata: Am renuntat sa mai plecam pentru ca am avut febra mare si am stat toata ziua in pat. Seara mi-a trecut febra.

I-am explicat de ce nu e cazul sa mergem la munte. Pentru ca este:

- frig
- vint
- obositor
- plictisitor
- monoton
- ingrasa
- nu merita efortul

N-a inteles.

Duminica: Plecat pe la 11 spre Sibiu, condus alternativ. Nu mai stiu exact, parca am ajuns pe la 5-6, cu tot cu mincat ca porcul la restaurant, pe drum. Am scuza ca nu mincasem nimic de dimineata.

Intimplator ne-am intilnit cu niste prieteni, mers la Rasinari, Curmatura, restaurant, poze, discutii, etc. A fost cool.

Rasinari e satul natal al lu' Octavian Goga. Ma minunez cind vad de prin ce sate au provenit unii scriitori. Daca m-as fi nascut in satul ala, as fi fugit la oras sau m-as fi sinucis sarind de pe casa pe furca, sau ceva de genul asta (nici macar conditii de sinucidere nu ai). N-am nimic cu satele, da' n-as putea trai acolo. Vara trecuta am stat citeva zile intr-un sat izolat din creierul muntilor (din ala fara electricitate cu oameni care traiesc efectiv din ce produc, fara sa depinda foarte mult de alte asezari) si m-am plictisit ingrozitor. Este bine c-am plecat la timp, ca-mi venise ideea sa invat sa cosesc, si am aflat dupa aia ca la cosit se intimpla multe accidente, multi isi taie picioarele.

Dupa aia ne-am plimbat prin Sibiu, printre case, care sint la fel ca cele din zeci de alte orase din tara. Ea extaziata, "vai, ce frumos e", etc. Fotografiat Mitropolia si alte cladiri noaptea.

Gasit cazare in conditii bune la un hotel pe linga Sibiu.

Luni: M-a trezit la 7:05 dimineata pentru ca nu a gasit camera si voia sa plece in Sibiu sa fotografieze. Nu stiu la ce ora s-a trezit, dar la 7:05 era complet echipata si gata de plecare. Aici s-a purtat frumos, s-a dus sa fotografieze si m-a lasat sa dorm.

A umplut un card de 1 GB cu poze, s-a dus la fotograf, le-a pus pe CD-uri, dupa care a inceput sa pozeze din nou.

M-am trezit pe la 11:30. Am plecat la Paltinis. Acolo intr-adevar e frumos. Totusi a fost vint si frig, asa cum i-am spus. Parerea mea e ca nu prea am ce sa caut la munte in perioada asta.

A incercat sa ma ia pe munte, dar a fost dezastruos. Si acum ma doare genunchiul de la catarat pe o panta foarte abrupta, mult peste posibilitatile mele. Dar ma rog, e sistem biologic si se repara singur, sper ca miine-poimiine sa fiu in regula si sa pot merge la sala, o activitate mult mai sanatoasa decit muntele pentru ca e vorba despre un antrenament gradat (nu ca muntele - te duci neantrenat si faci super-eforturi).

Nu mai spun ca la Paltinis respiram ca un turbocompresor, pentru ca este cea mai inalta statiune din tara. La altitudinea aia cantitatea de O2 absorbita la fiecare inspiratie este mult mai mica decit in Bucuresti, asa ca a trebuit sa-mi ajustez rata respiratiei catre setarea "gifiiala turbata".

Dupa asta am fost la Brasov, ne-am intilnit cu niste prieteni din Brasov, am vorbit, am halit Clatite Brasovene la restaurantu' meu preferat (caruia nu mai stiu cum ii zice ala din Piata Sfatului dintre BCR si Loto-Prono, cel cu umbrelute verzi Carlsberg).

Aici s-a planuit o crima: ea si cu prietenii astia vor sa mergem peste citeva saptamini nu-stiu-unde-dracu la un traseu de 6 ore, unde cica e frumos. Cred ca am sa fac greva, parca ma vad cu o pancarda cintind "Kumbayaaa" atunci cind vor veni sa plecam la munte. Dar ma rog, m-am folosit de aceasta ocazie ca sa spun un NU hotarit si asa va ramine, cu exceptia cazului in care imi vine brusc cheful de mers la munte pe frigul asta, chestie oarecum improbabila.

Am ajuns in Bucuresti pe la 3 noaptea, conducind tot alternativ. Drumul de intoarcere a fost foarte liber.

Pe drumul de intoarcere, m-a batut la cap sa ne mutam intr-un sat de pe linga Sibiu, in Sibiu sau macar in Brasov.

Prietena mea e racita moarta, cu febra, pentru ca n-a vrut sa ma creada ca pe munte e frig si vint. Eu sint obosit. Totusi nu a fost atit de rau si atit de urit pe cit ma asteptam.

Vreau sa-mi iau un concediu adevarat, de odihna. Adevarul e ca am tras foarte tare in ultimile luni, si sint cu nervii zob.

Al Bundy

This post has been edited by Vlad Georgescu: 2 May 2006, 19:25

--------------------
+
Cornel001
post 2 May 2006, 18:52
Post #48

membru belit

Pai mai, cu oboseala, e simplu. Uite cum am facut eu:
Pleci vineri (eventual la 4 dupa-amiaza ca mine), si ajungi, daca nu te cacai pe drum (bine , eu am avut si autostrada, da dupa ce s-a terminat am tinut-o in mare numa in turatii de depasit camioane, autobuze, alea....) pe la 7-8... daca destinatia nu e prea departe. Evident, nu te urci pe munte, ci mananci, iesi putin prin localitate la o terasa ceva...
Sambata, dupa ce ai dormit bine si esti mai odihnit: munte + altele, duminica la fel, luni inca putin munte si spre seara plecat (pericol de aglomeratie totusi).
Aici se poate inlocui, de asemenea, cum am facut, iarasi, eu biggrin.gif , muntele cu marea, stat la plaja (undeva unde sunt copaci de protectie inspre mare, ca pe faleza bate briza rece) cu cartea in mana, ca tot ziceai ca iti place sa citesti, da seara nu prea ai opereta unde sa te duci cred, asa ca tot la zbantuit prin discoteci o sa te ia prietena biggrin.gif
Eventual de evitat locuri mai pustii cum ar fi zona complex Amfiteatru, recomand eventual centrul Neptun.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
os
post 2 May 2006, 19:40
Post #49

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

@Vlad Georgescu: citeste "Conspiratia Imbecililor". O sa-ti placa - cel putin dupa cum scrii aici.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
ydaniel
post 2 May 2006, 21:23
Post #50

Adrenaline junkie!

From: black sea

auzi mersu la munte ingrasa:)))

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
vtavi14
post 3 May 2006, 13:14
Post #51

Membru incepator

Deci nu mergeti la munte daca nu va place.
Stati acasa si cititi ziarul.
Vreti agitatie: pe litoral ca e 'super ieftin....' tongue.gif

--------------------
+
dragos.avramescu
post 3 May 2006, 18:00
Post #52

Membru autentic

QUOTE(Vlad Georgescu @ 2 May 2006, 19:47)
A incercat sa ma ia pe munte, dar a fost dezastruos. Si acum ma doare genunchiul de la catarat pe o panta foarte abrupta, mult peste posibilitatile mele. Dar ma rog, e sistem biologic si se repara singur, sper ca miine-poimiine sa fiu in regula si sa pot merge la sala, o activitate mult mai sanatoasa decit muntele pentru ca e vorba despre un antrenament gradat (nu ca muntele - te duci neantrenat si faci super-eforturi).

Nu mai spun ca la Paltinis respiram ca un turbocompresor, pentru ca este cea mai inalta statiune din tara. La altitudinea aia cantitatea de O2 absorbita la fiecare inspiratie este mult mai mica decit in Bucuresti, asa ca a trebuit sa-mi ajustez rata respiratiei catre setarea "gifiiala turbata".

Asa e, te duci la sala ca sa respiri transpiratia celorlalti, ca la sala nu poti sa tragi mai mult decat de duc muschii, si sa faci blocaj.
Si la cate zeci de mii de metri zici ca e Paltinisul ? mda, e la 1450m, asta inseamna ca are doar 80% din presiunea aerului din Bucuresti, desi oxigen s-ar putea sa fie dublu tongue.gif
Eu zic ca nu era de la altitudine, era de la oboseala.

Si pana la urma cum e aia cu mersul la munte ingrasa ?

This post has been edited by dragos.avramescu: 3 May 2006, 18:01

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-64-TUX
+
Vlad Georgescu
post 3 May 2006, 19:33
Post #53

/----\ <--- Logan

Si la sala poti sa te accidentezi. Dar, daca faci exercitiile corect si nu esti dement sa exagerezi, nu se intimpla nimic. Ai avantajul ca in momentul in care simti ca nu mai poti te-ai oprit, in timp ce pe munte, daca nu mai poti, trebuie totusi sa ajungi inapoi acasa sau la masina. La sala se fac in mod gradat antrenamente, nu e o chestie ca muntele, de genul "facem efort fizic de 3 ori pe an, dar atunci il facem la maxim ca sa rupem in mod sigur ceva".

La o sala buna nu respiri deloc transpiratia altora.

Sala la care ma duc (IDM Club din Regie) este foarte inalta, deci exista mult aer in sala, si au AC de capacitate corespunzatoare, montat in asa fel incit sa NU te bata aerul rece in cap. Au numar de membri limitat, sala nu e deloc aglomerata, si au un policy foarte puternic impotriva mirosurilor - daca cel putin 2 membri se pling despre altul ca miroase, acelui membru i se poate ridica pe loc cardul de membru.

De cind merg acolo nu am simtit niciodata miros de transpiratie, nu m-au deranjat alti membri, nu am vazut niciodata ceva murdar (sint super-maniaci cu curatenia ceea ce e bine), etc.

Cind mergeam regulat mi-a facut extraordinar de bine. Daca compar sala cu iesirile la munte, sala mi-a facut mult mai bine decit orice iesire la munte.

Din pacate in ultimile luni m-am lasat pe tinjeala si nu m-am prea mai dus. Am sa incep din nou sa merg.

O sala buna e foarte greu de gasit in Bucuresti. Majoritatea inghesuie un rastel cu gantere si 2 biciclete stationare scirtiitoare intr-un spatiu mic unde nu fac curat niciodata, si gata sala de fitness, si au clienti in general printre pustii care vor sa faca culturism si nu ii prea intereseaza conditiile. Majoritatea salilor sint creepy.

Eu am cautat foarte mult sala asta, am fost la multe sali pina sa ma inscriu la IDM. Am inteles ca acum la IDM e un waiting list de peste 800 de oameni care vor sa fie membri, si ca se extind ca sa poata primi mai multi.

Mersul de munte in cazul meu ingrasa pentru ca ma plictisesc de moarte si nu ma pot abtine ca de plictiseala sa nu maninc.

Plus chestii de genul "nu am mincat dimineata pentru ca trebuie sa mergem sa vedem nu-stiu-ce-naiba, ma apuca foamea crunta pe la 3 PM, asa ca maninc 2 conserve a cite 400 kcal fiecare".

This post has been edited by Vlad Georgescu: 3 May 2006, 20:02

--------------------
+
horsewhisperer27
post 3 May 2006, 20:08
Post #54

Membru autentic

da, chestia cu curatenia la idm au auzit-o si eu..nu ca as fi fost acolo, da mi-a zis cineva ca numai abonamentul e cateva milioane....adevarat, domnu bundy?

--------------------
fan VAG!
+
george_slz
post 3 May 2006, 20:14
Post #55

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Te pricepi bine la vaicarit si vad bine ca ti-ai gasit si oamenii care sa te consoleze... biggrin.gif

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
george_slz
post 3 May 2006, 20:14
Post #56

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Te pricepi bine la vaicarit(vaitat) si vad bine ca ti-ai gasit si oamenii care sa te consoleze... biggrin.gif

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
johnsws
post 3 May 2006, 20:44
Post #57

Membru autentic

legat de chestia cu vulcanii noroiosi: eu am fost anul trecut, dar nu stiu nimic de bilete ohmy.gif si se platesc bilete si la paclele mari si la paclele mici?
mai am o intebare: in care padure ati fost fratilor ? ca io nu-mi aduc aminte de padure pe-acolo...

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
alex_sb
post 3 May 2006, 20:54
Post #58

Membru incepator

From: Sibiu

" Rasinari e satul natal al lu' Octavian Goga. "

Din Rasinari se trage si Emil Cioran ... Iti recomand sa-i frunzaresti opera, poate te mai bine-dispui ... smile.gif

--------------------
DSN Clima
+
Vlad Georgescu
post 4 May 2006, 08:06
Post #59

/----\ <--- Logan

QUOTE(horsewhisperer27 @ 3 May 2006, 21:08)
da, chestia cu curatenia la idm au auzit-o si eu..nu ca as fi fost acolo, da mi-a zis cineva ca numai abonamentul e cateva milioane....adevarat, domnu bundy?
*

Este in jur de 3 mil pentru 6 luni. In plus fata de abonament se plateste in functie de cit stai si ce servicii folosesti (sala de fitness, piscina, sauna, masaj, aerobic, jacuzzi), dar nu foarte mult. Pentru abonatii hard-core care se duc des, se face reducere la abonament - de exemplu eu data trecuta am platit 2.5 milioane.

Este adevarat ca e scump, dar daca trag ca un ciine la munca, macar la sala (care e importanta pentru sanatate) sa am conditii bune.

QUOTE(george_slz @ 3 May 2006, 21:14)
Te pricepi bine la vaicarit(vaitat) si vad bine ca ti-ai gasit si oamenii care sa te consoleze... biggrin.gif
*

Nu ma vait, ci critic muntele. Eu n-am nici o problema, cu exceptia excursiilor la munte. smile.gif

QUOTE(alex_sb @ 3 May 2006, 21:54)
" Rasinari e satul natal al lu' Octavian Goga. "

Din Rasinari se trage si Emil Cioran ... Iti recomand sa-i frunzaresti opera, poate te mai bine-dispui ... smile.gif
*

Probabil l-a marcat copilaria in acel sat creepy. Il inteleg atunci de ce era atit de deprimat. Ma feresc sa citesc scriitori din astia.

Am gasit pe Wikipedia informatii despre sat si o poza: http://ro.wikipedia.org/wiki/Rasinari

Poza este bineinteles facuta in asa fel incit nu arata cit de creepy este satul. Bineinteles insa ca prietenei mele taman acolo ii place, si se gindeste sa se mute in Rasinari.

Uite mai jos un link cu casa lu' Goga, pozata de mine. Mi se pare mai reprezentativa pentru sat decit poza de pe Wikipedia.

Sint niste case mici, vai de mama lor, varuite majoritatea in alb si unele in "albastru Marie" (nuanta de albastru spalacit folosita acum mult timp de romani in Ardeal, probabil cu scopul de a da dureri de cap nationalitatii care ii asuprea pe vremea aia).

Un punct de atractie important al satului este cimitirul, cu multe morminte si un cavou cu doi lei de metal la usa. Nu am avut curiozitatea sa aflu cine zace acolo.

http://img213.imageshack.us/img213/4815/ca...rasinari6za.jpg

This post has been edited by Vlad Georgescu: 4 May 2006, 08:18

--------------------
+
silviumc
post 4 May 2006, 10:53
Post #60

Members

QUOTE(Stefan.A @ 28 Apr 2006, 14:36)
Sa vorbesc cu un calugar in loc de vecinu' de la colt; sa stau in aer in loc de 4 pereti ai camerei, sa ma ploua si sa inghet, dar sa ajung sus; sa dorm la stana dar sa fiu viu si nu un soarece de oras/birou/apartament.
Ah ce poetic. Dar ia sa vedem: du-te si traieste-ti toata viata asa, sa te ploua, sa ingheti, sa-ti fie foame si sa te prostesti de plictiseala. Huh? Mai vrei?

E taaare frumos la munte, cand stii ca te intorci repede inapoi la soricimea de la oras.

Si mie-mi place, dar tot in regimul asta.

Si mai tine cont de o chestie: tu ai cu ce te duce la munte, dar aia de la munte poate ar vrea si ei la oras, dar n-au cu ce.

--------------------
Renault Megane 3 hatchback 2011 Sporty Dynamique TCe 130
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 07:41
Forum Renault