Iesirile la munte in week-end = un kakao
![]() ![]() ![]() |
Iesirile la munte in week-end = un kakao
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca si ea are partea ei de vina pentru plictiseala colegului nostru.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mda, Vlade, eu cred ca prietena ta e tembela rau (scuze, de expresie, dar asta e, sunt obosit si nu imi vine altceva in minte). Nu am vazut pe nimeni pana acum sa zica ca vrea sa se mute de la oras (mare), cu job bun banuiesc, la un sat ratat si creepy cum zici tu, la muls vaca si arat ogoarele.
Sfat: mergi cu ea la psiholog si eventual daca nu scapa la psihiatru. ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
no offence, dar tu si prietene ta faceti treaba aia....
![]() ![]() ![]() ![]() daca da, incercati mai des, si sa vedeti ca uita de rasinari ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by horsewhisperer27: 4 May 2006, 14:00 |
-------------------- fan VAG!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-l mai indemnati asa de tare ca pe urma posetaza un topic de genu: "Fu*ai in weekend = un kakao".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, o sa zica ca e prea obositor
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da eu vreau sa ma mut.departe de manele si ratati.sa-mi tin barca pe plaja si sa fie si un munte pe insula:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Parerea mea e ca prietenul nostru munceste prea mult.
Personal nu-mi place muntele, imi place marea (nu e un defect, nici lui Cousteau nu-i placea muntele, il considera apasator). Mai ales muntii nostrii plini de ambalaje in nici un caz. Insa daca se iveste ocazia sa dau o tura la munte cu rabla, in nici un caz nu refuz, imi place sa merg cu masina, la volan sau nu. In acelasi timp imi place sa stau si acasa sa citesc o carte, sa vad un film. Incearca sa fii cat mai echilibrat. Intr-adevar, nu-mi place muntele, iar manastiri, biserici si case memoriale... prefer sa vad un film. Iarna nici mie nu-mi place sa ies la plimbarica prin munti. De 1 mai am fost la mare unde am gasit un camping retras in Mamaia, spre Navodari, intr-o parte era marea si un frig si vant taios, intr-o parte mai adapostita spre sosea erau manelarii. Evident ca am preferat sa inghet decat sa ascult Salam, Guta si Vali Vijelie. Duminica deja ne-am intors. De placut imi place vara ca pot sta la cort, e comod si relaxant, ziua trece mai usor cand te ocupi cu gatitul, gratarul, etc, la o bere, decat haladuind printre masini si manele prin Neptun. Ce nu suport sint insa WC-urile comune, prefer sa fac la boschet. Anul trecut am gasit Camping Zodiac in Neptun care e foarte curat, conditii foarte bune. Calatoriile astea de week end sint totusi obositoare, adica in fiecare week-end m-as satura repede de ele. Oricum, ca un sfat pentru Vlad, incearca sa schimbati locurile de plimbare, adica fara Valea Prahovei sau alte destinatii aglomerate, nu trebuie sa fie mereu munte, te poti duce la un lac sau o padure mai aproape de Bucuresti si seara sa dormi in patul tau, doar o iesire la iarba verde cu gratar, prieteni, minge de fotbal, table si o carte. Ca parere personala, cand esti tanar eu zic ca trebuie sa o lasi mai moale. Adica munca mai putina, distractie mai multa. Profita de faptul ca inca esti in putere "si se ridica", nu o face tu sa nu "se mai ridice", pana la urma se va intampla asta cu varsta. La batranete, cand nu mai ai chef de nimic, atunci poti sa-ti petreci viata la serviciu muncind pentru gresie, faianta si masina noua sau pentru mobilul cu camera video al copilului de 8 ani. Ca oricum alta distractie nu o sa mai ai decat bucuria ca in ziua aia nu te doare spatele sau ca lucrarea la dentist a iesit bine. This post has been edited by spooky51: 5 May 2006, 06:59 |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la mare cu cortu.. no way. o fi frumos.. cert e ca n-am incercat..
dar la munte se sta cu cortu calumea de tot.. daca e vara merge si cortu care se gaseste prin cora/carrfour.. etc, dar oricum eu am un cort de 4 persoane cu panza dubla, nu bate vantu, nu misca cortu, merge de mers si iarna cu el.. am patura speciala la el de pus pe jos pentru a nu fi frig si o blana deasupra lui tot asa pentru iarna.. merge supercalumea.. reversu cortului asta e ca m-a costat o caruta de bani 11bulioane, si mai are si 13kile in formatie full.. daca las patura cu blana acasa se reduce la 6kile vara ce e drept dar cu echipament corespunzator si iarna. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Daca as avea de ales intre mare si munte as alege muntele, cu toate ca si la mare imi place dar la munte este alta treaba aer curat miros placut un gratarel sa stai ca belfarul pe mune o plimbare misto
![]() ![]() Daca imi cumpar masina pana la sf lu' iunie ma duc la mare daca nu stau acasa poate un munte ca e mai aproape! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm!
Dragilor, voua va lipseste un conducator absolut! Ia puneti voi osu' la treaba si faceti un bebe. |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Exact de asta are nevoie, un stres in plus care sa il scoata in parc/munte/mare/dracu-cu-carti.
Man, daca nu vrei, nu te mai du. Asa acumulezi frustrari la greu si pina la urma o sa refulezi si urmarile nu sint tocmai placute. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Super interesant topicul...
Io nu inteleg, cum nu poate sa iti placa la munte? Iti place inghesuiala din Bucuresti? Chiar nu simti nevoia din cand in cand de niste spatiu? Larg, mare, deschis... Apropo de mare, nu-mi place acolo pentru ca vara e Bucuresti (full), iarna nu ai ce face. Munte: - vara trekking si mountainbike - iarna ski - oricand poti sta pe terasa cu o carte buna in brate (mai nou cu laptopul) si citi orice inliniste si aer curat, fara bormasina vecinului si pickhamerul alora de sparg asfaltul, fara rablele ultrapoluante de pe soselele romanesti. In concluzie, eu am fost aproape in fiecare weekend la munte in ultimul an petrecut in tara. In alta ordine de idei, ON TOPIC: Shut up and die like a man! (->bancul cu avionul care cade). Nu-mi place sala, e oricum ceva artificial si nu asigura o dezvoltare armonioasa a organismului daca nu ai un program adecvat - adica devii robotel si cand faci sport: 3 d'alea, 15 d'alea, 2 pe stanga, doua pe dreapta - numa asta ai in minte, cand de fapt faci sport tocmai pentru a-ti goli mintea (exceptand sahul) si a te gandi la nimic. Sfat: gaseste-ti un sport pe care sa-l practici in aer liber. Ce are mountainbike-ul si skiul: neprevazut, natura, trebuie sa te adaptezi in permanenta la teren, atat ca traiectorie cat si ca stil si viteza. Dupa ce stapanesti bine tehnica, aceste sporturi iti dau o senzatie ca valsezi, ca rezonezi cu natura (cu fractalii, daca vrei tu...). Tocmai asta e fun, ca nu e redundant si previzibil. Da, m-as fi mutat la Sibiu sau la Brasov oricand, cu acelasi salariu ca in Bucuresti. M-am mutat insa in alta parte, deocamdata. Si da, orasele astea 2 se misca, mai incet, dar se misca si in curand vor fi multe oferte bune si acolo. Eu nu am renuntat la ideea de a merga acolo la un moment dat. Prietena ta pare o fire extrem de romantica si visatoare, iar tu pari un robotel de oras. Probabil va completati bine reciproc, incercati sa gasiti o armonie, sa va bucurati fiecare de bucuria celuilalt. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Eu as pleca de urgenta spre Timisoara, Arad, Brasov sau Sibiu, sa dau cateva exemple. Greu e cu locuinta si serviciul daca te duci cam departe, dar daca voi avea vreodata sansa sper sa nu o scap.
|
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 09:28 |