Mi-am luat casa
![]() ![]() ![]() |
Mi-am luat casa
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
felicitari paul...
eu inca-s la statutul de homeless si fara bani in buzunar:) |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Barvos!
Acu ca eu mi-s circotas si chitibusar, si mai am si talentul de-a taia cheful...la parter ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
stasi |
![]()
|
laur, tu ziceai ca ai un toc pt fata cd-player-ului meu? de la fostul tau casetofon care ti-a fost 'imprumutat'...
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
da.....dar evident ca am uitat
![]() Numai de s-o potrivi, ca la casul meu actual (care nu are toc), evident nu se potriveste. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Lasa, ca tot mi-am dorit toata viata casa pe pamint. Acu am
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
laur |
![]()
|
Corect! Pui si niste cartofi, rosii, cresti vre-o 2 gaini (si neaparat si un cocos)...
![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
stasi |
![]()
|
si neaparat niste umbrele mari, preventive... ca inca nu-ti cunosti vecinii...
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Paul, s-o stapinesti sanatos si sa traiesti in ea numai cu bucurii si fara necazuri, ani lungi de acum incolo!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
laur |
![]()
|
Ba sa stai cit mai putin in ea, sa treci cit mai repede la ceva superior, o adevarata casa pe pamint (si eventual si cocosi
![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
Bai, lasa-ma cu cocosii tai, ca-i fac friptura pe toti
![]() Marty, multam pentru urari. Indiviosii astia de la Iasi. Abia asteapta friptura de cocos (de unde dracu sa scot eu acu un cocos :? . Au terminat-o cu clatitele si au trecut la cocosi :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
laur |
![]()
|
Ba sa stii ca nu sint invidios, ti-am facut o urare calda (sa te muti la casa pe pamint), iar cocosii imi plac racituri (piftie pt. Bucuresteni&altii)
![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
Stiu Laur, Si eu as fi vrut casa, dar probabil ca la batrinete o sa am parte de asa ceva (are socru-meu o casuta draguta la tara, dar mai e pina atunci :wink: ).
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Multam Andrei ca ai splituit topicu :roll: (banuiesc ca tu ai fost :wink: ).
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Paul sa o stapanesti sanatos cam 1 an si dupa aceea vila.
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
paulp |
![]()
|
Lasa ca joc la loto si mai vedem noi
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bogdanb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 October 03 From: Iasi ![]() |
Paul decit masute cu umbrele in gradina mai bine faci o rampa sanatoasa sa avem si noi o bucurie (apropo de tabara de tunning Dacia)
![]() ![]() ![]() Sa o stapinesti sanatos si sa inteleg ca simbata bem de casa noua? |
-------------------- |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari, Paul si ... vint din pupa!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
s-o stapanesti sanatos, impreuna cu restul ocupantilor :wink:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Maverik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
QUOTE Paul decit masute cu umbrele in gradina mai bine faci o rampa sanatoasa sa avem si noi o bucurie (apropo de tabara de tunning Dacia) ![]() ![]() ![]() A, da ! Este o idee de aur, ținând cont de calitățile de tunar ale lui Paul !!! A, pardon "tuner" nu "tunar" ! Iartă șefu ! :? |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
- AR07YIR Remember for ever:
Never say ... Never !!! |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Paul! Se intrevede un house warming party cava?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 4 camere D, Nicolina I, prima statie, parter, centrala, 27500 euro. Paul, cred ca te-ai cam grabit. Ce-ti trebuie tie 4 camere? Daca analizai mai bine, luai garsoniera din Bucuresti de EUR 27000 care se vinde la "Bursa" http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=3740 si mai ramaneai si cu 500 EUR in buzunar, pentru "tuning" Dacia. ![]() |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Paul, felicitari si toate cele bune! Ai luat-o cu credit? Cine a cumparat cu credit va rog sa-mi dati un mp. Am niste intrebari in legatura cu precontractul.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
paulp |
![]()
|
Multam tuturor.
Andu, n-am facut credit :wink: , dar am trecut pe la Raiffeisen sa ma interesez ca principiu, si sin destul de amabili consultantii de acolo. Sfatul meu e sa mergi si sa ceri toate informatiile de care ai nevoie direct de la sursa. Party, mai dureaza putin ca abia pe 1 martie ma mut acolo, dar sper sa vina vara mai repede si sa organizam o intilnire in gradina (desi ideea cu Tabara de Tuning Ciric cred ca e mai buna, asa mai scapam de neveste, mame, copii etc ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Hop si io'. S-o stapinesti sanatos Paul si sa ai parte de vecini misto (vecine ..). Daca bagi cocosi vezi ca trebe unu' la 20 jde' gaini.
Asta-i norma Europeana (ai dracu' cocosi..) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
paulp,
Nu te-ai cam grabit? Probabil o sa mai scada o idee preturile....asa...de niste jenti din aliaj usor. Cred ca in bucuresti deja a aparut fenomenu. In Cluj lu' Funar nu prea vad eu ieftiniri....aici intotdeauna lucrurile au mers invers :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
paulp |
![]()
|
Driverx, preturile n-or sa scada, ci dimpotriva si asta din 2 motive:
1. Euro e in scadere si toti cei care si-au calculat preturile ca curs leu/euro le vor mari ca sa compenseze pierderea. 2. De Paste vin acasa "italienii, grecii, turcii". Iar astia ridica preturile ceva de speriat. Am vazut fenomenul din octombrie cind au sarit preturile in aer ![]() In Bucuresti e normal sa mai scada putin, pentru ca acolo un apartament costa cit la Paris, or conditiile nu sint identice :wink: Asa cum spunea Old, cu banii cu care mi-am luat 4 camere in Iasi, abia imi ajungeau de o garsoniera in Drumul Taberei ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
paulp,
In Cluj, in anumite zone (nu neaparat nu stiu cat de fancy) poate nici garsoniera nu iti luai ![]() :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
..........ce frumos e sa stai cu soacra................
:shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Paul, stapani-o-ai sanatos! ;-). Banuiesc ca sambata beti adalmashu', ha?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:25 |