reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
![]() ![]() ![]() |
reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
Alecs_TGA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa-ti schimbe doar armatura spatarului, care e vreo 120 euro...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
mi-au schimbat doar sistemul ala acum am venit de la service totul in regula
Schimbata pe garantie This post has been edited by klaus: 8 May 2006, 08:29 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Nu cred....doar daca...doamne fereste faci varza masina sa ai dauna totala...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
asa facu si la mine POC .............. daca ai un amic care mai e in garantie scaunul se scoate foarte repede si faceti schimb pt moment ..........
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
NascuToamna |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 6 October 06 ![]() |
Intru si eu in clubul celor la care a facut POC! Fara garantie bineinteles... sti cineva cat costa?
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|
memecj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inca un caz... si la mine a facut Poc... Dupa mai multe telefoane la Dacia Cluj Feleac, am obtinut programarea in service, se rezolva pe garantie. Pretul ar fi fost altfel 420 Lei
|
--------------------
Renault
Symbol
2007 Fidji 1.5 dci
- CJ-14-...
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Acuma scuze ca va intreb,dar cam ce greutate aveti? Ca daca sunteti cu greutate medie e cam nasol,mi se poate intampla si mie.
![]() |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa scrie pe spatele scaunului greutatea peste care Dacia nu mai garanteaza integritatea produsului...
![]() This post has been edited by vijelie: 23 Feb 2007, 15:45 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai... sa le cerem certificatul de conformitate.
Ce salam mi-as lua daca as face asta... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(MARCI @ 23 Feb 2007, 15:39) Acuma scuze ca va intreb,dar cam ce greutate aveti? Ca daca sunteti cu greutate medie e cam nasol,mi se poate intampla si mie. ![]() eu de exemplu am 78 de kg ,si a facut poc din cazua ca am pus o frana brusca de am luat volanu in dinti, din cazua unui dobitoc ,si cand am cazut pe spate,dupa eliberarea franei, a facut poc odata ,la servis mi-au zis ca daca aveam garantie extinsa mil reparau moca ,asa ca am ramas cu el rupt. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
memecj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(MARCI @ 23 Feb 2007, 16:39) Acuma scuze ca va intreb,dar cam ce greutate aveti? Ca daca sunteti cu greutate medie e cam nasol,mi se poate intampla si mie. ![]() Am aprox. 100 kg ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007 Fidji 1.5 dci
- CJ-14-...
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Reglaju ala lombar mi se pare comod la drum lung, in rest il tin tot timpul dezactivat, ma enerveaza prin oras, mi se pare ca nu am loc pe scaun.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C@talin |
![]()
|
mie imi era folositor acolo putin ,da fie, a trecut 1 an de cand nu-l mai am si am o husa daia doar pe fata scaunului care e ea putin umflata,
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
mephistone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
si mie mi-a facut poc cand m-am urcat in masina,am 100kg
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate 1.4
- cameleon don't worry,be happy,feel good
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Deci e clar: reglajul nu suporta persoane care au 100 kg. Solutia: slabirea imediata!
Redevenind seriosi: eu am schimbat armatura la spatar si am vazut cum arata reglajul ala. Te miri ca tine si atat, asa mi s-a parut de fragil! Asa ca daca se rupe dupa ce masina iese din garantie mai stam noi si fara el, ca e destul de scump. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
SI la mine s-a intamplat asta doar ca n-a facut ''POC''
![]() S-a rezolvat pe garantie schimbat doar mecanismul care face treaba e ca un gratar ... Nervi mari pe mecanic cand a vazut care e problema... In schimb cel de la service de la garantii cand i-am spus de problema mi-a spus ca ''asa e toate'' asta e o problema frecventa la ele ... Iar greutate 93 kg. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Eu simt cum se misca scaunul sub mine, cand schimb directia, cand pun frana, cand imi schimb pozitia piciorului stang pentru a calca ambreiajul, asta seara am incercat sa determin cauza, daca ma miscam oblic(oarecum) simteam acel joc, e de undeva de la incheietura spatarului cu sezutul... tin sa mentionez ca nu am reglaj lombar, la ei in service normal ca nu au simtit ca s-au pus vreo 2 dulapi si au zis ca ei nu simt nimic.
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Extras dintr-un deviz de reparatii facute in afara garantiei : "inlocuit retea flexibila scaun - 1,5 ore = 60 ron", " retea flexibila scaun - 151,26 ron" . Total=211,26x1,19=251,4 RON
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Eu sper totusi sa se rezolve in garantie...
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...eu am 86Kg, ar cam trebui "sa ma simt", or else...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
O scurta intrebare referitare la scaun > al meu misca fata / spate de parca sunt intr-un balansoar. Inainte se misca doar cand era lasat in jos de tot, l-am pus pe pozitia de la jumatate si era OK. Acum a inceput sa se miste si asa, nu mult, dar se misca si e nervant. Oare se schimba pe garantie (am intrat deja om garantia extinsa)?
This post has been edited by Corbu': 21 May 2007, 21:28 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
klaus |
![]()
|
Eu zic sa faci presiuni pentru schimbat pe garantie, caci probabil s-a mancat din metal in zona de blocare a pintenilor.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
M-a mâncat în zona anală să merg să-ntreb cât ar costa adaptarea/transformarea unui scaun obișnuit într-unul cu reglaj lombar. Evident, se modifică doar spătarul. Doar piesele ce trebuiesc comandate ajung la 900 lei. Nu mai spun și manopera. Să-i ia Ăl-cu-coarne, la banii ăștia îmi iau canapea în sufragerie, iar de manoperă și fotolii cu măsuță.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
C@talin |
![]()
|
Frate eu am rupt reglaju ala de 2 ani,ii c-am duc lipsa da ce sa-i fac sa rupt chiar dupa expirarea garantiei.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Fa-ti curaj si uita-te ce s-a defectat. In mare, e un cablu ca la frina de bicicleta care se bobineaza pe un mosor de plastic; daca mecanismul asta a scapat nevatamat, e posibil sa fi sarit cablul dintr-o tablita ce o are prinsa la capat. Daca ai avut bicicleta, e ceva analogic cu bila de metal din capatul cablului dinspre minerul frinei, ce se putea reface prin incarcare cu cositor... Eu am schimbat asa ceva, mecanicul a zis ca o poate repara usor, dar bagind-o pe casco (!!!) nu mai merita efortul.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
explicati ce anume s-a intamplat cu reglajul sa va dau o mana de ajutor si sa va zic exact unde sa umblati......
sunt mai multe moduri de defectare a reglajului . @ursamajor tu practic trebuie sa schimbi armatura spatar cu totul si asta vei gasi doar in reteua autorizata. la banii astia trebuie sa gasesti tu o masina la dezmembrari si sa incerci saii adaptezi scaunul (zic si eu ) |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
Asta mi-a zis si mie mecanicu ca trebuie armatura schimbata fara sa se uite in scaun
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
@C@talin
tu ai avut reglaj lombar ??? daca ai avut , e posibil sa ti se inlocuiasca doar partea care e in armatura care e vine direct cu acest dispozitiv de plastic care e prins de armatura mare. cel mai probabil aici e buba mare. e posibil sa se poata inlocui doar plasticul in acest caz. treaba cu toata armatura e pentru cei care nu au reglaj lombar. This post has been edited by aliuta2000: 23 May 2007, 15:40 |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:07 |