dotare obligatorie masina, va rog o mana de ajutor
![]() ![]() ![]() |
dotare obligatorie masina, va rog o mana de ajutor
rhunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Trei icoane mari lipite pe bord, la indemana, usor de pupat in caz de urgenta
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc, incerc sa rectific
Nu-mi dau seama cum, pacat uitasem sa trec icoanele, cruciulitele si prosoapele cu pamela anderson This post has been edited by rhunder: 17 Oct 2007, 21:05 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Alta sugestie: poza alb-negru a lui Gregorian Bivolaru. Pe bune, am vazut-o acum ceva ani la unu in Costinesti, cred ca da rezultate, ala e liber.
This post has been edited by vijelie: 17 Oct 2007, 21:05 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am votat toporisca, desi si sabia imi facea cu ochiul. Toporisca a castigat pentru ca suntem romani, e de preferat sa folosim armele traditionale. Parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si o alta sugestie: cruciulitele cu ventuze lipite pe tot parbrizul
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.632 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am votat bata... e clasica
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Da' cheia de roti ce are?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu zic ca mai sunt si altele:
- carnetel cu ventuze, neaparat cu fomei dezbracate - 139,4 odorizante - volan de orice alta marca in afara de Dacia - radiocasetofon Eurostar sau Domotec (made in Jermany sa scrie pe usulita) - vesta reflectorizanta pusa la luneta si mai sunt... ai multe de invatat pana la stadiul de "sofer profesionist". |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
uite ce mi-am luat eu, 50KV, chiar functioneaza, testat pe un martor al lui Iehova ce tot venea cu "turnul de veghere" la usa.
39730062vv9.jpg |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
@argon sa imi zici si mie de unde ai cumparat unealta anti martorii lui iehova ca si eu am nevoie sa ii binecuvantez pe cei care imi vin la usa =))
|
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din targ, dar e plin si pe un anume site de licitatii online din Romania, ~60-70 ron.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Anti martorii lui iehova merge mai bine bata mea si cred ca e si mai ieftina!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E foarte tare ca dupa o vreme incep sa nu mai sune la anumite usi... ![]() This post has been edited by valentin.dumitran: 18 Oct 2007, 07:57 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
incearca sa iti imaginezi fata lor plina de ... "uimire"... atunci cand ii "botezi" cu .... si anume 50 KV
![]() ![]() cu siguranta e eficienta si bata dar asa o unealta parca e facuta special antimartori =)) |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
argon |
![]()
|
bata lasa urme.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ferrari |
![]()
|
"unealta" lasa arsuri sau gauri
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Multe butoane mai are! Ce te faci daca in stresul si impusul de moment incurci butoanele si in loc sa il faci sa danseze tu aprinzi lanterna? O bagi in ochiu iehovistului?
This post has been edited by driverx: 18 Oct 2007, 08:16 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ferrari |
![]()
|
@driverx - in ultima instanta i-o bagi in ochiul maro =))
|
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
sylvia saint pe bancheta din spate se pune?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai ia sa vedem: prietena a.k.a. "Melcu' " pentru cei care stiu (care merge cu mine oriunde) trusa medicala, extinctor (sau instinctor, cum zice unii), voie buna, calm, si muzica buna... Cam atat am nevoie sa am in masina
This post has been edited by MAS: 18 Oct 2007, 10:37 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Ba eu știu un moș nebun (la propriu) care-și ține în coaja de dacie abandonată (am scris cu minuscule, pt că aia nu mai e demult mașină!) tot felul de ciuveie (moldovenism
![]() Da' mai bine să nu zic ce miasme scapă din chestia aia cînd deschide (chipurile) portierele. Dac-ar pune-o (din nou) pe roate, cu dotarea aia a lui vă dă clasă bâtelor și "uneltelor". ![]() Oricum, n-are nevoie de spray paralizant. |
--------------------
Renault
11
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
- 126.000 km Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dintre cele enumerate in poll cutitul mi se pare dotarea cea mai de bun simt in orice Dacie. Si nu, nu pentru a injunghia pe cineva cu el, ci pentru a taia diverse nebunii prin rable. Cand am nevoie sa dezizolez un fir ca sa scot o lita pentru a desfunda jiclorul de relanti scot un cutitas din torpedo si-mi vad de treaba. Nu-i bun de folosit la scandal, ca pe langa rani s-ar umple de tetanos probabil victima la cata rugina e pe el. Mi-a povestit taica-meu mai demult ca acel cutit l-a folosit sa ia pielea de pe un iepure care i-a sarit in fata intr-o iarna si n-a mai putut sa-l evite. Are valoare sentimentala.
![]() Bate aveam prin masina la inceputul anilor '90, acum au disparut toate. Era una care abia avea loc de la bancheta din spate si pana in fata, nici nu era utila ca pana o scoteai p-aia... ![]() Eu am initiat topicul asta indirect, cand am zis de toporisca. Am si d-aia ramasa prin masina, e cu maner din plastic d-ala portocaliu si are inclusiv cauciucu' ala de protectie pe lama. Iar pulan am unu' d-ala foarte elastic, d-ala de se muleaza pe suprafata lovita. Nu l-am folosit pana acum in niciun fel, sper sa nici n-am nevoie. Acum sa trec la dotarile de bun simt din orice Dacie veche: ciocan, patent, sarma. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Tot pentru cutit votez si eu, din aceleasi motive. Pentru martorii lu iehova ala am toporisca dupa usa.
This post has been edited by Laurentziu83: 18 Oct 2007, 18:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ca sa devi sofer experimentat
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
spray paralizant
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dai cu el pe bord in loc de silicon?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
este util
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
rhunder |
![]()
|
Deocamdata am ramas la cutit, dar recunosc spasit ca deja aveam unu prin masina si chiar mi-a fost de ajutor la diverse acriuni gospodaresti.
CUm plec in weekend la munte si consoarta nu a vrut sa mearga daca nu-mi iau lanturi am acum si un set de lanturi. Va dati seama daca iese ala cu bata sa ies si eu cu lanturile la el ? ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
|
CriSTI68 |
![]()
|
asa civilizatie pe sosea....
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Merced |
![]()
|
Pana scoti tu lanturile poate te trosneste cu o bata.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 20:55 |