Logan, Caveo si altele
![]() ![]() ![]() |
Logan, Caveo si altele
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da, am observat si eu acest lucru. La nici o emisiune in care a fost prezentat nu a fost mentionat rezultatul testului. Probabil de asta cei de la Cotidianul sunt in necunostinta de cauza (asta ca sa nu zic rea-vointa).
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Off-Topic
Pe forumul celalat .. . stiti voi ala care incepe cu daewoo...., daca zic ceva de KK sau Caveo, primesc imediat warn. Cum warn-ul este la 100%, mi se da suspendare. Sun la a-2-a suspendare . . This post has been edited by IRONICK: 14 Apr 2006, 13:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mda..., cunoaștem foarte bine nivelul de toleranță de pe DWC...
Ca să revenim la subiect, din câte se poate observa până în prezent Logan-ul nu a suferit de probleme grave și generale. Problemele cu anumite vopsele nemetalizate au dispărut la fel de repede cum au apărut. Nu am mai auzit de mult vreo vopsea cojită sau afectată de găinaț... Rugina, de care se tem mulți nu a apărut decât izolat și în condiții de utilizare necunoscute - nu vorbim de rugina apărută după reparații. Problemele (defectele) comune sunt: - cablul de accelerație la MPi-uri se gripează - ungerea insuficientă a timoneriei (lucru pe care Dacia îl face cum trebuie de câteva luni de zile, se pare) - o uzură (joc) la pivotul inferior În rest mașina este afectată de o seamă de deficiențe, unele care sunt minore iar altele de-a dreptul enervante. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(DFA @ 14 Apr 2006, 14:44) La mine nu e cazul dupa 1 an si 13.000 km asa ca nu e chiar defect comun ![]() QUOTE(DFA @ 14 Apr 2006, 14:44) - ungerea insuficientă a timoneriei (lucru pe care Dacia îl face cum trebuie de câteva luni de zile, se pare) Cum se manifesta asta? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
DFA |
![]()
|
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 14 Apr 2006, 14:34) Off-Topic Pe forumul celalat .. . stiti voi ala care incepe cu daewoo...., daca zic ceva de KK sau Caveo, primesc imediat warn. Cum warn-ul este la 100%, mi se da suspendare. Sun la a-2-a suspendare . . tot offtopic: pai acolo daca zici ceva de Caveo,sigur esti un loganist frustrat ca nu si-a putut lua minunatia coreeana. Si desi au topice intregi despre defectiunile destul de minore ale loganului (relativ la Caveo) doar un singur topic (animat de subsemnatu) a fost tolerat (nu prea mult) pe dwc. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
tot offtopic: IRONICK, de ce nu pui lista cu motivatiile warnurilor tale?
Aveo/Kalos are doua probleme pana acum: - supapele la 1,4 16V, pentru asa zisul model 2005. - bucsele de la bara stabilizatoare trebuie unse din cand in cand - traditionalul joc in caseta de directie - isi creaza un joc depistabil si acolo ramane. - probleme de marketing. Sunt grave aceste probleme? Cum ramane cu fuzeta? http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...e=post&id=11859 This post has been edited by satori: 15 Apr 2006, 09:58 |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(satori @ 15 Apr 2006, 11:57) tot offtopic: IRONICK, de ce nu pui lista cu motivatiile warnurilor tale? Aveo/Kalos are doua probleme pana acum: - supapele la 1,4 16V, pentru asa zisul model 2005. - bucsele de la bara stabilizatoare trebuie unse din cand in cand - traditionalul joc in caseta de directie - isi creaza un joc depistabil si acolo ramane. - probleme de marketing. Sunt grave aceste probleme? Cum ramane cu fuzeta? http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...e=post&id=11859 Aveo are o singura problema, 1.5 stele la EuroNCAP. |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(satori @ 15 Apr 2006, 09:57) tot offtopic: IRONICK, de ce nu pui lista cu motivatiile warnurilor tale? Din pacate nu pot sa intru ca sa fac un copy/paste al log-ului. Dar asa de chestie mi-au dat warn pentru avatar, tipul de masina pe care il aveam scris acolo, . . si nici macar nu am injurat pe nimeni, nu am mintit, nu am facut pe nimeni tampit, frustrat, . . |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
lasa-ma sa ghicesc
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VeNoM386 @ 15 Apr 2006, 15:31) Aia e problema ta, nu a ei. Sincer, mi se rupe de cum o sa arate cadavrul meu si in Logan sau in Aveo tot una este. Bine ca am Kalos ![]() ![]() Ok, gata, recunosc, masina aia este absolut varza. Sa nu va atingeti de ea. Dar renuntati la chestia asta cu stelele... E ca si cand la nunta te gandesti cum faci partajul ![]() Ironick, recunosc, Indesit ca marca masina a fost tare ![]() Chi, tu nu ai facut decat sa incalci orice regula acolo. Acum.... nu calci pe grebla de zece ori cu acelasi rezultat si apoi te plangi, nu? ![]() PS: nu merg pm-urile? ![]() This post has been edited by satori: 15 Apr 2006, 20:31 |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(satori @ 15 Apr 2006, 23:28) Nu vad paralela... Eu, cel putin, nu am o relatie sentimentala cu masina. Si nici nu imi permit sa plec de la presupunerea ca nu voi avea niciodata accident. Iar cand se va intampla, am speranta sa ies eu intreg din el! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
voi ati baut apa unul dupa altul ?
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Incepand de la postul 4 nu inteleg ce legatura are titlul topicului cu continutul posturilor?
Chiar nu vede nici un moderator ,sau pe orice post unde se critica o masina sau alta si se lauda dulapul e permis? ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cum le stii tu body ca un om mare!...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(M@nuel @ 14 Apr 2006) Neah.. nu vezi ca il compara cu Matizul? Da, da' cu cel polonez! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(body @ 22 Apr 2006, 19:11) Chiar nu vede nici un moderator ,sau pe orice post unde se critica o masina sau alta si se lauda dulapul e permis? ![]() Auzi,tu chiar crezi ca aici e ca la forumul vecin,unde esti penalizat pentru orice nimic?Te inseli,asa ca daca nu i-ti convine sau mai bine zis nu va convine,nu mai postati si gata. Se pare ca pentru unii conteaza mai mult ce emblema are masina pe ea decat de cat de sigura este.......ma rog,fiecare cu gusturile lui. ps...DFA nici eu nu am avut si nu am probleme cu cablul de acceleratie si timoneria cutiei de viteze,de fapt nici o problema si mai cunosc poserori la fel de 'norocosi" ![]() This post has been edited by ICET: 23 Apr 2006, 13:35 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
mai si din cate stiam eu carnetul se da dupa e faci 18 ani si se presupune ca venindu-ti mintea la cap te-ai maturizat. cred ca in gradinita a fost ultima oara cand ma certam cu altii ca masinuta mea e mai teleghidata ca a lor sau mai colorata sau mai cu mot in frunte ... aa , nu cu mot ca ala era fat frumos. Oare au celasi numar de prezoane?
This post has been edited by dadu221: 23 Apr 2006, 20:31 |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Am inteles care este subiectul in acest topic,dar nu pricep care e predicatul !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(ICET @ 23 Apr 2006, 14:29) Auzi,tu chiar crezi ca aici e ca la forumul vecin,unde esti penalizat pentru orice nimic?Te inseli,asa ca daca nu i-ti convine sau mai bine zis nu va convine,nu mai postati si gata. Sa-ti povestesc cum am luat ban din senin timp de 5 zile ![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa fi fost ala pentru comentariu la bursa cumva? Unde e alta treaba?...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Care e rolul acestui topic inafara de sursa de flame?
Interesant ca e initiat de un moderator, care ar trebui sa evite asa ceva....aici nu comentez.. PS e Aveo, nu Caveo ! This post has been edited by argon: 24 Apr 2006, 09:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"C" e de la Chevrolet. A nu se confunda cu Daewoo
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
IRONICK |
![]()
|
Deci revin. Tocmai mi-am luat 100 zile suspend pe daewooclub, ca l-am facut pe unu' patetic. Se discuta de accidentul ala de la C-ta cu Loganul care sa lovit de un pom cu viteza mare.
Ce zice Relu despre teste Logan-ului: Eu cred ca testele lor de securitate sunt nule si asta am vrut sa subliniez. Se pare ca baietii au devenit din ce in ce mai frustrati. PS. Mi-au sters si postul. This post has been edited by IRONICK: 2 May 2006, 10:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:32 |