Stopuri dacie (doar capacu transparent exterior)
![]() ![]() ![]() |
Stopuri dacie (doar capacu transparent exterior)
ag63kry |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 3 March 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Antrax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
Nu te teme ca inca se mai fac la Timisoara stopuri, nu ii este frica nimanui, chiar mai mult se spune ca este unu in piata care le vinde. Chestea cu decoloratu la soare...astepti o viata dar eu din cate stiu si stopurile astea sunt furate de pe banda inainte sa fie bagat pigment in ele. Mi-a mai zis cineva ca daca le bagi in diluant cu o concentratie mare se decoloreaza dar eu sincer nu v-as sfatui pentru ca este posibil sa atace plasticul. Sa faci matrita...ar fi o solutie dar vorba ta nu stiu cine se baga sa le toarne pentru ca acolo trebe tinut cont de mai multe lucruri. Deci singura solutie e sa cumperi de la ELBA daca ai pe cineva acolo sau daca mai este respectivu in piata sa le vanda. Eu am fost intr-o duminica sa-l caut si nu l-am gasit. Poate intradevar sa bagat politia in seama dar sincer nu cred pentru ca totusi e ROMANIA, TARA TUTUROR POSIBILITATIILOR
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|
VS-02-MVO |
![]()
|
![]() Dacia fan. Group: Members Posts: 58 Joined: 8 June 04 From: Sinaia-Bucuresti-Constanta ![]() |
Berlina 1.2 mil lei
Papuc 1.5 mil lei This post has been edited by paulp: 6 Apr 2005, 09:41 |
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
- PH-88-WIS Dacia Logan Preferance 2006 1.6 PH-88-WSP.
Dacia Sandero Laureate 2008 1.6 B -88- WIS. "Diferenta dintre copii si barbati e pretul jucariilor !" |
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Nu stiu daca intereseaza pe cineva dar am vazut semnalizarile de aripa cu capac transparent.....ma refer la semnalizarile alea patratoase care au baza paralelipipedica.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Antrax |
![]()
|
VS-02-MVO scuze ca-ti zic dar....prea mult ceri pe stopurile ale. Nu stiu cum le faci sau de unde le iei dar ii prea scump.
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Salutare Antrax!
Sper ca nu m-ai uitat cu stopurile alea....Multzam! |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
Antrax |
![]()
|
Nu nu te-am uitat. Am fost duminica sa le cumpar dar nu l-am gasit pe ala care le vindea. Oricum ma duc cu unu ce si-a luat de acolo. Sa vad ori sambata ori duminica ma duc la el
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Si eu sunt interesat de doua dispersoare necolorate pt 1310 berlina.
Platesc imediat. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
adytt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 14 December 04 ![]() |
salut, eu am vazut acum cateva zile ( locuiesc in Pitesti) o dacie berlina care avea stopurile pe spate albe in partea de sus si rosii partea de jos... diferenta fata de unele stock este ca semnalizarea nu mai este galbena (este alba) la fel ca mersrul inapoi.. am intrebat proprietarul de unde le are si mi-a spus ca le-a luat de la un magazin de piese de aici care aduce asa ceva pe comanda de la Timisoara. de la producator.
This post has been edited by adytt: 10 Apr 2005, 22:29 |
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
CristiCRY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 April 05 ![]() |
QUOTE(cei7pitici @ 4 Mar 2004, 09:22) Eu as fi interesat de unele negre, dar nu acoperite cu folie sau colorate cu carioca. Ma intreb cine le face. Aici in Pitesti am azut atat pe Nove cat si pe Berline, dar in magazine : nimic. Nici macar in Mioveni. Sa nu radetzi de mine.. eu le-am innegrit cu o lumanare.. simplu nu?.. dar vreau sa`mi fac pe comanda.. am auzit ca in Craiova este undeva.. doar geamul alb.. cu 200.000 cred ca merita... Attached thumbnail(s) cry.JPG ( Size: 25.9k ) Number of downloads: 656 |
--------------------
Dacia
Berlina
- GJ 82 CRY
|
|
wolfpack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 November 04 From: turnu severin aka timisoara ![]() |
eu nu rad de tine!
au iesit chiar bine pe bune am sa incerc si eu sa vad daca reusesc caci prima data am topit geamul ![]() ![]() cam cate lumanari ti-au trebuit? ![]() |
--------------------
Dacia
1410 mls
1988
- mh-02-kfs The hell was full so I came back!!!
|
|
CristiCRY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 April 05 ![]() |
Shtiu ca am luat un set de vreo 30.. dar n]am folosit decat 10 max... am avut ghinion ca batea si vantul... oricum.. zic eu ca au iesit bine.. inainte am avut folie lipita si s-a luat Politia de mine.. acum nu are treaba.. La stopuri important este sa se vada care e rosu, care e galben.. si la mine s]au mai decolorat.. se cunoaste bine... Si eu am cam topit putin.. e deformata una.. da merge.. BAFTA
|
--------------------
Dacia
Berlina
- GJ 82 CRY
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Asa da. Deastea caut si eu. Daca stiti de unde sa fac rost va rog spuneti-mi
Attached thumbnail(s) PICT0475_1_.jpg ( Size: 580.25k ) Number of downloads: 812 |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
vorbeste cu cineva din Craiova ca sunt acolo niste baieti care fac pe comanda orice stop
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
eu vreau modelul asta de semnalizari pe fata,dar albe!!!unde gasesc?ca sunt inebunit de cand caut si vanzatorii tot dau din umeri ca nuh stiu,sau fac o fata
![]() This post has been edited by rcosmin: 5 May 2005, 22:33 Attached thumbnail(s) Copy_of_DSC00206.JPG ( Size: 23.88k ) Number of downloads: 643 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
hecbv |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 6 May 05 ![]() |
eu sunt din bv si daca cineva are stopuri albe pt berlina sunt interesat rog mail mitzone_london@yahoo.com
|
--------------------
dacia
1310 Lux
- hec_bv schimb iluminare bord
0723735110 hecaru |
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
![]() ![]() Attached thumbnail(s) A2078.jpg ( Size: 35.6k ) Number of downloads: 477 Imag010.jpg ( Size: 454.91k ) Number of downloads: 489 Imag010.jpg ( Size: 454.91k ) Number of downloads: 289 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
daca stie careva si prin constanta un magazin cu stopuri cu capac transparent il rog sa posteze aici.multumesc aniticipat
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
bure |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
ag63kry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 3 March 04 ![]() |
adresa este ardmotoring,go,ro. am pus virgule poate apucati sa o vedeti; ca moderatorii o scot repede. privat si va dau adresa dc nu apucati sa o vedeti. oricum preturile sunt mari.
|
-------------------- |
|
VS-02-MVO |
![]()
|
![]() Dacia fan. Group: Members Posts: 58 Joined: 8 June 04 From: Sinaia-Bucuresti-Constanta ![]() |
nu preturile conteaza ci ce sacrificiu ai face tu ca sa-ti modifici masina
atunci mai putem vorbi |
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
Dacia Sandero Laureate 2008 1.6 B -88- WIS. "Diferenta dintre copii si barbati e pretul jucariilor !" |
|
Feather |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 August 05 ![]() |
QUOTE(ciprianeduard @ 20 Aug 2005, 21:41) ![]() ![]() Am vazut niste stopuri pentru tine dar erau destul de scumpe, ma refer sa schimbi efectiv stopul. Nu mai retin modelul dar erau de Alfa Romeo parca dar nu am idee ce schimbari tre sa faci ca sa e montezi. This post has been edited by Feather: 26 Aug 2005, 10:45 |
--------------------
Dacia
1310 L
- B 31 XXX
|
|
Feather |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 August 05 ![]() |
QUOTE(ag63kry @ 23 Aug 2005, 14:44) adresa este ardmotoring,go,ro. am pus virgule poate apucati sa o vedeti; ca moderatorii o scot repede. privat si va dau adresa dc nu apucati sa o vedeti. oricum preturile sunt mari. Am fost pe site... nu ca ma asteptam la multe dar nici in halul asta. Am vazut "ceasurile sport" ![]() Am postat una din ideile mele in alta parte a forumului asa ca o sa pun link-ul aici. Daca tot faci modificari sa le cada fata vecinilor, nu?! http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=27&t=2777&st=870 QUOTE(VS-02-MVO @ 23 Aug 2005, 16:57) Eu zic ca totul are o limita! Fratele meu are o dacia 1310 si la cat de urate sunt stopurile pe spate... am zis sa fac ceva sa le inlocuiesc. Am stat cateva ore pe net sa gasesc stopuri care mi se pareau ca dimensiune apropiate. Nu stiu daca merg montate desi ma gandeam sa fie bagat pe interior cu o garnitura intre stop si tabla sau sa se faca un contur ingropat ca suprafata stopului sa vina in continuarea caroseriei. Am gasit eu ce cautam si am editat o poza ca sa vad cum dau stopurile (nu stiu dimensiunile exacte) Problema a fost cand am plecat sa vad cat costa stopurile cu gandul sa mearga si montate. Nu am gasit modelul respectiv si anume BMW e36, am vazut insa de Citroen ceva asemanator si era 279 Eur fara TVA ![]() This post has been edited by Feather: 26 Aug 2005, 10:47 Attached thumbnail(s) far_E36Lex.gif ( Size: 21.07k ) Number of downloads: 390 modif_P1010014.jpg ( Size: 120.94k ) Number of downloads: 562 Attached File(s) |
--------------------
Dacia
1310 L
- B 31 XXX
|
|
VS-02-MVO |
![]()
|
1. tu zici ca ceasurile alea arta nashpa. asta e parerea ta si nu poti sa te c... in preferintele omului. tot pe site mai spune ca se pot face si alte tipuri de ceasuri.
2.daca tu consideri ca ceasurile pe care le-ai prezentat tu in link-ul ala sunt faine mi-am cam dat seama de ce preferinte ai tu. 3. lumea a cerut stopuri albe nu cu geam clar si cu lupe deci daca cineva cauta ceva anume trebuie sa descrie in cel mai mic detaliu ceea ce cauta, nu? dar pana la urma totul se rezuma la preferintele fiecaruia. ceva ce pentru unul arata super belea pentru altul e tiganie |
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce firma de tuning este ardmotoring???cam scumpee
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
VS-02-MVO |
![]()
|
scump e un cuvant subiectiv !
|
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:43 |