Stopuri dacie (doar capacu transparent exterior)
![]() ![]() ![]() |
Stopuri dacie (doar capacu transparent exterior)
Feather |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 August 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) ceasuri_AC_S7indi_gauge_both.jpg ( Size: 71.54k ) Number of downloads: 477 ceasuri_TREGE95T.jpg ( Size: 19.6k ) Number of downloads: 491 ceasuri_M2302SWAA.jpg ( Size: 32.69k ) Number of downloads: 409 |
||
--------------------
Dacia
1310 L
- B 31 XXX
|
|||
VS-02-MVO |
![]()
|
![]() Dacia fan. Group: Members Posts: 58 Joined: 8 June 04 From: Sinaia-Bucuresti-Constanta ![]() |
eu nici nu am spus cumva ca e un pret scump
eu cand vreau ceva pentru masina mea imi fac, indiferent de sacrificiu. referitor la cuvantul scump am afirmat ca e subiectiv deoarece fiecare dispunde de diferite sume de bani. ceea ce pentru tine e scump pentru altul e o nimik toata |
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
- PH-88-WIS Dacia Logan Preferance 2006 1.6 PH-88-WSP.
Dacia Sandero Laureate 2008 1.6 B -88- WIS. "Diferenta dintre copii si barbati e pretul jucariilor !" |
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Frate, parca vorbeam de stupuri aici nu? lasa sa se duca care vrea la aia ca oricum cine nu vede numic naspa la ei inseamna ca e varza, daca intelegati ce zic...si oricum eu vreau stopuri sau dispersoare (gamurile lampilor) albe facute special pentru break tipul nou , fara sa mai umblu iar la tabla si nici la vopsea.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
VS-02-MVO |
![]()
|
![]() Dacia fan. Group: Members Posts: 58 Joined: 8 June 04 From: Sinaia-Bucuresti-Constanta ![]() |
te bagi in seama aiurea si tu pentru ca exact despre asta era vorba, ceea ce ceri si tu si multi altii: STOPURI ALBE.
unde ai citit tu ca tresa umbli la vopsea si la tablarie? |
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
Dacia Sandero Laureate 2008 1.6 B -88- WIS. "Diferenta dintre copii si barbati e pretul jucariilor !" |
|
hecbv |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 6 May 05 ![]() |
pana la urma gasesc sau nu dispersoare transparente pt berlina si citisem ceva de o solutie de decolorat ziceti-mi idei si eu le incerc
![]() |
--------------------
dacia
1310 Lux
- hec_bv schimb iluminare bord
0723735110 hecaru |
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
VS-02-MVO |
![]()
|
hecbv decolorarea se poate face intr-un singur mod: sa ai la dispozitie o vara (cred ca ar fi minimum
![]() ![]() poate, deci POATE asa vei ajunge odata cu ele albe (slabe sanse) alte posibilitati nu exista din moment ce ele sunt turnate si NU vopsite |
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
|
hecbv |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 6 May 05 ![]() |
AHA inteleg da se lauda un membru nu stiu care ca se pot decolora na si eram dispus sa incerc
|
--------------------
dacia
1310 Lux
- hec_bv schimb iluminare bord
0723735110 hecaru |
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
fratilor eu la baba mea mi le-am facut cu vopsea neagra(dat cu pistolu pe exterior) foarte putin( gazat ) se vede negru TOTAL dar cand dai drumu la semnalizare sau pozitie...se vede perfect asa ca nu va mai agitati si vopsitile(DAR NU IN PROSTIE)ca nu o sa se mai vada nimic...cum sunt cele din poza o sa iasa de mine sunt vopsite(este masina unui amic) eu zic ca se vede destul de bine!!!
bafta! la inegrit ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
mrc0268 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 January 04 ![]() |
poze peste poze da cu 1300 nu aveti ?
pe noi dc ne ignorati? chiar si poze cu stopuri vopsite in culoarea masinii exemple ca negre ne-am lamurit hai va rog poze poate sunteti mai vechi in ale cautatului si ale netului |
-------------------- |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Am citit 6 pg, nu m-am lamurit.
Chiar e greu ca cei care au (chiar daca numai partea de sus e alba) sau stiu SIGUR de unde se pot procura sa ne spuna de unde, daca exista si pentru break,papuc etc, daca ne pot face rost(posta, ceva) si cu cat? Totul s-a rezumat la: asta e numarul, costa 1mil / ar fi o firma care ar aduce..punct! Nimeni nu a mai postat:" am sunat si mi-am pus, arata frumos" sau "nu, am luat teapa sunt urate".. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
nick_florin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 October 05 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
salut...si pe mine m-ar interesa asa ceva ..pt berlina mea.....am citit de la cap la coada topicul am sunat la ceva numere de pe aici si unul mi-a zis ca n use mai ocupa cu asa ceva.....
deci daca cineva stie sigur unde sunt si cine face il rugam sa posteze niste numere de telefon sau cum am putea lua legatura cu acea persoana.... spor la treaba in continuare |
--------------------
DACIA
VW Bora
- Skoda Octavia
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
intr-o lume plina de invidie si de rautate voi vreti ca masinile voastre sa arata mai bine ca altora ?ganditi-va logic si apoi sa va intrebati de ce nu va ajuta nimeni.imi pare super rau ca nu am un model de stop care sa nu imi trebuiasca si sa incerc sa experimentez pe el cateva chestii.
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
nick_florin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 October 05 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
QUOTE(matrafox @ 14 Mar 2006, 17:34) intr-o lume plina de invidie si de rautate voi vreti ca masinile voastre sa arata mai bine ca altora ?ganditi-va logic si apoi sa va intrebati de ce nu va ajuta nimeni.imi pare super rau ca nu am un model de stop care sa nu imi trebuiasca si sa incerc sa experimentez pe el cateva chestii. pai spune la ce te-ai gandit,scrie aici ideile tale si poate cineva are stopuri mai rele, experimenteaza ideile tale si daca iese ceva anunta si pe altii ca sa reuseasca si ei....bafta |
--------------------
DACIA
VW Bora
- Skoda Octavia
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
sii cum sta vopseaua pe ele?
nu cade vopseaua daca o speli de prea multe ori |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
djfloppy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si eu mam gandit mult cum sa fac sa scap de kkturile aste de stopuri care le are berlina sunt dea dreptu urate. mam gandit si eu initial la capace transparente dar mai ramane o kestie nashpa ( cauciucul ) atunci mam gandit sa le pun la nivel cu tabla lucru nu foarte greu dar nu stiu cum o sa iasa am vazut odata o poza si arata destul de bine dar cel mai mishto ar fi daca am putea adapta stopuri de la alte masini si sa le punem clare ( asta ii o solutie scumpa ) am gasit in targ stopuri transparente de berlina care aratau kiar bine la 1.400.000 perechea si mi sa parut foarte mult. si am mai vazut un model tot in targ care era jumate rosu deschis partea de jos si partea de sus era transparenta (nu alba) la 1.000.000 iar scump. Pana la urma poate tot imi iau dinalea clare si le fac la nivel.
P.S. Eu sunt din Oradea. Attached thumbnail(s) DSC000044.jpg ( Size: 67.96k ) Number of downloads: 15 |
--------------------
Dacia
Berlina
- BH 07 WFP Decat sa mor in pat cand cade tavanu` mai bine mor in masina cand cade MIG-ul.[SIZE=1][COLOR=yellow]
|
|
djfloppy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 March 06 ![]() |
Apropos ce ziceti de poza aia mie mi se pare o idee super cu stopurile ale doar ca arata ca si alea de Raba poate un alt model facut cam in acelasi mod ar arata mult mai bine.
Cam asta ii ce am gasit prin dir meu cu poze. Sper sa va placa. PEACE Attached thumbnail(s) DSCF3666.JPG ( Size: 803.28k ) Number of downloads: 13 IMG_1736.jpg ( Size: 642.32k ) Number of downloads: 14 DCP_0008.jpg ( Size: 72.91k ) Number of downloads: 14 DSC00043.JPG ( Size: 258.65k ) Number of downloads: 16 |
--------------------
Dacia
Berlina
- BH 07 WFP Decat sa mor in pat cand cade tavanu` mai bine mor in masina cand cade MIG-ul.[SIZE=1][COLOR=yellow]
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
vreau sa ma ajutati intr-o problema....cine stie unde gasesc semnalizator pt aripa fata dar sa aiba capacelul transparent nu galben cum am eu...am vazut la alte masini si arata super bine....si stopul de pozitie de pe aripa spate sa fie tot transparent si cu bec rosu....jos aveti niste poze sa vedeti la ce ma refer......mersi mult...raman dator
This post has been edited by vlad_4tuning: 12 Jun 2006, 20:18 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
koki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 05 ![]() |
daca esti din bucuresti semnalizari pt aripa albe gasesti din`alea tip romb si d`alea din ultima ta poza in targ la vitan... si cred ca gasesti si diverse chestii transparente/mate ! d`alea rotunde nu am vazut... sau cele de pe aripa spate dar cine stie... acolo e paradisul la chestii d`astea
![]() eu oricum sunt adeptul la vopsit stopurile cu lac special pt geamuri stop - firma dupli color pret in jur de 200 de mii in acelasi targ vitan! culor diverse (eu am ales rosu) |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
daca nu gasesc nu stiti cine face asa ceva...
ps sunt din cluj |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
``GTI`` |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 May 05 ![]() |
stiu eu pe cineva crea face cum vrei tu dar sunt cam scumpe....1.5 mil lei (la triple mari ma refer)
|
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
poti sa vb cu omu si sa-l intrebi cam la ce pret face acelea mici de pe aripi(stopurile acelea rosii de pozitie.....nu triplele din spate)...ms mult
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
QUOTE(vlad_4tuning @ 12 Jun 2006, 23:17) vreau sa ma ajutati intr-o problema....cine stie unde gasesc semnalizator pt aripa fata dar sa aiba capacelul transparent nu galben cum am eu...am vazut la alte masini si arata super bine....si stopul de pozitie de pe aripa spate sa fie tot transparent si cu bec rosu....jos aveti niste poze sa vedeti la ce ma refer......mersi mult...raman dator Vlad,in ultima poza pusa de tine,la Dacia galbena,semnalizatoarele la terale sunt de Solenza. Am si eu la fel,s-au potrivit la fix in locul celor portocalii,dar trebuie sa ai decuparea in aripa de Cn4 |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
``GTI`` |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 May 05 ![]() |
pai am eu unele dar eu sunt din BV........
aaa si se mai gasesc din acelea albe la magazinul de piese,eu am vrut sa imi iau dar pana m-am gandit eu au inchis aia magazinu...... erau la 180 mii perechea |
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
BH 59 FIF |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Fratilor, de un an jumate verific topic-ul asta. Vreau si yo doua stopuri transparente pentru break. Este un baiat din Vaslui. A postat si el aici. L-am sunat. Am vorbit o data. Apoi, nimic. Parca as cauta SF. GRAAL. Spuneti-mi si mie unde gasesc asa ceva. Am vazut ca cineva a gasit in Oradea stopuri de berlina. Dar de break?[B][FONT=Geneva][SIZE=14][COLOR=blue] Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
fenyx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 June 06 ![]() |
dintre toti care si-au pus de-astea clare oricum nu o sa spuna nimeni nimic poate apare cineva ce nu are ce face si se apuca de modelat plexic ,doar asa se poate afla cate ceva
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1988 mls
- ot 22 doy
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
QUOTE(BH 59 FIF @ 13 Jul 2006, 23:24) Parca as cauta SF. GRAAL. ![]() ![]() ![]() Ca bine zici! |
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
CONCRET : CARE ATI PUS STOPURI CLARE PE DACIA BERLINA ? DE UNDE LE-ATI LUAT !
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Parca vindea la bursa..cei7pitici daca nu ma insel..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:13 |