Ati folosit potentialul maxim al masinii dvs?
![]() ![]() ![]() |
Ati folosit potentialul maxim al masinii dvs?
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
au fost situatii (depasiri la limita) in care am fost nevoit sa ma dau violent la ea.Totusi cred ca pe undeva pe la 90% din ce putea.Astea la performanta motorului.
Frane...mai putin |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
ce intelegeti voi prin potentialul maxim (sper ca nu va refetriti la diferenta de tensiune :shock: ) ??? viteza maxima, incarcarea maxima, acceleratia maxima,....etc. multe din aceste maxime nu se poat atinge concomitent.... :idea:
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
acceleratii maxime pe depasiri spre exemplu sau la plecatul de pe loc, nu ma refer la viteza maxima.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
O data sau de doua ori in depasire cand am dus-o intr-a treia la 110 (~5500rpm)
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
QUOTE acceleratii maxime pe depasiri spre exemplu sau la plecatul de pe loc Mi-a taiat injectia de vreo doua ori. Este de ajuns ? :U |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
De doua ori... deci de acolo acel 1 vot?
Si la mine mi-a taiat injectia, odata chiar neintentionat (nici nu-mi dadusem seama, stiam ca accelerez ca nebunul, dar aveam muzica la 3/4 din volum, ceea ce e TARE la mine si... s-a intamplat). Dar cand vreau sa accelerez cat mai tare, schimb oricum pe la 5500-6000. Consider ca asta deja este utilizare maxima a potentialului... |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tocmai am testat un astra sa vad unde taie injectia si am constatat ca taie la 6500, adica exact de unde incepe zona rosie ...
la masina veche, i-am dat de vreo 2-3 ori sanatos, adica pedala in fund si asteptat pana nu mai accelera (adica 100% din cat putea) la asta noua, n-am trecut de 4000 niciodata ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
Cam frecvent si cum nu-mi place viteza si nu prea am pe unde sa o ating, ma multumesc cu acceleratii... nu merg la liniute dar imi place sa simt cum trage. Oricum face bine la injectoare ca le mai curata
![]() Maximul consumului instantaneu a fost un 74l cand a si taiat injectia. :cry: |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
cand am carat parchetul unui amic de al meu am incarcat-o cu vre-o 350 kg de parchet, eram 3 oameni si alte lucruri maraunte - niste lac si niste vopsea; cred ca am depasit 450kg cat e recomandat.
PS: nu am optiunea: am depasit potentialul maxim. ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Doua aparate de aer conditionat single split; 3 handralai ( 3 x 85 kg.), statie, egalizator, boxe de camera, subwoofer, computer, monitor 19", bagaje si mincare pentru 2 saptamini, 2 perechi de boot-i snowboard, 2 placi de snowboard.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Doua aparate de aer conditionat single split; 3 handralai ( 3 x 85 kg.), statie, egalizator, boxe de camera, subwoofer, computer, monitor 19\", bagaje si mincare pentru 2 saptamini, 2 perechi de boot-i snowboard, 2 placi de snowboard. OK trei handralai meageau la ski doua saptamini, dar numai doi snowborduiau si al treilea se juca pe calculator, da' cu "single split-urile" ce faceati ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE Doua aparate de aer conditionat single split; 3 handralai ( 3 x 85 kg.), statie, egalizator, boxe de camera, subwoofer, computer, monitor 19\", bagaje si mincare pentru 2 saptamini, 2 perechi de boot-i snowboard, 2 placi de snowboard. OK trei handralai meageau la ski doua saptamini, dar numai doi snowborduiau si al treilea se juca pe calculator, da' cu "single split-urile" ce faceati ? zapada artificiala ca era IULIE :rad: |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
GeorgeB |
![]()
|
v-am rugat fara caterinca!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
aviasol |
![]()
|
iertare da nu m-ma putut abtine :oops:
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Costi, vezi ca exista un ; care delimiteaza clar momentele! :wink:
Oricum, al treilea avea skiurile la munte, deci nu trebuia sa-si care echipamentu' de acasa. In mod curent mergem 4 in masina, eu fiind cel mai greu (85 de kg.), inca doi la vreo 75-80 kg. si gagica-mea care are si ea vreo 60-65 (e cam babana, stiu ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Foarte des la drum lung depasesc cu a III-a la 110, sau urc pante cu a II-a la 70 (limitarea intra la 112, respectiv 72, cind am patit-o prima data am inebunit brusc, chiar m-am speriat! de ce oare n-or scrie in cartea masinii vitezele maxime/treapta de viteza?) cu a IV-a am dus-o pina in 145 (nu mai tin minte daca a intrat limitarea); cu a V-a am prins maxim 145, aici ar mai fi spatiu de manevra.
Cea mai misto experienta a fost insa cu Lada 1500, am facut autostrada cap-coada intr-o foarte de dimineata de octombrie cu 150km/h la 5500rpm (4 viteze) -zona portocalie incepe la 6000rpm, cea rosie la 7000rpm - urla motorul ala ca draq! Sarcina maxima (pe Matiz): eu(90), gagica(60), prieten(95), nevasta prieten(75), copil prieten(15), bagaje(15), vitel(45), vin(30), tuica(10), miere(15) =450kg! |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE Sarcina maxima (pe Matiz): eu(90), gagica(60), prieten(95), nevasta prieten(75), copil prieten(15), bagaje(15), vitel(45), vin(30), tuica(10), miere(15) =460kg! Aha, si voi ati venit cu trenul sau cum ? ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE si gagica-mea care are si ea vreo 60-65 (e cam babana, stiu ![]() ![]() |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda... aviz celor care nu-l iubesc pe Marty (!) pot sa puna o vorba buna pe linga doamna
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Vaaaiii.. cu cita prietenie sunt inconjurat.... Cu asa prieteni, nu mai am nevoie de dusmani!!!
![]() ![]() P.S.: "Prietena domniei sale" aka "doamna", citeste si dinsa forumul, asa ca keep cool in a dry place! :wink: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Niciodata nu am atins potentialul maxi din punct de vedere al performantelor. Am incarcat-o de cateva ori peste limita ca si numar de persoane dar nu cred ca am depasit greutatea maxima admisa. Deh, stundenti... foamea-n mate, constitutii astenice, etc. La performante mi-e frica ca se dezmembreaza cand mi-e lumea mai draga. In plus vreau sa am masina mai mult de un an asa ca ma abtin.
Pt Marty. E bine ca ai gasit pe cineva cu simtul umorului. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE acceleratii maxime pe depasiri spre exemplu sau la plecatul de pe loc, nu ma refer la viteza maxima. Din punctul asta de vedere nu am atins niciodata potentialul maxim. Viteza maxima din carte am depasit-o insa... :wink: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
MoneyTalks, asta e toata faza cu masinile VAG, o viteza ti se da in carte si tu prinzi mult mai mult cu masina. Aveam un Audi 80 "gogosar", 1,6 TD, viteza maxima constructiva 160 km/h, viteza maxima atinsa: 220 km/h. Ideea e ca pe seful meu l-a prins radaru' pe A1, el zicea ca avea 200 km/h si radarul inregistrase 168 km/h. Asta nu si nu ca el avea 200, l-au dat si la Reflectii Rutiere cu faza asta.... Alt zarghit si ala!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Blak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul s-a intamplat doar de cateva ori sa folosesc potentialul masini mai la extrem sa zic asa....doar in depasiri...si normal imi place sa plec primu de la stop
![]() Dar asta nu se poate mereu ca nu am masina....Plus ca e si diesel...nu fuge... |
-------------------- blak
|
|
Marty |
![]()
|
Blak, daca ai Omega B, motorasul tau e produs de BMW :wink: . Asta pentru simpla ta informare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Blak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 February 04 From: Bucuresti ![]() |
stiu draga marty...morotul e produs de bmw...iar viteza maxima este de 200km/h....si 12.3 se c de la 0-100kmh...
Dar eu inainte am avut un vectra pe benzina din 95 cu motor de 2.5i ala ecotec...si fugea de rupea fata de asta ...... |
-------------------- blak
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Merg frecvent cu ea la rosu...5500-5800 RPM (ca sa nu zic mai mult) in treptele I si II. Intr-a III-a nu am mers niciodata cu mai mult de 90 km/h. S-a intamplat de vreo cateva ori sa am 80-90 intr-a III-a, insa in oras, asa ca nu prea aveam timp sa vad pe unde sta turometrul...
Viteza maxima 140km/h, insa sa spun drept, imi era frica rau sa nu explodeze ceva, si nu i-am dat decat pre vreo 200 m. In rest merg cu ea in afara cu 120km/h, viteza care mi se pare rezonabila pentru Berlinuta mea, si la care ajung cat de cat usor....peste 120km/h accelereaza foarte greu. |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
am fortat-o la un demaraj (ma "luptam" cu un tico) si am trecut de 80 in a II-a dar mi-a sarit o tija de la culbutori, si am depasit de vreo doua ori acei celebri 145km/h pe ceas (imi schimbasem cutia si o probam)
alta isprava a fost c-am incarcat-o cu 2 persoane x80 kg fiecare si 14 sau 15 saci cu struguri de vreo 35 kg fiecare(am fost curios si i-am cantarit, dar dupa descarcare) plus soferul si am mers asa vreo 30 km, si nu s-a intamplat nimic. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE alta isprava a fost c-am incarcat-o cu 2 persoane x80 kg fiecare si 14 sau 15 saci cu struguri de vreo 35 kg fiecare(am fost curios si i-am cantarit, dar dupa descarcare) plus soferul si am mers asa vreo 30 km, si nu s-a intamplat nimic. Deci tu esti ala din poza aia celebra? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:51 |