Cum se comporta politia rutiera !, ...e normal ?
![]() ![]() ![]() |
Cum se comporta politia rutiera !, ...e normal ?
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Tu te-ai uitat bine la masina? Sa nu fie unu cu tupeu maxim care te-a lovit, a luat numarul si s-a dus la politie sa reclame ca l-ai lovit si ai plecat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, ar fi si asta o chestie...:|
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ceva asemanator am patit eu acum cativa ani.....am primit telefon de la politie(s-a prezentat,de la ce sectie e si cu ce problema)ca am avut un eveniment rutier
![]() ![]() This post has been edited by ICET: 10 May 2006, 00:17 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
chestia e ca in tara asta orice porcarie e posibila. asa ca poate fi orice- de la o gluma proasta pana la prostia autoritatilor..
apropo, mai tineti minte chestia aia cand trupele DIAS aveau o interventie intr-un bloc si, din greaseala, au batut la alt apartament? omul, in toiul noptii, nu a deschis. si aia i-au spart usa, l-au legat cu familia la podea, etc. apoi, nici macar un "scuzati.." si l-au lasat si cu usa sparta. asa ca, de-aia zic, poate fi orice. dar eu, in locul tau, as face plangere. fara gluma. daca e ceva bataie de joc a vreunui amic- i-o faci tu! daca e magaria politiei cu frazele astea, atunci ii tragi de urechi. stiu ca politistii (si cadrele in general) se feresc ca dracu de tamaie sa fie si macar mustrati. ca da rau la "dosar" ![]() vorbesc serios. fa plangere. dar formuleaz-o ceva de genul "..un individ dubios m-a sunat acasa dandu-se drept agent de politie si, cu un limbaj absolut nepoliticos, m-a somat sa ma prezint la politie, spunandu-mi:" si scrii ce a zis. e dreptul tau. si demnitatea ta. sa nu-i invatam sa fie magari. nu? sal |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
QUOTE Parerea mea este ca-i o "farsa", ca sa nu-i zic o gluma proasta Auzi, dar tu cu situatia militara cum stai? Vezi si aici |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Eu am primit o instiintare sa ma prezint la sectia de politie pt nu stiu ce si cand ajung acolo ma luase unu ca ce vreau ?!!?
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Sa inteleg ca daca ma loveste unul in parcare si se duce la politie mintind ca eu l-am lovit pe el sunt declarat vinovat?! In halul asta.... nu mai e vorba de legi/politie, ci de oamenii acestei tari... :|
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 10 May 2006, 00:02) Tu te-ai uitat bine la masina? Sa nu fie unu cu tupeu maxim care te-a lovit, a luat numarul si s-a dus la politie sa reclame ca l-ai lovit si ai plecat ![]() La asta m-am gandit si eu , dar la politie nu ma duc fara citatie , somatie , sau cum dracului se numeste acea hartie prin care te invita la o sectie de politie . Pe vorbe nu merge , si nu cred ca pot fi eu scos vinovat ca nu am venit in 48 de ore pentru ca nu am fost anuntat , nu cred sa fie trecut in vreun regulament ca pot fi chemat prin telefon . M-au mai sunat ieri dar nu am mai raspuns pentru vroiam sa-i inregistrez si nu eram pregatit . Acum sunt cu microfonul pe ei si astept un apel , in care sigur ca vor fi obraznici , doar sunt politia , forta suprema in stat . BIIIIIIP ! |
--------------------
.
.
|
|
vtavi14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
fiind vinovat ca nu am oprit la semnalu' lu' Garcea - si dupa o urmarire de vreo 20 km - , am primit acasa invitatie la politie si nu m-am dus. si nu s-a intamplat nimic...
|
--------------------
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Am primit telefon si am inregistrat convorbirea , dar spre surprinderea mea au fost foarte politicosi de data aceasta . Mi-au depanat din nou toata povestea si eu le-am cerut sa imi trimita o invitatie scrisa . Maine vine personal agentul principal cu pricina sa imi aduca miraculoasa invitatie . Nu vi se pare in continuare ciudat modul de lucru al politiei rutiere ? Va tin la curent cu ce se mai intampla .
|
--------------------
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Sper sa te scapi de grija asta ca numai cu astia sa nu ai de-a face. Daca ai un mic accident in circulatie cel mai groaznic e timpul pierdut pe acolo (cred ca in timp mai scurt o repar). De exemplu in Timisoara la zeci de mii de masini e un singur agent care se ocupa cu accidente usoare. Pur si simplu nesimtire. Tot asa e la pasapoarte, buletine. Singurul loc unde pare OK este la inmatriculari (cel putin dupamasa).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
albertoturbo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 31 March 06 ![]() |
Daca te suna un 'prieten' de la un public din sediul politiei ( un public montat in hol , etc. ) si cauti nr. cu programul acela de calculator " Cartea de telefoane " automat apare la titular adresa politiei rutiere sau ma rog , de unde sa sunat . Asa ca putea fi si o gluma , parerea mea .
|
--------------------
logan
1.5 dci
- B-o92200
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Stati sa va mai zic sa va minunati de Politia Rutiera si metodele ei . Am primit invitatia pana la urma si m-am prezentat cu masina la politie . A venit agentul principal care a tot insistat sa vin la politie , sa uitat la masina si a recunoscut ca nu are nici o urma ( nici macar o zgarietura ) , si mi-a zis ca nu e suficient sa vada el ci trebuie sa vina cel care a facut plangere impotriva mea sa vada cu ochii lui . Eu i-am zis pulitaiului sa faca un proces verbal in care sa consemneze faptul ca nu sunt urme pe masina , dar acesta mi-a replicat ca nu asa se face si ca cel mai bine sa vina reclamantul sa imi vada masina ca sa nu mai fie discutii . Am ramas stupefiat si l-am intrebat ce se intampla daca imi loveste cineva masina in parcare sau o zgarii chiar eu de un stalp pe partea cu pricina . Mi-a zis ca pun prea mult intrebari si ca nu se poate intampla chiar asa , eventual sa-i fac poze daca cred ca mi-o loveste cineva . Nu imi vine sa cred ca asa trebuie sa se comporte politia si deocamdata a ramas in coada de peste . sa amanat pe saptamana viitoare .
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io insistam pe procesul verbal. Ala poate sa o vada si sa spuna ca e OK, iar apoi sa se razgandeasca. Intre timp poate iti atinge cineva masina si vor avea baietii si "proba" accidentului.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Vezi tu Sony asta ziceam si eu mai sus , dar nu a vrut sa faca un proces verbal .
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Il chemai pe seful lui si il acuzai pe prostul ala de incompetenta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Probabil ca acolo voi ajunge , la sefii lui .
|
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu depuneam pe loc o plangere impotriva politistului care a refuzat sa-si indeplineasca atributiile de servici...
Si as face si o reclamatie la minister cu povestirea de-a fir-a-par toata tarasenia. Si as cere sa mi se comunice rezultatul anchetei... Si as face niste demersuri pentru a face o reclamatie penala pentru fals in declaratii din partea celui care a declarat nesimtiri |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ceva noutati? ca tare sunt curios....
![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Noutatile sunt ca nu sunt prostul lor sa ma plimb la comanda . Nu am mai raspuns la numarul lor de telefon , desi m-au sunat si de acum pot sa faca sa faca spume la gura din partea mea . Vom vedea cum se termina treaba asta , pentru ca s-ar putea sa ma enervez si sa trec la represalii .
This post has been edited by big2003: 17 May 2006, 19:28 |
--------------------
.
.
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
A fost mai mult ca sigur o farsa. Referitor la comportamentul politiei rutiere este super. Adevarul este ca multi dintre soferi la gandul ca vor mai da un ban din buzunar ies cu fata scarbita din masina si le vorbeste agentilor urat.
Eu am fost oprit de n ori de politie. S-au prezentat, mi-au cerut actele si mi-au dat drumu' sa plec.Nimeni nu mi-a vb de sus, nimeni nu a incercat sa faca vreun "mijto" sau vreo gluma. Fiecare amenda mi-am luat-o cu demnitate, am recunoscut vina si pot spune ca politia e chiar draguta si intelegatorea! Prea intelegatoare pentru multi! Un amic de-al meu de exemplu era ofuscat ca i-a dat politia amenda pentru ca masina arata necorespunzator. Pai bine ti-a facut mai nemernicule, arunca naibii fierul nu mai te plimba prin oras cu musamaua ma-tii in loc de luneta, pune-ti si tu becuri in stopurile din spate si poate le si schimbi ca sunt sparte. Poate vopsesti si tu aripa aia in culoarea masinii si nu mai umblii cu ladite de rosii in loc de planseu pedalier si nu e o gluma. Daca cineva din Pitesti sau Braila il cunoaste pe Radu Dumitrescu stie ca nu mint, tipul e un caz disperat! Am observat ca sunt in general amendati soferii cu cadavre pentru diverse cauze justificate. De exemplu unul si-a luat amenda intr-o seara chiar in fata mea ca nu-i mergeau farurile. Pai daca eram pe o strada intunecoasa fara lumina si intram in el? Imi facea si mie daune! E foarte bine pana aici! Si ca sa va argumentez ca politia e super draguta va povestesc un eveniment. Veneam de la CT intr-o noapte 120Km/h prin oras, multe depasiri pe linia continua si un trecut pe Rosu ca oricum era 2 noaptea. La un moment dat o duba de Politie (despre care prietena mea a afirmat ca nu are nici o treaba ca nu sunt de la circulatie) cu sirena pusa girofaruri, imi dadea flashuri in retrovizoare. Ma dau jos, discut cu oamenii si ma intreaba stiti ce ati facut nu? Eu, politicos le-am explicat de ce si cum si le-am argumentat ca la ora aia nu e nimeni si sunt foarte obosit si vreau sa ajung acasa. M-a intrebat cu ce ma ocup si scurt: va dau amenda pentru centura, e bine asa? Eu: va multumesc frumos, va urez o seara buna. Mai vreti evenimente de genul asta? Va mai spun. tot patite de mine! Intrat cu masina in gara Braila unde este un mare semn de interzis. Politia vine la mine, imi cere documentele. Aceelasi dialog amabil. La sfarsit sunt rugat sa fiu mai atent la semnele de circulatie si am fost invitat afara din gara. Alta !. Eram pe o artera principala, sunt tras pe dreapta. motivul pozitii albastre, tiganesti. Dialog placut, totul bine si frumos. La sfarsit sunt rugat sa merg maine la un service sa-mi schimb pozitiile albastre ca nu e voie si sa recitesc regulile de circulatie! am multe povestiri sa va fac. Concluzia mea: politia e prea finuta pentru noi! Eu ma amendam mai mult! |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica sa iti dea flash-uri in retrovizoare? Pe langa faptul ca vroiau sa te opreasca neregulamentar cum mama ma-sii vor sa mai dea si amenda niste amarati de la ordine publica?? Ce treaba au ei cu circulatia?? Ce cretini... Sau eu am luat-o razna?
Eu unul m-am saturat sa ma opreasca toti retardatii seara cand vin acasa, chipurile ca n-am centura, ca n-am x ca n-am y. Ei asteapta sa le dau ceva. Gata, s-a terminat nu le mai dau nimic. Nici macar nu ma mai dau jos din masina. Sa faca spume si sa scrie la amenzi pana or sa le sara ochii ca la melc. This post has been edited by RainHawk: 22 May 2006, 21:49 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
io n-am nici un stres, poa sa ma opreasca de cate ori vor ei ca n-au ce sa imi faca. Masina ok, eu la fel, deci mai mult de drum bun nu au ce sa imi zica. Si sunt de treaba mai mereu, odata am stat la o caterinca cu unu ca il oprise pe unu beat mort de nu se putea da jos din masina si radeam amandoi de el, da cu lacrimi pe bune...asa ca depinde de agenti.
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
QUOTE(RainHawk @ 22 May 2006, 22:43) Ce treaba au ei cu circulatia?? Eu unul m-am saturat sa ma opreasca toti retardatii seara cand vin acasa, Ai si tu dreptate dar eu cunosc un caz in care un prieten a urcat baut la volan. Nu bause decat doua beri si se indrepta spre casa, pe niste stradute din cartier. La o intersectie nu se asigura, de era 1 si ceva noaptea, ce putea sa se intample ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Da si asta e adevarat. Trebuie sa isi faca si ei datoria. Dar cateodata ma enerveaza cumplit.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
RainHawk poti fi amendat si de aceia! Daca nu se putea, nu ma amendau (si pe criteriu de circulatie).
Cat despre dat spaga, ma bucur ca ati decis sa nu mai dati bani, eu niciodata nu am dat. De ce? 1.Nu vreau sa-l ajut pe ala sa-si faca vila in timp ce eu muncesc ca un nebun pentru fiecare banut 2.Nu stiu ce nebun nimeresc si-mi intocmeste si dosar penal pentru dare de mita 3.Prefer ca banii aia sa se duca undeva la stat 4.Trebuie sa-i dezvatam odata si odata de obiceiul asta prost, depinde doar de noi |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
O sa-mi sariti toti in cap...da io zic ca si spaga e buna in unele situatii.
La iesire din Piatra Neamt, in localitatea Bistrita, parca m-au oprit cu vreo 90 la ora...io habar n-aveam ca sunt in localitate. Daca era sa-mi dea amenda pe bune, ma rupeau...asa, le-am dat lor 200000 si la revedera. In situatia aia am preferat sa dau spaga decat sa dau faliment. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Gutenberg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 18 April 05 From: Oradea ![]() |
[quote=RainHawk,22 May 2006, 22:43]
Cum adica sa iti dea flash-uri in retrovizoare? Pe langa faptul ca vroiau sa te opreasca neregulamentar cum mama ma-sii vor sa mai dea si amenda niste amarati de la ordine publica?? Ce treaba au ei cu circulatia?? Ce cretini... Sau eu am luat-o razna? Cam asa ziceam si eu pana nu demult, dar sa vezi ce frumusel trebuie sa opresti cand li se scoala "triulelor" de la politia de frontiera (prin zone ca Bihor sau Satu Mare) sa te intrebe de sanatate, fizionomie, centura, acte, (ne)concordanta de date din documente si alte alea ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- BH-XX-MAG O carte se poate lovi de un cap si sa sune a gol , fara ca sa fie de vina... cartea.
|
|
RainHawk |
![]()
|
Mda, m-am luminat acum. Daca era dupa mine si incerca vreunul care nu seamana a agent de circulatie regulamentar il lasam sa fluture pana facea spume. Cat despre largirea competentelor ma cam enerveaza si pe mine chestia asta. Acum trebuie sa oprim la toti retardatii care au chef sa ne intrebe de sanatate. Booooooonnnn....
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 00:02 |