Cum se comporta politia rutiera !, ...e normal ?
![]() ![]() ![]() |
Cum se comporta politia rutiera !, ...e normal ?
vtavi14 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ei spune... daca io ti-as spuneca nu am dat spaga in viata mea la nimic, si parintiimei la fel? Daca esti descurcaret si stii sa dai din gura, nu esti mototol te descurci... Daca nu, te calca in picioare cei care se descurca....
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Steffyx, perfect corect!
La fel si in cazul meu si sunt mandru ca nu am dat in viata mea spaga! Singurul lucru pe care il fac, las bacsis pe unde consider eu ca sunt oamenii munciti degeaba! Pentru ceilalti, nu inteleg de ce vi se pare anapoda sa va opreasca Politia! Chiar daca nu sunt de la circulatie, au tot dreptul si mi se pare si normal. Daca mie mi se fura masina intr-o noapte, cineva se plimba cu ea si desii ar simtii nevoia o patrula de la ordine publica sa-i opreasca, nu o fac pentru ca nu intra in atributiile lor! Daca i-ar oprii si i-ar prinde, pai mi-ar salva masina nu? Sunt perfect de acord! Sunt de acord cu largirea atributiilor si pot spune ca mi-am luat amenda foarte mica pentru ce am facut! In mod normal trebuiau sa-mi ia permisul. Pai hai sa ne amintim: Viteza 120Km/h prin oras - nu aveau probe ca nu aveau radar, dar totusi era periculos! Trecut doua semafoare pe rosu, si mai periculos! Depasiri pe linia continua la viteze marete! Despre flashuri: eu nu inteleg de ce va ofticat atat de procedura? Oamenii si-au dat seama ca nu le aud sirenele, muzica era data tare. Trebuiau sa ma opreasca cumva! Mie nu-mi venea sa cred, ma gandeam ca oi fi lovit ceva! Au fost foarte draguti, sa le dea D-zeu sanatate, ca daca nimeream eu pe unu caruia nu-i dau numele de la noi din circulatie, ma alegeam si cu dosar penal! Eu va invit pe toti dragi soferi sa invatam sa respectam regulile de circulatie. Vreau sa fac o observatie destul de pertinenta pentru cei care se grabes in oras (printre care ma numaram si eu). De multe ori eram depasit prin oras de diverse masini. Ma dadeam la oparte si ma gandeam. Ce avans si-au luat oamenii? Cat sunt in fata mea? 2-3 secunde? Pentru ce? Pentru a se oprii la primul semafor si eu ai fi in spate? Nu renteaza! Cat castigam? Nu mult, nu se merita! La sfarsitul calatorii prin oras daca avem cateva minute in minus la timp, e fix zero! Ce sa-ti spun, am mai prins cinci minute din viata pentru mine, doar pentru mine! Sa fim realisti! La drum lung, prefer sa pierd o ora doua, decat sa ma arunc in vreun pom cu Dacia, sau sa ma mai prinda un radar (aici sunt putin ipocrit pentru ca mereu alerg cu antiradar pe bord) dar, am decis sa fiu un bun participant la trafic. Ni ni ni si na na na ca la tara! Lasa ca tot acolo ajungem! |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
da, perfect adevarat
![]() ![]() v-ati recunoscut? daca nu, inseamna ca aveti voi alte metehne.. da, oricum, ce scrie mai sus e adevarat: in 99% din cazuri- NU MERITA! nici sa incalci legile pe drum si nici sa le dai cu tifla la politai.. acuma, sincer, in ultima vreme am observat si eu ca au devenit foarte politicosi. si chiar intelegatori. bine, or mai fi si exceptii.. ![]() sal |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(RainHawk @ 22 May 2006, 22:43) ..niste amarati de la ordine publica?? Ce treaba au ei cu circulatia?? QUOTE(Gutenberg @ 23 May 2006, 19:11) Interesanta largire a competentelor politiei rutiere... Daaa ... Te opreste noaptea primul politist ... ca dehh, are dreptul. 1. Iti cere talonul, permisul ... bla-bla = politia rutiera. 2. Unde stai (si eventual) de ce nu ai flotant ? = evidenta populatiei. 3. Ce ai in masina ? = politia transporturi. 4. Ai factura pe marfa din masina + foaie de parcurs ? = politia economica. Dar din pacate largirea competentelor politistilor e selectiva. Cel mai interesant e cat de saritori sunt baietii. Daca ai nevoie de ei, raspunsul va fi: "Nu stiu, asta nu tine de mine, nu e treaba mea, nu e sectorul meu". |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Vad ca nu m-au mai sunat , probabil o sa imi trimita ceva hartii , dracu' stie .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE De multe ori eram depasit prin oras de diverse masini. Ma dadeam la oparte si ma gandeam. Ce avans si-au luat oamenii? Cat sunt in fata mea? 2-3 secunde? Pentru ce? Pentru a se oprii la primul semafor si eu ai fi in spate? Nu renteaza! perfect adevarat pacat ca multi nu isi dau seama de asta. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.212 Joined: 29 May 06 ![]() |
[quote=big2003,9 May 2006, 14:19]
Stau eu linistit ieri acasa si suna telefonul fix , raspund si mi se spune ca e nu stiu ce agent principal de la politia rutier si ca daca am masina cu numarul ...etc. Cica masina mea a acrosat o alta masina si ca sa ma prezint instantaneu ( "acum sa vii" - exprimarea agentului , fara formula de politete de parca ne cunosteam de mici ) la politia rutiera . Tare de tot faza. Nu asa se procedeaza. Am avut si eu ceva asemanator: a primit mama, prin posta, cu confirmare de primire o hartie de la Politia Rutiera, stampilata, prin care i se solicita sa se prezinte cu masina in Udriste, de urgenta. Hartia a primit-o mama, deoarece masina era pe numele ei dar o conduceam eu. Mi-a dat mie hartia si m-am dus eu in Udriste cu hartia si masina. Acolo m-au trimis la niste gabori imbracati in civil, carora le-am aratat hartia si ei m-au intrebat daca nu fac taxi cu masina (masina fiind galbena) Eu le-am zis ca nu, ei ca sa ma mai gandesc, eu le-am mai raspuns inca odata ca nu fac taxi, ca daca ma suspecteaza, sa faca ei dovada ca fac taxi ilegal. Moment in care baietii si-au schimbat brusc maniera de adresare si au trecut la: domnu, va rugam sa trageti masina in fata si daca va intreaba cineva (nu ai voie cu masina pe strada aia) ziceti ca v-am chemat noi si nu veti avea probleme. S-au uitat la masina, m-au rugat sa deschid capota sa se uite la motor, dupa care mi-au explicat ca cu cateva zile in urma, a fost un accident mortal cu o masina galbena (acelasi tip cu al meu) cu fuga de la locul accidentului si ca acum le verifica pe toate. Dupa asta, mi-au multumit si am plecat. Ideea este ca daca tu esti convins ca ai dreptate si le spui chestia asta mai autoritar dar politicos, imediat se schimba. Am probat de multe ori chestia asta. Bine, asta doar cand ai tu dreptate, ca atunci cand are el, daca vrei sa ramai cu permisul adopti o atitudine cat mai spasita si umila. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
QUOTE(lungan @ 9 May 2006, 14:51) Nu e nasol deloc. Trebuiau sa-i trimita citatie daca vroiau sa vina la politie. Eu cred ca e o farsa. Politia te poate invita telefonic pentru a lamuri o situatie. Daca refuzi sa te prezinti te poate "invita" in scris printr-o citatie. Daca nu te prezinti te pot cauta la tine acasa ! ![]() Daca e o situatie mai grava .... direct "invitatie" scrisa ! In faza asta daca nu primesti "invitatie" scrisa poti sta linistit (relativ linistit) - asta daca treaba e adevarata si nu e gluma sau au gresit ei "identificarea" ta !!! Eu in locul tau m-as duce pana acolo si daca e vreo farsa si una alta poti depune un memoriu pentru ca exista dovada cum ca ai fost sunat de la politie ! |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
NoDacia |
![]()
|
QUOTE(anamana @ 28 May 2006, 06:53) Daaa ... Te opreste noaptea primul politist ... ca dehh, are dreptul. 1. Iti cere talonul, permisul ... bla-bla = politia rutiera. 2. Unde stai (si eventual) de ce nu ai flotant ? = evidenta populatiei. 3. Ce ai in masina ? = politia transporturi. 4. Ai factura pe marfa din masina + foaie de parcurs ? = politia economica. Dar din pacate largirea competentelor politistilor e selectiva. Cel mai interesant e cat de saritori sunt baietii. Daca ai nevoie de ei, raspunsul va fi: "Nu stiu, asta nu tine de mine, nu e treaba mea, nu e sectorul meu". aia cu unde stai si flotantu e aiureala - daca vad eu pe cineva sa ia amenda pe treaba asta chiar ca se intampla ceva ... m-a oprit si m-a intrebat si pe mine cineva ce caut in Bucuresti la ora 2 noapte pe strazi ( avand numar de judet vecin ) .. si le-am raspuns ca dreptul la libera circulatie e reglementat de Constitutie si ma pot plimba pe unde doresc .... si i-am intrebat daca as avea suficiente resurse banesti si mi-as cumpara cate un apartament in vreo 5-10 orase ... ce sa fac ?? |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gibonu @ 12 Jun 2006, 15:33) S-au uitat la masina, m-au rugat sa deschid capota sa se uite la motor, dupa care mi-au explicat ca cu cateva zile in urma, a fost un accident mortal cu o masina galbena (acelasi tip cu al meu) cu fuga de la locul accidentului si ca acum le verifica pe toate. Dupa asta, mi-au multumit si am plecat. Foarte interesant mod de operare. Bine naibii ca nu a fost un accident in care era implicata o dacie alba, ca se facea coada cat China la politie ca sa ii verifice ei pe toti!!! Cel mai rau e ca ai pierdut timpul tau, in care de exemplu puteai sa faci bani, sau sa te odihnesti, doar pentru ca ei nu si-au putut face treaba. De fapt si-au facut-o, dar incomplet. In loc sa intrebe la ce ora sa se intoarca pentru a verifica masina le-a fost mai usor sa lase o hartie, ca de "contribuabilu" are si timp (de pierdut pe la sectie) si bani (din care plateste taxele). Si eu cand va spun ca Politia e principalul vinovat pentru cum se circula in ziua de astazi, sariti cu gura pe mine!!! ![]() This post has been edited by bj: 12 Jun 2006, 20:01 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
A trecut ceva timp si nu m-au mai sunat .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(NoDacia @ 12 Jun 2006, 20:11) aia cu unde stai si flotantu e aiureala Scuze de off-topic, doar explic un mic detaliu. Una e sa stai in Bucuresti, pe unde se perinda tot felul de oameni, din toate zonele tarii, si alta e sa locuiesti in HR, cu acte de MM. Deci nu e aiureala, crede-ma. E cat se poate de reala faza. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
cosmindavid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 January 06 From: Hunedoara ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 23 May 2006, 20:27) Ei spune... daca io ti-as spuneca nu am dat spaga in viata mea la nimic, si parintiimei la fel? Daca esti descurcaret si stii sa dai din gura, nu esti mototol te descurci... Daca nu, te calca in picioare cei care se descurca.... Da' de ce tre' sa fim descurcareti si nu cinstiti? In ceea ce priveste spaga, nici eu nu am dat niciodata (dar nici din gura nu am dat), cu toate ca am fost oprit de politie, pentru diverse mici probleme (de regula, radar). De fiecare data mi s-au adresat foarte politicos, eu nu am gasit de cuviinta sa obiectez, deoarece aveau dreptate, mi-am recunoscut vina, si am luat amenda minima. O faza haioasa a fost urmatoarea: eram pe centura Devei, mincam la volan o placinta, cu o mana conduceam si nu am observat radarul. Mi-au facut semn, am oprit la vreo 30 m dupa ei, si am coborat geamul (nu am coborat din masina). A venit agentul, a salutat politicos si mi-a urat "pofta buna", fara pic de mishto in voce. M-a chemat la masina lor si mi-a aratat display-ul radarului. Avusesem in acel moment 88 km/h. Am spus: asta e...si am luat 60 RON, din care am platit 30. Apropos: a fost o editie foarte buna (ca de altfel, aproape toate) a emisiunii "Cap si pajura" in care a fost tratata cu foarte mult umor tema "cat e de descurcareti romanii". Concluzia era ca descurcaret, in cazul natiei noastre, se poate traduce prin "snapan", "smecher", etc. This post has been edited by cosmindavid: 13 Jun 2006, 07:46 |
--------------------
Mercedes
C200 kompressor
2001
- HD 66 CIM
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RainHawk @ 22 May 2006, 22:43) Cum adica sa iti dea flash-uri in retrovizoare? Pe langa faptul ca vroiau sa te opreasca neregulamentar cum mama ma-sii vor sa mai dea si amenda niste amarati de la ordine publica?? Ce treaba au ei cu circulatia?? Ce cretini... Sau eu am luat-o razna? Eu unul m-am saturat sa ma opreasca toti retardatii seara cand vin acasa, chipurile ca n-am centura, ca n-am x ca n-am y. Ei asteapta sa le dau ceva. Gata, s-a terminat nu le mai dau nimic. Nici macar nu ma mai dau jos din masina. Sa faca spume si sa scrie la amenzi pana or sa le sara ochii ca la melc. alo ...mosule...citeste legea...politia are dreptul sa opreasca orice vehicul....nu numai circulatia.... |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu uitati de Politia de Frontiera in fasia de 20km de la granita. Are EXACT aceleasi atributii ca toti politistii. Nu mai vorbesc de serviciile "secrete", ca nu mai stiu exact cate sunt...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Corect, dar au voie sa am ia la bani marunti pe baza regulamentului rutier ... cu care, de ex., cei de la ordine publica nu au nici o tangenta ?!
This post has been edited by thunder: 13 Jun 2006, 10:50 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
NoDacia |
![]()
|
QUOTE(anamana @ 12 Jun 2006, 23:38) Scuze de off-topic, doar explic un mic detaliu. Una e sa stai in Bucuresti, pe unde se perinda tot felul de oameni, din toate zonele tarii, si alta e sa locuiesti in HR, cu acte de MM. Deci nu e aiureala, crede-ma. E cat se poate de reala faza. uite acum ..... eu stau in il, am ap in bucuresti, o garsoniera in ctanta si loc de casa undeva ... in covasna si arges ... am inteles perfect la ce te referi .... insa mi se pare un pic deplasata faza... ca sa te intrebe de ce stai in hr cu acte de mm trebuie sa stea si ei ... oamenii... la panda, sa vada ca stai 15 zile consecutiv la o adresa.... altfel e absurd ... sunt cazuri e adevarat dar demonstratia se face pe baza martorilor-vecini sau pandei zi de zi ... ca altfel nu-mi explic ![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
NoDacia |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 13 Jun 2006, 10:31) Nu uitati de Politia de Frontiera in fasia de 20km de la granita. Are EXACT aceleasi atributii ca toti politistii. Nu mai vorbesc de serviciile "secrete", ca nu mai stiu exact cate sunt... ce sa mai zic ca politia de frontiera actioneaza si prin ialomita de-a lungul dunarii .... cu cine e granita acolo ??? tantalai ... fac locuri de munca .... sau pazesc dunarea .... concesionata de cumnatul lui adrian nastase ... sa nu manance lumea un peste .... |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Hai sa va povestesc eu faza cu po(mi)litia petrecut anul trecut la o saptaman dupa nunta.
Intr-o sambata seara am iesit cu sotia si inca doua cupluri la plimbare (6 persoane) prin Breaza (sotia avand buletinul de Breaza), eu stand in Campina. Am vrut sa merge la o terasa dar n-am gasit pe nicaieri loc, drept urmare ne-am suparat am cumparat niste carne de mici suc, bere, fursecuri si am plecat pe la miezul noptii sa facem un gratar la cabanuta unuia din cei cu care eram. Pe straduta care duce la cabanuta, din fata venea cam cu un mers mai leganat, o masina de politie. Opreste masina in fata noastra sare politistul de la volan in fata masinii mele. Opresc, cobor din masina, dau buna seara. Tipul direct fara sa se prezinte, fara nimic, actele la control. Ii dau actele. Ma gandeam ca o sa imi dea amenda ca suntem 6 oameni in masina asta e. Dar nu pomeneste nimic de treaba asta si ma ia la interogatoriu. - Ce cautati la ora asta pe aici? - Ne ducem la un prieten? - Ce cauti tu din Campina la Breaza la ora asta? (la momentul asta am simtit un oarece miros de alcool dar am zis ca mi se pare) - Poftim? - Ce cauti bai baiatule din Campina la Breaza, ce nu intelegi? - ![]() - Si cum o cheama ma pe sotia ta? Ii spun prenumele imi cere si numele, ii dau si numele ii spun ca este in masina cu mine. - Pai si unde sta mai sotia asta a ta? Ii dau adresa, ii cere buletinul sa verifice. Il intreb daca s-a intamplat ceva de ne verifica in halul asta, la care tipul imi spune ca nimic si imi cere sa suflu sa vada daca am baut. Ii fac pe plac se convinge cu greu ca n-am baut, iar eu ma conving ca el este cel baut. Ii intreb daca putem pleca. - Ce te grabesti? Nu. - Domnule sotia mea este avocat. - Si? In acel moment celalalt politist care a stat tot timpul in masina cu usa larg deschisa (probabil ascultand) scoate capul afara si ii spune astuia. - Hai ba ca gasim noi pe altii. Lasa-i naibii p-astia. Asta se suie la volan imi da actele si pleaca fara sa zica nimic . Ce mai ziceti de acest comportament? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Astia sunt mici copii fata de baietii de la Sectia 5 care tineau de 6 la hotii de combustibil...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
QUOTE(Cossty @ 13 Jun 2006, 15:24) - Hai ba ca gasim noi pe altii. Lasa-i naibii p-astia. Asta se suie la volan imi da actele si pleaca fara sa zica nimic . Ce mai ziceti de acest comportament? Mie mi se pare "absolut normal" dupa ce ieri pe o strada langa Piata Rahova am vazut un echipaj de politie cu un logan (nu erau de la politia rutiera cred) care mergeau cu 5km/h cu geamul de la sofer deschis si cu manelele la maxim..... Am ramas cu gura ![]() Sunt totusi doar uscaturile din padure, pt ca am avut norocul si de multi politisti super ok. Nu sunt doar spagari si militieni... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vijelie |
![]()
|
Pe unde stau eu se plimba toata ziua masini de politie de la sectia 21, la orice ora ii vezi. Asa, agale, cu a 2-a, fara muzica, cu geamurile deschise si cu ochii pe cetateni. Aproape nu mai pot bea cafeaua dimineata daca nu-i vad (pe la 7:15, dupa ceas).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(hadessutzu @ 14 Jun 2006, 15:52) Sunt totusi doar uscaturile din padure, pt ca am avut norocul si de multi politisti super ok. Nu sunt doar spagari si militieni... Aici ai dreptate. O intamplare cu un politist care intra in aceasta categoria. Cu sotia ne plimbam fara tinta cu masina sambata noaptea, cu Elvis in surdina, deh o atmosfera mai romantica (eram la stadiul de prieteni atunci). Pe DN1, aproape de Sinaia, un echipaj de politie ne depaseste si imi face semn sa opresc. Opresc, caut actele, si cand deschid usa politistul langa mine. Tipul tinerel, vede atmosfera care domnea in masina si incepe: A, a, a, (masurand masina in lung si lat) v-am oprit sa va spunem ca aveti o roata din spate cam desumflata si s-ar putea sa faceti pana. Aveti rezerva nu? Da! Ok atunci, o seara placuta. Si a plecat. Foarte de treaba tipul! |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.212 Joined: 29 May 06 ![]() |
[quote=bj,12 Jun 2006, 21:40]
Foarte interesant mod de operare. Bine naibii ca nu a fost un accident in care era implicata o dacie alba, ca se facea coada cat China la politie ca sa ii verifice ei pe toti!!! Si mie mi s-a parut ca este un mic abuz din partea lor, dar am zis ca nu avea nici un rost sa ma cert cu ei. Dupa mine, in mod normal si civilizat (ca teoretic ei ne servesc pe noi si nu invers, ca noi le platim salariile si nu ei noua) era sa dea un telefon si sa-si faca o programare, adica ceva de genul: in ce zi, la ce ora si unde putem noi sa venim sa vedem masina. Daca eram eu nesimit si veneau ei degeaba, atunci da, sa ma cheme ei la politie. Dar erau o gramada de probleme daca procedau asa: de unde sa ia ei nr. de telefon, de ce sa vina ei cand pot sa vin eu si alte chestii din astea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(anamana @ 28 May 2006, 09:53) Dar din pacate largirea competentelor politistilor e selectiva. Cel mai interesant e cat de saritori sunt baietii. Daca ai nevoie de ei, raspunsul va fi: "Nu stiu, asta nu tine de mine, nu e treaba mea, nu e sectorul meu". stii ce patesc "baietii" daca se baga in afara zonei de competenta? Vor avea probleme mult mai mari decat problema pt care i-ai solicitat tu, asa ca nu mai vorbiti in necunostinta de cauza. |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@Radduu, eu chiar sunt curios, ce se intampla daca ma bate unu pe strada si ma duc la un politist de la rutiera sa ma scape?
Spune-mi te rog ce sa intampla daca: - nu se baga, ca nu e aria lui, eu imi iau bataie si dau in judecata politia? - se baga? |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ieri am patit si eu una: suna telefonul, ridic:
"Alo, domnu' ***** ?" "Da" "De la politie, agent Cutarescu" (n-am inteles bine numele: Tomovici sau Popovici sau asa ceva) "..." "Domnule *****, conduceti un Logan gri perla, cu numar de B?" "Domnule *****, dumneavoastra ati zgariat o masina in parcare la Billa pe str. Circumvalatiunii si ati plecat de la locul incidentului. Acum doua saptamani. " "Imposibil, cred ca ma confundati. Nici nu-mi aduc aminte sa fi fost acum doua saptamani acolo" "Dumneavoastra in mod sigur nu va aduceti aminte, dar au fost persoane care v-au vazut, mai mult, cineva v-a luat urma si ne-a raportat actiunile dvs. Odata ajuns in parcare v-ati uitat vreme de cateva minute la bara din fata, pe care aveti si acum niste urme." "Domnule agent, nu am lovit nici o masina. Urmele respective sunt de la gardul in fata caruia parchez, pe care l-am frecat cu bara cand am intrat odata prea brusc in parcare!" "Stimate domn, daca este asa cum spuneti, de ce nu ati declarat in termen de 48 de ore acest eveniment? Si oricum, gard-negard, va rog sa va prezentati la noi sa dati o declaratie in legatura cu incidentul de acum doua saptamani, cand ati lovit in parcare la Billa o Dacie visinie" "Eu nu am comis nici un accident, nu am lovit nici o masina! Nu dau nici o declaratie, iar daca aveti ceva cu mine, asa cum mi-ati gasit numarul de telefon, o sa ma gasiti si pe mine!" si am inchis telefonul. Nu m-a mai cautat nimeni. This post has been edited by Illusi0n: 25 Jul 2006, 10:36 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cred ca ei te-au hakerit la yahoo cand au vazut ca nu tine figura cu telefonu'
![]() Se poate sa te mai caute...daca zici ca ieri te-au sunat. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sau niste "binevoitori" cu care am avut o discutie mai "incinsa" acum o saptamana.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:49 |