Problema la cutia "babei" mele
![]() ![]() ![]() |
Problema la cutia "babei" mele
OCEBE |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|||
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
8)
nici la mine nu sunt kiar ca in buc strazile da mai sunt cazuri |
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
Remi |
![]()
|
![]() Mr. Group: Members Posts: 7 Joined: 8 March 04 From: Bucuresti - Romania ![]() |
La majoritatea auto europene:
Treapta 1 si AR - Nesincronizate din proiectare/constructie ... Doar din intamplare - pica "dinte pe gol" ... |
--------------------
Skoda
Octavia
2008
- B-45-DSE Pentru fiecare intrebare exista un raspuns, pentru orice problema exista o rezolvare ...
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
cutiile care nu intra an viteza 1ia sunt de fab frantuzeasca.Francezi au mers pe ideia ca odata ce te misti ce nevoie mai ai de an1ia.tot dasta am si eu.dar intra cu dublu ambreaj.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
xix1319 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 25 February 04 ![]() |
Eu am avut 3 dacii dintre care 2 luate de noi si la toate intra a 1 a din mers si este o chestie folositoare pe un bulevard din Constanta unde sunt 6 semafoare in vreo 2-3 km
![]() |
-------------------- |
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
EU ceam vb pana acum.
![]() |
-------------------- |
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
deci se poate face ceva sau tre sa o las asa :?: :?: :?: :? :?
|
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
livicu' |
![]()
|
baietii a inceput sa mearga , am fortat-o de cateva ori si a inceput sa intre si la mine da' numai la viteze foarte mici sper ca in timp ajunga sa pot baga la 5 km/h in treapta 1
10x pt sfaturi :wink: |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:06 |