Cum izolez Berlina?
![]() ![]() ![]() |
Cum izolez Berlina?
Cristinika |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300(1400) din '76
- B - 13 -USF
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
desfunda scurgerile din usi si din praguri.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
asa se intampla si la mine si singura chestie care trebuie dfacuta este sa scoti grilajul de langa stergatore si sa cureti acolo ,se aduna si praf si frunze si e normal sa se infunde scurgerile.daca apa nu are unde sa se scurca atunci intre in masina.faci chestia asta si apoi poate revii cu informatii
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
salutare. am si eu o problema asemanatoare. curge apa ca la robinet prin stalpul de la sofer direct in masina. zilele astea vreau sa dau jos usa si sa izolez imbinarea aripei cu stalpul. aveti alte idei? |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
verifica chederul !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
parpanel |
![]()
|
am schimbat deja chederul. totusi apa curge pe la decuparile alea din stalpi pe unde bagi cheia sa strangi piulitele de la balamale. si acum e lac la mine in masina
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
parpanel |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Cristinika |
![]()
|
Tot n-am nici un spor...usa e plina de apa...si nu stiu cum de ajunge si la picioarele pasagerului...azi am scos mocheta...era fleashca...e o idee buna sa dau jos aripa...poate curge pe la stalp...ca m-a disperam...fac acvariu in ea la fiecare ploaie...cu chedere noi cu tot...si in usa cred ca intra pe la lamela aia din exterior care calca pe geam...sa o schimb sa vad dak mai intra...alta solutie nu vad...
Merci frumos si astept alte sugestii |
--------------------
Dacia
1300(1400) din '76
- B - 13 -USF
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Cristinika @ 23 Sep 2005, 16:45) Tot n-am nici un spor...usa e plina de apa...si nu stiu cum de ajunge si la picioarele pasagerului...azi am scos mocheta...era fleashca...e o idee buna sa dau jos aripa...poate curge pe la stalp...ca m-a disperam...fac acvariu in ea la fiecare ploaie...cu chedere noi cu tot...si in usa cred ca intra pe la lamela aia din exterior care calca pe geam...sa o schimb sa vad dak mai intra...alta solutie nu vad... Merci frumos si astept alte sugestii incearca chestia asta .. la mine a mers ... cumperi un tub de silicon transparent ... si cu pistolul aferent il introduci sub cheder ... nu te zgarci ... o sa intre cam 1-2 tuburi la cele 2 chedere .... apoi ... cumperi o banda de cauciuc care se foloseste la termopane ( cu inaltimea intre 5-10 mm - profil "U" ) si lipesti pe usa in dreptul chederului de la usi (chederul de la usa o sa se inchida perfect pe banda de cauciuc - dezavantaj .... o sa trebuiasca sa trantesti usa mai tare la inchidere ) ... astfle obtii o dubla izolatie ... recent am descoperit ca imi ploua in masina pe la ANTENA !!! .... nici o problema ... siliconul rezolva tot. ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
onyx-20 |
![]()
|
![]() Onyx-20 Group: Members Posts: 431 Joined: 10 March 05 From: Suceava ![]() |
Exact asa am facut si eu! Un tub silicon (10 lei) un pistol (10) lei si consumat tot tubul sub chederul de la parbriz. Inainte daca ploua in masina cu picaturi de eram ud la picioare, acum nu mai e nici macar umed! M-am cam manjit eu cu silicon pe haine, maini (ca de... mi-am adus aminte ca am manusi, dupa ce am facut treaba) dar a meritat!
|
--------------------
Dacia
1300
1976
- SV 03 TMC
|
|
Cristinika |
![]()
|
Dreamer unde bag siliconul...la chederele usilor ? mie nu imi intra apa pe acolo...imi intra pe la stalp pe undeva...si prin exterior pe langa geam pe la lamela aia de cauciuc...adevaru ca si pe mine m-a ajutat siliconul in multe privinte...e bun si in alt domeniu decat in umflat tzatze
![]() merci This post has been edited by Cristinika: 24 Sep 2005, 12:51 |
--------------------
Dacia
1300(1400) din '76
- B - 13 -USF
|
|
parpanel |
![]()
|
am dat jos chederul de la usa. banuiesc ca apa se scurge pe langa cheder si intra pe sub el. tabla de la stalp si cea din interior nu au sudura continua si e posibil sa intre apa in masina si pe acolo. am apropiat cele doua table si am strans chederul. am turnat apa si e ok. acum astept ploaia sa vad daca mai ajunge apa in interior. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Siliconul il bagi la chederele de la parpriz si luneta... pt usi ti-am deschis o alta soluie de etansare in postul anterior ...
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Novicele |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 September 05 ![]() |
QUOTE(Dreamer @ 29 Sep 2005, 17:14) Siliconul il bagi la chederele de la parpriz si luneta... pt usi ti-am deschis o alta soluie de etansare in postul anterior ... Eu am observat la a mea o alta chestie...daca sta in cea mai tare ploaie nu intra in ea nici strop de apa. Dar cum am plecat cu ea, in 5 min este balta in torpedou/sartaras sau cum naiba i-o zice din fata locului dreapta plus in sartaras/torpedou sau cum naiba i-o zice de la sofer acolo unde sunt si sigurantele. Pe unde credeti ca intra? |
--------------------
Dacia
1310 berlina
- B 14 JDT
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Problem: DACIA!
![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Dreamer |
![]()
|
Vezi ca ai niste gauri in tabla si cum arunca roata apa iti intra in masina prin acele gauri ... Verifica atent
![]() Acele gauri provin de la rugina ... |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi intra apa la sigurante... Acum am desfacut grila de aerisire si am scos frunzele si am desfundat scurgerile.. acum astept urmatoarea ploaie
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
Cristinika |
![]()
|
Ploaia ca ploaia...dar ce facem la iarna...am descoperit unde era problema..la chederul parbrizului...nu se mai scurgea prin locasurile alea speciale, intra direct in masina...traiasca siliconul!
|
--------------------
Dacia
1300(1400) din '76
- B - 13 -USF
|
|
mrc0268 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 January 04 ![]() |
am vazut in piata/ targ un fel de silicon mastik special pt geamuri cu care se lipesc lunetele la unele straine ex matiz
eu as lua sa umplu tot spatiul de sb chederul parbrizului silunetei si nu mai las nici o gaurica ca nimai pe acolo se scurge in interior apa |
-------------------- |
|
bogdanf_2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 October 04 From: COLORADO , USA ![]() |
|
--------------------
DACIA 1300 BERLINA
BUICK SKYLARK 3.1L
- CJ 05 YEZ ,172-KCE
|
|
dex0906 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 24 October 05 ![]() |
Eu am dat gauri suplimentare de scurgere a apei in podele ... taca tot intra.. macar sa se scurga
![]() |
--------------------
dacia
dacia 1300
- xxx
|
|
parpanel |
![]()
|
totul se rezolva cu silicon. ultima oara imi curgea apa pe la antena radio. acum nu mai am nici un fel de problema cu apa in masina. succes
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cum a spus si parpanel si multi altii, siliconul este rezolvarea izolarii chederului de la geam si usi. am patit-o si eu, imi intra apa pe la parbriz, am izolat cu un tub de silicon( obligatoriu cu pistol) si acum nu mai intra apa. bafta
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Gesi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 November 04 ![]() |
Buna ziua,
Sa va spun si eu problema mea: cand ploua am apa pe sub presuri pe locurile din spate. Adica am presuri de cauciuc si pe ele nu este nici o urma de apa. Daca ridic presul , este balta. Am dat gauri in usi pentru a se scurge apa, dar nu inteleg pe unde ajunge in spate. Mentionez ca in fata nu am apa si am dacie break. Daca ma puteti ajuta, va multumesc. |
--------------------
Dacia 1310
Break
- B04WCR
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu, apa intra in masina pe la:
- cheder parbriz (solutie: silicon, mastic, etc) - gauri stalp-balamale (desfundare 3 santuri din praguri) - cheder geam portiera si apoi in masina (se desfunda cele 2 santuri din usa) de bine - de rau, intr-o dacie ingrijita nu intra apa, cel putin nu in habitaclu |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
aceeasi problema am si eu.ploua de sub bord in dreptul pasagerului din dreapta.aa si ploua si in torpedou.e jale cand auzi..pic...pic..pic..pic...si te apuca toate alea.am pus silicon pe la cheder si astept sa ploua sa vad daca mai ploua.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
apa curge prin aeroterma, cel putin asa e la mine..se prelinge efectiv prin ea, nu am gasit solutie, vad ca ea merge, cu zgomot dar merge fara probleme..
Am incercat sa astup gaura de jos a aerotermei unde ies firele si apa, dar se aduna apa in ea..asa ca mai bine las asa ca nu curge mult, si tin masina in garaj. This post has been edited by argon: 16 May 2006, 19:42 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
asa am banuit si eu ca pe la aeroterma.si la mine merge cam urat aeroterma.huruie de mama focului!!dar dac merge un pic nu mai huruie.norocu tau ca ai garaj.eu o tin in parcare,sub un copac:), de se gainatzeaza toate paserile pe ea, o gasesc "picurata" in fiecare dimineatza de cate 5-6.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
wolffy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 May 06 From: Iasi ![]() |
si la mine ploua in partea stanga pe sigurante si in dreapta pe aeroterma, problema era de la partea superioara a aripilor din fata .. de la imbinare .... era un sant cam mare ( tablaraia la mine e varza ) numai ca taicamiu cum are atelier de tamplarie din aluminiu are spuma poliuretanica si cu tot cu un pistol si eu am optat pt. aia , am pus acolo .. se vede oleacq de afara galben ( cam urat ) dar macar nu mai ploua, pana ce o revopsesc ramane asa. Chiar, cam cate kg de vopsea imi trebuie? eu in iasi la conex am gasit aripile din fata care imi trebuie la 360.000 bucata , mi se pare putin, vopseaua nu mai stiu cat. Stiu ca din curiozitate am intrebat la un service cam cat ia manopera si o zis cam 3 mil. Vopseama cam cate kg trebuie? vreo 4kb? si pe langa vopsea mai trebuie altceva....?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
- IS-01-MLP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:37 |