Modul in care se face asfaltarea, iar se face pe Magheru unde era perfect!
![]() ![]() ![]() |
Modul in care se face asfaltarea, iar se face pe Magheru unde era perfect!
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Asa se face . Cand cheltui banii altuia e foarte usor sa decizi ce trebuie facut .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Calculand la metru patrat de sosea asfaltata, e mai ieftin sa asfaltezi magheru decat bastiliei de exemplu...Adica, pe magheru, ai deja baza, mai adaugi 3 cm de asfalt si gata lucrarea de 'nspe milioane de euro...Pe bastiliei, gropi, piatra cubica, prea scump...Asta cred eu...
This post has been edited by altisone: 19 Apr 2006, 08:20 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pregatesc baietii lu' nea Base de anticipate...
E foame mare, trebuie umpluta pusculita de partid! Mai tineti minte ce zicea marinaru' acum vreo 2 ani: "Vom asfalta strazile dintre blocuri, ca acolo isi rup bucurestenii masinile". Impresionant, nu gluma... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai voi n-ati auzit ca "este microfisuri, care este periculoase"?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Corect. Toata lumea a vazut ca Magheru arata impecabil. In schimb pe alte artere iti rupi rotile...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi nu intelegeti ca nu au ei treaba cu drumurile si cu nu stiu ce asfaltare... pe ei ii intereseaza sa isi traga cati mai multi bani atat, ca oricum jeepurile lor nu se rup in gropi.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
si mai e o chestie - se asfalteaza strazile/bulevardele care sunt intretinute de.....Euroconstruct trading 98 s.r.l. De ce oare????
Calea Grivitei are aproape 7 ani de cand s-a asfaltat si inca rezista (mai putin zonele din jurul gurilor de canal) - deci se poate,dar.... |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine incearca sa mearga pe Berzei - Buzesti, microfisurile de acolo sunt atat de mari ca poti sa ramai fara baie de ulei instant.
Un gand calduros onor primarului general, patronilor de la Euroconstruct si fostului primar general. Arza-i-ar focul, adica! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
II clar, in romania nu poti sa faci nimic decat cu forta. Daca s-ar pune intr`o zi conducatorii sa blocheze strazile, care si`asa is blocate, sa vezi cum ar accepta sa faca strazile.
Asa, pur si simplu nu le pasa, iar romanii is prea obisnuiti sa fie calcati in picioare asa ca nu fac nimic. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(BOGDAN DSN @ 19 Apr 2006, 12:27) Calea Grivitei are aproape 7 ani de cand s-a asfaltat si inca rezista (mai putin zonele din jurul gurilor de canal) - deci se poate,dar.... Tu ai probleme grave cu memoria: Calea Grivitei a fost asfaltata acum 1 an. Sunt sigur ca sunt motive reale pentru asfaltarea Bd. Magheru (inginerii sa sara sau sa intrebe cineva la pmb.ro). De furat bani fura oricum, chit ca se asfalteaza Magheru sau strada din fata blocului ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Stiti ce este mai intersant decat asfaltarea de pe MAgheru??
Portiunea nou asfaltata este plina de santuri, nu este dreapta! Se putea observa lucrul asta cand era asfaltat pe un sens... Bataie de joc... Drumul vechi era drept, cel nou... Lasa, ca la anu o fac din nou! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum fiecare politician cu hobby-urile lui. Nastase si ai lui le aveau cu tablourile, casele si vanatoare. Noi le-am platit si n-am zis nimic. Acum a venit Adriean si Base presedintele care au o pasiune pentru asfalt, parcari, borduri si trotuare, respectiv Elena Udrea si Golden Sprit, pe care tot noi le platim. Cea mai buna dovada ca institutiile statului ce ar avea, cel putin teoretic, un rol de control preventiv in risipirea banului public sunt niste catelusi care nici nu musca nici nu latra, ca doar bucurestenii isi rup masinile in microfisuri si nu in cratere, deci microfisurile sunt prioritare.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A vazut cineva ce borduri se monteaza acum?
Mie imi pare ca sunt din granit, nu din beton. O fi vreo legatura cu nenea Videanu-Marmosim? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cele care se pun pe Splai, in zona Operei, am vazut ca sunt "mozaicate", departe de a fi granit.
Si mai stiu si eu o "macrofisura", in pasajul Muncii, pacat ca nu e micro, scapam de ea demult.. |
--------------------
.
.
.
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Ce ma oftica, e ca in tarile cu apa calda se fura la fel de mult, contracte umflate la pret, etc., dar cu toate astea oamenii fac lucrarile asa cum trebuie. Dar la noi pe langa faptul ca sunt niste hoti mai sunt si puturosi. Sa fure cat vor, si sa ajunga sa fie ingropati cu un metru cub de bani langa ei, dar sa faca treaba cum trebuie, sa avem si noi drumuri si alte alea.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Si fiti atenti la stradutele paralele cu Magheru, unde sunt parcari Dalli si sediul BCR. Acolo sunt gropi ca la bombardament. Ne facem de ras la toti strainii, pe bune...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
pai pe strazile alea, nefiind fisuri microscopice, le poti ocoli foarte usor... asa face videanu, cred
![]() |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 24 Apr 2006, 15:28) nu am nici o problema grava cu memoria - calea Grivitei intre gara de nord si bd. 1 mai(actual Ion Mihalache) nu s-a asfaltat deloc in ultimii 7 ani. S-a asfaltat portiunea dintre Buzesti si Bd.Dacia (unde s-a scos si linia de tramvai). |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Exemplele sunt multe .....
- Groapa aia de la pasajul Muncii este deja "clasica" ... - tot asa groapa aia de la iesirea din Pasajul Obor spre Circ iarasi este "clasica" - Giurgiului arata ca dupa Bombardament (dupa ce au facut linia de tramvai) mai ales la intersectia de la noul Mall pe acolo NU pot trece decat 5-6 masini la culoarea verde a semaforului pentru ca fix in intersectie cred ca a avut loc un razboi - Canalele in general inainte de asfaltare erau iesite in sus cam cu 3-4 centimetri ... Dupa sfaltare sunt coborate in jos cu 3-4 centimetri ... tot un drac ... - Bun au asfaltat Magheru .... NU comentez .... dar imediat ce treci de rondul de la Romana a aparut un sant .... nus' ce regie autonoma s-a trezit DUPA asfaltare ca trebe sa bage nus' ce teava sau cablu .... sa continui ? - Soseaua de centura .... au asfaltat-o anul trecut .... deja au inceput sa apara cratere si mai mult asfaltul "se lasa" si se creeaza santuri dupa forma rotilor .... - Pasarela de la Otopeni .... dureaza cam de 1 an ..... - etc.... Edit: Na ca uitasem cate ceva: - Calea Giulesti .... au facut lucrarea pentru tramvai si dupa aia s-a auzit ca lucrarea a fost executata GRESIT .... asa ca rectificarea o sa mai dureze in jur de 6-12 luni .... si fac pariu ca o sa remana ca la Giurgiului ... adica o sa termine sina de tramvai iar pe carosabil o sa ramana tot ca dupa bombardament .... This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 10:10 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiti careva unde gasesc posterele din campania electorala cu "Videanu care face" respectiv vanghelie cu samponu' sa fac cateva copii si sa le pun in gropile mai reprezentative.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ia incearca chiar pe site la nea videanu...
http://www.videanu.ro/?id=4 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma gindesc sa-mi iau camera foto si ruleta si sa fac niste poze cu gropi - cu ruleta pusa in asa fel incit sa se vada din poza dimensiunea gropii.
Dupa care sa fac un site pe care sa prezint in fiecare zi o groapa - in romana si engleza, ca sa stie si cei de la *UE unde (nu) se duc banii pe care ni-i tot dau pentru refacerea infrastructurii. :-( |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
vijelie |
![]()
|
Li se rupe alora din UE de gropile noastre.
Daca esti curios, afla ca banii pt reparatii sunt de la ei, asa ca au tot interesul sa fie gropi de reparat ca imprumutam bani de la bancile lor. Nu uita ce a patit unu', Ceausescu parca il chema, care nu a mai imprumutat bani de la straini... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca-ti trebuie o ruleta de 4 Km pentru groapa de pe Soseaua Girgiului.
Eu ziceam ceva de genul: Attached thumbnail(s) Videanu_care_face_Macrofisuri.JPG ( Size: 36.1k ) Number of downloads: 106 |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
Patefon |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca se scrie "mergeti" ...
Vorba aia, doar nu se scrie "merge-m"... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mergeti in... cu cine v-a votat!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Patefon |
![]()
|
Am uitat ghilimelele. Ideea era sa sa ia de mana cu "Vanghiele care este"
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
Patefon |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum spuneam si mai sus:
Despre ................. ................. Numai de bine !!!! Multa carne .... This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 11:44 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
klaus |
![]()
|
Cu multa caldura...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:56 |