DSN vs SLZ, pls help! :D
![]() ![]() ![]() |
DSN vs SLZ, pls help! :D
sorin_whiskeykid |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
GTI
- DJ 05 SHR
|
|||
sorin_whiskeykid |
![]()
|
scuze pt greselile de scriere ;p sunt emotionat.
Apropo nu pot pastra nova gti a tatei k e a lui nu o da ![]() |
--------------------
Dacia
GTI
- DJ 05 SHR
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
comparand masinile eu as zice sa mergi totusi pe solenza...acum de tunning nustiu ce sa zic cat de tare te incalzeste pe tine acest lucru .. pana la urma e alegerea ta.
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
sorin_whiskeykid |
![]()
|
care e diferenta intre SLZ si DNS? Care e mai agresiva? >:)
|
--------------------
Dacia
GTI
- DJ 05 SHR
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
cred ca mai bine o SLZ ... e ceva mai noua, ca design imi place mai mult DNS-ul, dar parca calitatea este putin in favoarea SLZ.
Presupun ca la tuning motor te gandesti la un cip, filtru aer sport, o evacuare sport ... sau poate mai mult: axa cu came, injectoare, comp. injectie, pistoane, etc ... care trec lejer de 1000 euro. agresiva !? DNS ![]() This post has been edited by thunder: 22 May 2006, 21:19 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Din cate stiu o DSN e mai nervoasa decat SLZ.
Daca asta e singurul criteriul ia o DSN |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sorin_whiskeykid |
![]()
|
super.
Puteti pls sa imi ziceti ce pot pune pe o DNS, ce face fiecare si cat costa? pls? |
--------------------
Dacia
GTI
- DJ 05 SHR
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai cum intri pe www.daciaclub.ro exista un subforum numit "imbunatatiri DSN" si acolo stai cateva ore bune si lecturezi. Vei afla de chip, filtre si tobe inox si de multe altele....... Lectura placuta !!!
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Tine cont ca sfaturile de mai sus sunt date de posesori de dsn si nu vad de ce dsn e mai nervoasa ca slz,argumentati..........
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
D-aia...
Plus ca sunt informatii chiar si tehnice despre acest subiect pe forum ("nervozitatea" DSn fata de SLZ). Argumentate... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zvic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 6 January 05 ![]() |
Eu sunt fost posesor de DSN si am mers putin si cu Solenza. Dpdv motor si CV parerea mea e ca DSN e mai buna . Dpdv calitate asamblaj e mai ok solenza, plasticele se tin ceva mai bine, parca ceva mai confortabila la drum lung decat DSN, as zice ca solenza e ceva mai bine inchegata. Diferenta pe care o face CV nu este enorma asa ca as merge pe solenza pentru putinul confort suplimentar pe care il ofera.
|
--------------------
Logan
Ambition
DCI 2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
dar de ce nu iei tatalui tau o DSN si sa pastrezi tu nova gti? Este cea mai nervoasa dacie la ora actuala (dupa nova GT)
PS: vrei dacie numai de la nova in sus? |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Hai ca ai zis-o.
![]() Si in al doilea rand Nova GTi e mai sportiva decat GT (ma refer in conditi standard, lasam la o parte faza ca la GT umblu la carburator, ii dublez consumul dar fuge ceva mai bine ca GTi-ul). Si inca ceva acest lucru e demostrant de valorile date de producator (ma refer la accelaratie 0-100km/h, la reprize...), nu sunt concluzi trase "pe la coltul blocului". |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
SYL nu este asa!
Regula de aur! Carburatia e mult mai nervoasa decat injectia! Nu tre' sa umblii la carburator, bicameralul ala e de aur pe motorul de 1.6 (pe care nu-l ai pe DNS). GTI este mai putoare decat GT! Nu vorbesc din valorile date de producator, nu vorbesc de la coltul blocului vorbesc din liniute facute in Portul Braila. |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io va zic ca o SN face orice Nova. Si face si Slz.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
dar dsn versus lgn 1.6 sau lgn 1.5dci cam cum e ? cand am avut dsn aceste motorizari nu erau pe piata de aceea intreb...
This post has been edited by david79: 23 May 2006, 22:05 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
M-am facut io cu un Logan 1.6...si l-am facut varza. Pe la 120-130 la ora incepuse sa ma ajunga, da s-a terminat tarlaua.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(Sociopatul Tandru @ 23 May 2006, 21:00) SYL nu este asa! Regula de aur! Carburatia e mult mai nervoasa decat injectia! Nu tre' sa umblii la carburator, bicameralul ala e de aur pe motorul de 1.6 (pe care nu-l ai pe DNS). GTI este mai putoare decat GT! Nu vorbesc din valorile date de producator, nu vorbesc de la coltul blocului vorbesc din liniute facute in Portul Braila. Asa e, producatorul spune numai tampeni, cum poate el sa contrazica celebra regula de aur. Si nici nu ii inteleg pe fraierii care dau sute de mii de euro pe masini sport cu injectie, cand ar putea sa isi cumpere o Nova GT pe carburatie. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@pastrama_stelist-poate ai tu talent de pilot de incercari, sau poate nu stiau ca tu faci liniute...si concurai singur.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
SYL si bobo77, imi aratati si mie unde apar datele producatorului?
Eu spun ca este mai rapida pt ca am vazut 10 cazuri in care nova GT a "dat clasa" supernovei. Am asistat la o scena unde o nova GT cu carburator de 1410 a facut o supernova la demaraj. Cine are supernova si nu ma crede sa-mi dea PM si putem incerca ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
I-mi pare rau , eu ma refeream la faptul ca a facut el un lgn de 1,6, ceea ce nu prea cred.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
SYL |
![]()
|
QUOTE(Uncle-Sam @ 24 May 2006, 12:19) SYL si bobo77, imi aratati si mie unde apar datele producatorului? Eu spun ca este mai rapida pt ca am vazut 10 cazuri in care nova GT a "dat clasa" supernovei. Am asistat la o scena unde o nova GT cu carburator de 1410 a facut o supernova la demaraj. Cine are supernova si nu ma crede sa-mi dea PM si putem incerca ![]() Sa iti zic ceva, acu vreo 2 ani, intr-o iarna, mergea pe Calea Victoriei unul un un Porsche 911 Turbo, dar merega incet, asa la vreo 40 la ora, si evident ca toate masinile terceau pe langa el, deci in concluzie, toate masinile care circula in RO (inclusiv autobuzele) sunt mai sportive decat Porsche Turbo, ca producatorul zice ca atinge suta in 4s e minciuna gogonata. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 24 May 2006, 10:41) @pastrama_stelist-poate ai tu talent de pilot de incercari, sau poate nu stiau ca tu faci liniute...si concurai singur. Bai nu stiu daca e SN mai rapida ca Loganu 1.6 sau daca era soferu prost. Io stiu doar ca l-am facut praf. Intra pe 4tuning si cauta filmuletu daca nu ma crezi...1 mai Neptun...io cu o SN argintie si Loganu rosu. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ca fost posesor de SLZ un an jumate si sofer pe DSN o juma de an pot spune cu mana pe inima ca DSN face de cacao o SLZ! Eu cu DSN luam scart in a3a... Solenza nu lua nici in a2a! Nova manca asfaltul si avea la bord 90.000km! Nu zic ca in 6 luni i-am schimbat aeroterma, radiatorul, acuatuarele, pedala de acceleratie, mecanismult de acceleratie din motor, si cate si mai cate...
Solenza... O masina perfecta pt oras si familie, bine construita si pt mine a fost bugless, nu ploua in ea, nu troncanea, era super! Din Nova scoteam apa cu buretele! ![]() Cat despre alte fenomene gen Logan vs. alta masina! Logan nu fuge! Este o masina de familie cu o aerodinamica specifica! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
klaus |
![]()
|
Ca sa mai fac lumina: SLZ are alte tabele de injectie decat DSN
Mai are si o usoara modificare a pozitionarii senzorului de turatie (vreo 7 grade din cate stiu eu) Alt mod de calcul a injectiei (datorat regulatorului de presiune din rezervor si nu din rampa cum e la DSN). Chestii din astea... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
SYL, tu ce incerci sa-mi demonstrezi? N-are nici o relevanta ce spui tu acolo. Eu vorbesc din ce am vazut si mi-au confirmat posesori de DSN si nova
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Demaraj 0-100: LGN 1.6 > DSN > SLZ > LGN 1.4
Simplu |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Scuze, dar
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:37 |