Doresc sa-mi cumpar o DSN
![]() ![]() ![]() |
Doresc sa-mi cumpar o DSN
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Lasa ma ca miercuri nu o sa mai aiba botul "un pic lovit" ....
Pana una alta .. bine ca merge fara nici o problema .... ah .. era sa uit ... azi mi-am schimbat becurile proiectoarelor de ceata cu altele de aceeasi putere dar cu lumina mai alba .. si mi-am schimbat si sticlele proiectoarelor ... |
--------------------
.
.
.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Lasa ma ca miercuri nu o sa mai aiba botul \"un pic lovit\" ....
A fost o gluma... sper ca nu te-ai suparat.... ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ce sticla ti-ai pus la proiectoare ???? transparenta? vreau si eu detalii ca nu-mi place cea de acum, multam'
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- ---
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mi-am pus sticle standard .. transparente .. din alea albe ...
Le-am schimbat pe motiv ca alea originale se crapasera |
--------------------
.
.
.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
QUOTE Liviule ,masina arata bine. ![]() |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
Merci de aprecieri ....
![]() Bafta! |
--------------------
.
.
.
|
|
![]()
|
|
QUOTE uite niste poze , aici o clima(bleumarin inchis) si o rapsodie(aia maro) Clima pemtru mine . Merci pentru poze. Cit costa o clima noua cu aer conditionat? |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
clima 5 700 euro
... samd clima are aer conditionat in standard!!! nu are : - jenti aliaj - geamuri electrice - CD (are radiocasetofon) - plus multe alte chestii mici , dar importante, in minus |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- ---
|
|
felix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 January 03 ![]() |
Maine imi iau si eu Super Nova!!!
Asa ca de luni ma gasiti si la rubrica "probleme zilnice" ![]() |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Felicitari anticipate. Sa-i faci rodajul cum trebuie, indiferent ce zic altii.
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
adica ce ma nu e masina straina , hehehe... rodaj 1000km si apoi blana ... e nici chiar asa, nu ma lua pe bune ... fiecare masina o ai cum o inveti... o inveti sa mearga mai turata, merge mai turata , o inveti sa mearga mai lenes , va merge mai lenes... diferentele sunt mici, dar nu considerabile, totusi o masina ce o inveti sa-ti mearga usor, va merge usor... orice !!! dai blana pana in 2000km si se va schimba masina !!! garantat... scoate fum din roti , si va avea si ea grija de tine mai incolo... consum mai mare acum, dar mai incolo .... nu stiu , nu dati cu parul , e experienta mea ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
felix |
![]()
|
Gata!
Mi-am luat-o! Daca asteptam pana pe 1 martie poate imi luam noul model (Bergenbier, prietenii...) A fost super oferta asa ca m-am grabit! Razvan |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
Sa-ti traiasca masinuta si te asteptam in fiecare joi in parc in Herastrau
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]()
|
|
QUOTE adica ce ma nu e masina straina , hehehe... rodaj 1000km si apoi blana ... e nici chiar asa, nu ma lua pe bune ... fiecare masina o ai cum o inveti... o inveti sa mearga mai turata, merge mai turata , o inveti sa mearga mai lenes , va merge mai lenes... diferentele sunt mici, dar nu considerabile, totusi o masina ce o inveti sa-ti mearga usor, va merge usor... orice !!! dai blana pana in 2000km si se va schimba masina !!! garantat... scoate fum din roti , si va avea si ea grija de tine mai incolo... consum mai mare acum, dar mai incolo .... nu stiu , nu dati cu parul , e experienta mea ... Chestia cu rodajul este "fictiva"......masina daca-i buna n-ai ce s-o "inveti". Benzina si uleiurile de motor daca intrebuintezi numai "superior" sint singurile lucruri pe care asa ca chestie le poate "memora" motorul ![]() Aici nu am auzit pe nimeni ca-si rodeaza masinile cind si le cumpara noi. Numai in Romania am auzit asa ceva. O iei din magazin te urci in ea si dus esti mii si sute de mii de km. Desigur daca nimeresti o "lamiie" vei avea probleme de la inceput plus ca si marca conteaza. |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Parerea mea este ca dresajul masinii este o chestiune subiectiva, desi daca o forjezi de la primul km isi va da drumul mai repede (evident va si crapa mai devreme). In ceea ce priveste rodajul, el este obligatoriu daca este prevazut in cartea tehnica (in carte este specificat rodajul minimal).
In ceea ce priveste masinile de calitate, notiunea de rodaj nu mai exista, deoarece procesul tehnologic / tolerantele de prelucrare / materialele folosite nu necesita ajustari prin frecare. Sa nu uitam totusi ca in lumea civilizata motorul este considerat o piesa de schimb... |
-------------------- |
|
felix |
![]()
|
Rapsodie din octombrie 2001, 25.000 la bord. Are si aer conditionat si vopsea metalizata, nu are casetofon (furat) si alarma.
A facut vreo 8.000 km prin Europa cu ea (tipul era italian, casatorit cu o romanca), iar masina arata si merge foarte bine. Surpriza cea mai placuta a fost pretul - 3150 euro (a cerut 3750, dar atat am reusit sa strang in 24 ore) iar tipul trebuia sa plece din tara, asa ca ieri a facut RAR-ul (?!) iar astazi am facut actele...Tip simpatic italianul, a venit pentru vanatoare acum 2 ani si a plecat casatorit cu o romanca - unde dai si unde crapa... :wink: Problema e ca acum toate actele sunt la politzie si imi iese talonul intr-o saptamana ![]() Stie cineva daca am voie sa circul cu ea, sau trebuie sa stau cu ea in parcare si sa invart de volan ca la 11 ani cand luam cheile de la Dacia lu' taica-miu? Mersi. |
-------------------- |
|
![]()
|
|
QUOTE In ceea ce priveste masinile de calitate, notiunea de rodaj nu mai exista, deoarece procesul tehnologic / tolerantele de prelucrare / materialele folosite nu necesita ajustari prin frecare. Sa nu uitam totusi ca in lumea civilizata motorul este considerat o piesa de schimb... Sa trag concluzia din cele scrise de tine mai sus ca Dacia Super Nova nu este o masina de calitate ? :wink: Toate piesele dintr-o masina sint considerate piese de schimb atita timp cit pot fi inlocuite. Cu motorul ca piesa de schimb notiunea este mai diferita aici. L-ai schimba dupa vre-o 250000 de km .... dar te intrebi daca ar avea rost investitia de 3000 de dolari ptr un motor nou cind modelul masinii este deja depasit plus ca alte parti ale ei (caroseria sa zicem) sint ruginite deja si nu are rost investitia? Diferit in cazul in care ai un model iesit din fabricatie si pe care l-ai pastra pentru a-l vinde mai tirziu ca antichitate cu un profit mare.... In nici un manual nu am intilnit inca paragraful cu rodajul nici macar la Kia care aicea este considerata o marca cu probleme si se vinde la un pret ca atare (foarte ieftin) Nu stiu ce face Renaultul cu modelele pe care le plaseaza la romani si care se pare ca inca ar fi de tehnologie veche. |
-------------------- |
|
cosmin.p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Se spune ca masina seamana cu femeia. Cum o nimeresti asa o ai. Depinde doar de noroc!!!
|
--------------------
DACIA
SupeRNova ex Europa
- B 75 ACP Daca nu era batrana DACIA nimeni nu stia sa sofeze!!!
|
|
stefanut28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 September 10 ![]() |
vreau sami cumpar o supernova
am gasit una din 2002 clima geamuri electrice kilometri reali 118 000 distributie neskimbata nu bate nu troncane are unpic joc la volan e proprietar supernova.are aer jante aliaj tetiere spate eleron proiectoare are oalele facute motorul e impecabil are casetate de directie noua dar are o problema a iesit cateva puncte de rugina in pragul spate de pe dreapta culoare albastra pret nu mai putin 50 milioane ce ziceti? merita ?cat mar costa jocul la volan si rugina in prag? ![]() astept parerile voastre This post has been edited by stefanut28: 9 Sep 2010, 19:09 |
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG 69 RAL
|
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
nu cumpara dacie!
|
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
asa iti zic si eu:))
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Distributie neschimbata la 118.000 kilometri ?! ( sper ca la 60.000 de kilometri a schimbat-o !)
Nu stiu ce sa zic, dar 5.000 Ron mi se pare cam mult pentru problemele enumerate de tine ! ![]() Aminteste-i de ele proprietarului si de faptul ca te vor costa ceva bani remedierea lor si ofera maxim 1.000 de euro pe ea ! Bafta ! ![]() This post has been edited by Ampt: 9 Sep 2010, 21:27 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
stefanut28 |
![]()
|
o are skimbata la 86000 prima data!si zicetimi si mie de jocul ala mic la volan din ce e?
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG 69 RAL
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Daca e clima 5000 lei e un pret bun, doar ca poti sa mai strangi ceva bani si sa iti iei alta masina. DAca nu 5000 lei e un pret corect pentru o masina care arata bine si nu are probleme majore. Ceea ce ai enumerat tu sunt problemele normale ale Sn, si daca nu le avea era o problema.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
stefanut28 |
![]()
|
e full adika clima are toate obtiunile nu a fost lovita poate o sa revin si cu poze daca mai pot si e si unic proprietar
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG 69 RAL
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
De pomana nu le da nimeni fratilor, la 5000 lei cu toate optiunile, sa fim seriosi. Iar jocul ala la volan vi se pare ca e o problema grava? Probabil e dus axul volan si cel mult si bieletele, cu 500 lei le-a rezolvat si pe ale si isi pune piese de origine nu afteruri. Eu zic ca merita luata daca ai banii. Unii care s-au saturat de ele sunt impotriva lor, si pe mine ma mai nemultumeste cate ceva, dar la banii astia ce vrei? Cei care le intretin cum trebuie au alta parere despre ele.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
daca eu nu mi o intretin, nush atunci cine o intretine.
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Ampt @ 9 Sep 2010, 22:25) Distributie neschimbata la 118.000 kilometri ?! ( sper ca la 60.000 de kilometri a schimbat-o !) Nu stiu ce sa zic, dar 5.000 Ron mi se pare cam mult pentru problemele enumerate de tine ! ![]() Aminteste-i de ele proprietarului si de faptul ca te vor costa ceva bani remedierea lor si ofera maxim 1.000 de euro pe ea ! Bafta ! ![]() ![]() @ Stefanut28,uite un sfat bun....incercarea moarte n-are. QUOTE(Hacker @ 9 Sep 2010, 22:38) Daca e clima 5000 lei e un pret bun, doar ca poti sa mai strangi ceva bani si sa iti iei alta masina. DAca nu 5000 lei e un pret corect pentru o masina care arata bine si nu are probleme majore. Ceea ce ai enumerat tu sunt problemele normale ale Sn, si daca nu le avea era o problema. Subscriu. QUOTE(stefanut28 @ 9 Sep 2010, 22:45) e full adika clima are toate obtiunile nu a fost lovita poate o sa revin si cu poze daca mai pot si e si unic proprietar Singura"obtiune" e a\c-ul,geamurile electrice nu sunt din fabrica,iar eleronul,jantele de aliaj si proiectoarele........sa fim seriosi........totusi. QUOTE(serviccom @ 9 Sep 2010, 23:12) De pomana nu le da nimeni fratilor, la 5000 lei cu toate optiunile, sa fim seriosi. Iar jocul ala la volan vi se pare ca e o problema grava? Probabil e dus axul volan si cel mult si bieletele, cu 500 lei le-a rezolvat si pe ale si isi pune piese de origine nu afteruri. Eu zic ca merita luata daca ai banii. Unii care s-au saturat de ele sunt impotriva lor, si pe mine ma mai nemultumeste cate ceva, dar la banii astia ce vrei? Cei care le intretin cum trebuie au alta parere despre ele. Bine punctat.....de pomana ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
5.000 este pret bun ?? La noi in Braila , o poti da cu 7.500-8.000 , aceea pe care ai descris-o tu. Am avut eu pe a mea , si este "confort" , 7200 RON , dar nu ma indur de ea.Asta acum , in august.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:49 |