Doresc sa-mi cumpar o DSN
![]() ![]() ![]() |
Doresc sa-mi cumpar o DSN
Ampt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|||
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
sa o stapanesti sanatos si fara incidente rutiere.Te mai asteptam pe la noi
![]() |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
felicitari! s-o stapanesti sanatos!
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
il astept duminica sa ne intilnim...sa vad ce a luat...si sa ii curat senzorul turatie si corpul clapeta...trebuie sa le faca la inceput...ajut colegi ca asa este frumos...o zi buna
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(stefanut28 @ 10 Sep 2010, 21:22) tin sa va spun ca am cumparato defapt duminica facem actele si ramane a mea dar pana duminica proprietarul mai are putina treaba si facem actele duminica dimineata.....asta e la 5000lei nu gasesc cv mai bun!ms celor care mau sfatuit Adica ai zis la misto sa vezi ce spunem noi... ha ha... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
stefanut28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 September 10 ![]() |
nu am zis la mijto nimik
doar am cerut parerile voastre despre masina daca merita bani si aseara am fost la proprietar si am facut pactul This post has been edited by stefanut28: 11 Sep 2010, 13:45 |
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG 69 RAL
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sa o stapanesti sanatos. Multi km fara incidente.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
off, a mai venit unul printre noi, iar o luam de la capat cu ce face aia? De ce face asa? etc..
Ce sa zic omuletule, nu stiu daca sa te felicit sau nu, dar iti spun atat: - Sa fii sanatos si sa nu ai parte de evenimente.. Succes.. |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
Maskatu |
![]()
|
Eu as zice asa : sa dea domnu sa nu fie ca ale noastre...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Greu, greu, mai bine imposibil, toate ajung acolo...
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
A-ti dezamagit omu !!!
Tata' sa o stapinesti sanatos multi km fara probleme si bani multi de benzina si fao' cum vrei matale' Succes si bafta mmulta ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
curand o sa iau si eu una...
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
ce varianta? eu iti recomand sa iti iei! bagi ceva bani la inceput in ea sa o pui la punct dar dupa te tine..evident ca mai pica cate una dupa ea dar ce sa ii faci ...
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mereu pica ceva, mereu ai bani de bagat...
Dati-mi si mie exemple de masini straine care ruginesc dupa 5-6 ani de exploatare in conditii normale, carora li se strica caseta de directie la ~60 mii km, axul volan la ~60 mii km, bieletele de directie la ~60 mii km, de bucsi, pivoti, etc nici nu mai zic. Sa nu mai zic de plouat in ele, usi care nu se inchid bine, chei stricate, uce decoadoare, piese scumpe de zici ca avem mercedes sau bmw,etc... Cine spune ca are masina de 2-3-4-5 ani si nu a schimbat la ea decat ulei si filtre, minte! Nu are cum sa nu ti se sparga/crape o toba, sa aiba un pivot sau bucsa joc, sa iti troncane un pic caseta sau axul volan, sa ti se toceasca un cauciuc, sa mai schimbi o placuta de frana, un disc, o bieleta antibasculare,etc.... This post has been edited by Maskatu: 15 Sep 2010, 19:58 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 15 Sep 2010, 20:52) Cine spune ca are masina de 2-3-4-5 ani si nu a schimbat la ea decat ulei si filtre, minte! Nu are cum sa nu ti se sparga/crape o toba, sa aiba un pivot sau bucsa joc, sa iti troncane un pic caseta sau axul volan, sa ti se toceasca un cauciuc, sa mai schimbi o placuta de frana, un disc, o bieleta antibasculare,etc.... am masina din 2002 ,70 000 km si abia anul trecut am shimbat bucsle de la brat , amortizoare spate si pivotii. tobele acum tb sa le schimb .La caseta nu am avut nicio problema .restul consumabile This post has been edited by iulian.bisty: 15 Sep 2010, 20:39 |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
maskatu ai perfecta dreptate...eu in primavara am bagat 40 de milioane fix in berlina..am o lista foarte lunga cu ce s-a schimbat la ea...si nu sunt multumit..tot mai pica cate ceva..ultima data planetara..deci m-am cam saturat..vine acum iarna si sunt deja scarbit sa dau cu racleta pe parbriz in timp ce conduc ca ingheata aburul pe geam..pana are ea de gand sa bage caldura....m-am saturat sa merg vara cu geamurile deschise...asa am mers si ultima oara si inca fac injectii...mai bine o supernova sa stiu ca schimb un pivot sau axul de la volan..nu fac mai mult de 7-8 mii pe an cu ea ..deci daca gasesc o supernova cu motor ok si tabla ok..cat de cat..o iau..pentru ca banuiesc ca nu patiti sa nu vedeti pe unde mergeti de abur sau sa dardaiti in ea pana se hotaraste sa bage caldura..nu cred ca va rugati de ea la o depasire la 80km/h...nu cred ca nu e mai comfortabila decat berlina....apa am auzit ca baga pe la haion..stiu pe cnv care a pus cheder de solenza si numai are probleme...eu tot sunt convins ca pentru ce am eu nevoie ar fii ideala..si solenza dar nu am bani de asa ceva..
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Maskatu |
![]()
|
@iulian.bisty: te cred. Asta era si ideea, de la 50-60 mii km in sus, deja incep sa pice pe capete piesele... bucsi, pivoti, tobe, amortizoare, arcuri, discuri, placute, saboti, rugina, bascule, bara stabilizatoare, conducte frana, garnituri etrier, bieleta antibasculare,distributie,etc.
Crezi ca colegul Alex4u a gasit vreuna la 30-40 mii km cu 5000 ron? Eu zic ca tot una cu peste 60-70 mii km in bord si destula rugina... PS am vazut astazi in kaufland barbu vacarescu parcata o super nova verde jad ( ca a mea), era tipla tipla, originala 100% jante aliaj, avea ~25.000 km! Plangeai langa ea, nu fusese lovita, era toata la linie... ![]() This post has been edited by Maskatu: 15 Sep 2010, 20:54 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alex4u |
![]()
|
nu am gasit....la 89 de mii la o femeie..si inca una verde de aici dupa forum...dar atata imi permit atata as vrea sa imi iau...2-3 ani...nu poti spune ca e o masina in care nu iti poti face concediul..
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
stefanut28 |
![]()
|
adevarul asta e am cumparat SN la 5000 si zilele astea cand am fost la un control medicat si iam facut un tomograf a rezultat:ax volan original cica sa fie,burduf planetara,brate cu totul pt ca a zis ca daca skimba totul dupa brate imi ia mai mult montajul decat bratele noi,barbriz ca era fisurat si trebuie sa fac rarul acuma,distributie ca am cumparato la sh si in plus are 118000 km,curea de accesori,ulei,filtre,capete de bara toate egal cu 1270 lei acum sa vedem si cat e montajul. sincer nu imi pare rau ca bag bani astia in ia,deci imi place la nebunie masinuta dar am si neplaceri,masina a fost reconditionata de curand cum sar spune de vanzare si in plus eu bucuros ca e cu aer ca are jante aliaj si in plus nu se arata rugina in ia ;problema sunt pragurile pline de rugina///da sincer treaba asta cu reconditionarea nu o fac din 2 motive:primul vine iarna si zicem ca mai traieste pana la primavara.al doilea problema cea mai grava e CA NU MAI AM BANI.asa ca merge asa nu se vede rau rugina:))
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG 69 RAL
|
|
Maskatu |
![]()
|
La 5.000 ron buget, nu o sa gasesti cine stie ce. In cel mai bun caz o super nova din 2001, clima, fara jante si cu peste 80-90 mii km in bord. Dar cine stie, poate ai noroc, si prinzi ceva mai bun.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
babaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 September 10 ![]() |
Uite aici o DSN. Pretul e negociabil
http://www.hondafan.ro/forum/showthread.php?t=10979 This post has been edited by babaus: 21 Sep 2010, 13:47 |
--------------------
DSN
CLIMA
2001 FULL OPTION
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
stefanut28 |
![]()
|
de sunt multumit dc am cumparat!!!:D
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG 69 RAL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:46 |