DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ALARMA la Clima

cbadescu
post 6 Jun 2003, 15:43
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Timisoara

parca jumatate de minut.

--------------------
DSN Clima
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
post 6 Jun 2003, 23:50
Post #32

Group:

Warn: (0%) -----

Referior ca alarma mai suna verifica sa nu fie senzorii Diferente de temperatura sau sa stea in soare..

--------------------
User is offlinePM
+
aviasol
post 20 Feb 2004, 11:55
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

ieri am patit-o si io la dsn-ul de care-l are socra-miu.... Suna alaram ca besmetica o armam, o dezarmam....nimic - suna intruna pana la urma m-am plictisit ca era 11 noaptea si i-am scos mufa din goarna asa ca a tacut....a mai bipait din semnale cam juma de ora si dupa care cred ca a adormit.. laugh.gif laugh.gif ...sa vedem azi 022.gif

--------------------
VW GOLF V 1.9 TDI 2006 - WTX
galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional !
+
Augustin Beldeanu
post 22 Feb 2004, 20:55
Post #34

Membru incepator

De cand am rezolvat problema switch-ului din portbagaj nu am mai avut probleme...adica de un an de zile. Ma rog la vremea respectiva am resetat-o si rezultatul este ca sunt foarte multumit de ea si de faptul ca atunci cand suna (cand a incercat sa-mi fure casul caci mi-au indoit usa dar nu au mai cotinuat ca a inceput concertul) scoala tot cartierul....

--------------------
+
Augustin Beldeanu
post 22 Feb 2004, 20:58
Post #35

Membru incepator

o proble3ma importanta mai este faptul ca dvs faceti caldura in masina iar pe timpul noptii racirea , adica maneta de dirijare a aerului o lasati deschisa, racinduse brusc fapt ce conduce la sesizarea unei diferente recunoscand ca si cand ar fi fost efractie.

--------------------
+
Condoiu Iuilan
post 12 May 2004, 16:52
Post #36

Membru incepator

Am o probelma cu alarma la SN sa dezactivat si am citit in cartea tehnica ca trebuie introdus un PIN code.Stie cineva cum pot sa fac rost de el sau daca e un cod universal sa mi- l spuneti. :x

--------------------
+
SYL
post 13 May 2004, 14:33
Post #37

doc

From: IF, Balotesti

Codul PIN nu e universal, e specific fiecarui maini; din cate stiu eu e format din 4 cifre. Ca sa il "introduci" trebuie sa flosesti cheia de contact: daca spre exemplu codul e 3527 se face astfel:-se pune contactul si se ia rapid de 3 ori (pt prima cifra care e 3);
-apoi o pauza de 2 secunde;
-se pune iar si se ia contactul rapid de 5 ori (pt a doua cifra care e 5);
-se continua tot asa pana se introduce intregul cod pin.
Codul porobabil ca e trecut in factura masinii, la fel ca si codul radioului.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
13nov
post 8 Jun 2004, 14:08
Post #38

Membru autentic

Poate sa imi spuna cineva cum se dezactiveaza alarma de pe Clima in momentul in care este declansata accidental? A mea, daca se declanseaza, pana nu scot o borna de la baterie nu am nici o sansa sa o opresc :vmad: ! Masina are aproape 3ani si 31.000 km, dar problema asta o are de cand era noua. Telecomenzile-cheie dezactiveaza alarma numai cand aceasta nu este declansata sau alarma mea este defecta? (inclin sa cred ca a doua varianta este mai probabila, dar am mai auzit pe cineva care a avut aceeasi problema cu o DSN clima de cand si-a cumparat-o de la dealer si pana a vandut-o - 2 ani mai tarziu)

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
Clio III 1.5 dci Privilege
+
bogdan_o
post 8 Jun 2004, 15:29
Post #39

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Orice alarma normala trebuie sa inceteze cu cantatul cand apesi pe butonul de dezactivare. In cazul DSN, butonul este ala de pe cheie. De dezactivat alarma la DSN se poate, dar se dezactiveaza totala, adica nu mai suna eloc, butonul din cheie avand doar rolul de a activa inchiderea centralizata. Vezi la un electrician care e problema cu masina ta, ca nu e normal sa faca asa.

Cum sa dezactivezi alrma de tot, scrie intr-un post la Tutoriale.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
florin.c
post 9 Jun 2004, 01:18
Post #40

Membru incepator

Iar chestia cu codul PIN este doar ca sa o dezactivezi momentan(alarma).La urmatoarea actionare a telecomenzii se va activa .Cred ca este cea mai nesuferita alarma cea originala de pe DSN .Eu nu am schimbat-o si nu a incetat sa faca figuri decat atunci cand datorita faptului ca am montat deschidere electrica haion, am eliminat contactul usii din blocul acela cu 6 contacte,ca sa alimentez releul si am montat acel contact in alta parte unde nu intra apa :twisted:
De atunci sunt multumit de alarmele false (adica de lipsa lor :mrgreen: )

--------------------
Dacia Supernova Clima
Intotdeauna este ceva de reparat......doar un alt motiv pentru a-ti cumpara o scula noua
+
sstanescu
post 9 Jun 2004, 09:01
Post #41

Membru autentic

Probabil sunt alarme si alarme, poate unele sunt montate prost din fabrica. Din ziua de cand am cumparat masina (DSN Clima) si pana acum nu mi-a facut absolut nici o figura in doi ani de zile. I-am facut eu faza cu beep-aitul la inchidere. Am deschis de cateva ori masina prea repede dupa ce am apasat pe buton si alarma a sunat, insa intotdeauna s-a inchis din nou din buton. I-am scos si bateria la un moment dat si nu a facut nici o figura la reprogramare (nici nu stiu de fapt daca era necesara procedura...).

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
13nov
post 9 Jun 2004, 14:30
Post #42

Membru autentic

[quote]
Am deschis de cateva ori masina prea repede dupa ce am apasat pe buton si alarma a sunat, insa intotdeauna s-a inchis din nou din buton
[/quote]
Asa am patit si eu numai ca a mea nu s-a oprit din buton niciodata. O sa ma duc la service sa vad ce are:!:

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
+
sstanescu
post 9 Jun 2004, 16:34
Post #43

Membru autentic

Dar ai incercat sa o reporgramezi in modul 2? Ai in cartea masinii procedura de programare. Incearca, ca poate a trecut in alt mod.

Mie mi s-a parut alarma absolut ok, nu a functionat niciodata aleator (destul de des am ametit-o cu dezactivat senzorii volumetrici ca las geamul deschis la birou), asa ca banuiesc ca in cazul tau e vorba de o setare aiurea a ei, nimic altceva...

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
Augustin Beldeanu
post 22 Jun 2004, 21:58
Post #44

Membru incepator

Poftim fratilor ca a trecut un an jumate si nu am mai avut probleme cu alarma de cand am cumparat-o. Sunt foarte multumit de masina deoarece nu am avut probleme la ea decat cu actuatoarele. Nici piscina nu am in ea si nici altceva ...oricum ii multumesc lui dumnezeu ca am nimerit asa o masina buna. Joi ne vom vedea la intalnire. Sfatul meu este sa nu va grabiti a achizitiona o masina din primele serii ci sa o cumparati din ultimele serii de fabricatie.
Keep in touh

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 18:34
Forum Renault