Fumatori vs. nefumatori.
![]() ![]() ![]() |
Fumatori vs. nefumatori.
AVT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciumonk @ 21 Feb 2005, 19:26) Si spune-mi matale de ce iti cumperi tigari?Adica de ce fumezi?E chiar asa de interesant sa bagi otrava in tine,cand vrei si cumparata de unde ai chef tu?(mai exact de unde iti vand). QUOTE(Lucian123 @ 20 Feb 2005, 22:14) Nu fumez mai oameni buni, am si zis mai devreme asta, dar nu pot sa cumpar tigari pt. tata? Ca ii mai iau cateodata... Eram asa nebun sa fumez la 15 ani??? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(St @ 24 Mar 2005, 20:06) Nu fumez mai oameni buni, am si zis mai devreme asta, dar nu pot sa cumpar tigari pt. tata? Ca ii mai iau cateodata... Eram asa nebun sa fumez la 15 ani??? Nu cred ca trebuie sa te superi ca te-au "suspectat" ca fumezi. Sunt atati fumatori mai mici ( deci mai nebuni ) decat tine... This post has been edited by GABY IS BACK !: 31 Mar 2005, 15:12 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
nefumator INRAIT !!!
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Nu fumez si nici in masina nu se fumeaza
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nefumator pe viata!
De ce? Bani irositi, sanatate irosita (o tigara=-15 minute din viata) si miros respingator, ca sa nu zic altfel ... NICIODATA! |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
1 tigare =7 min din viata!
Eu m-am lasat de 4 luni;) |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt fumator, fumez aproape 1 pachet pe zi, uneori poate mai bine de un pachet daca am o zi "lunga". In masina fumez, desi este uneori mai incomod, mai ales din cauza scrumierei plasata prost. Nu las decat pasagerul din dreapta mea sa fumeze, cei din spate nu, pentru ca sunt mai greu de supravegheat. Si asa cand se urca lume in spate la mine in masina imi murdaresc mocheta de fiecare data, chiar daca exista presuri. Le atrag atentia dar tot degeaba. Scrum de tigare mai lipsea.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sunt fumator. Fumez de la 14 ani. Am 27 de ani de fumat din care vreo 20 de Carpati "fara". Fumez in maisna cat am chef (la drumuri lungi chiar foarte mult, ma relaxeaza). Respect restrictiile de fumat din locurile publice, dar cine se urca in masina mea, implicit isi asuma riscul de a-mi suport fumul de tigara.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
radian, de acord cu tine cu un amendament: trebuie să anunți pasagerii că o să fumezi înainte de a pleca la drum!!!!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
trebuie să anunți pasagerii că o să fumezi înainte de a pleca la drum!!!!!
Teoretic ai dreptate, practic, cei care se urca in masina mea imi sunt apropiati (rude, prieteni sau colegi de srviciu), adica numai persoane care ma cunosc bine si care stiu ca sunt fumator. Necunoscuti (autostopisti) nu iau in masina. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Si eu sunt nefumator, insa nu se prea fumeaza in masina si nici nu ma deranjeaza in mod deosebit... cu o singura exceptie: cand mananc nu suport de nici un fel fumul de tigara... pur si simplu nu pot inghiti!
![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
micutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 6 November 04 From: Bucuresti ![]() |
mii de scuze ... off topic ... pentru fumatorii cu Logan ... unde tineti tigarile si unde tineti bricheta (cea normala, nu cea din dotarea masinii) pentru a le avea la indemana?
|
--------------------
Logan 1.6
Laureate & Ambition
- B66__ & B59___
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In buzunar, unde naiba sa le tin!
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu cu cine votez, hâc!!
Adica sunt nici cal nici magar! Nici câr câr, nici mâr mâr! Adica nu fumez la birou, nu fumez niciodata in masina si acum aproape ca nu mai fumez nici acasa. In schimb fumez daca ies la o berica cu fumatorii. Ideea e ca vreau sa ma las, asa mi s-a pus pata! Oricum mi se pare ca alcoolul este cel putin la fel de daunator. Alcoolul creaza drame sociale, ciroza, violenta in familie si in societate. Mie mi se pare ca amndoua sunt complet daunatoare in exces. Ideea celui care zicea ca face un bar pt nefumatori e foarte buna, ma bag si eu asociat! Sau mai bine imi fac un bar pentru fumatori "La cancerul pulmonar"? Oare care o sa aiba clienti mai multi? Pe de alta parte ostracizarea celor ce fumeaza mi se pare la fel de stupida. Adica pot sa fiu homo in USA dar nu mai am voie sa fumez acasa. Daca asta-i democraceala, mai bine ma lipsesc. Iar daca marim accizele la tigari nu facem decat sa crestem contrabanda. Si hai sa fac si eu propaganda pro-fumat: 1) Eram bolnav de sinuzita, capatata dupa o lunga calatorie cu autocarull. Eram complet nefumator pe vremea aia. Ma durea capul de simteam ca-mi pleznea. Si mi-am aprins o tigara la insistentele unei colege de liceu si cand am tras al doilea fum mi-a disparut durerea ca prin farmec. Si asa m-am lasat de sinuzita si m-am luat de fumat. 2) Eram deja fumator. Ieseam cu un prieten de-al meu sa fumam seara afara la -10 grade. Inainte sa intru in casa imi verific masina. Usa ddescuiata, bordul desfacut, gata de furat. Asa am ramas cu masina. De unde rezulta ca fumatul nu este chiar asa de nociv, cel putin in cazul meu. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
nefumator. am incercat de curiozitate, dar n-am viitor in domeniu
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(micutu @ 12 May 2005, 14:40) mii de scuze ... off topic ... pentru fumatorii cu Logan ... unde tineti tigarile si unde tineti bricheta (cea normala, nu cea din dotarea masinii) pentru a le avea la indemana? In "buzunarul" usii, dar in schimb scrumiera de la Logan mi se pare incomoda de folosit, basca faptul ca este o singura scrumiera in masina. Cred ca cine a "inventat" scrumiera asta este un NEFUMATOR inrait, numai asa sa ne faca in ciuda fumatorilor... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nefumator, am incercat, nu m-a atras cu nimic, nu m-a calmat, nu m-a destins, nu m-a facut sa ma simt mai bine si nici mai rau!
|
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
J o h n n y |
![]()
|
Ai dreptate, sorry! Thanks, doc..
![]() ![]() ![]() Vroiam sa subliniez ca la fel de bine se poate spune ca si zaharul (de exemplu) dauneaza daca e folosit in exces. Tutunul intr-adevar, e daunator indiferent daca e in exces sau nu. This post has been edited by Johnny_Bravo: 22 May 2005, 22:48 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da fumez....si mai beau si coke, dar la mine in masina nu se FUMEAZA.
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Nefumator. De vreo 2 ani. Nu mai gifii cind urc 4 etaje... Bani mai multi de benzina... Cresteri de "performanta" in unele "domenii"... Si tot asa....
In ce priveste viciile, ai doar 2 optiuni: sa fii sclavul lor sau sa fii stapinul lor ! Cale de mijloc nu este. |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nefumator, dar la chefuri, unde se fumeaza in draci, mai aprind si eu o tigara, pe care uneori nici nu o fumez toata si gata! Alta nu mai aprind... pana la urmatorul chef unde se fumeaza in draci. Nu ma relaxeaza, nu are asupra mea nici un alt efect in afara de cel nociv al tutunului.
Nu suport fumul de tigara in masina, daca merge cineva cu mine si vrea sa fumeze, opresc si-l "debarc" pana termina tigara. In casa mea nu se fumeaza . Punct. Daca vrea cineva sa fumeze, sa iasa pe hol sau in curtea blocului. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Fumator , 2 pachete / saptamana , respectiv de luni - vineri intre orele 08.00 - 16.00 ( la scarbiciu ) , fara fumat in masina si nici acasa , pe bune nu glumesc .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nefumator (si constat cu surpriza placuta ca rezultatul votului inclina spre nefumatori). Nu ma deranjeaza fumatul decat in locuri inchise unde nu mai pot respira si ma ustura ochii. La mine acasa se fumeaza pe balcon si in masina deloc.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nefumator inrait si la mine in masini rauchen verboten
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
SOCRATE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am fumat de la 23 la 28 de ani! m-am hotarat pe 25 Decembrie sa-l las dracu' de tutun, ca nu ma ajuta cu nimic! fumam la serviciu in 24 de ore un pachet si juma!!! m-am lasat brusc si va spun sincer ca nu mi-a fost rau, nu m-am urcat pe pereti, nu m-am luat de baut, nimic-nimic!! acum am 7 ani de cand nu mai fumez si ma simt excelent, nu ma doare capul, in concluzie fumatul e un moft, o prostie, o pierdere de timp! sanatatea e mai presus de orice, cine a fost bolnav, stie mai bine!!! bafta!
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.6
- B-xx-xxx NOSCE TE IPSUM! - SOCRATE
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Fumator, fumez pe unde apuc,depinde de starea de spirit,cand mai mult, cand mai putin .Poate ma credeti nebun, dar nici nu-mi pasa,nu traim o vesnicie (ce noroc) si nici tigara sau alcoolul sau cafeaua ,nu sunt singurele lucruri care dauneaza sanatatii ,mai sunt si alimente care contin substante nocive.
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:44 |